Deneye bilirim aslında sağol canımCanim belki sacma gelebilir ama puset varsa ona oturtuyo musun? Bizim arabanin hem portbebesi hem puseti vardi. Ilk aylar portbebeyi kullaniriz die puset annemlerde kalmisti.. Ne zaman ki puseti eve getirdik ve bn onda oturtmaya basladim benim oglan kendi kendine kaka yapmaya basladioturma seklinden sanirim.. Onceden bn de 4-5. Gun fitille yaptiriodum hic kendi yapamiodu.. Simdi bazen gunde 2-3 defa yapiyo pusette oturma saatine bagli
Yaptım canim meyvelerin tadi var diye seker koymadim incir elma armut tarcin karanfil koydum bende guzel oldu canim sagol :)Canım ben incir kayısı üzüm karisik yapıyorum sade de yapsam seker koymuyorum varsa biraz bal koyuyorum. 4-5 incir 5-6 kayısı bir avuç üzüm bir buçuk iki litre su. 10 dk kaynasa yetiyo
Afiyet olsun Can'ım bol bol süt yapsın inşYaptım canim meyvelerin tadi var diye seker koymadim incir elma armut tarcin karanfil koydum bende guzel oldu canim sagol :)
Allah yardımcın olsun Can'ım benim kızım da iki gün yapamadı bugün maydanoz çöpüyle yaptırdım çok zor ya ilk defa böyle oldu çok yıptirandı bebeğim senin ufaklık ne yapıyordur kimbilirDeneye bilirim aslında sağol canım
inşallah canm ılk defa denıyecegım ınsallah süt yaparsa sureklı yaparım bende :=)Afiyet olsun Can'ım bol bol süt yapsın inş
Can'ım kurudan mı buzluktan mı yoksa yaş meyveden mi yapacaksın?komposto yapıcam ama hiç yapmadım kızlartarif verebilicek varmı
Benimki de Sultandağı ndan Can'ım.Bolvadin canım :) senin esın nerden
Yaş meyveden yaptm canm elma armut incir (kuru) karanfil ile tarcinda attim sen nasil yapıyorsun?Can'ım kurudan mı buzluktan mı yoksa yaş meyveden mi yapacaksın?
Cnm benim kizimda 4 aylik henuz asimizi olmadik 4 gun var. Benim kizimda 3 gundur basindan emerken cok terliyor resmen su gibi oluyor. Sanirim asidan degil seninkiBurnu açık rahat nefes alıyor. Ev 22 derece cok sıcak değil. Bir atlet bir penye pijama takım bir de çorap var. Penye kundakla emziriyorum bugun üstü açık emzirdim elkeri yüzü buz gibi ama bas sırılsıklam kolları da ıslak Aşıdan sonra oldu mikroplari atıyor diue düşündüm de ne zaman geçicek bu durum
Cnm benim kizim 4 aylik ve aynen senin ki gibi agularu kesti girtlaktan acayip sesler cikariyor ve tukurukten baloncuk yapiyorKızlar ya bebeğim çok güzel agu falan yapıyordu, konuşunca cevap veriyordu, konuşur gibi sesler çıkarıyordu... 15 gündr falan çığlık atıyor, gırtlağından değişik sesler çıkarıyor, en çokta dudaklarına üfleyip tükürük çıkarıyor, normal mi bilemedimSizinkiler ne yapıyor ?
bizimki de aynı canım. hatta emerken memeyi bırakıp dilini çıkarıp o dediğin sesleri çıkarıyor gülüyor bana :) kötü bir şey değil bence benim çok hoşuma gidiyorKızlar ya bebeğim çok güzel agu falan yapıyordu, konuşunca cevap veriyordu, konuşur gibi sesler çıkarıyordu... 15 gündr falan çığlık atıyor, gırtlağından değişik sesler çıkarıyor, en çokta dudaklarına üfleyip tükürük çıkarıyor, normal mi bilemedimSizinkiler ne yapıyor ?
Cnm benim kizim 4 aylik ve aynen senin ki gibi agularu kesti girtlaktan acayip sesler cikariyor ve tukurukten baloncuk yapiyor
bizimki de aynı canım. hatta emerken memeyi bırakıp dilini çıkarıp o dediğin sesleri çıkarıyor gülüyor bana :) kötü bir şey değil bence benim çok hoşuma gidiyor
çok tatlılar çoook ben bazen severken çok sıktığımı fark ediyorum. o da sevildiğini anlıyor hiç sesi çıkmıyorbenim oğlan da gırtlaktan çıkarmaya başlamıştı agudan sonra, şimdilerde yeni favorisi bağırarak heövvv demekYaa nasıl tatlılar bee insanın ısırası geliyo
W wish-hope-lovee canım benimkide zorla kkendi tarafına benzetmeye calisiyo ama goren aynı aanası diyo nnasıl zoruna gidiyo ohhh catlasinbu arada ogluma gelin aramaya bbaşladım bile
Afiyet olsun canım bol bol süt olsun insallah :)Yaptım canim meyvelerin tadi var diye seker koymadim incir elma armut tarcin karanfil koydum bende guzel oldu canim sagol :)
Insallah canim hepimizin sutleri bol olsun insallah:)Afiyet olsun canım bol bol süt olsun insallah :)
Maflor dediğin gaz ilacımı canım gaz icin kullanmıştık biz öncecanm siz raporla mi aldiniz mamalari baya pahalilar cunku? biziminde bakterii cikmadi cokn şükür kakasina bakti ishal olmus dedi maflor verdi gecmezse bes gun sonra unv gondericem dedi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?