2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bende gecen hafta regl belirtileri vardi.bur iki gun sutum cok azaldi.kesin olucam derken olmadim.sutum geldi tekrar.oglumda 4,5 aylik oldum.sadece emziriyirdum.insallah cok uzamaz.ya da hayirlisi olsun diyelim.
kizlar daha onceden de yazmustim.bacaginda baldirlarda sisme var mi diye.benim sisliklerim 3 aylik gibi indi.sezeryandan sanirim.50 kilodayim.
kizlar kozmonotu olanlara birsey sorucam..kac aylik aldiniz kozmonitlari?3-6 ay mi?6-9 aylik mi?

benimki 3-6 aylık ve büyük bile geliyor hala eli ve ayağı içinde kalıyorr

bnmkı 68 cm canm kolları cıkmıyor ama ayakları çıkmak uzere pek gıydırmıyoruz çok terlıyor içinde

maşşallah subhanallah canım sen demıstın bana dımı uykudayken emzırıyorum dıye bende uykudayken emzırıyorum sadece şuan inşallah uyanıkkende almaya başlar :))

bızım oglan uyuma aşamasına gecerken kafasını saga sola çok cevırıyor kızlar sağa degil ama sola sert cevırıyor netten baktım bu şekılde olanlar varmıs ama sınırımı bozuyor kulagına baktırıcam acaba orta kulak ıltıhabı fılan varda agrıyormu böyle yapan varmı ?

Benim kızım da öyle 2 aydır 10-12 günde bir yapıyor doktor anne sütüyle beslenen bebeklerde normal kakası cıvıksa sorun yok diyor galiba ek gıdaya geçene kadar böyle olacak
On on iki günde bir kaka mı yapıyor ayyy Nasıl dayanıyor yavrucuk onun huzursuzluğu kesin ondandır öyleyse kıyamam ya

Bizimki de 62 cm kolları cikmiyo ama boyu tam kıtı kıtına oluyo simdi 72 yada 74 alcaz

Masallah canım cok sukur gözün aydın

Benimki de çevirip duruyo basını canım özellikle yatakta emzirirken yapıyo uyumadan once. Dediğin gibi de sola daha cok ceviriyo. Orta kulak iltihabı mi dersin kontrole de daha cok var

Benimki de çevirip duruyo basını canım özellikle yatakta emzirirken yapıyo uyumadan once. Dediğin gibi de sola daha cok ceviriyo. Orta kulak iltihabı mi dersin kontrole de daha cok var
Bilemedimki ya aslinda keyfi gayet yerinde eşimde oyle olsa sürekli aglar diyor dr her seferinde muayene ediyor anlamazmiydi öyle olsa kbb mi yoksa cocuk dr mu görmeli onuda bilmiyorum

Kızlar bnm kizim bugün doğru düzgün emmedi sanirim aç olduğu için de sürekli agliyor devam sütünü de içmiyor hiç Bi şekilde acaba ek bişeyler mi versem ne verebilirim yoğurt yada pirinç unuyla mama mı yapsam tavsiyesi olan var mı bu arada kizim tam 4 aylık

Canım bende doktor kontrolü başladım mamayi yedirmek için elma suyu veriyom biraz emiyo tekrar emmemeye başlayınca yine veriyom öyle öyle bitiriyo pirinç unlu mamalı tarifi bulursan banada yazar misin şimdiye kadar elma armut suyu verdim bir çay kaşığı tarhana tuzsuz salçasız baharatsiz

Ben gece uyumadan 120 cc mama iciriyom ama kar etmiyor gece 5 -6 kez kalkiyor uykumu tam alamiyorum gercekten cok yorgunum zombirella oldum yeminle kasik mamasi versem 1- 2 kez mi uyanirdi acep

Bilemedimki ya aslinda keyfi gayet yerinde eşimde oyle olsa sürekli aglar diyor dr her seferinde muayene ediyor anlamazmiydi öyle olsa kbb mi yoksa cocuk dr mu görmeli onuda bilmiyorum
Benim oğlanında genelde keyfi iyi ama arada birden çığlık çığlığa ağliyo disten diye düşündüm kulak hic aklıma gelmedi ama orta kulak iltihabı grip olduktan sonra oluyomus bebeklerde genelde. Gripte olmadı ki hic bilemedim. Cocuk Dr u anlar canım ileri boyutta bisey olursa kbb ye yönlendirir sanırım

Canım benimkide öyleydi 10 kez filan kalkardim kakasini yapamadigindan birkaç gündur 11 gibi uyaniyo aglaya aglaya yapiyo geri uyuyo sonra 3-4 kez kalkiyo Omur01

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…