47gun oldu bendede ara ara leke geliyor ben dr.gittim muayene oldum bir sıkıntı yok çok şükürArkadaslar dogum sonrasi kanamaniz kac gun surdu? Benim 60 gun oldu hala devam ediyor kirmizi sekilde endiselenmeye basladim
Canım benim oglanda çok kötü ya kaka yapamıyorum kulak çöpü ile uyarıyorum öyle yapıyor alisir diyede korkuyorum sabaha kadar kivrandi kaka yaptığı halde gaz ilacida veriyorum şu gazlı günler bir gitseydi hayırlısı ileValla kızlar gaz problemi aynen birden bire geliyor
Bizim kırkımız çıktığı günün ertesi günü birden bire başladı şok olduk
Ikınıyordu kaka yapmıyordu, alttan gazda çıkarmıyordu doktora gittik gaz ilacı verdi bir de fitil verdi eğer çok ağlarsa yağlı kulak çubuğuyla uyar dedi yaptım ama kakasını yapmamıştı fitil verdim öyle yaptı ve rahatlamıştı
Sonra gaz ilacını değiştirdik, ondan sonra gaz çıkartması biraz arttı ama tam olarak geçmedi hala ıkınıyor ağlıyor ama kakasını kendi yapabiliyor günde 1 ya da 2 kere
Sanırım 3 aya kadar çekicez bunları
Canim kac saatden bir kac cc mama veriyorsunHoşnuldum canım . Maalesef baştan beri damla damla geliyordu. Evde sağdım en fazla 30 ml çıkıyordu . Oda günde sadece toplasan 2 defa.şuan yine denedim iki göğsümüde verdim gece emzirmemiştim. Doymadı 60 ml mama verdim hala ağzını gezdiriyor . Elimle sıkıyorum bi yerden beyaz damla bi yerdende sulu şekilde damla geliyor((((kardeşim benimki fışkırıyordu diyor .
ben gaz ilacı kullanıyorum ama yapıyor.Eskiden daha çok az az yapıyordu şimdi daha az ama çok yapıyor.Biz çok rahatladık gaz ilacından sonra.Birde araştırdım yalancı kabızlık diye bişey varmış.Bebekler bazen iki üç gün yapmayabilirlermiş.Normal diye yazıyor.Sonra topluca yaparlarmış.Bebeğin sıkıntılımı ? yoksa keyfi yerindemi.Gaz ilaci kullanan anneler benim bebegim gaz ilaci kullanmaya basladigindan ber kaka yapamiyo bizim durumda olan var mi cozum buldunuzmu bu soruna bugun sabah saat 7de tam 24saat oldu kakasini yapmayali fitil mi koysam ne yapsam akil verin kizlar lutfen bu arada kizlar nursey harvey ve biogaia kullaniyoruz YARDIMMMM LUTFENN KIZLARR
Bir cay kasigimidoktora sormadım kesin verme der ama zararlı değil ki damlaların içinde de var kimyon rezene falan. bir çay kaşığı kimyonu bir bardak sıcak suda 10 dk bekletiyorum 10 ml kızıma veriyorum gerisini kendim içiyorum bana da iyi geliyor
Hangi gaz ilaci kullanıyorsun canm biz smdi dr a gidiyoruz yazdırırizben gaz ilacı kullanıyorum ama yapıyor.Eskiden daha çok az az yapıyordu şimdi daha az ama çok yapıyor.Biz çok rahatladık gaz ilacından sonra.Birde araştırdım yalancı kabızlık diye bişey varmış.Bebekler bazen iki üç gün yapmayabilirlermiş.Normal diye yazıyor.Sonra topluca yaparlarmış.Bebeğin sıkıntılımı ? yoksa keyfi yerindemi.
ben zinco damla aldim canim rezene anason kimyon ve melisa yagi karisimi iyi geldi sali gunu aldim o gunden beri gaz cikatmasi kolaylasti kakasida iyi. En azindan gozu meme gormeyecek kadar krize girmiyor artik. Cirpinmiyor eskisi gibi yavrum.Gaz ilaci kullanan anneler benim bebegim gaz ilaci kullanmaya basladigindan ber kaka yapamiyo bizim durumda olan var mi cozum buldunuzmu bu soruna bugun sabah saat 7de tam 24saat oldu kakasini yapmayali fitil mi koysam ne yapsam akil verin kizlar lutfen bu arada kizlar nursey harvey ve biogaia kullaniyoruz YARDIMMMM LUTFENN KIZLARR
Sab Simplex kullanıyorum.Birde benim oğlan çok sevdi bu damlayı ya bitince ağzını açıyor gülüyor :)) Resmen şişeyi görür görmez eller kollar oynuyor.Çok şaşırdım sevmesine ama d vitamini tatsız tutsuz bişey ondan hiç hoşlanmıyor.Anlamadım gittiHangi gaz ilaci kullanıyorsun canm biz smdi dr a gidiyoruz yazdırıriz
Ahududu ve vanilya aromasi var ondandir benimki de seviyordu tadini ama ogluma cok etki gostermedi. D vitamini cok igrenc bi tadi var gercektenSab Simplex kullanıyorum.Birde benim oğlan çok sevdi bu damlayı ya bitince ağzını açıyor gülüyor :)) Resmen şişeyi görür görmez eller kollar oynuyor.Çok şaşırdım sevmesine ama d vitamini tatsız tutsuz bişey ondan hiç hoşlanmıyor.Anlamadım gitti
Bende sab simplex kullaniyorm ama hic gazini cikarmiyor damladan snra yaSab Simplex kullanıyorum.Birde benim oğlan çok sevdi bu damlayı ya bitince ağzını açıyor gülüyor :)) Resmen şişeyi görür görmez eller kollar oynuyor.Çok şaşırdım sevmesine ama d vitamini tatsız tutsuz bişey ondan hiç hoşlanmıyor.Anlamadım gitti
Canim 1saat once yapti ama tam yapmadi heralde simdide durup durup ciglik atiyo karnimi agriyo acaba yoksa gazmi anlamadim.ben gaz ilacı kullanıyorum ama yapıyor.Eskiden daha çok az az yapıyordu şimdi daha az ama çok yapıyor.Biz çok rahatladık gaz ilacından sonra.Birde araştırdım yalancı kabızlık diye bişey varmış.Bebekler bazen iki üç gün yapmayabilirlermiş.Normal diye yazıyor.Sonra topluca yaparlarmış.Bebeğin sıkıntılımı ? yoksa keyfi yerindemi.
Ooo maşallahı var bebeğinin canım bebeklerimiz aynı benimki 10 gün önce 3650 gr 53 cm diCanım 3,150 doğmuştu 53 cm. Şimdi 4,500 olmuş 57 cm boyu da..
Mama vermiyorum ama bizimki de çok zorlanıyor dr.gittik kulak çöpü nu zeytinyağı na batır poposunu uyar dedi bende kaç gündür öyle yapiyorum canım yarım çay bardağı yağ çok değilmi yağ bana bir çay kaşığı ver dedi drSlm herkese eşim olmadığı vakit tuvalete bile gidemiyorum. Anca FIrsat buldum.. Nasılsınız bayanlar.. Mide bulantısı kusma şikayetiyle doktorA gittik ve reflüden şüphelendi kiloda almamıştı. Şimdi ilaçlarımızı kullanıyoruz çok şükür toparlandı gibi. Maalesef sütüm olmadığından mamaya devam ediyoruz. Iki gündür kaka yapmada zorlanıyor bebeğim . Kabız değil . Yarım Çay kaşığı zeytin Yağı verdim korkarak neyseki boşaltmasına yardımcı oldu. Varmı bizim gibi mama kullanıp kaka yapmada zorlanan
bizim dr.bur çay kaşığı anoson bir çay kaşığı rezene bir çay kaşığı kimyonu bir su bardaginda 5dk demlensin 10ml içir dediBir cay kasigiminasıl iciyorsunuz ya ben gecen gun yarim cay kaşığı koydum icemedim (
:)) çok tatlılar yaa.Ben birde birşey denedim acaba onun etkisi mi var bilemedim ama humana maması aldık günde birkez emzirdikten sonra 50 cc veriyorum.Rahat gaz çıkarıyor ama mamadan mı yoksa gaz ilacından mı anlamadım.İkisini de aynı gün kullanmaya başlamıştık.Ama o günden beri eskiye göre daha rahatız.Çok güzel uyuyor ve sütte emiyor ama ben rahatladım çünkü mememde artık o kadar kalmıyorBende sab simplex kullaniyorm ama hic gazini cikarmiyor damladan snra yaama benim oglanda seviyor yalanip duruyor d vitaminini alınca ağlıyor
Bn mama kullanmiyorum canm ne kadar mama veriyorsn benim oglan biberonu zor tutuyor bugun ilk defa sagdigim sutle disarda vereyim dedimde sevmedi pek:)) çok tatlılar yaa.Ben birde birşey denedim acaba onun etkisi mi var bilemedim ama humana maması aldık günde birkez emzirdikten sonra 50 cc veriyorum.Rahat gaz çıkarıyor ama mamadan mı yoksa gaz ilacından mı anlamadım.İkisini de aynı gün kullanmaya başlamıştık.Ama o günden beri eskiye göre daha rahatız.Çok güzel uyuyor ve sütte emiyor ama ben rahatladım çünkü mememde artık o kadar kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?