2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

yaa masalah bnmki 10 dk emiyo en fazla yaaaa

Canım büyükler erkek bebek doymaz derlerdi doğru yani birde dolu dolu 40 haftasını doldurmasına bağlıyorum senin bebis kaçıncı haftasında doğdu

Kızlar herkese merhaba,

Bebeğim 11 günlük ama artık 12 diyebilirim saat 12yi geçti :) gaz sancınız var mı varsa ne kadarlıkken başladı ?

Merhaba canim, bizim 20den sonra basladi

çok geçmiş olsun çabuk atlatır umarım..

Biz de uyanikken aynıyız bir de bir uyanınca bazen 4 saat falan uyanık kalıyor. Ve alcak sesle uyarıdan baslayarak en yukses yaygara ses tonuna dogru cikiyor oglusum :) kucaga alınmazsa yaygara kopuyor.

38 günlük oldu bebeğim gündüz uyuması pek yok sadece mama verip üzerine de yarım saat sonra emzirince uyuyor ( gündüz saat 3 te 60 ml mama verdim yetmedi 20 dk emzirdim 4,5 gibi uyudu. Saat 8 15 hala uyuyor çok şükür..) gece de sabaha karşı 5 , 6 gibi gaz sancıları başlıyor masaj yapıyor besliyorum ama zaman zaman vuran gaz sancıları uyutmuyor.Gece sağdığım sütü veriyor babası bazen yetmeyince ben uyanıp emziriyorum üstüne..
Anneannesi emzirme yastığı almıştı onun üzerinde emdikten sonra uyumayı seviyor.Derin uykuya dalıncaya kadar dizlerimin üzerinde sallıyorum.Sonra yastıkla yatağına bırakıyorum anca iyice uyuduğuna emin olunca yastıktan ayırıyorum.Kucak hobisi bizimkinde de var tüm gün kucakta olmak istiyor uyuyunca anca yatağına yatıyor öbür türlü ya babaannesinin kucağında ya benim.. :)
Şekilden şekile giriyoruz işte uyusun diye.. :)

Merhaba canim, bizim 20den sonra basladi

19 günlükken başladı benimki ilk günler anlamadık yıktı bağırmaktan ortalığı kolik oldu diye üzüldüm sallaya sallaya uyutmaya çalıştım ama kar etmedi.sinir stres..sonra arkadaşım gaz masajı öğretti başka bir arkadaşım da özellikle bacakları karnına bastır dedi.Daha iyi gaz çıkarttırıyor bu yöntem yediğinden 1 saat sonra yapıyorum.Bitkisel ilaç zinco veriyorum sabah akşam o da işe yarıyor.Bi tek sabaha karşı sıkıştırınca çok bağırıyoruz onun dışında gazı çözeceğiz EvelAllah..

Ah ahh 20. Güne kadar kuzu gibi sonra gaz mi geliyor çok korkuyorum ya

Ben ilk baslarda oh yaaa ne guzel diyordum, emzin, uyusun :)

Korkma canim herkeste ayni olmuyor. Mesela benim bebisim o kdr da huzursuz degil, cok fazla da aglamiyor, sonucta oyuncak bebek degil o kadar da olur diyorum :) tek sorun gazini cikarmaya calisirken ikiniyor, kizariyor, aci cekiyir. Cok uzuluyorummm

Ben de cumartesi dr.dan ilac tavsiyesi alacagim. Bacaklarini kendisi cekiyor zaten, ben de destek olayim en iyisi. Bir de bacaklarimin ustune ters yatirinca rahatliyor, aglamiyor benimki. Allah korusun canim kolik olmayalim

Son iki emzirme seansinda hic uyanmadi nerdeyse, emiyor mu emmiyor mu anlayamadim, resmen uykudaydi.
Bu kadar derin nasil uyuyor ve ac degil mi anlamadim yaa napsam?

Benim ki de öyle bi kaka yapışı var ıkınıyor sıkınıyor kocaman sesle kaka çıkıyor

İyi geceler kizlar ben aralik annesi olucam allahin izniyle sizi takip ediyorum arada bakiyorum neler oluyor die bisiler öğrenmek amaçli benimde ilk bebeğim görüyorum ki herkezde bi uyku ve gaz problemi var gözüm korkmuyo değil bunlari okuyunca anne olmak ne zormus ya

Bu gaz damlalari ne işe yariyor kizlar hiç damlattiktan snra oglumun gazini cikardigini duymadm üç bucuktan beri daha yeni uyudu oda ikinip geri kalkıyor surekli zombiye döndüm valla :))

Son iki emzirme seansinda hic uyanmadi nerdeyse, emiyor mu emmiyor mu anlayamadim, resmen uykudaydi.
Bu kadar derin nasil uyuyor ve ac degil mi anlamadim yaa napsam?
Doyuyordur canm sen ver memeyi benimkide aslinda gece hep uykuda emiyor ama bu gece gazi var uyuyamadi bir türlü

Doyuyordur canm sen ver memeyi benimkide aslinda gece hep uykuda emiyor ama bu gece gazi var uyuyamadi bir türlü

Umarim doyuyordur, ac kalsa aglar heralde di mi
Allah bize sabir versin, uyumuyorlar, uyanmiyorlar. Paranoyak oldum acaba niye diye dusunmekten

Karnindayken en guzel zamanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…