Masallah canım darısı bizimkine :)Ayy kızlar bebeğimi dün sırt üstü oyun halısına yatırdım ütü yapıyorum bi baktım yüz üstü dönmüş çok tatlı ya artık dönebiliyo kızım çok şükür büyüdü teyzeleri
7.8 aylıkken oturacaklarmisne kadarlık canım bızımkı bır hafta snra tam 5 aylık olucak dr oturtmayın dedi
cok gec değil mi ? ben otyrrken kucagimda meyilli oturuyorum ölecem yoksa :) 6 ayi bitrsin oturtcm daha fazla dayanmm herhalde7.8 aylıkken oturacaklarmis
Prima nin beyaz paketinde var çizgichiLL canım nasıl çorba yapicaksin bende salı günü 4 buçuk ay olcak o zaman bezelye havuç patates soğan sarımsak pişirip ezip vercem inşallah ay o çizgiyi baktım görmedim bezde bende merak ediyodum kaç kez ciş yapiyo diye
daha çok sinir oluyor canım rahatlatmaktan ziyade :) sert bişeyler istiyor sulu dişlik biraz yumuşak geliyor ama yabancı cisim sokmasından iyidir.Tutuyor eline ne gecirirse ağza zaten rahatlatio u peki ise yario mu
Silikon tek parça emzik aldım aynı zaman da dış kasiyiciymis benimki kasimazda emsin alayım dedim nasıl dış kasiyor çok rahatladi diğerlerini sevmiyordu benim kidaha çok sinir oluyor canım rahatlatmaktan ziyade :) sert bişeyler istiyor sulu dişlik biraz yumuşak geliyor ama yabancı cisim sokmasından iyidir.
canım 4 aylık kontrolünde dr bize hazır olduğunu artık oturabileceğini söyledi. bizimki yatmak istemiyordu artık dr onu gördü muayenede. sizinki de öyleyse destekle 5 dk oturt bence.Bi sorum daha var kızlar siz oturtmaya badladiniz mi annem beşer dk oturtabilirsn diyo ben cekiniyorm ama daha erken gibi gelio
Oyy kiyamamm, benimki de çok sinirlenip bağırıyordu denedim şimdi sanki rahatlatti biraz ama ne kadar sure yapmak lazm çok soğuk olduğundan uzun sure yapmadm kemerlere surttm biraz mendili ben çekince yine elini sokuyo direkInsallah yarar canım kalıcı bi çözüm yok malesef dişler çıkana kadar katlanicaz. Bebeklerin en zor en ağrıli dönemleriymis dis çıkarma donemi. Cok üzülüyorum bazen oyle icli ağliyo ki kuzum gözyaşları yuzunu yikiyo dayanamıyorumbende ağlıyorum onunla
Cnm süt yetmediği için mi ek gıdaya geciyosn erken değil miPrima nin beyaz paketinde var çizgi
Yarım kabak
Yarım patates
Yarım havuç
Buharda pişirip rondadan gecicem canım
Hmm demek ki bebeğe gore değişiyor benmki çok sikilip yatmaktan ben de kucakta gezdiriyorm tabi benm için yorucu oluocanım 4 aylık kontrolünde dr bize hazır olduğunu artık oturabileceğini söyledi. bizimki yatmak istemiyordu artık dr onu gördü muayenede. sizinki de öyleyse destekle 5 dk oturt bence.
ben de nerdeyse hic vermedim ama saglik ocagindaki artik verme iyi vermissin dedi yani bunlarin eline gecmis kullandiracak yer ariyolarrr ben de hic sesimi cikartmadim tama artik vermeyim dedimSağlık ocağında hemsireniz sormuyor mu D vit. veriyor musun diye? Bizimki her gittigimizde sorup ver diye tembihliyor :) hatra Sağlık Bakanlığı ücretsiz veriyormus D vit. damlası, bittikçe veriyor bebeğe.
Ağzına tutuyorum mendili iyice siniri gecene kadar ısırıyo cigniyo bi sure sonra isiniyo birakiyo zaten canımOyy kiyamamm, benimki de çok sinirlenip bağırıyordu denedim şimdi sanki rahatlatti biraz ama ne kadar sure yapmak lazm çok soğuk olduğundan uzun sure yapmadm kemerlere surttm biraz mendili ben çekince yine elini sokuyo direk
Nasıl emzik canım bende var slikon ve kaucuk bi kac markanın avent wee chicco hic birini almiyo bir iki ısırıp firlatiyoSilikon tek parça emzik aldım aynı zaman da dış kasiyiciymis benimki kasimazda emsin alayım dedim nasıl dış kasiyor çok rahatladi diğerlerini sevmiyordu benim ki
Soğuk rahatlatıo demek kiAğzına tutuyorum mendili iyice siniri gecene kadar ısırıyo cigniyo bi sure sonra isiniyo birakiyo zaten canım
Eneeee herkescikler kaybolmuşne güzel okuyoduk yaw yazsanıza
Canim hastanenin verdigi kitapcikta banyodan yarim saat yarim saat once badem yagi surun banyo sonrasi geriye doğru tarayin yaziyordu.Bizimde me zamandir var bir bölgede yag suruyorum yikiyorum ama gecmedi henüz sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?