2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Offf çıldıricam gece 12 den beri emiyor. Si anda saat 2 30 yani 14 buçuk saattir emiyor Göğsümde uyuyakalıyor yatırıyorum 2 dak sonra uyanıyor. Katılırcasına ağlıyor. Az önce altını değiştirdim. Öyle bir ağladı ki günlerdir aç sanki. Konuşuyorum kucağıma alıyorum şarkı söylüyorum. Yarın doktora götürürüm de yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum.

Karnina bağırsaklarinin oldugu yere bi elini koysan elinin altnda hareketlenme hissedersen gazi var demektr o yuzden cok ağlıyor bebisler

canim seni en iyi ben anlarim.
oglumda ayniydi simdi kizimda ayni.
oglum tam 2 yasina kadar beni emzik gibi kullandi.ama genel olarak 4 aylik olana kadar tam 24 saat memedeydik.dedigin gibi yatirirdim aglardi.sana tavsiyem memede cok bekletme.dalsin koy yatagina.aglasin emzir tekrar koy.ikincisi emzige alistirmaya calis.ucuncude ortuyle fazla siki olmadan kollariyla birlikte sar.kucaginda hissetsin.ben daha basaramadim ama bunlar icin ugrasiyorum.
benim birde ikinci cocuk olunca daha cok zorlaniyorum.kizim memedeyken oglumla oyun oynuyorum.yemek yiyorum.hersey memedeyken.

CANIM biz dün dr gittik oğlumun çok gazi oluyor çocuk catlicak gibi ikiniyor zorluyor kendini kıpkırmızı oluyor inliyor resmen nurse harveys kullaniyorduk dün dr.karnina baktı çok gaz var dedi eldiven giyip serçe parmağını poposuna soktu çok ağladı içim gitti kontrol etmis darmi diye herneyse bana bir damla daha yazdı maflor 5damla verecekti sim günde bide kimyon anoson rezeneyi birer çay kaşığı bir bardak kaynamis suda demleyip 10ml ver dedi bide bir çat kaşığı zeytinyağı cer dedi,kulak copune zeytinyağını batır poposunu uyar dedi karnını da aşa çayı yağı bir damla bebek yağı ile karıştırıp karnına topoguna masaj yapıyorum sabaha karşı 4de çok kötüydü yaptım zorda olsa kakasını yaptı oğlum hemen uyudu yavrum bir iki ay böyle idare edecez artık emzirmek ten bile korkar oldum valla allah yardımcımız olsun

Benim kizimda surekli memede hic agzimdan dusmesin diyor bi tek uyurken rahat ediyorum.surekli emdigi icin sutdebirikmiyor.sizin sutunuz nasil?

Benim kizimda surekli memede hic agzimdan dusmesin diyor bi tek uyurken rahat ediyorum.surekli emdigi icin sutdebirikmiyor.sizin sutunuz nasil?

Benim de ekstra sutum olmuyor, depolayamiyorum. Emziriyorum sadece ama doyuyor.

Iyi aksamlar buzdede durum ters kizim memede 6-7 dk fazla durmuyi emiyo emiyo birakiyo sonrada asla geri almiyo bir saat sonra tekrar istiyo bazen sagip biberonla veriyorum memeden soguyacakndiye korkuyorum gaz sancisindan zaten nerdeyse hep uyanik uykusuzluk bi taraftan bebegin doyuyomu doymuyomu bi taraftan zor gunler geciriyoruz

benimki de aynı durumda canım doktora götürdük idrar yoluenfeksiyonu çıktı şimdi antibiyotik kullanıyoruz o daha kötü bulandırdı midesini galiba sürekli yalanıyor ağzı sulanıyor ve kıvranıyor kusmak istemiyor amakusmadan da rahatlayamıyor. gecegündüz en fazla 1 saat kesintisiz uyuyor.

Aksam 16 30 gibi banyo yaptırdık. Banyo öncesi zaten alttan gazını çıkarmıştı kakasını da yapmıştı. Banyodan sonra da alttan gazı çıktı. Rahatladı sanırım sonrasinda 8 30 a kadar uyudu. Alışık olmadığı için ve 4 saattir emmediği için ben uyandırdım ve emzirdim. Bu arada bebis uyurken banyomu yaptım temiz kıyafetler giydim. Yemek yedim ve rezene çayımı içtim. Kendime geldim yani. İlk mesajda nefret kelimesini kullanmışım hoyratça. Çok vicdan azabı çektim okuyunca. Canım kızım benim hiç nefret eder miyim ben senden...

Canim iki kız annesi olarak seni çok iyi anlıyorum.tabi ki nefret etmezsin ama insan 10 dk dinlenmeye hasret kalınca ağızdan çıkıyor öyle kelimeler.bebeğinin karnına sıcak havlu koy ve ayaklarını sıcak tut.ne kadar gazi olursa olsun veya diğer tüm yaptıkları da unutma ki 3 ayin sonunda hepsi bitecek.1.ayin sonu da da sen konuşunca gülümseyerek tepki vericek.yani biraz daha sabret ve düzelmesi için dua et.birde müzik çok uyu geliyo ağlarken müzik açınca bebekler sessizlesiyo onu deneyebilirsin.ben yasin suresini açıyorum bebeğim de diliyor bende.Allah yardımcın olsun.

Kızlar herkese merhaba,

Bebeğim 11 günlük ama artık 12 diyebilirim saat 12yi geçti :) gaz sancınız var mı varsa ne kadarlıkken başladı ?

benimde oğlum 25 eylül doğumlu 3950 doğdu 4 gün 3910 a düştü 6.gün 4.040 kg geldi 11. günde 4.270 kg geldi. çok vermeden aldı çok şükür bebeğim.
masallah cnm nasi besledin yazar misin

canım avent elektrikli var ama çok süt çıkaramadığını düşünüyorum, kardeşim lansinoh manuel aldı, o daha çok süt çıkarıyor bence

Bende lansinoh kullanıyorum çok memnunum geceleri sagiyorum stok için canımı da yakmıyor

Kizlarr saat 02.30 dan beri bebegimibuyytmaya çalışıyorum. anca yatti agla agla.once emdi sonra emerken sanci landi agzi sut dolu hep boşaltrmri sacti pis pis pis gazi cikamti azcik uyudu yataga koydm uyandi defalarca . 32.günü kafayi yicem vallaa. anne olmak ne kadr zor dua edin uyanmasin. iyi uykular

Çok geçmiş olsun. Rabbim bebişlerimize şifa versin. Hiç idrar yolu enfeksiyonu aklıma gelmezdi. Ben de götürücem doktora bakalım bizim sıkıntımız ne çıkacak

Canım bu şikayetleriniz ne zaman başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…