2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizimde me zamandir var bir bölgede yag suruyorum yikiyorum ama gecmedi henüz sinir oldum

Benim kızın da aynı şekilde şu an. Dr a soracaktım kontrolünde çok ağladı durmadı soramadım

O kadar yüklenme canım eşine, farketmişsin işte. Ben de benimkini ilgili zannederdim senin koca maşallah her şeyini yapıyomuş daha nolsun

O kadar yüklenme canım eşine, farketmişsin işte. Ben de benimkini ilgili zannederdim senin koca maşallah her şeyini yapıyomuş daha nolsun

Aynen bn de benim kocamin masallahi var diyodum hersey neyse de gece uykusuna yatirmak ve gece bakmak nedir ya en zor gorevi esine yuklemissin canim caktirma carnat

Kızlar şimdi kalkıp oğlumun yanakları elleri buz gibi olmuş içerisi 22 derece sizce üşüdüğünün belirtisimi lütfen acele cevap bekliyorum

Kızlar şimdi kalkıp oğlumun yanakları elleri buz gibi olmuş içerisi 22 derece sizce üşüdüğünün belirtisimi lütfen acele cevap bekliyorum
Canm bzmki 24 derece yanaklarini elledim soguk ensesini elledim oda soguk üstüne orta kalinlikta battaniye ortmustum bikat daha orteyim en iyisi sen ne ortuyorsun?

Süt iyi çok şükür ama kilo alımı çok az biberon tutmuyo kaşıkla verdiğin mamayi diliyle itiyo elmayla başladım ince rendeliyom suyuyla birlikte azcik parçada veriyom ne veriyosam kontrol ediyom o gün aşırı kusma şişkinlik fazla sayıda kaka oluyomu diye bez çizgisi derken anlamadim
Süt mu yetmiyordu mamayi mi istemedi ?
Neyle başladın ?
Bende sanırım başlayacağım yarın falan doymuyor çünkü bezlerin çizgisi bile donmemisti bugün

Canım uyurken yanakları hep soğuktur ama ellerinde soğuksa usumustur yavrum Cunku benim bebegim hep öyle kendi yanagimada dokununca soğuk ama elleri sıcaktır hep

Gunaydin kızlar. Ben doğduğundan beri mustela konak önleyici kopuk kullandım oğluma hic konak olmadı basında ama kaslarında olmustu tek kas olmustu garibim arası bile Konakti Panthenol pomadı iyice buladım kaslarına uyumadan once. Iki uc saat sonra ıslak bezle yavaşça sildim sonrada yıkadım hic bisey kalmadı

Kizlar benim sutumun rengi acikdi, yagi azaldi. Sizin de oyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…