2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim kızım da öyle 2 aydır 10-12 günde bir yapıyor doktor anne sütüyle beslenen bebeklerde normal kakası cıvıksa sorun yok diyor galiba ek gıdaya geçene kadar böyle olacak

elifburcu canim benim de az yapiyor ,kakasi normal civik, zorlanmadan yapiyor, anakucagina oturtmak ise yariyor.
Ama seninki katiysa cani yaniyordur yavrumun, birkac gun yediklerine dikkat edip gozlemlesen mi acaba?

Bebisleriniz kime benziyor annisler? Benim oglumu gorem ayni babasi, fotokopi falan diyor.
Su aralar sanki beni de andiriyor diye dusunuyorum ama bunu tek dusunen ben ve annem :)
Benimki babasına benziyor.Gözlerinin ve bakışlarının bana benzediğini söylüyorlar.Ama ben hep derdim ki çocuğum babasına benzesin :)) öyle oldu inşallah değişmez.

selam kızlar neçok istanbullu varmış aramızda. ben de çerkezköydeyim. 1.5 saat farrkla istanbullu sayılırım

En yakin arkadasim orda yasiyor 2 oglu var onun da esi internet cafe sahibi ilk dogumuna gitmistim seneler once
ben Çanakkale deyim şehitler diyari herkezi beklerim baharda bizim buralar guzel olur. :)

Agular azaldi bizdede fransizlar gibi girtlaktan konusuyor hemde bol bol artik sanirim kelimelerin alt yapisi olusuyor..tukuruklerde ayni sekilde agizda kucuk baloncuklar seklinde canim.

En yakin arkadasim orda yasiyor 2 oglu var onun da esi internet cafe sahibi ilk dogumuna gitmistim seneler once
ben Çanakkale deyim şehitler diyari herkezi beklerim baharda bizim buralar guzel olur. :)
Ne şanslısin canım Çanakkale cok guzel :) yıllar once gitmiştik şehitliğe 2009 du sanırım doyamadik yine gitmek nasip olur insallah

Sadece anne sütü alıyor ama 10 günü bekleyemiyorum ki rahatsız oluyo benm annemde sabunla yaptırmıştı ama ben cesaret edemiyorum fitili bile zorla

Sadece anne sutu alan bir bebegin kabiz olmasi ve bu kadar uzun surmesi baska biseyi getiriyor aklima canim dr lar daha iyisini bilir ama yinede tek dr la kalma derim ben ablam bagirsaklarindan rahatsiz kolit yada onun gibi bisey denen bir bebekmis bebebekken 4 5 yaslarinda ameliyat olmus bagirsaklarindan hayati boyunca hep kabizdi ve hep sinirli agresif.İnsallah cabuk atlatir bebegin gecicidir insallah.

Ne şanslısin canım Çanakkale cok guzel :) yıllar once gitmiştik şehitliğe 2009 du sanırım doyamadik yine gitmek nasip olur insallah

Herzaman beklerim , burasi bayagi gelisti 7 senede kucuk İzmir oldu.Alisveris merkezleri cafeler barlar iyi mi kotu mu bazen soruyorum kendime aslinda bir suru bina ev ve disaridan goc almaya basladi İnsallah bozulmaz ufak sevimli baris kenti çanakkale..

elifburcu canım hiç korkma bişe olmaz bizde çok çektik 5gunde fitil le yaptiriyordum dr çok zorlanmiyorsa bişe olmaz dedi bütün aile derde düştü kaka yapamiyor diye zamanla düzeldi şimdi 4.5aylik olduk çok şükür bir sıkıntı kalmadı hiç canını sıkma

Ben 3-6 ay alayim diyorum annem 6-9 al diyor ama benimki 6-9'u simdi giyerse cok bol olur üstüne:) simdi bile bazi 3-6 ay kiyafetleri öyle.

Ya bnm sıkıntı yaptıgım ben Nasıl güvenip bu kadına çocuğumu emanet edeceğim allahım sen sabır ver bana
Şu anda ne yaptın canım? Çalışmaya başlayınca bakıcı tut bence. Kv bozulursa uygun bir şekilde söylersin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…