Hımm ben çorba ile başlayacağım aslında blw istiyordum ama erken başladığımız için olmayacak sanırım. . Bezin üstünde doluluk göstergesi var ordan bakıyorum bir kere vis yapmış oluyorSüt iyi çok şükür ama kilo alımı çok az biberon tutmuyo kaşıkla verdiğin mamayi diliyle itiyo elmayla başladım ince rendeliyom suyuyla birlikte azcik parçada veriyom ne veriyosam kontrol ediyom o gün aşırı kusma şişkinlik fazla sayıda kaka oluyomu diye bez çizgisi derken anlamadim
Hadi bakalım hayırlısıGunaydin kizlar kahvaltıya gidiyoruz ablamin erkek arkadaşı tanışmaya geldi :)) minik bir oyun oynicaz babamla insallah korkmaz
Ne yapacaksınız anlat gelişmeleri canım :) çatlarım ben meraktanGunaydin kizlar kahvaltıya gidiyoruz ablamin erkek arkadaşı tanışmaya geldi :)) minik bir oyun oynicaz babamla insallah korkmaz
Hadi bakalım hayırlısı
Sagolun kizlar :))Ne yapacaksınız anlat gelişmeleri canım :) çatlarım ben meraktan
Benim kilo doğumdan hemen sonra bayağı azaldı ama bacak sislikleri 2-3 ayda anca geçti dediğin gibi. Burda sorduğuna denk gelmemisim canim kusura bakma. Bebisten firsat bulup fazla takip edemiyorum, biriken sayfalari okuyamiyorum, sadece mesajima alinti yapilip verilen cevaplara bakabiliyorum.bende gecen hafta regl belirtileri vardi.bur iki gun sutum cok azaldi.kesin olucam derken olmadim.sutum geldi tekrar.oglumda 4,5 aylik oldum.sadece emziriyirdum.insallah cok uzamaz.ya da hayirlisi olsun diyelim.
kizlar daha onceden de yazmustim.bacaginda baldirlarda sisme var mi diye.benim sisliklerim 3 aylik gibi indi.sezeryandan sanirim.50 kilodayim.
kizlar kozmonotu olanlara birsey sorucam..kac aylik aldiniz kozmonitlari?3-6 ay mi?6-9 aylik mi?
Sizi gidiler sizi :)) hayırlı olsun tanismaniz, Allah tamamina erdirsin ablanin durumunu.Sagolun kizlar :))
Coo güzel gecti ya babam biraz ters davrandi korktu cekindi filan şaka yaptik dedik rahatladi cocuk :)
6,5 kg olmuştur şu anda. Acaba benim mi yanlisim var sen sorunca tereddut ettim şimdi, hediye gelen kıyafetleri yanlis ayırmış giydirmis olabilrim :)Ben de buyuk aliyorum ayina gore. Kac kg?
xocuk alerji bolumu.Benim kilo doğumdan hemen sonra bayağı azaldı ama bacak sislikleri 2-3 ayda anca geçti dediğin gibi. Burda sorduğuna denk gelmemisim canim kusura bakma. Bebisten firsat bulup fazla takip edemiyorum, biriken sayfalari okuyamiyorum, sadece mesajima alinti yapilip verilen cevaplara bakabiliyorum.
Ben sana şey soracaktım; bebekte alerji baktirmak icin hangi bölüme gidiyoruz? Çocuk doktoru kendisi mi bakiyor? Esimde de bende de aleji var da bebeği bi kontrol ettirmek istiyorum o yuzden, anne baba alerjik olunca %50 bebek de alerjik oluyormuş.
Gunaydin canim. Bebisin geceden yarim kalan uykusuna yeni yatiyor, öğle uykusuyla birleşti. Ben yaz çocuğuyum, kapali havalari hic sevmiyorum eskiden beri, hep bi karamsarlik hep bi aglamak gelir öyle. Ama bi yandanda diyorum ki mutlu ol sevin her hava kapadiginda kendime bunu yaparsam halim ne olur, guclu olmam lazim, yagmurda karda disarda olup isine gücüne gidenler var, sen de ayakta dur dik dur. Benimki biraz daha ileri boyutta olabilir soylediklerime bakarak :)günaydın kızlar nasılsınız, hava ne kadar soğuk dimi yaa bi de karanlık puff yani. böyle havalarda benim lohusalık depresyonu geri geliyor sanki.
Cok erken derken? Senin bebegine yapilmadi mi teshis nasil konuyor? Nurda senin yazdığın cogu belirti vardi bebegimde kanli kaka hariç. Burda okuyunca o yüzden korktum biraz da.xocuk alerji bolumu.
ama kan ve deri testi icin cok erken.alerjik seylerden esirgeyin.siz dikkat edin.takibini iyi yapin.bende esimde alerji yok.oglumda var.ciltte tepki veriyor.kizimdada bagirsakta.kakaya dikkat edin.
seninki baya polyannacılık olmuş canım ama düşünceni beğendim :) benimki de öğlen uykusundan şimdi kalktı homurdanıyor eller ağızdaGunaydin canim. Bebisin geceden yarim kalan uykusuna yeni yatiyor, öğle uykusuyla birleşti. Ben yaz çocuğuyum, kapali havalari hic sevmiyorum eskiden beri, hep bi karamsarlik hep bi aglamak gelir öyle. Ama bi yandanda diyorum ki mutlu ol sevin her hava kapadiginda kendime bunu yaparsam halim ne olur, guclu olmam lazim, yagmurda karda disarda olup isine gücüne gidenler var, sen de ayakta dur dik dur. Benimki biraz daha ileri boyutta olabilir soylediklerime bakarak :)
bizden sadece kan ve kaka tahlili aldilar.olmasina ragmen kanda negatif cikti.negatif olmasi olmadigini gostermiyor.kaka tahlilinde cikti.ama neye aCok erken derken? Senin bebegine yapilmadi mi teshis nasil konuyor? Nurda senin yazdığın cogu belirti vardi bebegimde kanli kaka hariç. Burda okuyunca o yüzden korktum biraz da.
:)) çok hoşsunKeske emerken kac cc ictigini gorsek
burda cocuk gastro yok mus endokrin yada dahiliye bakio dedu unv.dekiler.gastro yada cocuk alerji uzmanlari oluyormus ama dirik daha ii bilio sağolsun yardimci oluo firsat bulduk caBenim kilo doğumdan hemen sonra bayağı azaldı ama bacak sislikleri 2-3 ayda anca geçti dediğin gibi. Burda sorduğuna denk gelmemisim canim kusura bakma. Bebisten firsat bulup fazla takip edemiyorum, biriken sayfalari okuyamiyorum, sadece mesajima alinti yapilip verilen cevaplara bakabiliyorum.
Ben sana şey soracaktım; bebekte alerji baktirmak icin hangi bölüme gidiyoruz? Çocuk doktoru kendisi mi bakiyor? Esimde de bende de aleji var da bebeği bi kontrol ettirmek istiyorum o yuzden, anne baba alerjik olunca %50 bebek de alerjik oluyormuş.
Bebeklerin göğsüne bakmak gerekmiş usuyupnusumedigini anlamak icin. Elleri ve ayakları yanıltıcı oluyo kan dolasim yerleri olduğu icin.Kızlar şimdi kalkıp oğlumun yanakları elleri buz gibi olmuş içerisi 22 derece sizce üşüdüğünün belirtisimi lütfen acele cevap bekliyorum
benimki parmaklarını sokmaya basladi çıkarıyo rum sinir oluyor :)Kızlar benm bebeğim de eylül sonunda doğdu. Su sıralar eller sürekli ağzında ama bakiyorm emmiyo kemerlere surtuyo galiba kasiniyo sizde de var mi böyle durumlar bnn için ne yapiyisn uz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?