2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Deneye bilirim aslında sağol canım

Canım ben incir kayısı üzüm karisik yapıyorum sade de yapsam seker koymuyorum varsa biraz bal koyuyorum. 4-5 incir 5-6 kayısı bir avuç üzüm bir buçuk iki litre su. 10 dk kaynasa yetiyo
Yaptım canim meyvelerin tadi var diye seker koymadim incir elma armut tarcin karanfil koydum bende guzel oldu canim sagol :)

Çoğu kişi kızımı bana benzetiyo bazen de babasına sanırım ikimizden karışık almış ama zaten bizi eşimle de çok benzetiyolar o yüzden kime benzerse benzesin hemen hemen aynı kapıya çıkıyo

Cnm benim kizimda 4 aylik henuz asimizi olmadik 4 gun var. Benim kizimda 3 gundur basindan emerken cok terliyor resmen su gibi oluyor. Sanirim asidan degil seninki

Cnm benim kizim 4 aylik ve aynen senin ki gibi agularu kesti girtlaktan acayip sesler cikariyor ve tukurukten baloncuk yapiyor

bizimki de aynı canım. hatta emerken memeyi bırakıp dilini çıkarıp o dediğin sesleri çıkarıyor gülüyor bana :) kötü bir şey değil bence benim çok hoşuma gidiyor

benim oğlan da gırtlaktan çıkarmaya başlamıştı agudan sonra, şimdilerde yeni favorisi bağırarak heövvv demek Yaa nasıl tatlılar bee insanın ısırası geliyo
Cnm benim kizim 4 aylik ve aynen senin ki gibi agularu kesti girtlaktan acayip sesler cikariyor ve tukurukten baloncuk yapiyor

bizimki de aynı canım. hatta emerken memeyi bırakıp dilini çıkarıp o dediğin sesleri çıkarıyor gülüyor bana :) kötü bir şey değil bence benim çok hoşuma gidiyor

benim oğlan da gırtlaktan çıkarmaya başlamıştı agudan sonra, şimdilerde yeni favorisi bağırarak heövvv demek Yaa nasıl tatlılar bee insanın ısırası geliyo
çok tatlılar çoook ben bazen severken çok sıktığımı fark ediyorum. o da sevildiğini anlıyor hiç sesi çıkmıyor

Ben hayatta vermem oğlumu ne geliniymiş otursun dizimin dibinde, babası evlendi de başı göğe mi erdi
W wish-hope-lovee canım benimkide zorla kkendi tarafına benzetmeye calisiyo ama goren aynı aanası diyo nnasıl zoruna gidiyo ohhh catlasin bu arada ogluma gelin aramaya bbaşladım bile

Canım
canm siz raporla mi aldiniz mamalari baya pahalilar cunku? biziminde bakterii cikmadi cokn şükür kakasina bakti ishal olmus dedi maflor verdi gecmezse bes gun sonra unv gondericem dedi bakalim
Maflor dediğin gaz ilacımı canım gaz icin kullanmıştık biz önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…