Maaşallah canım, kilosu çok iyi, ne kadar doğmuştu?Selam minnos anneler, biz bugun 1 aylik olduk
4.920 gr olmusuz
doktor sunnet yaptiracaksaniz 5-6 gune yaptirin dedi. Hala kararsizim. Siz ne zaman yaptirdiniz? Doktor onerileriniz var mi? Pazartesi yaptiracagiz su 2 gun arastirip. Yaptiranlar ya da dusunenler yardimci olur musunuz?
Canım ben içine çıtçıtlı badi,,üstüne de alt üst takım.giydiriyorum. 2 günde bi de yıkıyorum.Kızlar biz bugün 18 günlük olduk, bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Az giydirsem üşüyor gibi geliyor, çok giydirsem terliyor gibi geliyor, bi karar veremedik nasıl giyineceğimizeBi de bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz, ben çocuğu az yıkıyorum sanki üşütürüm diye
benimki de bugün 35 günlükKızlar biz bugün 18 günlük olduk, bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Az giydirsem üşüyor gibi geliyor, çok giydirsem terliyor gibi geliyor, bi karar veremedik nasıl giyineceğimizeBi de bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz, ben çocuğu az yıkıyorum sanki üşütürüm diye
Mesajı yeni gördüm ya kusura bakma evet kuru incir yaş incir değilCanım incir kuru mu olacak? Taze incirle denedim tadı çok acı oluyor ve kesik kesik oluyor süt. Sütü döktüm hatta bozulmuş diyeikinci kez yaptım yine acı kuru incir miydi acep :))
Üzüldüm canım. İnş parça falan kalmamıştır.ama bence tek doktorla da yetinme ki için daha etsin. Öyle bişi varsa da geciktirme bence canım. Sezeryan mıydı senin de?,benim de 31,temmuzda 2170,gr doğdu, 30 eylül de kıyafetleriyle 4600 geldi canım. Yani 60,günlükken. Hemen hemen aynı almışlar. Maaşallah iyi toparladı bizim kuzular
Oğlum da çok fena gaz var kakasını da yapamıyor aslında kabız değil ama çok ıkınıyor ağlıyor şimdiye dek bi sorun yoktu son bir haftadır çok kötüyüz gerçekten gece uyku falan da kalmadı...yapamayınca popusunu z yağına buladığım kulak pamuğuyla uyarıyorum bacaklarını yukarı doğru bastırarak masaj be egzersizlerle yaptırıyorum afedersiniz kakası fışkırarak oldukça sıvı ve köpük köpük gibi çıkıyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba önerilerinizi bekliyorum
Oğlum da çok fena gaz var kakasını da yapamıyor aslında kabız değil ama çok ıkınıyor ağlıyor şimdiye dek bi sorun yoktu son bir haftadır çok kötüyüz gerçekten gece uyku falan da kalmadı...yapamayınca popusunu z yağına buladığım kulak pamuğuyla uyarıyorum bacaklarını yukarı doğru bastırarak masaj be egzersizlerle yaptırıyorum afedersiniz kakası fışkırarak oldukça sıvı ve köpük köpük gibi çıkıyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba önerilerinizi bekliyorum
Kizlar benim yavrum da bugun 1aylik gaz ilaclarina basladigimdan beri sindirim sistemj bozuldu kaka yapamiyo bagirsagi sismis catlakdan supheleniyorum ben siz gunde kac defa kaka yapiyo kuzular benimki 24saatde bir yapiyo icim yaniyo o ikindikca agladikca ne yapayimYalniz degilmisim. Bizimde ayni ne yapacagimi sasirdim. Aynen kulak copunu yaglayip azcik iceri dogru yagliyorum hemen sivi sekilde fiskirtiyor. Ama onu yapmazsam sivi olmasina rağmen yapamiyor anlamadim. Gazi bile kopuklu cikiyor. Doktor ilk zamanlar normal dedi ama alisirsa nolcak kendiliginden yapamiyor
cnm benimde yavrum ayni yapamiyo ben catlakdan supheleniyorum yapamiyo kakasini 24saatde bir yapar oldu canim yaniyo o agladikca senin bebek gunde kac defa yapiyo canimYalniz degilmisim. Bizimde ayni ne yapacagimi sasirdim. Aynen kulak copunu yaglayip azcik iceri dogru yagliyorum hemen sivi sekilde fiskirtiyor. Ama onu yapmazsam sivi olmasina rağmen yapamiyor anlamadim. Gazi bile kopuklu cikiyor. Doktor ilk zamanlar normal dedi ama alisirsa nolcak kendiliginden yapamiyor
Masallah cnm kilo alimi gayet iyi seninde. Ben artik hemen hemen hic mama vermiyorum zorunlu kaldigim zamanlarda biryere gideceksem eger ozaman veriyorum, 10-15 gunde bir
Bugun kurtaj oldum insallah bir duzene girer
İyide sürekli bu şekilde olmaz ki her defasında aynı sıkıntı pıposu kıpkırmızı oldu ben de dr a gidecem artıkYalniz degilmisim. Bizimde ayni ne yapacagimi sasirdim. Aynen kulak copunu yaglayip azcik iceri dogru yagliyorum hemen sivi sekilde fiskirtiyor. Ama onu yapmazsam sivi olmasina rağmen yapamiyor anlamadim. Gazi bile kopuklu cikiyor. Doktor ilk zamanlar normal dedi ama alisirsa nolcak kendiliginden yapamiyor
Cnm senin kuzu kac defa yapiyo kaka?ole uzuluyorum kiBenimki de gaz ilacından mı oldu acaba?
Gün içinde bakıyorum bezine çok az bulaşmış oluyor sonra ben yaptırıyorum işte ilk oğlumda hiç böyle bişey yaşamamıştım gaz damlasından şüpheleniyorum ben düşününce ondan önce böyle bişey yoktuCnm senin kuzu kac defa yapiyo kaka?ole uzuluyorum ki
Ben de aynen dışarı çıktığımda ihtiyaç olursa mama veriyorum. Çok geçmiş olsun canım , inş rahatlarsın.Masallah cnm kilo alimi gayet iyi seninde. Ben artik hemen hemen hic mama vermiyorum zorunlu kaldigim zamanlarda biryere gideceksem eger ozaman veriyorum, 10-15 gunde bir
Bugun kurtaj oldum insallah bir duzene girer
Canim bendede ayni gaz damlasindan once hic kaka sikintimiz yokdu gaz damlasindan sonra alt ust oldu uzuntuden oturup agliyorum,canim hergun yapiyomu bir defa mi yapiyo bebeginGün içinde bakıyorum bezine çok az bulaşmış oluyor sonra ben yaptırıyorum işte ilk oğlumda hiç böyle bişey yaşamamıştım gaz damlasından şüpheleniyorum ben düşününce ondan önce böyle bişey yoktu
Cok az derken yani leke gibi mi ikinirken cikartmaya calismis da cikaramamis gibimi benimkinde ole oluyo canim,karin masaji yapiyorum bacaklarini karnina itiyorum yine cikartamiyorum uzuluyorum haline bagirsagida sismisGün içinde bakıyorum bezine çok az bulaşmış oluyor sonra ben yaptırıyorum işte ilk oğlumda hiç böyle bişey yaşamamıştım gaz damlasından şüpheleniyorum ben düşününce ondan önce böyle bişey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?