2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gunduz uykulari iyice azaldi yinede çok şükür var canim ama beni zorluyor ayagimda bag yirtilmasi olmustu gecmiste ayakta sallamak zor yinede en rahati bu ayagimda salliyorum 10 dk da sessizlesiyor agzinda emzigiyle ama en az 1 saat ayagimin ustunde salliyorum bazen bazen sirf duruyor ayaklarimin uzerinde en az 1 saat tutuyorum ki uykusunu alsin huysuzlanmasin.Mesela şu anda ayagimda salliyorum bi yandan biskuvi yiyorum bir yandan tablette yazisiyorum.Deneye deneye bu asamaya geldim yoksa dizlerimde de çok salladim ama o çok daha zor geldi yerde oturup ayagimda salliyorum battaniyesiyle kollarini sikistirdim yoksa kollari kipir kipir uyutmuyor onu. Benim ki boyle iste..

Maşallah cnm sana da geçmiş olsun.. inşallah düzene girerler biraz daha uyanıkken kucak istemese tamam da kendi kendine oyalanmıyo hiç neyse sabır diyelim de bekleyelim

Kızlar bebeğinizin ayakta sallanarak uyuması bi nimet kıymetini bilin

Benimki de çok huysuz su günlerde sürekli ağzında eli diğerlerinin taşınması dış çıkınca mi bitcek acaba

Kızlar bebeğinizin ayakta sallanarak uyuması bi nimet kıymetini bilin
Çok iyi biliyorum ben canım, ilk çocuğumu yanında uzanarak uyutuyordum misafir geliyordu misafiri yalnız bırak,misafirliğe gidiyodum uyku saatinde eve dön...Millet ayağında sağlıyordu uyutan arka odaya atıyordu bebekleri :) 2 yaşına kadar çektim ya..

Iyi aksamlar kizlar, bugun cok hasta oldum, birden atesim 39u'u gecti. Acile gittim. Atesim dustu ama acayip basim agridi tum gun. Grip olmusum, ben de salgina yakalanmisim.
Oglum da yattim onla ilgilenmedim diye trip atti
Ne zaman gecer acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…