2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

komposto yapıcam ama hiç yapmadım kızlar tarif verebilicek varmı

4. Ay aşısından sonra bizim bebiş soğuk soğuk ter döküyor. Başı terliyor. Emerken su icinde kalıyor. Aşıdan önce böyle bir sorun yoktu. Elleri vücudu soğuk ama kolları ensesi bacacıkları ter icinde.. Üstünü orteyim mi üşüyor mu bunalıyor mu anlayamıyorum yardım!!!!

burnunu surekli acıyormusun canım ev sıcaksa çok gıydırıyorda olabılırsın terlıyorsa bence bır kat cıkar derım terledıgı zaman kurulamazsan terı sogur

Burnu açık rahat nefes alıyor. Ev 22 derece cok sıcak değil. Bir atlet bir penye pijama takım bir de çorap var. Penye kundakla emziriyorum bugun üstü açık emzirdim elkeri yüzü buz gibi ama bas sırılsıklam kolları da ıslak Aşıdan sonra oldu mikroplari atıyor diue düşündüm de ne zaman geçicek bu durum

komposto yapıcam ama hiç yapmadım kızlar tarif verebilicek varmı
Canım ben incir kayısı üzüm karisik yapıyorum sade de yapsam seker koymuyorum varsa biraz bal koyuyorum. 4-5 incir 5-6 kayısı bir avuç üzüm bir buçuk iki litre su. 10 dk kaynasa yetiyo

bisoru kuruyemis ve balik disindakiler genelde geciyor.

ranapinar kanda cikmayabiliyor.testler icin cok erken.yaptirabilursen kakaya baktir.bebegede yazik.aslinda alerjide doktorun yaptigi bisey yok,sen anlayacaksin nelerin dokundugunu.dedigim seyleri kessen bile cok faydasini gorursun.birde simdilik gaz yapan seylerden uzak dur.bu mamanin tadi cok kotu.bizimki almadi.bu arada doktir bizi ek gidaya baslatti 4 aydan sonra.bu arada rita virusu asisu ve bazi asilar kakayi bozuyor.

Maasallah canim cok guzel kilo aldirdin

Canım ben incir kayısı üzüm karisik yapıyorum sade de yapsam seker koymuyorum varsa biraz bal koyuyorum. 4-5 incir 5-6 kayısı bir avuç üzüm bir buçuk iki litre su. 10 dk kaynasa yetiyo
Aa bide kabuk tarcin atıyorum bi tane :) hem mis gibi kokuyo hemde süt oluşumunu arttırıyormuş

Meraba güzel annelerr bende eylül annesiyim oğluşum iki aydan beri kabız hiç bi şekilde geçmiyor acaba bi çözümü olan var mi bu arada doktorada gittik zeytin yağıda içtik halen içiyoruz da masajda yapıyorum ama yok geçmiyor anacim. Her ne kadar kullanmak istemesemde şurup ta içiyor halen ama işe yaramıyor bu durumu yaşayan anniş varmi acaba

Selam kızlar :) çok zor bi haftadan sonra burdayım sonunda. Bağımlılık yapmış burası farkında olmadan. Okudum ara ara ama yazamadım. Öyle zor bi hafta geçirdim ki stres sinir ve yorgunluktan sütüm gitti bîrden. Dolapta süt vardı ama bizim kız ne kaşık alıo ağzına ne biberon. Aç aç ağladı 2 gün. Sonunda 4 günde 1 buçuk kilo aldım ve şükür sütüm geri geldi. Bu arada ben de izmirdeyim :) istanbuldakileri kıskandım valla. Kızım da aynı babası malesef :) üstüne üstlük kaynanama da benzio

Hosgeldin.. Kabiz derken kakasi nasil? Kac gunde yapiyor?

elifburcu canım Rabbim şifa versin hemencecik duzelsin inşallah çok zor benimki bi gün geceye kadar yapamadı resmen totosinda dört döndüm maydanoz sapı yardımıyla yaptirdiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…