2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben ıslak mendilinden çok memnunum iyiyse bezini de kullanicam.sevindim iyi olmasına.2 numara kaç kgyazıyor üstünde

Ben ıslak mendilinden çok memnunum iyiyse bezini de kullanicam.sevindim iyi olmasına.2 numara kaç kgyazıyor üstünde
3-6kilo yazıyor. Benimki 6.100dü en son bacaklari sıkmıyor bel lastigi de üst uste biniyor da ben esnek bırakıyorum :) eşimin arkadasi prima aylik paket alirken netten keşfetmiş o da kullanıyormuş memnunmus. Birkac kisiden de duymustum oyle denedim bende.

bebeem sade kahve kızlar gece gece oldumu şimdi uvvv ne isirirdim onları masallah yavrulariniza Rabbim hayirli evlat eylesin hayirli meslekler edinsinler insallah riziklarini bolca versin Rabbim insallah
Amiiiiiin hepimizinkilere :) Bi de huzur dolu bir vatanda yetissinler insallah.

carnat ayhkdry canım benim oğlumda da doğduğundan beri konak var basında fena halde banyo yapmadan yarım saat bir saat önce zeytinyağının içine biraz karbonat koyun kafasına sürün sonra tarayın Hiçç bişe kalmıyor biz dün yaptık hiç bişe kalmadı

Ayyy bise olmadi insallah?
Yok canm ellerinim birde dizlerimin üstüne düştüm ay ne güldüm
Birgunde unide 2 mlik cukura dusmustum arkadaşlar kolumdan cekerek kurtarmisti kısa süreli şokun ardindan herkez krize girmişti

Tamam canim deneyelim bizde hemen

Masallah masallah masallah kuzuna canım Insan dayanamiyo dimiii :) ya bende kıskanıyorum benim oglum ne zamsn alacak ayağını ağzına
Hepimizinkine kooocaman masallah :)) Bacaklarina vura vura seviyorum bazen de arada dehset icinde bakiyor bana seviyorum oglum diyorum :)) ayaklarini goster arada ben bazen coraplarini cikartip bazen corapla dokunduruyorum ayaklarinia :)

Hepimizinkine kooocaman masallah :)) Bacaklarina vura vura seviyorum bazen de arada dehset icinde bakiyor bana seviyorum oglum diyorum :)) ayaklarini goster arada ben bazen coraplarini cikartip bazen corapla dokunduruyorum ayaklarinia :)
Çoraplarını her gun çıkarıp havalandiriyorum ayaklarını canım ama dokundururum artık tmm :)

Bizimki de oturtun kasları gelişsin dedi.Valla bizimki bildiğin oturuyo.Ama erken korkuyorum fazla oturtmuyorum.Anlamadım doktorları zaten.Herkes farklı söylüyor
Bizimki de illa oturayım diyo zorluyo kendini :) kucakta yarı oturtuyorum ama bi sorcam bakalım bu ay kontrolde

Dun aksam yaptik ilk sadece zeytinyagi ile masaj yaptik taradik sonra bebe sampuanimizla basini yikayip tekrar taradik azaldi hemen , bu aksamda zeytinyagi karbonatla deneriz canim ama karbonat yakmaz mi ?

Bu arada bu hafta ek gıdaya başlıcam elimdeki kitapçıktan sayfalar paylaşayım istedim :)

Eklentiler

• image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 256
  • image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 249
  • image.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 243
  • image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 245
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…