2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

@kattina canım merhaba sen rota aşısı yaptırdın mi bizim sağlık ocağı aile hekimi iki doz yaptırın dedi çocuk dr.3 doz dedi napsak bilemedim 3dozmu yaptırsam sonuçta çocuk Dr. Daha iyi bilir dimi

Kızlar biz bugün 18 günlük olduk, bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Az giydirsem üşüyor gibi geliyor, çok giydirsem terliyor gibi geliyor, bi karar veremedik nasıl giyineceğimize Bi de bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz, ben çocuğu az yıkıyorum sanki üşütürüm diye

Maaşallah canım, kilosu çok iyi, ne kadar doğmuştu?

Canım ben içine çıtçıtlı badi,,üstüne de alt üst takım.giydiriyorum. 2 günde bi de yıkıyorum.

benimki de bugün 35 günlük altına çıtçıtlı badi üstüne alt üst takım ve bir de ince bir yelek giydiriyorum gece uyurken şapka da giydiriyorum ha bir de tulumun içine çorap giydiriyorum bu halde bile öksürüyor hapşırıyor

Canım incir kuru mu olacak? Taze incirle denedim tadı çok acı oluyor ve kesik kesik oluyor süt. Sütü döktüm hatta bozulmuş diye ikinci kez yaptım yine acı kuru incir miydi acep :))
Mesajı yeni gördüm ya kusura bakma evet kuru incir yaş incir değil

Oğlum da çok fena gaz var kakasını da yapamıyor aslında kabız değil ama çok ıkınıyor ağlıyor şimdiye dek bi sorun yoktu son bir haftadır çok kötüyüz gerçekten gece uyku falan da kalmadı...yapamayınca popusunu z yağına buladığım kulak pamuğuyla uyarıyorum bacaklarını yukarı doğru bastırarak masaj be egzersizlerle yaptırıyorum afedersiniz kakası fışkırarak oldukça sıvı ve köpük köpük gibi çıkıyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba önerilerinizi bekliyorum

Masallah cnm kilo alimi gayet iyi seninde. Ben artik hemen hemen hic mama vermiyorum zorunlu kaldigim zamanlarda biryere gideceksem eger ozaman veriyorum, 10-15 gunde bir
Bugun kurtaj oldum insallah bir duzene girer

Yalniz degilmisim. Bizimde ayni ne yapacagimi sasirdim. Aynen kulak copunu yaglayip azcik iceri dogru yagliyorum hemen sivi sekilde fiskirtiyor. Ama onu yapmazsam sivi olmasina rağmen yapamiyor anlamadim. Gazi bile kopuklu cikiyor. Doktor ilk zamanlar normal dedi ama alisirsa nolcak kendiliginden yapamiyor

Bizimde oyleydi Yeni Yeni azaliyo ama ikinma devam, Bende zeytinyagi suruyorum karnina masaj yapip havlu koyuyorum, aci Elma yagi suruyordum cok gazi olunca zinco veriyieum rahatliyor

Kizlar benim yavrum da bugun 1aylik gaz ilaclarina basladigimdan beri sindirim sistemj bozuldu kaka yapamiyo bagirsagi sismis catlakdan supheleniyorum ben siz gunde kac defa kaka yapiyo kuzular benimki 24saatde bir yapiyo icim yaniyo o ikindikca agladikca ne yapayim
cnm benimde yavrum ayni yapamiyo ben catlakdan supheleniyorum yapamiyo kakasini 24saatde bir yapar oldu canim yaniyo o agladikca senin bebek gunde kac defa yapiyo canim

canim gecmis olsun.zor oldu mu peki?benimde leke leke geliyor.senden sonra bende endiselenmeye basladim

Masallah cnm kilo alimi gayet iyi seninde. Ben artik hemen hemen hic mama vermiyorum zorunlu kaldigim zamanlarda biryere gideceksem eger ozaman veriyorum, 10-15 gunde bir

İyide sürekli bu şekilde olmaz ki her defasında aynı sıkıntı pıposu kıpkırmızı oldu ben de dr a gidecem artık

Cnm senin kuzu kac defa yapiyo kaka?ole uzuluyorum ki
Gün içinde bakıyorum bezine çok az bulaşmış oluyor sonra ben yaptırıyorum işte ilk oğlumda hiç böyle bişey yaşamamıştım gaz damlasından şüpheleniyorum ben düşününce ondan önce böyle bişey yoktu

İlk oğlumda sütüm yoktu olsun diye kuru dutu kaynatıp suyunu içerdik emzirirken bi yandan da pıt pıt bırakıverirdi ne rahatmış ya dutta Bebek'te gazı alan en güzel şeymiş yeni öğrendim bunu da

Ben de aynen dışarı çıktığımda ihtiyaç olursa mama veriyorum. Çok geçmiş olsun canım , inş rahatlarsın.

Canim bendede ayni gaz damlasindan once hic kaka sikintimiz yokdu gaz damlasindan sonra alt ust oldu uzuntuden oturup agliyorum,canim hergun yapiyomu bir defa mi yapiyo bebegin

Cok az derken yani leke gibi mi ikinirken cikartmaya calismis da cikaramamis gibimi benimkinde ole oluyo canim,karin masaji yapiyorum bacaklarini karnina itiyorum yine cikartamiyorum uzuluyorum haline bagirsagida sismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…