2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canımherkes farklı bir şey söylüyor bizim dr bebekler kanını son ay tamamlar seninki son ayını yaşamadı erken doğum 8 aylık oyuzden kan damlası başlamıştık 2aylik ken

Ben ıslak mendilinden çok memnunum iyiyse bezini de kullanicam.sevindim iyi olmasına.2 numara kaç kgyazıyor üstünde
Can'ım ıslak mendil olarak Şok'tan mı aldın onunla mı temizliyorsun altını fiyatı fazla ucuz geldi bana sanki o fiyata olunca için de zararlı madde varmıdır diye acaba oluştu ben bezinden numune istemiştim ilk günlerde kullandım bi sıkıntı yaşamadık ama yine de cesaret edemedim prima kullanıyorum

Midesi bunların asidini kaldiramayabilir
Yetişkinlerde bile aç karnına zararlı portakal vs dokunabilir dikkat edin

şoktan aldım evet canım valla alkol paraben falan yok yazıyor ama ben onların yalancısıyım canım :)

Dun aksam yaptik ilk sadece zeytinyagi ile masaj yaptik taradik sonra bebe sampuanimizla basini yikayip tekrar taradik azaldi hemen , bu aksamda zeytinyagi karbonatla deneriz canim ama karbonat yakmaz mi ?
Yok cnm dr.bile söylemiş

Biz kombi yi 55 derecede yaktığimiz halde ev 22 dereceyi zor görüyor sizin ev iyi yaz sıcağında imiş
Canım bizim ev iç tarafta çok rüzgar almıyor büyük odayı bizde isitamiyoruz kış gelince çocuk odasını oturma odası yapıyoruz bizim bireysel değil ama evin ısı yalıtımı iyi

Ya kızlar kaç gündür sadece okuyabiliyorm oğlumda gündüz uyku yok uyanıkken de biraz oyun halısı sonra hep kucak. Belim kopuyo sanki çok yorıcu. Daha ağzıma lokma girmedi. Uyıtuyorm şimdi sallamayı bırakınca uyanıyo zaten 20 dk uyuyo sonra uykusuzluktan ağlıyo..çamaşır serilecek bulaşıklar yerleşecrk vs.. Sizinkiler uyuyo mu gündüz

Biz hic uyku duzeni olusturamadik maalesef kendi kendine bi duzen olusturmaya calisiyoruz. Hic aksam 9 da falan uyumadi mesela.. en erken gece uykusuna gecis saatimiz 1 su siralarda da hem damak kasintisi hemende 3 gundur kakasini yapmiyor onun sikintisi gece 2.30-3 gibi uyuyor. Sabah 1-1,5 saat uyanik kalip tekrar uyuyor emmeye uyanip tekrar uykuya geciyor ve 2-3e kadar uyuyor. Gunduz uyumasi iyi ama gece artkk pilimiz bitiyor. Bi turlu gece gunduzu ogretemedik

Bnmki de gece 2-3 arası uyuyodu dün ilk defa 1 de uyudu. Ayarlamaya çalışıyorm ama uyumak isteyince yırtıyo kendini 20 dk uyuyup kalkıyo gece de geç yatıyo. Ama yavaş yavaş saatini geri çekmeyi düşünüyorum. Seninki de 9 da yatıp 9 da kalksa ne güzel olur. Bence öğlen 2-3 e kadar bırakma yatım saat yarım saat erkene çek dicem de bu defa bütün düzeni bozulur diye korkarm. Bnde de aynı ama biz de kalkış sabah 7-8 1 saat sonra uyuyo 11 de kalkıyo. Sonra bi daha da gece 2 ye kadar 3 kere 20 dk uyuyo. Önceden 30-45 dk uyurdu. 2 hafta önce kaka problemi oldu o zamandan beri böyle gündüzleri. Gece 2ye kadar da derman kalmıyo bende hep kucak. Gündüz uyumayınca da ağlıyo uykusuzluktan ama uyumuyo.Allah yardım etsin de biraz daha düzene girsek kuzular da sıkıntı çekmeseler inşallah..Bi de sallanarak uyuyo sallamasak ne olurdu bilmem.

benimki gene grip olacak yaaa hapsurup duruyor sinirimdenn aglayacam o kaar dikkat ediyorum tadi kacmis gibi zaten bugun.bizimki ayakalrini ellemeye calisio sadcee agzina zor alir iki haftaya belki 131 gunluk.anca dönüyor kendince bir kere kalio öyle agliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…