2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim bendede ayni gaz damlasindan once hic kaka sikintimiz yokdu gaz damlasindan sonra alt ust oldu uzuntuden oturup agliyorum,canim hergun yapiyomu bir defa mi yapiyo bebegin
Yapamıyor ben yaptırıyorum bi kere bile yapamıyor artık, önceden gece iki kez altını değişirdim şimdi sabah çok azz bişey yapmış oluyor tabi ıkınmasından kızarıp bozarıp ağlamasından anlıyorum bitmediğini anlattığım gihi yapıyorum fışkırtıyor resmen o da rahatlıyor ben de ama ne Zamana kadar böyle bidaha asla damla falan vermicem herşeyin doğalı güzel ya

Cok az derken yani leke gibi mi ikinirken cikartmaya calismis da cikaramamis gibimi benimkinde ole oluyo canim,karin masaji yapiyorum bacaklarini karnina itiyorum yine cikartamiyorum uzuluyorum haline bagirsagida sismis
Aynen yapmaya çalışmış yapamamış gibi ben de masaj yapıyorum sağ taraf barsak kısmı şişmiş benim de dikkatimi çekti bir de ben sabun itiyordum makattan fitil gibi yağlayıp yumuşatıp o da çok güzel çıkartıyor

Damlayi kesme bugun dr whatsapdan yazdik kesmeyin daha kotu olur dedi doktoru cagirdi bizimkini sende doktora goturmeden kesme canim,canim merak etdim sabunu nasil yapiyosun kimyasal sonucda zararli olur gibime geliyo

Damlayi kesme bugun dr whatsapdan yazdik kesmeyin daha kotu olur dedi doktoru cagirdi bizimkini sende doktora goturmeden kesme canim,canim merak etdim sabunu nasil yapiyosun kimyasal sonucda zararli olur gibime geliyo
Beyaz sabun neresi kimyasal fitil yerine sabun daha mantıklı değil mi

Beyaz sabun neresi kimyasal fitil yerine sabun daha mantıklı değil mi
kimyasal tabiki kiri eritiyo ya kimyasal icerigi nedeniyle yapiyo sonucda sabunun zararli oldugunu duymusdum,duymusdum derken kimyasal icerigini dusununce tabiki zararli hem sabun hem fitil ikisindende cekiniyorum doktor fitil yazdi ama iki gun fln yapmazsa kullanirim heralde duyduguma gore eskiler tere yagi kullaniyorlarmis ama cekiniyorum yine insanin morali bozuluyo aglayinca yavrular

Son düzenleyen: Moderatör:
canim gecmis olsun.zor oldu mu peki?benimde leke leke geliyor.senden sonra bende endiselenmeye basladim

Yok canim hic zor olmadi AMA uzuldum tabi 2 ay uzun bir sure bu kadar beklemekle hata etmisim anestezi aldim islem 5-10 dk suruyo uyudum uyandim hemen agrimda yok cok. Benim ilk 20 gun kahverengi geliyordu 20 gunden sonra kirmizilasti ve surekli geldi bazen yogun bazen normal senin leke seklindeymis AMA genede doktora gorun mutlaka benim gibi ihmal etme..

Ayy ne bilim fitile göre daha masum geliyor bana şimdilik kulak ğamuğuyla yapıyorum bakalım ben de istemiyorum ama mecburen

Ayy ne bilim fitile göre daha masum geliyor bana şimdilik kulak ğamuğuyla yapıyorum bakalım ben de istemiyorum ama mecburen
Sabun kullanma canim bence fitil bile ondan daha iyidir emin ol,ama sabun vucut icine sakiiin yapma bence

Var canım aynı durumdayım normal sanırım

Canim bendede ayni gaz damlasindan once hic kaka sikintimiz yokdu gaz damlasindan sonra alt ust oldu uzuntuden oturup agliyorum,canim hergun yapiyomu bir defa mi yapiyo bebegin
Benimki bir kaç defa yapıyor ben yaptırıyorum genelde kendisi yapıyor iki gündür ama çok zor yapıyor isgence çekiyor resmen içim gidiyor

İyide sürekli bu şekilde olmaz ki her defasında aynı sıkıntı pıposu kıpkırmızı oldu ben de dr a gidecem artık
Burdaki diğer topiktemi maydanoz sapini zeytinyağına batırın öyle yapın diyodu ben öyle denicem bakalım

Benimkine hic gaz damlasi vs bisey kullanmadim ki durduk yere oldu bizimki. Kendiliginden yapamiyor azcicik bulasmis oluyor bezine ben müdahaleyle yaptiriyorum iste ikinmasina dayanamayip. Doktor hic ilgilenmedi ki normal bebeklerde dedi gecti ya

Ne bilim valla kulak çöpü tahriş eder maydonoz sapı daha iyi oluyor dedi zeytinyağına batırıp topikte biri
Günah ya olmaz bence nimeti tövbe ya neyse ben az önce parmağımı zeytin yağına batırıp makat bölgesine masaj yaptım yine yaptı sabuna pamuğa maydanoza gerek olmadı yalnız benim anlamadığım kakası cıvık olduğu halde niye yapamadığı?

Parcacikli hemde civik dimi?ben bebegimde bagirsak catlagindan supheleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…