Yapamıyor ben yaptırıyorum bi kere bile yapamıyor artık, önceden gece iki kez altını değişirdim şimdi sabah çok azz bişey yapmış oluyor tabi ıkınmasından kızarıp bozarıp ağlamasından anlıyorum bitmediğini anlattığım gihi yapıyorum fışkırtıyor resmen o da rahatlıyor ben de ama ne Zamana kadar böyle bidaha asla damla falan vermicem herşeyin doğalı güzel yaCanim bendede ayni gaz damlasindan once hic kaka sikintimiz yokdu gaz damlasindan sonra alt ust oldu uzuntuden oturup agliyorum,canim hergun yapiyomu bir defa mi yapiyo bebegin
Aynen yapmaya çalışmış yapamamış gibi ben de masaj yapıyorum sağ taraf barsak kısmı şişmiş benim de dikkatimi çekti bir de ben sabun itiyordum makattan fitil gibi yağlayıp yumuşatıp o da çok güzel çıkartıyorCok az derken yani leke gibi mi ikinirken cikartmaya calismis da cikaramamis gibimi benimkinde ole oluyo canim,karin masaji yapiyorum bacaklarini karnina itiyorum yine cikartamiyorum uzuluyorum haline bagirsagida sismis
Damlayi kesme bugun dr whatsapdan yazdik kesmeyin daha kotu olur dedi doktoru cagirdi bizimkini sende doktora goturmeden kesme canim,canim merak etdim sabunu nasil yapiyosun kimyasal sonucda zararli olur gibime geliyoYapamıyor ben yaptırıyorum bi kere bile yapamıyor artık, önceden gece iki kez altını değişirdim şimdi sabah çok azz bişey yapmış oluyor tabi ıkınmasından kızarıp bozarıp ağlamasından anlıyorum bitmediğini anlattığım gihi yapıyorum fışkırtıyor resmen o da rahatlıyor ben de ama ne Zamana kadar böyle bidaha asla damla falan vermicem herşeyin doğalı güzel ya
Beyaz sabun neresi kimyasal fitil yerine sabun daha mantıklı değil miDamlayi kesme bugun dr whatsapdan yazdik kesmeyin daha kotu olur dedi doktoru cagirdi bizimkini sende doktora goturmeden kesme canim,canim merak etdim sabunu nasil yapiyosun kimyasal sonucda zararli olur gibime geliyo
kimyasal tabiki kiri eritiyo ya kimyasal icerigi nedeniyle yapiyo sonucda sabunun zararli oldugunu duymusdum,duymusdum derken kimyasal icerigini dusununce tabiki zararli hem sabun hem fitil ikisindende cekiniyorum doktor fitil yazdi ama iki gun fln yapmazsa kullanirim heralde duyduguma gore eskiler tere yagi kullaniyorlarmis ama cekiniyorum yine insanin morali bozuluyo aglayinca yavrularBeyaz sabun neresi kimyasal fitil yerine sabun daha mantıklı değil mi
canim gecmis olsun.zor oldu mu peki?benimde leke leke geliyor.senden sonra bende endiselenmeye basladim
Ayy ne bilim fitile göre daha masum geliyor bana şimdilik kulak ğamuğuyla yapıyorum bakalım ben de istemiyorum ama mecburenkimyasal tabiki kiri eritiyo ya kimyasal icerigi nedeniyle yapiyo sonucda sabunun zararli oldugunu duymusdum,duymusdum derken kimyasal icerigini dusununce tabiki zararli hem sabun hem fitil ikisindende cekiniyorum doktor fitil yazdi ama iki gun fln yapmazsa kullanirim heralde duyduguma gore eskiler tere yagi kullaniyorlarmis ama cekiniyorum yine insanin morali bozuluyo aglayinca yavrular
Sabun kullanma canim bence fitil bile ondan daha iyidir emin ol,ama sabun vucut icine sakiiin yapma benceAyy ne bilim fitile göre daha masum geliyor bana şimdilik kulak ğamuğuyla yapıyorum bakalım ben de istemiyorum ama mecburen
İçine gidip kalmıyor ki ucundan sokar sokma hemen çıkarıyor zaten kakayla ucunda kalıyor yaniSabun kullanma canim bence fitil bile ondan daha iyidir emin ol,ama sabun vucut icine sakiiin yapma bence
Var canım aynı durumdayım normal sanırımOğlum da çok fena gaz var kakasını da yapamıyor aslında kabız değil ama çok ıkınıyor ağlıyor şimdiye dek bi sorun yoktu son bir haftadır çok kötüyüz gerçekten gece uyku falan da kalmadı...yapamayınca popusunu z yağına buladığım kulak pamuğuyla uyarıyorum bacaklarını yukarı doğru bastırarak masaj be egzersizlerle yaptırıyorum afedersiniz kakası fışkırarak oldukça sıvı ve köpük köpük gibi çıkıyor. Böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba önerilerinizi bekliyorum
Benimki bir kaç defa yapıyor ben yaptırıyorum genelde kendisi yapıyor iki gündür ama çok zor yapıyor isgence çekiyor resmen içim gidiyorCanim bendede ayni gaz damlasindan once hic kaka sikintimiz yokdu gaz damlasindan sonra alt ust oldu uzuntuden oturup agliyorum,canim hergun yapiyomu bir defa mi yapiyo bebegin
Burdaki diğer topiktemi maydanoz sapini zeytinyağına batırın öyle yapın diyodu ben öyle denicem bakalımİyide sürekli bu şekilde olmaz ki her defasında aynı sıkıntı pıposu kıpkırmızı oldu ben de dr a gidecem artık
Maydanoz sapımı o nedir ya tövbe tövbeBurdaki diğer topiktemi maydanoz sapini zeytinyağına batırın öyle yapın diyodu ben öyle denicem bakalım
Maaşallah canım, kilosu çok iyi, ne kadar doğmuştu?
Canim vucut isisi eritdiyi icin kaygan ortam yaratiyo sabun ondan dolayi cikartiyo kakayi ama sonucda iceride eriyoİçine gidip kalmıyor ki ucundan sokar sokma hemen çıkarıyor zaten kakayla ucunda kalıyor yani
Ne bilim valla kulak çöpü tahriş eder maydonoz sapı daha iyi oluyor dedi zeytinyağına batırıp topikte biriMaydanoz sapımı o nedir ya tövbe tövbe
Onu bende deniycem bole giderse catliyo yavrucak sen nasil yaptiriyorsun canimNe bilim valla kulak çöpü tahriş eder maydonoz sapı daha iyi oluyor dedi zeytinyağına batırıp topikte biri
Günah ya olmaz bence nimeti tövbe ya neyse ben az önce parmağımı zeytin yağına batırıp makat bölgesine masaj yaptım yine yaptı sabuna pamuğa maydanoza gerek olmadı yalnız benim anlamadığım kakası cıvık olduğu halde niye yapamadığı?Ne bilim valla kulak çöpü tahriş eder maydonoz sapı daha iyi oluyor dedi zeytinyağına batırıp topikte biri
Parcacikli hemde civik dimi?ben bebegimde bagirsak catlagindan supheleniyorumGünah ya olmaz bence nimeti tövbe ya neyse ben az önce parmağımı zeytin yağına batırıp makat bölgesine masaj yaptım yine yaptı sabuna pamuğa maydanoza gerek olmadı yalnız benim anlamadığım kakası cıvık olduğu halde niye yapamadığı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?