2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizim de en büyük sıkıntımız bu. Netten de bakıyorum ama bu aylar için çok nitelikli şeyler bulamadım

Bizim de en büyük sıkıntımız bu. Netten de bakıyorum ama bu aylar için çok nitelikli şeyler bulamadım
ben deee. bilenler lutfen paylassin:) oglum su aralar yuzumu eliyle tutuyor. burnumu tutunca o benim burnum diyorum soonra ben de onun burnunu tutuyorum bu da senin burnun diyorum:)

Sleepy bana hala bebek bezi göndermedi, 2 hafta oldu. Sen kullandin mi memnun kaldin mi iyi mi bebeem

Sleepy bana hala bebek bezi göndermedi, 2 hafta oldu. Sen kullandin mi memnun kaldin mi iyi mi bebeem
Allah Allah bana geldi siparis verdim de bir paket bitti bile. Hatta üye oldugumun ertesi günü aras kargodan mesaj geldi kargonuz yolda diye.

Ayy kızlar benim kiz da cok huysuz iki gündür. Siz dis cikarmasina mi bagladiniz benim aklima da başka bir şey gelmedi doğrusu. Şimdi de zor uyuttum apartmanin da bugün masallahi var altimiz ustumuz aglayan çocuk dolu. Ödüm kopuyor uyanacak diye.

Allah Allah bana geldi siparis verdim de bir paket bitti bile. Hatta üye oldugumun ertesi günü aras kargodan mesaj geldi kargonuz yolda diye.
Nasil canım beğendin mi. Koku falan yapmiyor değil mi. Ben canbebe kullaniyordum azıcık ciste bile koku yaptı yeniden primaya geçtim.

Canm biz yere kalin yorgani var hc kullanmadik onu atiyoruz ters yatiriyoruz ilk oyuncaklari alabilicegi kadar yaklastirip onune birakiyoruz öyle onu yakalamak icin surunuyor oglan yoruluncada sirt ustu yatiriyoruz sonra aynada kendine baktiriyoruz acayip oynuyor ama aynanin heryerini salya yaptı bi heycan bir heycan bana bakarken şaşkın şaşkın bakiyor kendine bakarken heycanlaniyor aynayi tekmeliyor şaşkın

Ben de ince mendilini yüzüne ortuyorum ipek nerde nerde diyorum sonra Mendili kaldırıp aa sen burda miydin diyorum çok guluyor buna :) sonra parmaklarımızı sayiyoruz sayarken sag elimde 5 parmak şarkısını söylüyorum bilen bilir :),başka aynayı çok seviyor orda vakit geciriyoruz, ha bir de camin onune ekmek birakip kuslarin gelisini onları yemesini izliyoruz :)

Bugün temizlik günü yaptım kendime bayada yoruldum snra guzel bir duş aldim çıktım antrenin halisini sermemistik viledayi kaldırmısti eşim meger altinda su kalmış ona bastim şaaap diye fayanslari öptüm allahim herseymi beni bulur

Ayyy bise olmadi insallah?

Nasil canım beğendin mi. Koku falan yapmiyor değil mi. Ben canbebe kullaniyordum azıcık ciste bile koku yaptı yeniden primaya geçtim.
Canbebe oyleymis evet koku aynen disarida. Ben begendim koku yapmiyor kendinin hafif kokusu var kremden sanirim. Bi de baya esnek oldugu icin iki numara bez de koyduk siparise olmazsa saklarim ikinciye dedim ama oldu. Sizdirma yapmiyo bi de geceden sabaha duruyo bez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…