Bizimde me zamandir var bir bölgede yag suruyorum yikiyorum ama gecmedi henüz sinir oldumAy bizim ufakligin basinda konak oluşmuş banyo sonrasi fark ettim esim daha once gormus soylemedi bu adami ne yapayim ben ya tedavisi basit yagla tara yika ama yani insan onceden soylemezmi normalde hic dokuntu yok fark etmemisim ama bilgindagin cevresi pul pul olmuş canim sikildi simdi.
Ay bizim ufakligin basinda konak oluşmuş banyo sonrasi fark ettim esim daha once gormus soylemedi bu adami ne yapayim ben ya tedavisi basit yagla tara yika ama yani insan onceden soylemezmi normalde hic dokuntu yok fark etmemisim ama bilgindagin cevresi pul pul olmuş canim sikildi simdi.
Bizde cekmekoydeyiz umr okudum bende liseyi :)Ümraniye de oturuyorum
Ay bizim ufakligin basinda konak oluşmuş banyo sonrasi fark ettim esim daha once gormus soylemedi bu adami ne yapayim ben ya tedavisi basit yagla tara yika ama yani insan onceden soylemezmi normalde hic dokuntu yok fark etmemisim ama bilgindagin cevresi pul pul olmuş canim sikildi simdi.
O kadar yüklenme canım eşine, farketmişsin işte. Ben de benimkini ilgili zannederdim senin koca maşallah her şeyini yapıyomuş daha nolsun
Süt mu yetmiyordu mamayi mi istemedi ?chiLL ben başladım canim
Canm bzmki 24 derece yanaklarini elledim soguk ensesini elledim oda sogukKızlar şimdi kalkıp oğlumun yanakları elleri buz gibi olmuş içerisi 22 derece sizce üşüdüğünün belirtisimi lütfen acele cevap bekliyorum
Süt mu yetmiyordu mamayi mi istemedi ?
Neyle başladın ?
Bende sanırım başlayacağım yarın falan doymuyor çünkü bezlerin çizgisi bile donmemisti bugün
Kızlar şimdi kalkıp oğlumun yanakları elleri buz gibi olmuş içerisi 22 derece sizce üşüdüğünün belirtisimi lütfen acele cevap bekliyorum
Ooyy masallah yerim o minnak ayakları benOglumun yeni kankileri ayakları
Sagol carmen teyzesi :)Ooyy masallah yerim o minnak ayakları ben
Ben hep diyorum bu miniklerin gaz göstergesi açlık göstergesi uyku göstergesi ağrı göstergesi olsa da ne istediklerini anlayabilsekKeske emerken kac cc ictigini gorsek
bnmk de ilk baştaki gibi yağlı değil ama Bebek büyüdükçe ihtiyacına göre sütün de içeriği değişiyormuşKizlar benim sutumun rengi acikdi, yagi azaldi. Sizin de oyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?