- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Bebegim biberona alıştı
Canım bilmiyorum bebişler anneyi tanıyor mu;ama kokusunu tanıdıkları kesinMerhabalar eylul ayinin taze anneleri hepiniz bebeklerinizi saglikla gule gule buyutun.bende aralik annesi olucam insallah.heyecanla sizlerin dogum anilarinizi heyecanlarinizi takip ettim.sizlere bisey sormak istiyorum.bebegimiz dogdugu zaman anneyle,baska birilerini( hala,teyze,anneanne,babaanne gibi)ayirt edebiliyormu.yani anneyi ariyor mu,baska kucaklarda aglayip annede sakinlesiyor mu.bende simdiden lohusa sendromu basladi neredeyse. sanki bebegimi bana vermeyecekler hep baskalari sevecek ben uzaktan bakacakmisim,tek fonksiyonum emzirme olscakmis gibi geliyor,cok uzuluyorum.sizlerin deneyimlerini duymak isterim
Benim oglum taniyor emecek olmasa bile agliyorsa ben kucagima alinca susuyor. Sonucta 9 ay duydugu kalp atisini taniyor ve rahatliyor. Bu konuda uzme kendini zaten o sevmek isteyenler susturamayinca kostur kostur getiriyor atiyorlar kucagina. Bir bebegi kimse annesi kadar sevemez ve nazini cekemez bebekler bunu biliyorlar sanki.Merhabalar eylul ayinin taze anneleri hepiniz bebeklerinizi saglikla gule gule buyutun.bende aralik annesi olucam insallah.heyecanla sizlerin dogum anilarinizi heyecanlarinizi takip ettim.sizlere bisey sormak istiyorum.bebegimiz dogdugu zaman anneyle,baska birilerini( hala,teyze,anneanne,babaanne gibi)ayirt edebiliyormu.yani anneyi ariyor mu,baska kucaklarda aglayip annede sakinlesiyor mu.bende simdiden lohusa sendromu basladi neredeyse. sanki bebegimi bana vermeyecekler hep baskalari sevecek ben uzaktan bakacakmisim,tek fonksiyonum emzirme olscakmis gibi geliyor,cok uzuluyorum.sizlerin deneyimlerini duymak isterim
Biz de yılbaşından beri kardeştik,bizde de 10,ayı geçmişti canımne yapalım bebişimiz için sabrettik
Henüz alışmadı Can'ım ;( bekliyorum ben de sabırsızlıklacanim bebegin emzige alisti mi?
bende siparis vericem.senin bebegin benim kizdan buyuk oldugu icin seninki alistiysa benimkide bir umit iste
bizimki hicbir emzigi almadi.
oglumda ayniydi
tek umudum bu emzik benimHenüz alışmadı Can'ım ;( bekliyorum ben de sabırsızlıkla
Bizimkinin de poposu kızardı dün. Valla ben kendim oturdum ağladım dünAyniyiz kizim dunden beri ne emse kusuyor yakarni gurulduyor poposu yara kakasini yapamiyor ona agliyor usuttu mu acaba diye dusundum bende
Benim kızım 24 Ağustos doğumlu. %10 kilo kaybı oldu başta uyandıramıoduk. 15. Günümüzde doğum kilosuna ancak ulaşabildi. Ilk haftadan sonra başladı almaya. Bu arada hayırlı olsun bebişinKizlar merhaba 24 eylul
Dogumlu bebegim var bebekleriniz kacinci gununden sonra kilo almaya basladi?
Bir derdi olmasa o kadar huysuzlanmaz. Benimki de cik emer saatlerce cunku bagirsak gazini atmanin tek yolu bu onlar icin. Bu donemde bagirsaklari sadecs emerken calisiyor. Bagirsak gazini atmasina yardim etmeniz lazim. Masaj yapmali gerekirse damla kullanmalisiniz. Birde yatarak emzirin esinizle nobetlesin hem uyuyup hem emzirmis olursunuz. Onun uyudugu anda lansinoh krem surun meme uclarina ve birakin acik kalsin hava alsin 1 saat bile yetiyor aci falan hic kalmiyor. Bebeginiz stresinizi hisseder bunuda atmanin en iyi yolu onunla konusmak 4 gecedir uyumuyor oglum ve ben hem onu hem kendimi sakinlestirmek icin o emrken yada aglarken ona buyuyunce oynayacagimiz oyunlari anlatiyorum. O sesimi duyup bi derece rahatliyor bende bu durumun gecici oldugunu hatirlamis oluyorum. Allah vermesin ama sizinki em azindan emecek kadar sakin. Benim oglum bazen memeyi gozu gormeyecek kadar agrisi oluyor onu oyle kivranirken gormek cok zor. Keske emse derim o zamanlar keske emsede o agri cekecegine benim memem acisa. Bebek bakmak zor ve bu dunyanin her yerinde boyle. Ama dillenip ayaklandiginda size dogru "annecigim" diyerek kostugunda butun cektiginiz sikintiya degecek.Sinirlerim o kadar bozuk ki... hüngür hüngür bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Saat sabah 5 e geliyor. Bizim kız gece 12 den beri emiyor. Fenalık geçiriyorum artık. Gündüz de tüm gün emdi. Saat 10 dan 12 ye kadar uyudu hepsi bu ... les gibi koktum bi banyo yapacak kadar durmadı. Kimsede teselli olmuyor. Uyumuyor, durmuyor. Hep emmek istiyor. Memelerim mahvoldu acilar icindeyim. Emerken de sürekli sicriyorum can acisindan . Gazını çıkarayım diye kucağıma alıyorum viyak viyak. Bi yarim saat uyusa ben de uyuyacağım biraz rahatlayacagim.
Bebegimden nefret edecek hale geldim.
Benim oglumda gazdan sürekli agriyor iki gundur sicak su torbasi koyuyorm karnına cok rahatladi sende dene istersen canmBir derdi olmasa o kadar huysuzlanmaz. Benimki de cik emer saatlerce cunku bagirsak gazini atmanin tek yolu bu onlar icin. Bu donemde bagirsaklari sadecs emerken calisiyor. Bagirsak gazini atmasina yardim etmeniz lazim. Masaj yapmali gerekirse damla kullanmalisiniz. Birde yatarak emzirin esinizle nobetlesin hem uyuyup hem emzirmis olursunuz. Onun uyudugu anda lansinoh krem surun meme uclarina ve birakin acik kalsin hava alsin 1 saat bile yetiyor aci falan hic kalmiyor. Bebeginiz stresinizi hisseder bunuda atmanin en iyi yolu onunla konusmak 4 gecedir uyumuyor oglum ve ben hem onu hem kendimi sakinlestirmek icin o emrken yada aglarken ona buyuyunce oynayacagimiz oyunlari anlatiyorum. O sesimi duyup bi derece rahatliyor bende bu durumun gecici oldugunu hatirlamis oluyorum. Allah vermesin ama sizinki em azindan emecek kadar sakin. Benim oglum bazen memeyi gozu gormeyecek kadar agrisi oluyor onu oyle kivranirken gormek cok zor. Keske emse derim o zamanlar keske emsede o agri cekecegine benim memem acisa. Bebek bakmak zor ve bu dunyanin her yerinde boyle. Ama dillenip ayaklandiginda size dogru "annecigim" diyerek kostugunda butun cektiginiz sikintiya degecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?