2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar bebişi emzirirken, diğer göğsünüzden de süt geliyor mu?

canm benm söyle kucagima aldgmda süt iniyor gogsume tabi herzaman degil o zaman diger gogsumden akıyor ama kesiliyor hemen damliyor yada cok az akiyor duruyor senin bahsettiğin nasil bisey biz bugun 48 gunluk olduk

ben yatarak emziriyorum uyuyunca yanindan kalkiyorum birde artik uzun uyudugu zamanlar belli oglenleri uzun uyuyor birde gazi olmadigi zamanlar geceleri 22den sonra. İsimi ona gore ayarliyorum. Bu gun koca bir bavul hazirladim mesela.

Umarim doyuyordur, ac kalsa aglar heralde di mi
Allah bize sabir versin, uyumuyorlar, uyanmiyorlar. Paranoyak oldum acaba niye diye dusunmekten
Canım çok dert etme bende ilk birkaç hafta düşünüp durdum, yok emiyor mu, yok uyanmadı, yok kakası az vs.
Bugün kontrolümüz vardı çok şükür 1 kg almış oğlum :) Yıpratma kendini bence

Benim gelmiyor da, dün gelen bi anneyle tanıştım, tüm sütü akıyormuş, bebeği birini emerken
Biberon koymuş ucuna parmağıyla sağmaya çalışıyordu boşa gitmesin diye

meraba kızlar benim kızımda 20 günlük ben altını ne zaman açsam hep kakasını ve çişini yapmış oluyo bide su gibi hep normal mi bu bilemedim

Bende de aynı dert var ya, ben 5-6 defa emzirip, beşiğe yatırıp, geri alıyorum En sonunda ya doyup yada yorulup uyuyor sanırım... Bu durumda gazını da çıkaramıyorum, uyandırma pahasına omzuma alıyorum ama, uyuduğu için ne gaz çıkarıyor ne de fazla sütü hakkaten birileri yardım etse, başka türlü nasıl uyutabiliriz

canm benm söyle kucagima aldgmda süt iniyor gogsume tabi herzaman degil o zaman diger gogsumden akıyor ama kesiliyor hemen damliyor yada cok az akiyor duruyor senin bahsettiğin nasil bisey biz bugun 48 gunluk olduk
Benimki de senin anlattığın gibi damlama şeklinde canım.

Benim gelmiyor da, dün gelen bi anneyle tanıştım, tüm sütü akıyormuş, bebeği birini emerken
Biberon koymuş ucuna parmağıyla sağmaya çalışıyordu boşa gitmesin diye
Yok Can'ım benim bahsettiğim öyle boşalacak türden değil, bir kaç damla akıyor. Hafif sızı oluyor o sırada, ordan biliyorum.

Canım eğer uykuya güzel daldıysa , açıkçası ben gazı için uğraşmıyorum. Yoksa uyanıveriyor.

meraba kızlar benim kızımda 20 günlük ben altını ne zaman açsam hep kakasını ve çişini yapmış oluyo bide su gibi hep normal mi bu bilemedim
Normal cnm merak etme biz 38 günlüguz 30buna kadar hep öyleydi yeni yeni kalası olmadan değiştirmeye başladım.rengi sarıysa sıkıntı yok bizimde sıvı gibi kakasi

İkinci bebegim ama onun bi çözümü yok sanırım.3 ay bi şekilde idare edicez sonra gaz kalmiyo zaten.ben bazen ayagimda saklıyorum malesef.kucakta pispuslamaktan daha kolay geliyo.emerek uyuduysa dokunmuyorum ama.

Arkadaslar dogum sonrasi kanamaniz kac gun surdu? Benim 60 gun oldu hala devam ediyor kirmizi sekilde endiselenmeye basladim

Arkadaslar dogum sonrasi kanamaniz kac gun surdu? Benim 60 gun oldu hala devam ediyor kirmizi sekilde endiselenmeye basladim
Allah allah dr a bi telefon ac sor en iyi o bilir benim 35. Gunum bugun daha yeni bitti ama son hafta sariydi

Ben kucuk bi yastigi var onu goguslerime soktum kilifini kokum sinsin die yatirinca yanina onu koyuyorum biraz zaman kazandiriyor bana bi deneyin

Allah allah dr a bi telefon ac sor en iyi o bilir benim 35. Gunum bugun daha yeni bitti ama son hafta sariydi

20 gundur kirmizilasti benimde yarina randevu aldim halsizlik olmaya basladi umarim sorun yoktur korkmaya basladim bende.

Benimki 38-40 gün falan sürdü canım. Biraz uzun olmuş gibi seninki 40 ın çıkınca doktor kontrolüne gitmedin mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…