3.190 canim
Valla tam anlaşılsın diye yazıyorum kakası bi kere çok sulu ishal gibi bir de böyle yağ gibi arasında beyazlıklar var ipliksi gibi en son köpük köpük gelene kadar da tam rahatlatmıyor son olarak da o gelecek dr a da aynen böyle anlatıcamParcacikli hemde civik dimi?ben bebegimde bagirsak catlagindan supheleniyorum
Benim oglumdada aynisi Allah korusun insallah enfeksiyon mikrop hastalik fln olmasinda Rabbim bize bagislasin evladimizi insallah aminnnValla tam anlaşılsın diye yazıyorum kakası bi kere çok sulu ishal gibi bir de böyle yağ gibi arasında beyazlıklar var ipliksi gibi en son köpük köpük gelene kadar da tam rahatlatmıyor son olarak da o gelecek dr a da aynen böyle anlatıcam
1 ayda o kadar kg nasil aldirdin canim bize de soylebn 800g aldi diye havali havali geziodum
Benim oğlum da bir aylık 3720 doğdu şuan 5200 sadece anne sütü maşallah 1500 kilo almış nerdeyse1 ayda o kadar kg nasil aldirdin canim bize de soylebn 800g aldi diye havali havali geziodum
Sen dr a sorduğunda ne dedi Can'ım kakasının fotosunu ona da gönderseydin bakalım ne diyecektiBenim oglumdada aynisi Allah korusun insallah enfeksiyon mikrop hastalik fln olmasinda Rabbim bize bagislasin evladimizi insallah aminnn
Pazartesi insallah yarin canim saglik olsun doktor cagirdi zaten benimki bazende oguruyor sanki yarin sorcam insallah gostercemSen dr a sorduğunda ne dedi Can'ım kakasının fotosunu ona da gönderseydin bakalım ne diyecekti
Benim oğlum da bir aylık 3720 doğdu şuan 5200 sadece anne sütü maşallah 1500 kilo almış nerdeyse
Masallah sizedarisi benim oglusuma ins.. Bi seferde kac cc iciyo acaba onu biliyo musun?[/QUOT
valla hiç bilmiyorum onuMasallah sizedarisi benim oglusuma ins.. Bi seferde kac cc iciyo acaba onu biliyo musun?
Maşallah canm bizim oglanda 3380 dogdu bir aylıkken 4.500 du 49 gunlukken tartildik iki gün önce 5200 geldi bizimde sadece anne sütü aliyor rabbim miniklerimizi korusun inşallah :)Benim oğlum da bir aylık 3720 doğdu şuan 5200 sadece anne sütü maşallah 1500 kilo almış nerdeyse
Aminnn inşallahMaşallah canm bizim oglanda 3380 dogdu bir aylıkken 4.500 du 49 gunlukken tartildik iki gün önce 5200 geldi bizimde sadece anne sütü aliyor rabbim miniklerimizi korusun inşallah :)
Ben ensesine bakıyorum canım cok sıcaksa açıyorum üstünü nerde okudum hatirlamiyorum da ensesine bakin diyordu sıcaklık içinmerhaba kiar mersindeyim burasi 28.derece bebege Kolsuz zibinla tulum giydirdim sıcaklar mi sizce kolsuz tulumun altina pijama mi giydrsem sadece
Canım ben içine çıtçıtlı badi,,üstüne de alt üst takım.giydiriyorum. 2 günde bi de yıkıyorum.
benimki de bugün 35 günlükaltına çıtçıtlı badi üstüne alt üst takım ve bir de ince bir yelek giydiriyorum gece uyurken şapka da giydiriyorum ha bir de tulumun içine çorap giydiriyorum bu halde bile öksürüyor hapşırıyor
bizimki de aynı herkesin ki öyle sanırım demekki normal canimValla tam anlaşılsın diye yazıyorum kakası bi kere çok sulu ishal gibi bir de böyle yağ gibi arasında beyazlıklar var ipliksi gibi en son köpük köpük gelene kadar da tam rahatlatmıyor son olarak da o gelecek dr a da aynen böyle anlatıcam
Canm çok saol benim sütüm cok değil hatta göğsüm hep yumusak diye yetmiyor diye dusunuyordum sikinca bazen cok az akiyordu tartilinca yettigini anladk o yuzden mama vermddm hic hatta bi kere sagmistim 30 cc zor cikmisti sol gogsumden çok uzulmustum ogun arasi gelene kadar birikiyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?