2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar benm bebeğim de eylül sonunda doğdu. Su sıralar eller sürekli ağzında ama bakiyorm emmiyo kemerlere surtuyo galiba kasiniyo sizde de var mi böyle durumlar bnn için ne yapiyisn uz?
aynısı bizde de var ne bulursa ağzına sokuyor. ben eline diş kaşıyıcı veriyorum tutuyorsa sen de verebilirsin canım.

Aynen bn de benim kocamin masallahi var diyodum hersey neyse de gece uykusuna yatirmak ve gece bakmak nedir ya en zor gorevi esine yuklemissin canim caktirma carnat

Hamileyken kiyamadim aş ersem bile kendim gittim aldim gece kaldirmadim gunduzu bekledim sag olsun eşim her dr kontrolune geldi , benimle sevindi , benimle uzuldu ama ben 8 aylik hamileyken bana yalan soyledi maddi bir konuda arkadas cevresi yuzunden daha once hic yalan soylememisken bana beni aylardir aptal yerine koydugunu ogrendim.
Motor klubundeki ark.lari yoldan cikardi onu simdi motor satildi , klupten ayrildi çok şükür..Ama ilk baslarda çok kavga ettik konuyu ogrenince çok farkli biri olmaya karar verdim.

Hem erkeklerin baba olmayi ogrenmesinin tek yolu cocuklariyla ilgilenmeleri sadece agucuk bugucuk oyunla olmuyor baba oldugunu anlamasi icin iş bolumu yaptik.
Aslinda birazda intikam aliyorum eşimden çaktirmayin :)

Kızlar benm bebeğim de eylül sonunda doğdu. Su sıralar eller sürekli ağzında ama bakiyorm emmiyo kemerlere surtuyo galiba kasiniyo sizde de var mi böyle durumlar bnn için ne yapiyisn uz?
Benim oglum da 30 eylul doğumlu canım yaklaşık bir aydır kasiniyo damakları cok sinirleniyo ve cok huysuz. Papatya kaynatip kucuk bi mendili suyuna batirip dolapta soğutuyorum onu veriyorum ağzına iyi geliyo dişlik almiyo cunku. Bide anason zeytinyağıyla yaptıgım bi tarif var onunla masaj yapıyorum damaklarına

/QUOTE]

Ben hep diyorum bu miniklerin gaz göstergesi açlık göstergesi uyku göstergesi ağrı göstergesi olsa da ne istediklerini anlayabilsek

Arabalara sonradan takilabiliyor sensörler de bebekler için daha icat edilmedi galiba :) Olsa ilk alacaklardan biri benim..

İse yarıyı mu cnm papatya suyu ben de deneyey m

Dolabın buzlugunda mi sogutuyosn peki dislikler öyle yapılıyo galiba dişlik almadm gerçi çok içime sinmiyo damak yapısı bozulabilio

Bi sorum daha var kızlar siz oturtmaya badladiniz mi annem beşer dk oturtabilirsn diyo ben cekiniyorm ama daha erken gibi gelio

Hm iyiymis o zaman bebisim uyansin da ben de yapayım inş ise yarar bazen çok sinirleniyo
Insallah yarar canım kalıcı bi çözüm yok malesef dişler çıkana kadar katlanicaz. Bebeklerin en zor en ağrıli dönemleriymis dis çıkarma donemi. Cok üzülüyorum bazen oyle icli ağliyo ki kuzum gözyaşları yuzunu yikiyo dayanamıyorum bende ağlıyorum onunla

chiLL canım nasıl çorba yapicaksin bende salı günü 4 buçuk ay olcak o zaman bezelye havuç patates soğan sarımsak pişirip ezip vercem inşallah ay o çizgiyi baktım görmedim bezde bende merak ediyodum kaç kez ciş yapiyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…