Bizimkide uymuyor canım gözlerini ovalayip duruyor ama yok direniyorGece uykusuna daldirmak gittikce guclesiyor kizlar ne yapmali nasil yapmali da cabuk uyumali bu bebisler bilen var mi ?Esim cildirdi yine yatagina yatirdi salliyor banyo da yapti ufaklik ama daha dalamadi eli habire havalaniyor gozune gidip ovusturuyor agzindaki emzige gidiyor kendi kendine mirildaniyor eeeee eeeee diyor. Offff ki ne offf
İnşallah canım ama düzeliyor gibi bugün guzel gectievet canım 1.5 ay gecti canım kıyaslamak doğru olmaz ama inşallah seninki bu kadar uzun sürmez :)
Ben saat 10 da başlıyorum unutma çabasına 12 de anca uyuyotduGece uykusuna daldirmak gittikce guclesiyor kizlar ne yapmali nasil yapmali da cabuk uyumali bu bebisler bilen var mi ?Esim cildirdi yine yatagina yatirdi salliyor banyo da yapti ufaklik ama daha dalamadi eli habire havalaniyor gozune gidip ovusturuyor agzindaki emzige gidiyor kendi kendine mirildaniyor eeeee eeeee diyor. Offff ki ne offf
Aaa çok tatlı ne kadarlık bu güzellikOglumun yeni kankileri ayakları
Bizimkide degisik biseyler yapiyor cok sevimliler maşallah ya :)Yok kuzu ya yapiolar benimkide bir ara yapiodu birakti simdi. cocuk dr bisiy yok demisti.emmedgi dönem kulak burun boğaz ada götürmüştüm burnu mu tikali kulaginda enfeksiyon mu var vs bisy yoktu .ara ara yapiyorlar benim simdi ayaklari dikeltiyor surekli buuuggh puuffttt ouugg gibi sesler cikartip ellerini kollarini cirpiyor dudagini sekilden sekle sokuyor baloncukları cesit cesit kabartio tiz cigliklar gülüyor guya
Masallah onaOglumun yeni kankileri ayakları
6 gun kaldi 5 ayi doldurmamiza canim sagol canim corap bırakmıyor ayaginda maşallahAaa çok tatlı ne kadarlık bu güzellik
Oyle valla en zayif aninda verdim memeyi direnemediSen daha inatçı çıktın desene :)
Maşallah. Ağvalı mısın?6 gun kaldi 5 ayi doldurmamiza canim sagol canim corap bırakmıyor ayaginda maşallah
Evet canim agva kandira arasi koyumuz sen nerelisin?Maşallah. Ağvalı mısın?
Evet canim agva kandira arasi koyumuz sen nerelisin?
:) ağvalıyım
Bugun aglamakli oldum yuzume bakti bakti alt dudagi kivrildi aaaa yok annem yok bisey diye guldum yoksa basliyordu aglamaya ve gece uykularinda hep babasi yatirip salliyor bi gece olmasa esim bence anlar bizim ufaklik yanii bencede anliyor seninkide anlamis uzulmustur canim
Ümraniye de oturuyorumAy hemsom nerde oturuyorsun :)
Canım hiç pes etme benimkide oyleydi şimdi çok şükür alıyormaşşallah subhanallah canım sen demıstın bana dımı uykudayken emzırıyorum dıye bende uykudayken emzırıyorum sadece şuan inşallah uyanıkkende almaya başlar :))
Pes etmiyorum canm ya valla gece kalkmak zor oluyor ama 8 gunde 350 gr almis motive oldum :) bugunde gunduz baya emdi oy aşkım yaa yerim ben onuCnim
Canım hiç pes etme benimkide oyleydi şimdi çok şükür alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?