2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Prima nin beyaz paketinde var çizgi
Yarım kabak
Yarım patates
Yarım havuç
Buharda pişirip rondadan gecicem canım

daha çok sinir oluyor canım rahatlatmaktan ziyade :) sert bişeyler istiyor sulu dişlik biraz yumuşak geliyor ama yabancı cisim sokmasından iyidir.
Silikon tek parça emzik aldım aynı zaman da dış kasiyiciymis benimki kasimazda emsin alayım dedim nasıl dış kasiyor çok rahatladi diğerlerini sevmiyordu benim ki

Bi sorum daha var kızlar siz oturtmaya badladiniz mi annem beşer dk oturtabilirsn diyo ben cekiniyorm ama daha erken gibi gelio
canım 4 aylık kontrolünde dr bize hazır olduğunu artık oturabileceğini söyledi. bizimki yatmak istemiyordu artık dr onu gördü muayenede. sizinki de öyleyse destekle 5 dk oturt bence.

Oyy kiyamamm, benimki de çok sinirlenip bağırıyordu denedim şimdi sanki rahatlatti biraz ama ne kadar sure yapmak lazm çok soğuk olduğundan uzun sure yapmadm kemerlere surttm biraz mendili ben çekince yine elini sokuyo direk

canım 4 aylık kontrolünde dr bize hazır olduğunu artık oturabileceğini söyledi. bizimki yatmak istemiyordu artık dr onu gördü muayenede. sizinki de öyleyse destekle 5 dk oturt bence.
Hmm demek ki bebeğe gore değişiyor benmki çok sikilip yatmaktan ben de kucakta gezdiriyorm tabi benm için yorucu oluo

Sağlık ocağında hemsireniz sormuyor mu D vit. veriyor musun diye? Bizimki her gittigimizde sorup ver diye tembihliyor :) hatra Sağlık Bakanlığı ücretsiz veriyormus D vit. damlası, bittikçe veriyor bebeğe.
ben de nerdeyse hic vermedim ama saglik ocagindaki artik verme iyi vermissin dedi yani bunlarin eline gecmis kullandiracak yer ariyolarrr ben de hic sesimi cikartmadim tama artik vermeyim dedim

Ağzına tutuyorum mendili iyice siniri gecene kadar ısırıyo cigniyo bi sure sonra isiniyo birakiyo zaten canım

Silikon tek parça emzik aldım aynı zaman da dış kasiyiciymis benimki kasimazda emsin alayım dedim nasıl dış kasiyor çok rahatladi diğerlerini sevmiyordu benim ki
Nasıl emzik canım bende var slikon ve kaucuk bi kac markanın avent wee chicco hic birini almiyo bir iki ısırıp firlatiyo

Eneeee herkescikler kaybolmuş ne güzel okuyoduk yaw yazsanıza

Bugün giremedim. Düzeldi artık derken kızım bugün çok huysuzdu kucakta uyuyor yatırınca uyandı hep. Ve hep ağladı. Acaba bir yeri mi ağrıyor ki diye düşünüp calpol verdim sonra rahatladı şimdi uyuyor.

Dün ben uyurken babası mamayı fazla soğutmuş bugün şurubu verdikten sonra itiraf etti üşütmüş olabilir mi? Bir de bugün kustu biraz

kizlar huysuzluk bizde de var ya dis etleri kasinio diye mi yoksa ağrısı mi var anlamadimki ben de. iiiiiiiih diye bagirip duruyo . kizlar bi de ne gibi oyunlar oynuyosunuz bebislerinizle. saka bi yana 4 u devirdik 5teyiz. srtik iyiden iyiye ogreniyorlar. daha verimli zaman gecirmek istediginizde neler yapiosuunuz bebislerinizle? birbirimize fikir verelim

kizlar huysuzluk bizde de var ya dis etleri kasinio diye mi yoksa ağrısı mi var anlamadimki ben de. iiiiiiiih diye bagirip duruyo . kizlar bi de ne gibi oyunlar oynuyosunuz bebislerinizle. saka bi yana 4 u devirdik 5teyiz. srtik iyiden iyiye ogreniyorlar. daha verimli zaman gecirmek istediginizde neler yapiosuunuz bebislerinizle? birbirimize fikir verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…