Can'ım ben genelde buzluktaki meyveden ya da konserve yaptığımızdan yapıyorum.Yaş meyveden yaptm canm elma armut incir (kuru) karanfil ile tarcinda attim sen nasil yapıyorsun?
Benim kızım da öyle 2 aydır 10-12 günde bir yapıyor doktor anne sütüyle beslenen bebeklerde normal kakası cıvıksa sorun yok diyor galiba ek gıdaya geçene kadar böyle olacakMeraba güzel annelerr bende eylül annesiyimoğluşum iki aydan beri kabız hiç bi şekilde geçmiyor acaba bi çözümü olan var mi bu arada doktorada gittik zeytin yağıda içtik halen içiyoruz da masajda yapıyorum ama yok geçmiyor anacim. Her ne kadar kullanmak istemesemde şurup ta içiyor halen ama işe yaramıyor bu durumu yaşayan anniş varmi acaba
benimde ya ne zamandır yok soracam soracam unutuyorum merak da ediyorum.Ne yapıyo nasıl acaba@ayka777 aklima geldi
Benimki babasına benziyor.Gözlerinin ve bakışlarının bana benzediğini söylüyorlar.Ama ben hep derdim ki çocuğum babasına benzesin :)) öyle oldu inşallah değişmez.Bebisleriniz kime benziyor annisler? Benim oglumu gorem ayni babasi, fotokopi falan diyor.
Su aralar sanki beni de andiriyor diye dusunuyorum ama bunu tek dusunen ben ve annem :)
Siz Konya'da mi yasiyosunuz canım benim gorumcemde Konya'da yaşıyor :) her sene gidiyoruzBenimki de Sultandağı ndan Can'ım.
Hatta onun gorumcesi de sultandaginda oturuyoSiz Konya'da mi yasiyosunuz canım benim gorumcemde Konya'da yaşıyor :) her sene gidiyoruz
ishal icin verdi toz yarim yarim sutune koyuyorum birde zinobest verdiCanım
Maflor dediğin gaz ilacımı canım gaz icin kullanmıştık biz önce
selam kızlar neçok istanbullu varmış aramızda. ben de çerkezköydeyim. 1.5 saat farrkla istanbullu sayılırım
Kızlar ya bebeğim çok güzel agu falan yapıyordu, konuşunca cevap veriyordu, konuşur gibi sesler çıkarıyordu... 15 gündr falan çığlık atıyor, gırtlağından değişik sesler çıkarıyor, en çokta dudaklarına üfleyip tükürük çıkarıyor, normal mi bilemedimSizinkiler ne yapıyor ?
Ne şanslısin canım Çanakkale cok guzel :) yıllar once gitmiştik şehitliğe 2009 du sanırım doyamadik yine gitmek nasip olur insallahEn yakin arkadasim orda yasiyor 2 oglu var onun da esi internet cafe sahibi ilk dogumuna gitmistim seneler once
ben Çanakkale deyim şehitler diyari herkezi beklerim baharda bizim buralar guzel olur. :)
Sadece anne sütü alıyor ama 10 günü bekleyemiyorum ki rahatsız oluyo benm annemde sabunla yaptırmıştı ama ben cesaret edemiyorum fitili bile zorla
Ne şanslısin canım Çanakkale cok guzel :) yıllar once gitmiştik şehitliğe 2009 du sanırım doyamadik yine gitmek nasip olur insallah
Bizimki de pusete koyunca kaka yapıyorDeneye bilirim aslında sağol canım
Evet Can'ım konyada yaşıyoruz, beklerim geldiğinizde:)Siz Konya'da mi yasiyosunuz canım benim gorumcemde Konya'da yaşıyor :) her sene gidiyoruz
Hadi yaaaa:)Hatta onun gorumcesi de sultandaginda oturuyo
Ben 3-6 ay alayim diyorum annem 6-9 al diyor ama benimki 6-9'u simdi giyerse cok bol olur üstüne:) simdi bile bazi 3-6 ay kiyafetleri öyle.İllaki vardır cnm da ben artık oğluma 6-9 aylık alıyorum çünkü pamuklular ilk yıkamada 40 derecede çekiyo ki çoğu kıyafetimiz Aziz Bebenin ürünü. O yüzden rahat giydirebilmek için 6-9 aylık alıyorm. Tabiki benm fikrim
Şu anda ne yaptın canım? Çalışmaya başlayınca bakıcı tut bence. Kv bozulursa uygun bir şekilde söylersin artık.Ya bnm sıkıntı yaptıgım ben Nasıl güvenip bu kadına çocuğumu emanet edeceğim allahım sen sabır ver bana
Ben de bi ara vermedim D vitamini, hemşire sorunca gülümsedim ben de :)Soruyor canım gülümsüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?