2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Parcacikli hemde civik dimi?ben bebegimde bagirsak catlagindan supheleniyorum
Valla tam anlaşılsın diye yazıyorum kakası bi kere çok sulu ishal gibi bir de böyle yağ gibi arasında beyazlıklar var ipliksi gibi en son köpük köpük gelene kadar da tam rahatlatmıyor son olarak da o gelecek dr a da aynen böyle anlatıcam

Benim oglumdada aynisi Allah korusun insallah enfeksiyon mikrop hastalik fln olmasinda Rabbim bize bagislasin evladimizi insallah aminnn

1 ayda o kadar kg nasil aldirdin canim bize de soyle bn 800g aldi diye havali havali geziodum

3-4 saatte bir yarim saat emzirdim canim, sarilik olmasin diye baya kastim. O da Alivermis :) ben de inanamadim iki kere tarttirdim
Son gunlerde az emiyor, onumuzdeki aylar bu kadar alamicak kivranmaktan ememez hale geldi iki gundur cok fena.

Benim oglumdada aynisi Allah korusun insallah enfeksiyon mikrop hastalik fln olmasinda Rabbim bize bagislasin evladimizi insallah aminnn
Sen dr a sorduğunda ne dedi Can'ım kakasının fotosunu ona da gönderseydin bakalım ne diyecekti

Benim oğlum da bir aylık 3720 doğdu şuan 5200 sadece anne sütü maşallah 1500 kilo almış nerdeyse
Maşallah canm bizim oglanda 3380 dogdu bir aylıkken 4.500 du 49 gunlukken tartildik iki gün önce 5200 geldi bizimde sadece anne sütü aliyor rabbim miniklerimizi korusun inşallah :)

merhaba kiar mersindeyim burasi 28.derece bebege Kolsuz zibinla tulum giydirdim sıcaklar mi sizce kolsuz tulumun altina pijama mi giydrsem sadece

merhaba kiar mersindeyim burasi 28.derece bebege Kolsuz zibinla tulum giydirdim sıcaklar mi sizce kolsuz tulumun altina pijama mi giydrsem sadece
Ben ensesine bakıyorum canım cok sıcaksa açıyorum üstünü nerde okudum hatirlamiyorum da ensesine bakin diyordu sıcaklık için

Canım ben içine çıtçıtlı badi,,üstüne de alt üst takım.giydiriyorum. 2 günde bi de yıkıyorum.

Ben de içine çıtçıtlı badi, üstüne patikli pijama takımlardan, ayağına çorap, eline eldiven, şapkayı pek sevmiyoruz, üstüne de evin içi serin gibi olursa örgü yelek, evin içi iyiyse penye yelek. Hızımı alamazsam iki kat alt giydirdiğim de oluyor.
3 günde bir de yıkamaya karar verdim.Suyu sevecek sanki zıpır

bizimki de aynı herkesin ki öyle sanırım demekki normal canim

M Metebatur ayhkdry maasallah kizlar bebislerinize ve sutlerinize
Canm çok saol benim sütüm cok değil hatta göğsüm hep yumusak diye yetmiyor diye dusunuyordum sikinca bazen cok az akiyordu tartilinca yettigini anladk o yuzden mama vermddm hic hatta bi kere sagmistim 30 cc zor cikmisti sol gogsumden çok uzulmustum ogun arasi gelene kadar birikiyor demekki

Kızlar bu arada bebeginiz hic parmagini emiyormu benim oglan bikaç seferdir bas parmagini agzina goturup emiyor gecen gunde bas parmagini katlayip diğer parmaklarinida üstüne kapatmis aradı aradi bulamadi parmagini gulme krizine girdik eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…