2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İyi akşamlar kızlar

2 gece annemde kaldım kızım 1 gün sakindi uyumasında falan bi sıkıntı yaşamadım ama 2. Gün akşama doğru çok huysuzlandı 11 de uyuyan kızım gece 1 de zor uyudu. KucağıMDAn inmek istemedi. Yerine yatırdığım an uyandı ağladı. Kucağıma aldığım da sustu ve uyudu. Babası şehir dışındaydı yanımızda değildi. Bugün evimize geldik ve 4 saat aralıksız uyudu:) ve hiç huysuz da değil Acaba diyorum babasını ve evini mi özledi? 4 aylık bebek evinde olmadığını ve babasının yanında olmadığını hisseder mi?

Kizlar oğlum kopurterek yesil kaka yapiyor niyeeeeeeeee

Canim aynı şeyi yasamisiz eşim şehir dışında diye anneme gittim 3 gece kalacaktim ama kızım müsade etmedi bende aynı şekilde 1 gece kaldım çocuk aglaya aglaya uyuya kaldı anlamadım yadirgadigini ertesi gün öğlen uykusunda yine aynı şey oldu evimize geldik mışıl mışıl uyudu .. yani esinide özlemiş olabilir ama daha çok evini :)

Ya bende bu konuda akıl almaya girdim şimdi konuya. Ben tek göğüs emziriyorum ve mama veriyorum bu ata kadar kilo alısi iyiydi 800 alıyordu 1 kilo bile aldığı oldu 3 gündür bezleri hep boş huysuzlasti doktor kilolu diye mama verme diyo diye kisiyorum ama çocuk aç o yüzden uyumuyor da sebze çorbası mi yapsam yarın yoksa mamayi mi siklastirayim bilemedim
Sağlık ocağına gittim dün 15 günde 180 gr almış

Ortami yadirgamstir canim.anliyorlar :)

selamcanlar beni hatirlayanlar.Kizlar bende 7 kasımda bebegimi kucagima aldim çok zorlu bir lohusalik geçirdim hala atlatmis degilim çünkü bebeğim geceleri hic uyumuyor sabaha kadar uyanik gündüz şansım varsa uyuyor.hic şikayeti yok herseyi tas tamam ama uykusuz. Simdi 70 günlüğüz Sizlerde de bu şekilde olup duzelen oldumu.hep üç ayda gecer diyorlar düzene girer diyorlar

canim biz 6-9 aldik annem bebegin yedigi helal giydiği haram der cabuk büyüyor lar icinde biraz kayboldu ama mayisa kadar rahat giyer :)

Bilemedimki ya aslinda keyfi gayet yerinde eşimde oyle olsa sürekli aglar diyor dr her seferinde muayene ediyor anlamazmiydi öyle olsa kbb mi yoksa cocuk dr mu görmeli onuda bilmiyorum
Yok kuzu ya yapiolar benimkide bir ara yapiodu birakti simdi. cocuk dr bisiy yok demisti.emmedgi dönem kulak burun boğaz ada götürmüştüm burnu mu tikali kulaginda enfeksiyon mu var vs bisy yoktu .ara ara yapiyorlar benim simdi ayaklari dikeltiyor surekli buuuggh puuffttt ouugg gibi sesler cikartip ellerini kollarini cirpiyor dudagini sekilden sekle sokuyor baloncukları cesit cesit kabartio tiz cigliklar gülüyor guya

Sık sık gidiyorum ama artık büyüyor o yüzden özlüyordur:)

maşşallah subhanallah canım sen demıstın bana dımı uykudayken emzırıyorum dıye bende uykudayken emzırıyorum sadece şuan inşallah uyanıkkende almaya başlar :))
evet canım 1.5 ay gecti canım kıyaslamak doğru olmaz ama inşallah seninki bu kadar uzun sürmez :)

Bugun aglamakli oldum yuzume bakti bakti alt dudagi kivrildi aaaa yok annem yok bisey diye guldum yoksa basliyordu aglamaya ve gece uykularinda hep babasi yatirip salliyor bi gece olmasa esim bence anlar bizim ufaklik yanii bencede anliyor seninkide anlamis uzulmustur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…