2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Onu bende deniycem bole giderse catliyo yavrucak sen nasil yaptiriyorsun canim
Bende kulak çöpü ile yaptırıyorum canım dr.söyledi ama korkuyorum da alışacak bide tahriş olacak diye poposu kızarmış her açtığımda zeytinyağı sürüyorum şimdi altini değiştirdim bir kaç defa gaz yapmıştı çok az çıkarmış kaç defa yaparki bir bebek

Canim incir yemeyi dene ben cok faydasini gordum yas inciri kabuguyla yedim kurusunu da sutle kaynatip blendirla cekip ictim baya artis oldu

Canim vallah bilmiyorum ama benimki gaz damlasi kullanana kadar her defa alt degistirirken bez dolu oluyodu ama simdi 24saatde bir yapiyor uzuliyorum

Canim vallah bilmiyorum ama benimki gaz damlasi kullanana kadar her defa alt degistirirken bez dolu oluyodu ama simdi 24saatde bir yapiyor uzuliyorum
Bizimkide öyleydi emerken kaka yapıyordu çok rahat bir şekilde bizde eşim ile seviniyorduk meğerse 2 haftada da basliyormus seninki günde bi r defa bizim oglan iki defa yaptı birimi ben yaptırdım halada zorluyor ya emdikten sonra başlıyor

Nasıl anladın canım sen
Canim parcacikli olmasi benziyo hafif kabiza ama civik ondan dolayi hemde kabiz degil diyorum bagirsak makatda sislik var kizarmis icim yaniyo o agladikca pazar gunu saglicakla bi gecsinde doktora goture bileyim insallah.sen hic doktora goturdunmu canim gotyrduysen ne dedi normalmi bu durum

Merhaba canim, resim paylas istersen belki yanlis yorumluyorsundur

Erkek bebek anneleri, sunnet konusunu dusunuyorum hala, siz neler yaptiniz?

Gecen hafta götürdüm p.tesi günü hatta dr.serçe parmağını soktu darlık varmı diye kıyameti kopartti oğlum içim acıdı bişe yok dedi bir bir buçuk ay da bir kalmaz dedi nurse harveys kullaniyorduk şimdide maflor diye bir damla yazdı bide bir çay kaşığı anoson bir çay kaşığı kimyon bir çay kaşığı rezene bir su bardağı na demle 10ml ver dedi bir çay kaşığı da zeytinyağı ver dedi canım ben yapıyorum daha bir rahatladi sanki karnına ve topuklarina ada çayı yağı aldım bir damla ondan birde bebe yağıyla karıştırıp masaj yapıyorum karnında bez ısıtıp koyuyorum bide kulak çöpü tamamdır çok rahatlıyor mest oluyor resmen ama ben korkuyorum poposu tahriş olacak böyle alışacak diye allah yardımcımız olsun canım dayanacazzz

Serçe parmak minicik popo için çok büyük değil mi??? Bu yazdığını okuduğumdan beri o bebek için çok üzüldüm, içim parçalandı, çok etkilendim, doktora gitmeye korkar oldum. Sürekli aklıma geliyor 3-4 kiloluk bebeğe serçe parmağı sokuyorsa darlık var mı diye, 90 kiloluk doktoru ..ötü için kaç parmak sokmak gerekir darlık olup olmadığını anlamak için??? ( lohusa hassasiyeti mi var nedir bende!!! Elimde değil sadece işini yapmış diyemiyorum onun yerine bu gerekli mi idi diyorum, sinirletim harap)

Kaka yapamıyor deyince eldiven giydi çok üzüldük içimiz parçalandı eşimle bişe de diyemedik dr.bilDigi vardır dedik özele gittik kaç kişi tavsiye etti bayan dr.da onunda 3 yaşında bir kızı var.bilemiyorum valla dr. Guvenmesek kime güvencez offf yaa

Herkesin kaka dedi var bizimde kaka ve cis derdimiz var bebisim 7saatyir cisini yapamamiyor 20saattirde kakasini yapamiyor cok endiseliyim sabah olsun acile goturcem.poposuna kulak copu soktum yine yapmadi kakasini yapmıyorda cisini nie yapmiyor kac saattir deli olucam ya .Allah yardimcimiz olsun bebejlerimize bisey olmasin Allah korusun hepimizin evlatlarini

canim cisini yapamiyorsa darlik olabilir.sunnet yaptirmak zorunda kalabilirsiniz.oglumda oyle bir sikinti vardi.
bu arada sunneti erken yasta tavsiye ederim.iyilesme suresi kisa oluyor.ve lokal yapiliyor.bebek bezliyken cabuk iyilesiyor.

Maşallah sizeee :) kaç kg dogdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…