2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim gecmis olsuunn, ucuz atlatmissin..tamamen kesilip geri mi geldi?
Uzme kendini bir seye.
Yaa benimki de ole maalesef, hic benzetememisiz kendimize

Maasallah canim cok guzel kilo aldirdin
Sagol canım inşallah devam eder boyle

Bebisleriniz kime benziyor annisler? Benim oglumu gorem ayni babasi, fotokopi falan diyor.
Su aralar sanki beni de andiriyor diye dusunuyorum ama bunu tek dusunen ben ve annem :)
Eşimin tarafi eşime bensetiyor bizim taraf bana benzetiyor ama komsular bana benzetiyor oglumu :))

Canım hoşgeldin sadece emziriyor musun? Eğer ki mama da veriyorsan mama da kabızlık yapıyor olabilir. Çünkü benim kızım da 6 gün yapamadığı oluyordu kullandığımız mamadanmış.

Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapamaması normal demişti Dr

Kabız olunca fitil kullandık hiçbir işe yaramadı annem eski bi yöntem yapmıştı. İncecik bi sabunu poposuna koymuştu hemen işe yaramıştı.

Hosgeldin.. Kabiz derken kakasi nasil? Kac gunde yapiyor?
Hoşbulduk canım 5 veya 6 gün günü gecince ben fitille yaptirmak zorunda kalıyorum kakasi çok katı ama kullandığım ilaç azda olsa sıvılaştırıyo ama yinede yapamıyor agliyinca mecbur kalıp veriyorum fitilide

Canim gecmis olsuunn, ucuz atlatmissin..tamamen kesilip geri mi geldi?
Uzme kendini bir seye.
Yaa benimki de ole maalesef, hic benzetememisiz kendimize
Saol canım valla o kadar azdı ki kızım açlıktan ağlıodu memeye gelince 10 sn susuodu sonra tekrar ağlamaya başlıyordu. Kendimi hiç böyle çaresiz hissetmedim. Allah göstermesin. Önümüzdeki ay çalışmaya başlıcam bi de. Ek gıdaya başlıcam bu hafta ama nasıl yiyecek bilmiyorum. Memeden farklı herşeye kusacak gibi oluo.
Ben aynada kendime çok baktım hamilelikte ama olmadı benzemedi yine de :))

Sadece anne sütü alıyor ama 10 günü bekleyemiyorum ki rahatsız oluyo benm annemde sabunla yaptırmıştı ama ben cesaret edemiyorum fitili bile zorla

Gelmis gecmis olsun canım Rabbim hic birimize göstermesin

Sadece anne sütü alıyor ama 10 günü bekleyemiyorum ki rahatsız oluyo benm annemde sabunla yaptırmıştı ama ben cesaret edemiyorum fitili bile zorla
Benim kızım da geçen hafta 6 gün yapamadı zeytinyağı falan da verdim işe yaramadı en sonunda dayanamadım fitil verdim. Çok zor bi durum gerçekten inşallah düzelirler en kısa zamanda

Hosbuldum canım bilmiyorum ki. Ama 2 aydan beri böyle arada kendiliginden yapsa yedigimdendir derim de hep böyle

Canim belki sacma gelebilir ama puset varsa ona oturtuyo musun? Bizim arabanin hem portbebesi hem puseti vardi. Ilk aylar portbebeyi kullaniriz die puset annemlerde kalmisti.. Ne zaman ki puseti eve getirdik ve bn onda oturtmaya basladim benim oglan kendi kendine kaka yapmaya basladi oturma seklinden sanirim.. Onceden bn de 4-5. Gun fitille yaptiriodum hic kendi yapamiodu.. Simdi bazen gunde 2-3 defa yapiyo pusette oturma saatine bagli

Dünden beri özellikle uyurken kucağımdan inmek istemiyor yatırdığım an uyanıyor. Normalde ayağıMDA sallayarak uyurdu iki gündür çığlık çığlığıa. Kucağıma aldığım an Susup uyuyor. Emzirdim şimdi uyudu bakalım inş uyur. Dün aşı oldu onun etkisi car mıdır? Huy mu değiştirdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…