Selam kızlar :) çok zor bi haftadan sonra burdayım sonunda. Bağımlılık yapmış burası farkında olmadan. Okudum ara ara ama yazamadım. Öyle zor bi hafta geçirdim ki stres sinir ve yorgunluktan sütüm gitti bîrden. Dolapta süt vardı ama bizim kız ne kaşık alıo ağzına ne biberon. Aç aç ağladı 2 gün. Sonunda 4 günde 1 buçuk kilo aldım ve şükür sütüm geri geldi. Bu arada ben de izmirdeyim :) istanbuldakileri kıskandım valla. Kızım da aynı babası malesef :) üstüne üstlük kaynanama da benzio
Sagol canım inşallah devam eder boyleMaasallah canim cok guzel kilo aldirdin
Eşimin tarafi eşime bensetiyor bizim taraf bana benzetiyorBebisleriniz kime benziyor annisler? Benim oglumu gorem ayni babasi, fotokopi falan diyor.
Su aralar sanki beni de andiriyor diye dusunuyorum ama bunu tek dusunen ben ve annem :)
Meraba güzel annelerr bende eylül annesiyimoğluşum iki aydan beri kabız hiç bi şekilde geçmiyor acaba bi çözümü olan var mi bu arada doktorada gittik zeytin yağıda içtik halen içiyoruz da masajda yapıyorum ama yok geçmiyor anacim. Her ne kadar kullanmak istemesemde şurup ta içiyor halen ama işe yaramıyor bu durumu yaşayan anniş varmi acaba
Hoşbulduk canım 5 veya 6 gün günü gecince ben fitille yaptirmak zorunda kalıyorum kakasi çok katı ama kullandığım ilaç azda olsa sıvılaştırıyo ama yinede yapamıyor agliyinca mecbur kalıp veriyorum fitilideHosgeldin.. Kabiz derken kakasi nasil? Kac gunde yapiyor?
Sağol canım amin ins yaelifburcu canım Rabbim şifa versin hemencecik duzelsin inşallah çok zor benimki bi gün geceye kadar yapamadı resmen totosinda dört döndüm maydanoz sapı yardımıyla yaptirdiydim
Saol canım valla o kadar azdı ki kızım açlıktan ağlıodu memeye gelince 10 sn susuodu sonra tekrar ağlamaya başlıyordu. Kendimi hiç böyle çaresiz hissetmedim. Allah göstermesin. Önümüzdeki ay çalışmaya başlıcam bi de. Ek gıdaya başlıcam bu hafta ama nasıl yiyecek bilmiyorum. Memeden farklı herşeye kusacak gibi oluo.Canim gecmis olsuunn, ucuz atlatmissin..tamamen kesilip geri mi geldi?
Uzme kendini bir seye.
Yaa benimki de ole maalesef, hic benzetememisiz kendimize
Canım hoşgeldin sadece emziriyor musun? Eğer ki mama da veriyorsan mama da kabızlık yapıyor olabilir. Çünkü benim kızım da 6 gün yapamadığı oluyordu kullandığımız mamadanmış.
Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapamaması normal demişti Dr
Kabız olunca fitil kullandık hiçbir işe yaramadı annem eski bi yöntem yapmıştı. İncecik bi sabunu poposuna koymuştu hemen işe yaramıştı.
Amin hepimizin inşallahervas canım geçmiş olsun sütun fiskirircasina bol olsun inşallah
Bebisleriniz kime benziyor annisler? Benim oglumu gorem ayni babasi, fotokopi falan diyor.
Su aralar sanki beni de andiriyor diye dusunuyorum ama bunu tek dusunen ben ve annem :)
Gelmis gecmis olsun canım Rabbim hic birimize göstermesinSaol canım valla o kadar azdı ki kızım açlıktan ağlıodu memeye gelince 10 sn susuodu sonra tekrar ağlamaya başlıyordu. Kendimi hiç böyle çaresiz hissetmedim. Allah göstermesin. Önümüzdeki ay çalışmaya başlıcam bi de. Ek gıdaya başlıcam bu hafta ama nasıl yiyecek bilmiyorum. Memeden farklı herşeye kusacak gibi oluo.
Ben aynada kendime çok baktım hamilelikte ama olmadı benzemedi yine de :))
Sadece anne sütü alıyor ama 10 günü bekleyemiyorum ki rahatsız oluyo benm annemde sabunla yaptırmıştı ama ben cesaret edemiyorum fitili bile zorla
Canım hosgeldin sadece anne sutu alıyosa senin yediklerinden olabilir mi acabaSadece anne sütü alıyor ama 10 günü bekleyemiyorum ki rahatsız oluyo benm annemde sabunla yaptırmıştı ama ben cesaret edemiyorum fitili bile zorla
Benim kızım da geçen hafta 6 gün yapamadı zeytinyağı falan da verdim işe yaramadı en sonunda dayanamadım fitil verdim. Çok zor bi durum gerçektenSadece anne sütü alıyor ama 10 günü bekleyemiyorum ki rahatsız oluyo benm annemde sabunla yaptırmıştı ama ben cesaret edemiyorum fitili bile zorla
Amin canımmGelmis gecmis olsun canım Rabbim hic birimize göstermesin
İns canım bebislerimizin canı yanmasınBenim kızım da geçen hafta 6 gün yapamadı zeytinyağı falan da verdim işe yaramadı en sonunda dayanamadım fitil verdim. Çok zor bi durum gerçekteninşallah düzelirler en kısa zamanda
Hosbuldum canım bilmiyorum ki. Ama 2 aydan beri böyle arada kendiliginden yapsa yedigimdendir derim de hep böyleCanım hosgeldin sadece anne sutu alıyosa senin yediklerinden olabilir mi acaba
Hosbuldum canım bilmiyorum ki. Ama 2 aydan beri böyle arada kendiliginden yapsa yedigimdendir derim de hep böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?