2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Gece 3 saatte bire alarm kuruyorum ama hic duymuyorum, anca bebisim kendi kalkip aglayinca kalkiyorum.kalkmasa ben de kalkamicam, cok tehlikeli.
Annem ya da kayinvalidem oldugunda onlar tam saatinde uyandiriyorlardi ama yalniz kaldigimda hic uyanamiyorum. Anne olunca degisir dedik hic bir sey degismedi.

Aslnda dr bana dediki aglayinca ver saat kurma dedi bende ikibucuk saat ara ile alarm kuruyorum kiyamiyorum acikmistr diye aglayip uyanmalari güzel aslinda :)

Aslnda dr bana dediki aglayinca ver saat kurma dedi bende ikibucuk saat ara ile alarm kuruyorum kiyamiyorum acikmistr diye aglayip uyanmalari güzel aslinda :)

Gecenlerde 6 saat sonra uyandi, sonra resmen saldirdi. 6 saat yaaa zavallim benim.
Su uyku sorunumu cozmem lazim

Gecenlerde 6 saat sonra uyandi, sonra resmen saldirdi. 6 saat yaaa zavallim benim.
Canım bence artık saatle emzirmemize gerek yok bebişleri. Çünkü onlar acıkınca uyanıyor zaten. Mesela benim kIzı yıkadığımız akşam çok güzsek uyuyor, 4 saat falan. Ben de uyandırmıyorum.

Canım bence artık saatle emzirmemize gerek yok bebişleri. Çünkü onlar acıkınca uyanıyor zaten. Mesela benim kIzı yıkadığımız akşam çok güzsek uyuyor, 4 saat falan. Ben de uyandırmıyorum.

Ac kalcak, kilo almicak diye korkuyorum canim. 28 gunluguz.iki gundur az emiyor sanki, daha cabuk doymaya basladi sanirim. Seninki kac dk emiyor mesela?

Aslinda dunyaya adapte olabilmeleri icin dogalina birakmak lazim sanki ilk zamanlar sarilik riski vardir emzirmek gerekiyordu saat basi bir aylik olunca dr a sordm su kadar su saatte bir emziriyorum diye saat tutma istedikce agladkca ver dedi ama hala uygulayamadm ya gecen gece alarmim calmadimi yoksa benmi uyanamadm bilmiyorum dort saat snra oglum ağlıyordu valla ozur dileye dileye emzirdm

Ac kalcak, kilo almicak diye korkuyorum canim. 28 gunluguz.iki gundur az emiyor sanki, daha cabuk doymaya basladi sanirim. Seninki kac dk emiyor mesela?
Can'ım her zaman süre aynı olmuyor. Bazen 10 dek bazen 20-25 dk. Merak etme artık epey büyümüş seninki, acıkınca uyanır mutlaka.

Uyku daha besleyici.. Karnını doyurup uyuttuysanız, bırakın uyusun kendisi uyanana kadar..
Bugün 41 günlük olduk bizde..
Eskiye göre daha iyi.. Hem insan şu 40 günde bile tecrübe kazanıyor sahiden. Uyanacak ben uykumu alamıycam diye endişe içinde yatırırdım yatağa, ama şimdi geçti hepsi :)
Mama takviyesine devam ediyorum hala. Zayıf doğmuştu biraz kilo aldırmam gerek. Sütüm arttı ama emin olamıyorum doyuyo mu doymuyo mu

Kaç kilo doğdu, şimdi ne kadar oldu bebişin Can'ım?

Günde 40 gr almalıymış en az. Eskiden böyle şeyler mi vardı ya :)) Cehalet sahiden mutluluk

Günde 40 gr almalıymış en az. Eskiden böyle şeyler mi vardı ya :)) Cehalet sahiden mutluluk
Maşallah bebişine. Bence gayet iyi gelişimi. Bizim doktorumuz ayda 600-1000 gr arası normal dedi. Biz ilk ayda 800 gr aldık çok iyi fazlası da sağlıklı olmuo bazen dedi. Bi sürü sayı var şimdi hamileyken de yok 2 saatte 10 hareket gibi şeyler okumuştum. Strese giriyordum benimki hareket etmio die. Ama çok şükür bebişimiz şimdi sağlıklı bir şekilde kucağımızda. Takılmamak gerek galiba.

Bizimki de banyo yapıp uyuduysa o kadar uyuyo. Saat kurmayı bıraktım ben çoktan. Bişey olmaz inşallah :)

Çok zor ama çok da güzel :) ilk zamanlar yalnız olsaydım mümkün değil dayanamazdım. İnşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine

Kızım 23 günlük oldu bugün ve kucağa çok alıştı. Emerken uykuya dalıyor ama yatağına yatırdığım an uyanıyor ağlıyor. Evde tek başımayken hiç bir işimi yapamıyorum sürekli kucakta. . Bu durumu nasıl değiştirebilirim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum

Can'ım benim kızımda maalesef ki alıştı, aslında Zaman Zaman çok da hoşuma gidiyor bu , bugün kızım 69 günlük oldu. Ben de netten Sling i araştırmaya başladım. Kumaş alıp denemeye karar verdim. En yakın Zaman'da alıp deneyeceğim, bakalım kızım sevecek mi:) dener denemez de size de yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…