çocuklarımızın gelecegınden çok endişeliyim çokÇok üzülüyorum neden hala soyları kuruması ne kadar daha devam edecek neden ülke içinde savaş olsun askerimiz polisimiz nedenhep diken üstünde olsun
burnunu surekli acıyormusun canım ev sıcaksa çok gıydırıyorda olabılırsın terlıyorsa bence bır kat cıkar derım terledıgı zaman kurulamazsan terı sogur4. Ay aşısından sonra bizim bebiş soğuk soğuk ter döküyor. Başı terliyor. Emerken su icinde kalıyor. Aşıdan önce böyle bir sorun yoktu. Elleri vücudu soğuk ama kolları ensesi bacacıkları ter icinde.. Üstünü orteyim mi üşüyor mu bunalıyor mu anlayamıyorum yardım!!!!
Bolvadin canım :) senin esın nerdenBenim eşim de afyonluneresinden?
Canım ben incir kayısı üzüm karisik yapıyorum sade de yapsam seker koymuyorum varsa biraz bal koyuyorum. 4-5 incir 5-6 kayısı bir avuç üzüm bir buçuk iki litre su. 10 dk kaynasa yetiyokomposto yapıcam ama hiç yapmadım kızlartarif verebilicek varmı
Ahh ah babasi ile sehit olan 3 yasindaki iremi haberlerde gordugumden beri Ağlıyorum cok moralim bozuk lanet olsun teröre allahimm bombalarinizi yuvalarinizdan cikmadan patlatsin bitsin arrtik bitsin
Bugün saglik ocagina gidip tarttirik oglani kızlar mamaya ve ek gidaya gecemedik biberon ve kaşıkla yemedigi icin o yuzden gece iki saatte bir emzirmeye basladim gunduzde her uyudugunda emziriyorum iki gogsumude emmeye basladi kilo almış cok şükür 8 gunde 350 gr almis 15 günde 80 gr almıştı inşallah boyle devam eder
Aa bide kabuk tarcin atıyorum bi tane :) hem mis gibi kokuyo hemde süt oluşumunu arttırıyormuşCanım ben incir kayısı üzüm karisik yapıyorum sade de yapsam seker koymuyorum varsa biraz bal koyuyorum. 4-5 incir 5-6 kayısı bir avuç üzüm bir buçuk iki litre su. 10 dk kaynasa yetiyo
Benim oğluma da herkes aynı annesi diyo :) esim cok bozuluyo :))Bebisleriniz kime benziyor annisler? Benim oglumu gorem ayni babasi, fotokopi falan diyor.
Su aralar sanki beni de andiriyor diye dusunuyorum ama bunu tek dusunen ben ve annem :)
@tatlilavinya Tabiki bana sadece bana tek bssima yaptım oğlumu benim çocuğum o benimmmmanyaga bagladim kv de yan etki yapiyo
Meraba güzel annelerr bende eylül annesiyimoğluşum iki aydan beri kabız hiç bi şekilde geçmiyor acaba bi çözümü olan var mi bu arada doktorada gittik zeytin yağıda içtik halen içiyoruz da masajda yapıyorum ama yok geçmiyor anacim. Her ne kadar kullanmak istemesemde şurup ta içiyor halen ama işe yaramıyor bu durumu yaşayan anniş varmi acaba
Sagol canım :) hepsi çok sirin bu bıdıkların git gide iyice yemelik oluyolarAngiedare profil foton çok tatliiiii yerim onuuu tam isirmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?