- 8 Ocak 2016
- 231
- 617
- 33
- 35
Ben ıslak mendilinden çok memnunum iyiyse bezini de kullanicam.sevindim iyi olmasına.2 numara kaç kgyazıyor üstündeCanbebe oyleymis evet koku aynen disarida. Ben begendim koku yapmiyor kendinin hafif kokusu var kremden sanirim. Bi de baya esnek oldugu icin iki numara bez de koyduk siparise olmazsa saklarim ikinciye dedim ama oldu. Sizdirma yapmiyo bi de geceden sabaha duruyo bez.
3-6kilo yazıyor. Benimki 6.100dü en son bacaklari sıkmıyor bel lastigi de üst uste biniyor da ben esnek bırakıyorum :) eşimin arkadasi prima aylik paket alirken netten keşfetmiş o da kullanıyormuş memnunmus. Birkac kisiden de duymustum oyle denedim bende.Ben ıslak mendilinden çok memnunum iyiyse bezini de kullanicam.sevindim iyi olmasına.2 numara kaç kgyazıyor üstünde
Amiiiiiin hepimizinkilere :) Bi de huzur dolu bir vatanda yetissinler insallah.bebeem sade kahve kızlar gece gece oldumu şimdi uvvv ne isirirdim onları masallah yavrulariniza Rabbim hayirli evlat eylesin hayirli meslekler edinsinler insallah riziklarini bolca versin Rabbim insallah
Yok canm ellerinim birde dizlerimin üstüne düştüm ay ne güldümAyyy bise olmadi insallah?
Tamam canim deneyelim bizde hemen
Oy oy oy masallah ya sunun surata bak
Masallah masallah masallah kuzuna canım
2mt masallah her firsati degerlendirmissinYok canm ellerinim birde dizlerimin üstüne düştüm ay ne güldüm
Birgunde unide 2 mlik cukura dusmustum arkadaşlar kolumdan cekerek kurtarmisti kısa süreli şokun ardindan herkez krize girmişti
Tamam canim deneyelim bizde hemen
Bizimki de oturtun kasları gelişsin dedi.Valla bizimki bildiğin oturuyo.Ama erken korkuyorum fazla oturtmuyorum.Anlamadım doktorları zaten.Herkes farklı söylüyorne kadarlık canım bızımkı bır hafta snra tam 5 aylık olucak dr oturtmayın dedi
Hepimizinkine kooocaman masallah :)) Bacaklarina vura vura seviyorum bazen de arada dehset icinde bakiyor bana seviyorum oglum diyorum :)) ayaklarini goster arada ben bazen coraplarini cikartip bazen corapla dokunduruyorum ayaklarinia :)Masallah masallah masallah kuzuna canımInsan dayanamiyo dimiii :) ya bende kıskanıyorum benim oglum ne zamsn alacak ayağını ağzına
Çoraplarını her gun çıkarıp havalandiriyorum ayaklarını canım ama dokundururum artık tmm :)Hepimizinkine kooocaman masallah :)) Bacaklarina vura vura seviyorum bazen de arada dehset icinde bakiyor bana seviyorum oglum diyorum :)) ayaklarini goster arada ben bazen coraplarini cikartip bazen corapla dokunduruyorum ayaklarinia :)
Bizimki de illa oturayım diyo zorluyo kendini :) kucakta yarı oturtuyorum ama bi sorcam bakalım bu ay kontroldeBizimki de oturtun kasları gelişsin dedi.Valla bizimki bildiğin oturuyo.Ama erken korkuyorum fazla oturtmuyorum.Anlamadım doktorları zaten.Herkes farklı söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?