son 3 gundr ikinci haftasınada da asiri gaz problemimuz hala devm ediyor.Canım bu şikayetleriniz ne zaman başladı
son 3 gundr ikinci haftasınada da asiri gaz problemimuz hala devm ediyor.
yaa masalah bnmki 10 dk emiyo en fazla yaaaaBebek istedikçe emziriyorum 2 saatte bir 1 saat falan sürüyordu şimdi daha uzun süre uyuyor 3 -4 saate çıktı .
yaa masalah bnmki 10 dk emiyo en fazla yaaaa
Bebek istedikçe emziriyorum 2 saatte bir 1 saat falan sürüyordu şimdi daha uzun süre uyuyor 3 -4 saate çıktı .
Canim 1 saat boyunca emiyor mu yani?
Kızlar herkese merhaba,
Bebeğim 11 günlük ama artık 12 diyebilirim saat 12yi geçti :) gaz sancınız var mı varsa ne kadarlıkken başladı ?
Merhaba canim, bizim 20den sonra basladi
merhaba cnm benimde oyleydi, ilk zamanlar tek başıma bakamayacağımı bile düşünüyordum... .Zamanla alışacağız sanırım. Bende nezleydim, maalesef oğluma da geçtiBurnu tıkanıyor, sürekli temizlemek gerekiyor, sesi de değişti
Biz de uyanikken aynıyız bir de bir uyanınca bazen 4 saat falan uyanık kalıyor. Ve alcak sesle uyarıdan baslayarak en yukses yaygara ses tonuna dogru cikiyor oglusum :) kucaga alınmazsa yaygara kopuyor.
Merhaba canim, bizim 20den sonra basladi
Ah ahh 20. Güne kadar kuzu gibi sonra gaz mi geliyorçok korkuyorum ya
19 günlükken başladı benimki ilk günler anlamadık yıktı bağırmaktan ortalığı kolik oldu diye üzüldüm sallaya sallaya uyutmaya çalıştım ama kar etmedi.sinir stres..sonra arkadaşım gaz masajı öğretti başka bir arkadaşım da özellikle bacakları karnına bastır dedi.Daha iyi gaz çıkarttırıyor bu yöntem yediğinden 1 saat sonra yapıyorum.Bitkisel ilaç zinco veriyorum sabah akşam o da işe yarıyor.Bi tek sabaha karşı sıkıştırınca çok bağırıyoruz onun dışında gazı çözeceğiz EvelAllah..
Ben ilk baslarda oh yaaa ne guzel diyordum, emzin, uyusun :)
Korkma canim herkeste ayni olmuyor. Mesela benim bebisim o kdr da huzursuz degil, cok fazla da aglamiyor, sonucta oyuncak bebek degil o kadar da olur diyorum :) tek sorun gazini cikarmaya calisirken ikiniyor, kizariyor, aci cekiyir. Cok uzuluyorummm
Doyuyordur canm sen ver memeyi benimkide aslinda gece hep uykuda emiyor ama bu gece gazi var uyuyamadi bir türlüSon iki emzirme seansinda hic uyanmadi nerdeyse, emiyor mu emmiyor mu anlayamadim, resmen uykudaydi.
Bu kadar derin nasil uyuyor ve ac degil mi anlamadim yaa napsam?
Doyuyordur canm sen ver memeyi benimkide aslinda gece hep uykuda emiyor ama bu gece gazi var uyuyamadi bir türlü
İyi geceler kizlar ben aralik annesi olucam allahin izniyle sizi takip ediyorum arada bakiyorum neler oluyor die bisiler öğrenmek amaçli benimde ilk bebeğim görüyorum ki herkezde bi uyku ve gaz problemi var gözüm korkmuyo değil bunlari okuyunca anne olmak ne zormus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?