2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hımm ben çorba ile başlayacağım aslında blw istiyordum ama erken başladığımız için olmayacak sanırım. . Bezin üstünde doluluk göstergesi var ordan bakıyorum bir kere vis yapmış oluyor

Allah bu Buzuki Orhan'dan razı olsun ya. Bebişim onun kolik müziğini çok beğeniyor hemen sakinlesiyor masaallah :)

Benim kilo doğumdan hemen sonra bayağı azaldı ama bacak sislikleri 2-3 ayda anca geçti dediğin gibi. Burda sorduğuna denk gelmemisim canim kusura bakma. Bebisten firsat bulup fazla takip edemiyorum, biriken sayfalari okuyamiyorum, sadece mesajima alinti yapilip verilen cevaplara bakabiliyorum.
Ben sana şey soracaktım; bebekte alerji baktirmak icin hangi bölüme gidiyoruz? Çocuk doktoru kendisi mi bakiyor? Esimde de bende de aleji var da bebeği bi kontrol ettirmek istiyorum o yuzden, anne baba alerjik olunca %50 bebek de alerjik oluyormuş.

Sagolun kizlar :))
Coo güzel gecti ya babam biraz ters davrandi korktu cekindi filan şaka yaptik dedik rahatladi cocuk :)
Sizi gidiler sizi :)) hayırlı olsun tanismaniz, Allah tamamina erdirsin ablanin durumunu.

Ben de buyuk aliyorum ayina gore. Kac kg?
6,5 kg olmuştur şu anda. Acaba benim mi yanlisim var sen sorunca tereddut ettim şimdi, hediye gelen kıyafetleri yanlis ayırmış giydirmis olabilrim :)

xocuk alerji bolumu.
ama kan ve deri testi icin cok erken.alerjik seylerden esirgeyin.siz dikkat edin.takibini iyi yapin.bende esimde alerji yok.oglumda var.ciltte tepki veriyor.kizimdada bagirsakta.kakaya dikkat edin.

günaydın kızlar nasılsınız, hava ne kadar soğuk dimi yaa bi de karanlık puff yani. böyle havalarda benim lohusalık depresyonu geri geliyor sanki.
Gunaydin canim. Bebisin geceden yarim kalan uykusuna yeni yatiyor, öğle uykusuyla birleşti. Ben yaz çocuğuyum, kapali havalari hic sevmiyorum eskiden beri, hep bi karamsarlik hep bi aglamak gelir öyle. Ama bi yandanda diyorum ki mutlu ol sevin her hava kapadiginda kendime bunu yaparsam halim ne olur, guclu olmam lazim, yagmurda karda disarda olup isine gücüne gidenler var, sen de ayakta dur dik dur. Benimki biraz daha ileri boyutta olabilir soylediklerime bakarak :)

xocuk alerji bolumu.
ama kan ve deri testi icin cok erken.alerjik seylerden esirgeyin.siz dikkat edin.takibini iyi yapin.bende esimde alerji yok.oglumda var.ciltte tepki veriyor.kizimdada bagirsakta.kakaya dikkat edin.
Cok erken derken? Senin bebegine yapilmadi mi teshis nasil konuyor? Nurda senin yazdığın cogu belirti vardi bebegimde kanli kaka hariç. Burda okuyunca o yüzden korktum biraz da.

seninki baya polyannacılık olmuş canım ama düşünceni beğendim :) benimki de öğlen uykusundan şimdi kalktı homurdanıyor eller ağızda

Cok erken derken? Senin bebegine yapilmadi mi teshis nasil konuyor? Nurda senin yazdığın cogu belirti vardi bebegimde kanli kaka hariç. Burda okuyunca o yüzden korktum biraz da.
bizden sadece kan ve kaka tahlili aldilar.olmasina ragmen kanda negatif cikti.negatif olmasi olmadigini gostermiyor.kaka tahlilinde cikti.ama neye a

burda cocuk gastro yok mus endokrin yada dahiliye bakio dedu unv.dekiler.gastro yada cocuk alerji uzmanlari oluyormus ama dirik daha ii bilio sağolsun yardimci oluo firsat bulduk ca

alerjisi var ben deneyip anlamaya calisiyorum.testler dogru cukmiyor.
kan olmadanda alerji olabiliyor.kan olmasi bagirsakta tahrisin cok oldugunu gosterirmis.salyali kaka,ishal kaka,kopuklu kakaya dikkat edin.belli alerjenleri kesip duzelip duzelmedigine bakin eger bunlar varsa.test icin cok kucukler daha.

Kızlar şimdi kalkıp oğlumun yanakları elleri buz gibi olmuş içerisi 22 derece sizce üşüdüğünün belirtisimi lütfen acele cevap bekliyorum
Bebeklerin göğsüne bakmak gerekmiş usuyupnusumedigini anlamak icin. Elleri ve ayakları yanıltıcı oluyo kan dolasim yerleri olduğu icin.

Kızlar benm bebeğim de eylül sonunda doğdu. Su sıralar eller sürekli ağzında ama bakiyorm emmiyo kemerlere surtuyo galiba kasiniyo sizde de var mi böyle durumlar bnn için ne yapiyisn uz?

Kızlar benm bebeğim de eylül sonunda doğdu. Su sıralar eller sürekli ağzında ama bakiyorm emmiyo kemerlere surtuyo galiba kasiniyo sizde de var mi böyle durumlar bnn için ne yapiyisn uz?
benimki parmaklarını sokmaya basladi çıkarıyo rum sinir oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…