2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kızlar çok üzgünüm yaa kızımda daha önce de dediğim gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik tedaviisne başladık ama sanki kızıma antibiyotik ağır geliyor. bugün fışkırtarak ağız dolusu kustu, güzel emiyordu emmemeye başladı ve sürekli mızmızlanıyor ıkınıyor ağzı sulanıyor midesi bulanıyor da kusacakmış gibi. uykusunda da çok huzursuz en kesintisiz uykusu bir saat.onu böyle görmek beni çok endişelendiriyor ve üzülüyorum var mı bizim gibi olan? sizce napmalıyım nolur cevap verin.doktorumuz izindeymiş soramadık gidemedik de.

Canim bizimde uzamis sariliktan dolayi bircok test yapildi. Idrar yollarinda enfeksiyon olabilirmis yada idrara kaka karismistir dedi tekrar yaptircaz ayni sonuc cikarsa bizde antibiyotige baslicakmisiz. Ama bu soylediklerin benide endiselendirdi cumartesi doktorumuza gidicez bakalim ne dicek. Ogrenirsem yazarim.

Canim emzirdikten sonra gazini iyice aliyormusun bagirsaklarnda gaz olduğunda da huzursuz olur uykusu bölünür surekli bide ikinirken kusabilir bizimki gazi oldumu dogru dürüst emmiyor mesela belki antibiyotiklerden dolayi degildir diye yazdm geçmiş olsn canm

Birde bu yazdıklarn bizim oglanda da oluyor gazi oldumu cok huysuz uykusu hep bölünüyor uyumuyor agzini aciyor dilini sonuna kadar çıkartıyor ogurur gibi yapıyor ıkınıyor ama cikartamiyor
gazini çıkardımi iki sn geçmiyor bi bakiyorum uyumuş kendi kendiliginden :)

Gaz ilaci kullanan anneler benim bebegim gaz ilaci kullanmaya basladigindan ber kaka yapamiyo bizim durumda olan var mi cozum buldunuzmu bu soruna bugun sabah saat 7de tam 24saat oldu kakasini yapmayali fitil mi koysam ne yapsam akil verin kizlar lutfen bu arada kizlar nursey harvey ve biogaia kullaniyoruz YARDIMMMM LUTFENN KIZLARR

biogaia bizde pek fayda etmedi sap simplex verdi doktor o da bazen iyi geliyor bazen gelmiyor. ben damlaları da bıraktım çocuğun midesini bulandırmaktan baskaişe yaramıyor kimyon çayı veriyorum her gün biraz, çok daha iyi geliyor. damlaları kullanalı beri çocuğumun dengesi bozuldu.

Canim kakasini yapamiyo ne yapayim bilmiyorum.kimyon cayini nasil yapiyosun nekadar veriyosun doktora sordunmu canim

aldırıyorum canım uykuda olsa bile omzuma dayayıp sırtına hafif hafif vuruyorum gazını çıkarıp öyle yatırırım hep. gün içinde rahatı iyi oluyor ne zamanki antibiyotik saatimiz geliyor içiriyorum kızımın keyfi kaçıyor.

Canim kakasini yapamiyo ne yapayim bilmiyorum.kimyon cayini nasil yapiyosun nekadar veriyosun doktora sordunmu canim
doktora sormadım kesin verme der ama zararlı değil ki damlaların içinde de var kimyon rezene falan. bir çay kaşığı kimyonu bir bardak sıcak suda 10 dk bekletiyorum 10 ml kızıma veriyorum gerisini kendim içiyorum bana da iyi geliyor

geçmiş olsun canım inşallah iye yoktur çünkü kızım çok acı çekiyor resmen yalvarır gözle bakıyor. ıkınması falan hep bundan dedi doktor gazdan bu kadar olmaz dedi. bir de idrar kültüründe kesin sonuç veriyormuş idrar tahlili yeterli değilmiş bizim idrar kültürüne bakıldı orda çıktı enfeksiyon.

kakasını yapamamasına bişi diyemicem bence bi doktora danış canım fitil falan verir rahatlar bebiş.

Slm herkese eşim olmadığı vakit tuvalete bile gidemiyorum. Anca FIrsat buldum.. Nasılsınız bayanlar.. Mide bulantısı kusma şikayetiyle doktorA gittik ve reflüden şüphelendi kiloda almamıştı. Şimdi ilaçlarımızı kullanıyoruz çok şükür toparlandı gibi. Maalesef sütüm olmadığından mamaya devam ediyoruz. Iki gündür kaka yapmada zorlanıyor bebeğim . Kabız değil . Yarım Çay kaşığı zeytin Yağı verdim korkarak neyseki boşaltmasına yardımcı oldu. Varmı bizim gibi mama kullanıp kaka yapmada zorlanan

Misk mrb biz variz canjm ne yaptin kaka yapmasi icin kac gun yapmadi bugun benimki artik 24saati gecdi yapmayali panikdeyimm ikiniyo yavrumm icim parcalaniyo o yapamadikca vallah kaka gordugumde ciglik atar oldum sevincimden ne yapayim acaba

Hoşgeldin canım. Sadece mama mı kullanıyorsunuz?. Sütün mü kesildi yoksa?

Aykacım kabız değil gün içinde kakasını yapıyor ama kıvrana kıvrana yapıyordu. Bi arkadaş Zeytinyağı dedi. Yarım Çay kaşığı kadar verdim. Faydasını gördüm. Bide kulak çubuğunu zeytin yağına bıtırıp poposuna sürebilirmişsin. Bunu denemedim ama. @ayka777

Misk mrb biz variz canjm ne yaptin kaka yapmasi icin kac gun yapmadi bugun benimki artik 24saati gecdi yapmayali panikdeyimm ikiniyo yavrumm icim parcalaniyo o yapamadikca vallah kaka gordugumde ciglik atar oldum sevincimden ne yapayim acaba
Benim kızım da geçenlerde yapamadı 1 gün boyunca. 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim ve poposunu da zeytinyağıyla uyardık. Bikaç saate beline kadar yapmıştı . Dene istersen

Hoşgeldin canım. Sadece mama mı kullanıyorsunuz?. Sütün mü kesildi yoksa?
Hoşnuldum canım . Maalesef baştan beri damla damla geliyordu. Evde sağdım en fazla 30 ml çıkıyordu . Oda günde sadece toplasan 2 defa.şuan yine denedim iki göğsümüde verdim gece emzirmemiştim. Doymadı 60 ml mama verdim hala ağzını gezdiriyor . Elimle sıkıyorum bi yerden beyaz damla bi yerdende sulu şekilde damla geliyor ((((kardeşim benimki fışkırıyordu diyor .

Benim oğlumda ilk başlarda öyleydi maşallah çok güzel kg aldı büyüdükçe süre azalıyor ama daha kuvvetli ve aralıksız emdıgı için yarım saat falan sürüyor

Be
Ah ahh 20. Güne kadar kuzu gibi sonra gaz mi geliyor çok korkuyorum ya
Bende ilk başlarda çok şükür gaz problemimiz yok diye seviniyor dum patır patır atıyordu iki hafta sonrasında başladık gece sabaha kadar kasildi masaj yaptım ilaç verdim kaka da yapmıştı ama hala kivrandi yavrum bir iki aya geçecek ins

Canım sen pes etme emzirmeye devam et , artar inş. Ben de kızım uyuyamadığı ve hala arandığı Zaman'larda mama veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…