- 8 Ocak 2016
- 231
- 617
- 33
- 35
aynısı bizde de var ne bulursa ağzına sokuyor. ben eline diş kaşıyıcı veriyorum tutuyorsa sen de verebilirsin canım.Kızlar benm bebeğim de eylül sonunda doğdu. Su sıralar eller sürekli ağzında ama bakiyorm emmiyo kemerlere surtuyo galiba kasiniyo sizde de var mi böyle durumlar bnn için ne yapiyisn uz?
Haha yazık cocuğa :) iyi geçtiğine sevindim canım hayırlı olsun Rabbim utandirmasinSagolun kizlar :))
Coo güzel gecti ya babam biraz ters davrandi korktu cekindi filan şaka yaptik dedik rahatladi cocuk :)
Aynen bn de benim kocamin masallahi var diyodumhersey neyse de gece uykusuna yatirmak ve gece bakmak nedir ya en zor gorevi esine yuklemissin canim caktirma carnat
Keske emerken kac cc ictigini gorsek
Benim oglum da 30 eylul doğumlu canım yaklaşık bir aydır kasiniyo damakları cok sinirleniyo ve cok huysuz. Papatya kaynatip kucuk bi mendili suyuna batirip dolapta soğutuyorum onu veriyorum ağzına iyi geliyo dişlik almiyo cunku. Bide anason zeytinyağıyla yaptıgım bi tarif var onunla masaj yapıyorum damaklarınaKızlar benm bebeğim de eylül sonunda doğdu. Su sıralar eller sürekli ağzında ama bakiyorm emmiyo kemerlere surtuyo galiba kasiniyo sizde de var mi böyle durumlar bnn için ne yapiyisn uz?
/QUOTE]
Ben hep diyorum bu miniklerin gaz göstergesi açlık göstergesi uyku göstergesi ağrı göstergesi olsa da ne istediklerini anlayabilsek
Aminn canim inşallahHaha yazık cocuğa :) iyi geçtiğine sevindim canım hayırlı olsun Rabbim utandirmasin
parmakla başlıyor sora bi el sonra ikisi birdenbenimki parmaklarını sokmaya basladi çıkarıyo rum sinir oluyor :)
İse yarıyı mu cnm papatya suyu ben de deneyey mBenim oglum da 30 eylul doğumlu canım yaklaşık bir aydır kasiniyo damakları cok sinirleniyo ve cok huysuz. Papatya kaynatip kucuk bi mendili suyuna batirip dolapta soğutuyorum onu veriyorum ağzına iyi geliyo dişlik almiyo cunku. Bide anason zeytinyağıyla yaptıgım bi tarif var onunla masaj yapıyorum damaklarına
Dolabın buzlugunda mi sogutuyosn peki dislikler öyle yapılıyo galiba dişlik almadm gerçi çok içime sinmiyo damak yapısı bozulabilioBenim oglum da 30 eylul doğumlu canım yaklaşık bir aydır kasiniyo damakları cok sinirleniyo ve cok huysuz. Papatya kaynatip kucuk bi mendili suyuna batirip dolapta soğutuyorum onu veriyorum ağzına iyi geliyo dişlik almiyo cunku. Bide anason zeytinyağıyla yaptıgım bi tarif var onunla masaj yapıyorum damaklarına
Tutuyor eline ne gecirirse ağza zaten rahatlatio u peki ise yario muaynısı bizde de var ne bulursa ağzına sokuyor. ben eline diş kaşıyıcı veriyorum tutuyorsa sen de verebilirsin canım.
ne kadarlık canım bızımkı bır hafta snra tam 5 aylık olucak dr oturtmayın dediBi sorum daha var kızlar siz oturtmaya badladiniz mi annem beşer dk oturtabilirsn diyo ben cekiniyorm ama daha erken gibi gelio
Bizimki dört buçuk aylık doktora gidemedik epey oldu soramadim o yüzden sanırım altı aylıkken oturtuluyo değil mine kadarlık canım bızımkı bır hafta snra tam 5 aylık olucak dr oturtmayın dedi
Buzlukta bi kac dk da soguyo canım cok uzun süreli olmasada rahatlatiyo dislikten iyidir hem doğal icim rahat oluyoDolabın buzlugunda mi sogutuyosn peki dislikler öyle yapılıyo galiba dişlik almadm gerçi çok içime sinmiyo damak yapısı bozulabilio
Hm iyiymis o zaman bebisim uyansin da ben de yapayım inş ise yarar bazen çok sinirleniyoBuzlukta bi kac dk da soguyo canım cok uzun süreli olmasada rahatlatiyo dislikten iyidir hem doğal icim rahat oluyo
Insallah yarar canım kalıcı bi çözüm yok malesef dişler çıkana kadar katlanicaz. Bebeklerin en zor en ağrıli dönemleriymis dis çıkarma donemi. Cok üzülüyorum bazen oyle icli ağliyo ki kuzum gözyaşları yuzunu yikiyo dayanamıyorumHm iyiymis o zaman bebisim uyansin da ben de yapayım inş ise yarar bazen çok sinirleniyo
Can'ım o gösterge primse premiumlarda var her bezde yokchiLL canım nasıl çorba yapicaksin bende salı günü 4 buçuk ay olcak o zaman bezelye havuç patates soğan sarımsak pişirip ezip vercem inşallah ay o çizgiyi baktım görmedim bezde bende merak ediyodum kaç kez ciş yapiyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?