canm benm söyle kucagima aldgmda süt iniyor gogsume tabi herzaman degil o zaman diger gogsumden akıyor ama kesiliyor hemen damliyor yada cok az akiyor duruyor senin bahsettiğin nasil bisey biz bugun 48 gunluk oldukKızlar bebişi emzirirken, diğer göğsünüzden de süt geliyor mu?
ben yatarak emziriyorum uyuyunca yanindan kalkiyorum birde artik uzun uyudugu zamanlar belli oglenleri uzun uyuyor birde gazi olmadigi zamanlar geceleri 22den sonra. İsimi ona gore ayarliyorum. Bu gun koca bir bavul hazirladim mesela.Kızım 23 günlük oldu bugün ve kucağa çok alıştı. Emerken uykuya dalıyor ama yatağına yatırdığım an uyanıyor ağlıyor. Evde tek başımayken hiç bir işimi yapamıyorum sürekli kucakta. . Bu durumu nasıl değiştirebilirim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Canım çok dert etme bende ilk birkaç hafta düşünüp durdum, yok emiyor mu, yok uyanmadı, yok kakası az vs.Umarim doyuyordur, ac kalsa aglar heralde di mi
Allah bize sabir versin, uyumuyorlar, uyanmiyorlar. Paranoyak oldum acaba niye diye dusunmekten
Benim gelmiyor da, dün gelen bi anneyle tanıştım, tüm sütü akıyormuş, bebeği birini emerkenKızlar bebişi emzirirken, diğer göğsünüzden de süt geliyor mu?
Bende de aynı dert var ya, ben 5-6 defa emzirip, beşiğe yatırıp, geri alıyorumKızım 23 günlük oldu bugün ve kucağa çok alıştı. Emerken uykuya dalıyor ama yatağına yatırdığım an uyanıyor ağlıyor. Evde tek başımayken hiç bir işimi yapamıyorum sürekli kucakta. . Bu durumu nasıl değiştirebilirim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Benimki de senin anlattığın gibi damlama şeklinde canım.canm benm söyle kucagima aldgmda süt iniyor gogsume tabi herzaman degil o zaman diger gogsumden akıyor ama kesiliyor hemen damliyor yada cok az akiyor duruyor senin bahsettiğin nasil bisey biz bugun 48 gunluk olduk
Yok Can'ım benim bahsettiğim öyle boşalacak türden değil, bir kaç damla akıyor. Hafif sızı oluyor o sırada, ordan biliyorum.Benim gelmiyor da, dün gelen bi anneyle tanıştım, tüm sütü akıyormuş, bebeği birini emerken
Biberon koymuş ucuna parmağıyla sağmaya çalışıyordu boşa gitmesin diye
Canım eğer uykuya güzel daldıysa , açıkçası ben gazı için uğraşmıyorum. Yoksa uyanıveriyor.Bende de aynı dert var ya, ben 5-6 defa emzirip, beşiğe yatırıp, geri alıyorumEn sonunda ya doyup yada yorulup uyuyor sanırım... Bu durumda gazını da çıkaramıyorum, uyandırma pahasına omzuma alıyorum ama, uyuduğu için ne gaz çıkarıyor ne de fazla sütü hakkaten birileri yardım etse, başka türlü nasıl uyutabiliriz
Normal cnm merak etme biz 38 günlüguz 30buna kadar hep öyleydi yeni yeni kalası olmadan değiştirmeye başladım.rengi sarıysa sıkıntı yok bizimde sıvı gibi kakasimeraba kızlar benim kızımda 20 günlük ben altını ne zaman açsam hep kakasını ve çişini yapmış oluyo bide su gibi hep normal mi bu bilemedim
İkinci bebegim ama onun bi çözümü yok sanırım.3 ay bi şekilde idare edicez sonra gaz kalmiyo zaten.ben bazen ayagimda saklıyorum malesef.kucakta pispuslamaktan daha kolay geliyo.emerek uyuduysa dokunmuyorum ama.Bende de aynı dert var ya, ben 5-6 defa emzirip, beşiğe yatırıp, geri alıyorumEn sonunda ya doyup yada yorulup uyuyor sanırım... Bu durumda gazını da çıkaramıyorum, uyandırma pahasına omzuma alıyorum ama, uyuduğu için ne gaz çıkarıyor ne de fazla sütü hakkaten birileri yardım etse, başka türlü nasıl uyutabiliriz
Medipol ilke hnmKızlar anadolu yakasında önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı?
Allah allah dr a bi telefon ac sor en iyi o bilir benim 35. Gunum bugun daha yeni bitti ama son hafta sariydiArkadaslar dogum sonrasi kanamaniz kac gun surdu? Benim 60 gun oldu hala devam ediyor kirmizi sekilde endiselenmeye basladim
Bende de aynı dert var ya, ben 5-6 defa emzirip, beşiğe yatırıp, geri alıyorumEn sonunda ya doyup yada yorulup uyuyor sanırım... Bu durumda gazını da çıkaramıyorum, uyandırma pahasına omzuma alıyorum ama, uyuduğu için ne gaz çıkarıyor ne de fazla sütü hakkaten birileri yardım etse, başka türlü nasıl uyutabiliriz
Allah allah dr a bi telefon ac sor en iyi o bilir benim 35. Gunum bugun daha yeni bitti ama son hafta sariydi
Benimki 38-40 gün falan sürdü canım. Biraz uzun olmuş gibi seninki 40 ın çıkınca doktor kontrolüne gitmedin mi canım?Arkadaslar dogum sonrasi kanamaniz kac gun surdu? Benim 60 gun oldu hala devam ediyor kirmizi sekilde endiselenmeye basladim
Korkma canim sikinti etme yarin belli olur20 gundur kirmizilasti benimde yarina randevu aldim halsizlik olmaya basladi umarim sorun yoktur korkmaya basladim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?