- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
kizlar huysuzluk bizde de var ya dis etleri kasinio diye mi yoksa ağrısı mi var anlamadimki ben de. iiiiiiiih diye bagirip duruyo . kizlar bi de ne gibi oyunlar oynuyosunuz bebislerinizle. saka bi yana 4 u devirdik 5teyiz. srtik iyiden iyiye ogreniyorlar. daha verimli zaman gecirmek istediginizde neler yapiosuunuz bebislerinizle? birbirimize fikir verelim
Bende yapcaaaaaammmm. Kiskandim masallah masallah :)
ben deee. bilenler lutfen paylassin:) oglum su aralar yuzumu eliyle tutuyor. burnumu tutunca o benim burnum diyorum soonra ben de onun burnunu tutuyorum bu da senin burnun diyorum:)Bizim de en büyük sıkıntımız bu. Netten de bakıyorum ama bu aylar için çok nitelikli şeyler bulamadım
Bende yapcaaaaaammmm. Kiskandim masallah masallah :)
Gözümde canlandi da aynen tek basina olmaz o is :))Tek başına yapma her tarafına bulaştırıyo ruju
Allah Allah bana geldi siparis verdim de bir paket bitti bile. Hatta üye oldugumun ertesi günü aras kargodan mesaj geldi kargonuz yolda diye.Sleepy bana hala bebek bezi göndermedi, 2 hafta oldu. Sen kullandin mi memnun kaldin mi iyi mibebeem
Canım kucagimizdayken bişe olmaz oturmasina dedi bizim dr.cok gec değil mi ? ben otyrrken kucagimda meyilli oturuyorum ölecem yoksa :) 6 ayi bitrsin oturtcm daha fazla dayanmm herhalde
Masallah masallah kuzum benim ya yerim ben seni çok tatlilar rabbim hayirli ömür nasib etsin kuzularimiza
Badem yağını da deneyelim canim sagolCanim hastanenin verdigi kitapcikta banyodan yarim saat yarim saat once badem yagi surun banyo sonrasi geriye doğru tarayin yaziyordu.
Nasil canım beğendin mi. Koku falan yapmiyor değil mi. Ben canbebe kullaniyordum azıcık ciste bile koku yaptı yeniden primaya geçtim.Allah Allah bana geldi siparis verdim de bir paket bitti bile. Hatta üye oldugumun ertesi günü aras kargodan mesaj geldi kargonuz yolda diye.
Canm biz yere kalin yorgani var hc kullanmadik onu atiyoruz ters yatiriyoruz ilk oyuncaklari alabilicegi kadar yaklastirip onune birakiyoruz öyle onu yakalamak icin surunuyor oglan yoruluncada sirt ustu yatiriyoruz sonra aynada kendine baktiriyoruz acayip oynuyor ama aynanin heryerini salya yaptı bi heycan bir heycankizlar huysuzluk bizde de var ya dis etleri kasinio diye mi yoksa ağrısı mi var anlamadimki ben de. iiiiiiiih diye bagirip duruyo . kizlar bi de ne gibi oyunlar oynuyosunuz bebislerinizle. saka bi yana 4 u devirdik 5teyiz. srtik iyiden iyiye ogreniyorlar. daha verimli zaman gecirmek istediginizde neler yapiosuunuz bebislerinizle? birbirimize fikir verelim
Ay maşallah ne yaptın oğluna annesi opucuk magduru olms bebek
Amiiin hepimizinkine :)Masallah masallah kuzum benim ya yerim ben seni çok tatlilar rabbim hayirli ömür nasib etsin kuzularimiza
Ayyy bise olmadi insallah?Bugün temizlik günü yaptım kendime bayada yoruldum snra guzel bir duş aldim çıktım antrenin halisini sermemistik viledayi kaldırmısti eşim meger altinda su kalmış ona bastim şaaap diye fayanslari öptümallahim herseymi beni bulur
Canbebe oyleymis evet koku aynen disarida. Ben begendim koku yapmiyor kendinin hafif kokusu var kremden sanirim. Bi de baya esnek oldugu icin iki numara bez de koyduk siparise olmazsa saklarim ikinciye dedim ama oldu. Sizdirma yapmiyo bi de geceden sabaha duruyo bez.Nasil canım beğendin mi. Koku falan yapmiyor değil mi. Ben canbebe kullaniyordum azıcık ciste bile koku yaptı yeniden primaya geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?