2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biz de yılbaşından beri kardeştik,bizde de 10,ayı geçmişti canım ne yapalım bebişimiz için sabrettik

Bizim 55 gün oldu ama bizimki de durmuyor öyle bırakınca hep kucak da olacak bende hala büyüyünce düzelir diye bekliyorum birde tuvalette vs iken ağlama ya başladıysa ben gidene kadar ortalığı yıkıyor

bende kraft in elektriklisi var cok memnunum sagma icin ayri uyarma icin ayri 8 hiz ayari var. Gayette guzel cekiyor ustelik hizini kendim ayarladigim icinde canim hic yanmiyor e bebekten almistik suan fiyati 189 tl

Kızlar ince işlere ne Zaman başladınız? Ya da başlayan var mı? Bizim bugün doğum yapalı 65 gün oldu, söylemesi ayıp, ilk defa denedik, çok çok hafifi pembe leke geldi. Normal midir acaba?

Bende bunu yazmak için girdim şimdi
Cuma günü söylemesi ayıp normal doğum sonrası ilk ilişki oldu 52 gunlukken yani ve kana ma başladı kırmızı kan yani günlük pedim ı kirletiyor bugünde devam ediyor hala fırsat bulursam dr gideceğim de inşallah bir sıkıntı yoktur

Hımm senin çok olmuş canım benim sonrasında peçete ile sildiğimde çok çok hafif pembe leke geldi ,,bi daha da olmadı şükür.

Hımm senin çok olmuş canım benim sonrasında peçete ile sildiğimde çok çok hafif pembe leke geldi ,,bi daha da olmadı şükür.
Normal doğum mu canım senin acı oldu mu bizimde en çok acıdan korkuyorum salı 40 bitiyor eşim dayanamaz artık hep kontrol sonrası diyordum ama 22 sine kadar iZinliymiş doktor beklemeyiz herhalde artık

Evet erken doğdu ama iyi.ki.erkenden gelmiş.miniğim. 2170,gr doğdu şimdi 4500 gr civarında canım.
Maşallah
Benim oğlumda 37+1 de 3 kilo doğdu ama 2700 kadar düştü geçen hafta 3650 idi önümüzdeki ay sizin kadar oluruz inşallah mama takviyesi yapıyorum ben sütüm yetmiyor

Aynen oyle canim bebislerimiz herseye deger...Bizimde dr. İlk üç ay yasaklandı sonrasında eşim korktu bişe olur diye

Arkadaşlar kirkimiz dan sonra mı dr.gidiyoruz ben bugün gitmeyi düşünüyorum oğlumun kontrolü var aynı hastane olduğu için aradan cikartim diyorum

Normal doğum mu canım senin acı oldu mu bizimde en çok acıdan korkuyorum salı 40 bitiyor eşim dayanamaz artık hep kontrol sonrası diyordum ama 22 sine kadar iZinliymiş doktor beklemeyiz herhalde artık
Yok canım sezeryanla doğum yaptım ben. Acımadı hiç canım. Sadece o kadar aradan sonra garip geldi.

Arkadaşlar kirkimiz dan sonra mı dr.gidiyoruz ben bugün gitmeyi düşünüyorum oğlumun kontrolü var aynı hastane olduğu için aradan cikartim diyorum
Evet canım 40 bitince de kontrolü oluyor.

İnşallah düzelir artık. Insan kendini kötü hissedio daha da kötüsü çevremde böyle bişey yaşayan olmadığı için napacağımı bilemedim. Böyle söyleyen birilerini duyunca içim ferahlıo teşekkür ederim. Inşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz bebişlerimizi gamzeve alper in prensesi

Canım benim acıtmıyor, sabah 6 da sağdım tek göğüsten 70 cc çıkardı, tabi uyumuş olmanın da etkisi var, gün içinde bu kadar çıkmıyor

Bizim 55 gün oldu ama bizimki de durmuyor öyle bırakınca hep kucak da olacak bende hala büyüyünce düzelir diye bekliyorum birde tuvalette vs iken ağlama ya başladıysa ben gidene kadar ortalığı yıkıyor
Demek ki zamanla çok düzelmiyor umitlenmeyim bari.ilk kızım yatardı baya uzun sure o yüzden şaşırıyorum.

Benim bebiş sürekli emmek istiyor. Altını değiştirirken bile yıkıyor ortalığı. Gece uykusu da çok bölünüyor. 1 saat emiyor yarım saat uyuyor. Beni emzik olarak kullanıyor sanırım. Ben de daha çok küçük kilo alsın diye izin veriyorum. Sadece anne sütü veriyorum. Yalancı emzik de kullanmıyorum.

Ne zaman normale dönerim. Tuvalete bile zor giriyorum. Yemek desen resmen 2 dakikada tikiniyorum.

Çözüm bulan bilen var mi ?

Canım benim acıtmıyor, sabah 6 da sağdım tek göğüsten 70 cc çıkardı, tabi uyumuş olmanın da etkisi var, gün içinde bu kadar çıkmıyor

Ben uzun sure ugrasiyorum sirayla sagiyorum, o zaman daha cok cikiyor tabi ama uzun suruyor.
Manual ile denedin mi hic canim? Kiyas yapabiliyor musun?

Sanirim tek cozumu emzik, ben veriyorum da cok istemiyor. O yuzden avent soothie siparis verdim burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle.

Ayniyiz kizim dunden beri ne emse kusuyor ya karni gurulduyor poposu yara kakasini yapamiyor ona agliyor usuttu mu acaba diye dusundum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…