Canim aynı şeyi yasamisiz eşim şehir dışında diye anneme gittim 3 gece kalacaktim ama kızım müsade etmedi bende aynı şekilde 1 gece kaldım çocuk aglaya aglaya uyuya kaldı anlamadım yadirgadigini ertesi gün öğlen uykusunda yine aynı şey oldu evimize geldik mışıl mışıl uyudu .. yani esinide özlemiş olabilir ama daha çok evini :)İyi akşamlar kızlar
2 gece annemde kaldım kızım 1 gün sakindi uyumasında falan bi sıkıntı yaşamadım ama 2. Gün akşama doğru çok huysuzlandı 11 de uyuyan kızım gece 1 de zor uyudu. KucağıMDAn inmek istemedi. Yerine yatırdığım an uyandı ağladı. Kucağıma aldığım da sustu ve uyudu. Babası şehir dışındaydı yanımızda değildi. Bugün evimize geldik ve 4 saat aralıksız uyudu:) ve hiç huysuz da değil Acaba diyorum babasını ve evini mi özledi? 4 aylık bebek evinde olmadığını ve babasının yanında olmadığını hisseder mi?
Ne ile besleniyorKizlar oğlum kopurterek yesil kaka yapiyor niyeeeeeeeee
Ya bende bu konuda akıl almaya girdim şimdi konuya. Ben tek göğüs emziriyorum ve mama veriyorum bu ata kadar kilo alısi iyiydi 800 alıyordu 1 kilo bile aldığı oldu 3 gündür bezleri hep boş huysuzlasti doktor kilolu diye mama verme diyo diye kisiyorum ama çocuk aç o yüzden uyumuyor da sebze çorbası mi yapsam yarın yoksa mamayi mi siklastirayim bilemedimKızlar bnm kizim bugün doğru düzgün emmedi sanirim aç olduğu için de sürekli agliyor devam sütünü de içmiyor hiç Bi şekilde acaba ek bişeyler mi versem ne verebilirim yoğurt yada pirinç unuyla mama mı yapsam tavsiyesi olan var mı bu arada kizim tam 4 aylık
İyi akşamlar kızlar
2 gece annemde kaldım kızım 1 gün sakindi uyumasında falan bi sıkıntı yaşamadım ama 2. Gün akşama doğru çok huysuzlandı 11 de uyuyan kızım gece 1 de zor uyudu. KucağıMDAn inmek istemedi. Yerine yatırdığım an uyandı ağladı. Kucağıma aldığım da sustu ve uyudu. Babası şehir dışındaydı yanımızda değildi. Bugün evimize geldik ve 4 saat aralıksız uyudu:) ve hiç huysuz da değil Acaba diyorum babasını ve evini mi özledi? 4 aylık bebek evinde olmadığını ve babasının yanında olmadığını hisseder mi?
Sadece anne sütü canimNe ile besleniyor
O zaman normaldir bence endişe etmeSadece anne sütü canim
Canım cok sık emdiyse sindirilemeyen süt yeşil kaka şeklinde cikiyo. Bizde de arada oluyoSadece anne sütü canim
İnşallah canim ya benim sipa inatci zor emziriyorum o zaman ne mutlu banaCanım cok sık emdiyse sindirilemeyen süt yeşil kaka şeklinde cikiyo. Bizde de arada oluyo
Sen daha inatçı çıktın desene :)İnşallah canim ya benim sipa inatci zor emziriyorum o zaman ne mutlu bana
Ortami yadirgamstir canim.anliyorlar :)
canim biz 6-9 aldik annem bebegin yedigi helal giydiği haram der cabuk büyüyor lar icinde biraz kayboldu ama mayisa kadar rahat giyer :)bende gecen hafta regl belirtileri vardi.bur iki gun sutum cok azaldi.kesin olucam derken olmadim.sutum geldi tekrar.oglumda 4,5 aylik oldum.sadece emziriyirdum.insallah cok uzamaz.ya da hayirlisi olsun diyelim.
kizlar daha onceden de yazmustim.bacaginda baldirlarda sisme var mi diye.benim sisliklerim 3 aylik gibi indi.sezeryandan sanirim.50 kilodayim.
kizlar kozmonotu olanlara birsey sorucam..kac aylik aldiniz kozmonitlari?3-6 ay mi?6-9 aylik mi?
Yok kuzu ya yapiolar benimkide bir ara yapiodu birakti simdi. cocuk dr bisiy yok demisti.emmedgi dönem kulak burun boğaz ada götürmüştüm burnu mu tikali kulaginda enfeksiyon mu var vs bisy yoktu .ara ara yapiyorlar benim simdi ayaklari dikeltiyor surekli buuuggh puuffttt ouugg gibi sesler cikartip ellerini kollarini cirpiyor dudagini sekilden sekle sokuyor baloncukları cesit cesit kabartio tiz cigliklar gülüyor guyaBilemedimki ya aslinda keyfi gayet yerinde eşimde oyle olsa sürekli aglar diyor dr her seferinde muayene ediyor anlamazmiydi öyle olsa kbb mi yoksa cocuk dr mu görmeli onuda bilmiyorum
Canim aynı şeyi yasamisiz eşim şehir dışında diye anneme gittim 3 gece kalacaktim ama kızım müsade etmedi bende aynı şekilde 1 gece kaldım çocuk aglaya aglaya uyuya kaldı anlamadım yadirgadigini ertesi gün öğlen uykusunda yine aynı şey oldu evimize geldik mışıl mışıl uyudu .. yani esinide özlemiş olabilir ama daha çok evini :)
evet canım 1.5 ay gecti canım kıyaslamak doğru olmaz ama inşallah seninki bu kadar uzun sürmez :)maşşallah subhanallah canım sen demıstın bana dımı uykudayken emzırıyorum dıye bende uykudayken emzırıyorum sadece şuan inşallah uyanıkkende almaya başlar :))
Ben her pazartesi perşembe annemdeyim eşimin işinden ötürü arada kalıyorum ama 15 gündür yadirgiyor hatta biberonunu degistirdim onu bile yadirgadiSık sık gidiyorum ama artık büyüyor o yüzden özlüyordur:)
sagol canım allah kimseye yaşatmasın zor bi dönemdiMasallah canım cok sukur gözün aydın
İyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?