Benimki 38-40 gün falan sürdü canım. Biraz uzun olmuş gibi seninki 40 ın çıkınca doktor kontrolüne gitmedin mi canım?
bazı bebekler hoşlanmıyor evet.Ben mamayı sadece gündüz 50 cc veriyorumBn mama kullanmiyorum canm ne kadar mama veriyorsn benim oglan biberonu zor tutuyor bugun ilk defa sagdigim sutle disarda vereyim dedimde sevmedi pek
Kizlar bebeklere kac cc mama veya sut veriyorsunuz her ogun kafam karisik bu konuda benim((,kac saatde bir besliyrsunuz kizlaaar
Üzüldüm canım. İnş parça falan kalmamıştır.ama bence tek doktorla da yetinme ki için daha etsin. Öyle bişi varsa da geciktirme bence canım. Sezeryan mıydı senin de?,benim de 31,temmuzda 2170,gr doğdu, 30 eylül de kıyafetleriyle 4600 geldi canım. Yani 60,günlükken. Hemen hemen aynı almışlar. Maaşallah iyi toparladı bizim kuzularBugun gittim malesef plesentadan parca kalmis sanirim kurtaj dedi doktor moralim bozuldu karar veremiyorum baska doktorada mi gitsem dusunuyorum suan
Bebislerimiz ayni kiloda dogdular suan nasil kilosu sizin?? 9 agustos 2200 dogdu, carsamba gunu 4330 cikti giysileriyle ciplak 4100 falandir sanirim ogun
Niye sağıyorsun canım?,gece emmiyor mu oğlan?Güzel Anneler iyigeceler
Her gece oğlum uyuduktan sonra sütümü sağıyorum ama sağ göğsüm sol göğsümden az çıkmaya başladı 2 gündür yarı yarıya resmen sizce niye olabilir ?
Canım bence artık saat hesabını bırak. O ilk günler için önemliydi sarılık açısından. Bebek zaten acıktıkça uyanıyor. Böyle yaparsan kendini yorarsın. Mamaya gelince ben bazen her gün bi defa, bazen 2 günde bi mama.veriyorum. İhtiyaca göre yani. Mesela dün gündüz pek uyumadı, doğal olarak da süt kalmayınca akşam banyodan sonra 90,cc verdik. Ve ilk defa 90 verdik hepsini içti. Genelde 50 cc falan içiyor.Kizlar bebeklere kac cc mama veya sut veriyorsunuz her ogun kafam karisik bu konuda benim((,kac saatde bir besliyrsunuz kizlaaar
Canim benim sutum fazla yok emzirdigim zamanda toplam 5dak yalanip duruyo doymuyo,ondan dolayi sutum geldiginde sagiyorum,yemek saatimiz ise 2 3saatden bir beslenme zamanimiz,bazen 60cc bazen 80 bazen 100veya 120yiyo benim kuzum sutum varsa sagip veriyorum yoksa mama genellikle mama yiyo benim kuzum,ama gaz sancisi kabizlik fln iyi kilo almasina mani oluyodurCanım bence artık saat hesabını bırak. O ilk günler için önemliydi sarılık açısından. Bebek zaten acıktıkça uyanıyor. Böyle yaparsan kendini yorarsın. Mamaya gelince ben bazen her gün bi defa, bazen 2 günde bi mama.veriyorum. İhtiyaca göre yani. Mesela dün gündüz pek uyumadı, doğal olarak da süt kalmayınca akşam banyodan sonra 90,cc verdik. Ve ilk defa 90 verdik hepsini içti. Genelde 50 cc falan içiyor.
Bende öyle hesap yapmıyorum iyice emziriyorum doymadığı anlaşılıyor zaten huzursuz oluyor yalaniyor uyumuyor sonra 60 ml yapıyorum zaten doyduysa biberonu diliyle itiyor oğlumCanım bence artık saat hesabını bırak. O ilk günler için önemliydi sarılık açısından. Bebek zaten acıktıkça uyanıyor. Böyle yaparsan kendini yorarsın. Mamaya gelince ben bazen her gün bi defa, bazen 2 günde bi mama.veriyorum. İhtiyaca göre yani. Mesela dün gündüz pek uyumadı, doğal olarak da süt kalmayınca akşam banyodan sonra 90,cc verdik. Ve ilk defa 90 verdik hepsini içti. Genelde 50 cc falan içiyor.
Niye sağıyorsun canım?,gece emmiyor mu oğlan?
valla çok zor oluyor ben koyuyorum o tükürüyo öyle öyle içiriyorum inatlaşa inatlaşa :)Bir cay kasigiminasıl iciyorsunuz ya ben gecen gun yarim cay kaşığı koydum icemedim (
canım doktor üç saate bir 90 ml ' i Geçirme dedi. Ben duruma göre 60 - 75 ml arası veriyorum. Uykusu uzun sürerse dört saat gibi mesela 90 olabiliyor .genelde 2,5 saatte UyanıyorCanim kac saatden bir kac cc mama veriyorsun
Ben kulak çöpü ile yapıyorum dr.öyle demişti.deneyim bakalim maydonoz sapiniKizlar 1haftadr kaka yapamama problemi bizdede var. Ikiniyor cok huysuz doktora goturdum poposunda catlak varmis ondan yapamiyormus. Krem verdi suruyorum gunde 1kez bile olsa yapiyor. Ama 24 saati gectiyse yapamiyorsa ikiniyor zorluyorsa kendini maynonoz copunu yaga batirin poposuna 2cm kadar sokup cevirin bunu bikac kez yapin yapiyor kakasini
Kulak cubugu falan tahris eder sakin yapmayin yazik
Oğlum tadını hiç beğenmiyor kusacak gibi oluyor gerçi büyük insanlar zorla içiyorÇay kaşığı canım@fulya01
Güzel Anneler iyigeceler
Her gece oğlum uyuduktan sonra sütümü sağıyorum ama sağ göğsüm sol göğsümden az çıkmaya başladı 2 gündür yarı yarıya resmen sizce niye olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?