Bende bugün yaptırmaya çalıştım çok hoşuna gitti sıpa nin masaj yapılmasına bayılıyorCanım benim kızımda alamıyor ayağını daha bende tontiş diye düşünüyorum ayağını çok yukarı kaldırıyor bir iki haftaya alır diye düşünüyorum
Ya kızlar kaç gündür sadece okuyabiliyorm oğlumda gündüz uyku yok uyanıkken de biraz oyun halısı sonra hep kucak. Belim kopuyo sanki çok yorıcu. Daha ağzıma lokma girmedi. Uyıtuyorm şimdi sallamayı bırakınca uyanıyo zaten 20 dk uyuyo sonra uykusuzluktan ağlıyo..çamaşır serilecek bulaşıklar yerleşecrk vs.. Sizinkiler uyuyo mu gündüz
Maşallah cnmGunduz uykulari iyice azaldi yinede çok şükür var canim ama beni zorluyor ayagimda bag yirtilmasi olmustu gecmiste ayakta sallamak zor yinede en rahati bu ayagimda salliyorum 10 dk da sessizlesiyor agzinda emzigiyle ama en az 1 saat ayagimin ustunde salliyorum bazen bazen sirf duruyor ayaklarimin uzerinde en az 1 saat tutuyorum ki uykusunu alsin huysuzlanmasin.Mesela şu anda ayagimda salliyorum bi yandan biskuvi yiyorum bir yandan tablette yazisiyorum.Deneye deneye bu asamaya geldim yoksa dizlerimde de çok salladim ama o çok daha zor geldi yerde oturup ayagimda salliyorum battaniyesiyle kollarini sikistirdim yoksa kollari kipir kipir uyutmuyor onu. Benim ki boyle iste..
MaşallahCanım ayağını kaldırıyor ama ağzına göturemiyor 5aylik 8.30gr binkere maşallah
Masallah canım Rabbim esirgesinCanım ayağını kaldırıyor ama ağzına göturemiyor 5aylik 8.30gr binkere maşallah
Oy masallah :)Ayagini degil poposunu zor deviriyor benim tosuncuk 4 ocakta asi sonrasi kontrole gittigimizde 8 300 gr 66 snt dedi dr Masallah iri bizim oglan :)
Amin canım cumlemizinkini inşMasallah canım Rabbim esirgesin
Masallah canım senin ogluşun daha tosuncukmuşAyagini degil poposunu zor deviriyor benim tosuncuk 4 ocakta asi sonrasi kontrole gittigimizde 8 300 gr 66 snt dedi dr Masallah iri bizim oglan :)
Ney ile besleniyor canımCanım ayağını kaldırıyor ama ağzına göturemiyor 5aylik 8.30gr binkere maşallah
Maşallah Allah nazarlardan korusunEmziriyorum canım arada bir mamada veriyorum
Benimki de çok huysuz su günlerde sürekli ağzında eli diğerlerinin taşınması dış çıkınca mi bitcek acabakizlar huysuzluk bizde de var ya dis etleri kasinio diye mi yoksa ağrısı mi var anlamadimki ben de. iiiiiiiih diye bagirip duruyo . kizlar bi de ne gibi oyunlar oynuyosunuz bebislerinizle. saka bi yana 4 u devirdik 5teyiz. srtik iyiden iyiye ogreniyorlar. daha verimli zaman gecirmek istediginizde neler yapiosuunuz bebislerinizle? birbirimize fikir verelim
Neden ki bel falan kalmio oyleKızlar bebeğinizin ayakta sallanarak uyuması bi nimet kıymetini bilin
Neden ki bel falan kalmio oyle
Çok iyi biliyorum ben canım, ilk çocuğumu yanında uzanarak uyutuyordum misafir geliyordu misafiri yalnız bırak,misafirliğe gidiyodum uyku saatinde eve dön...Millet ayağında sağlıyordu uyutan arka odaya atıyordu bebekleri :) 2 yaşına kadar çektim ya..Kızlar bebeğinizin ayakta sallanarak uyuması bi nimet kıymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?