Benim kız da emiyor canımKızlar bu arada bebeginiz hic parmagini emiyormu benim oglan bikaç seferdir bas parmagini agzina goturup emiyorgecen gunde bas parmagini katlayip diğer parmaklarinida üstüne kapatmis aradı aradi bulamadi parmagini gulme krizine girdik eşimle
Cok tatli oluyorlar ya :))Benim kız da emiyor canım
Kizlar bende istanbuldayim artik sogudu buralar ben altdan badi ustden tulum sapka ictende corap giydiriyorum ve kalin battaniyeye sariyorum kollari acik sekilde buarada takim veta tulum kadifeyse kisa kollu badi penyeyse uzun kollu badi giydiriyorum mutlaka sapka takiyorumBen de içine çıtçıtlı badi, üstüne patikli pijama takımlardan, ayağına çorap, eline eldiven, şapkayı pek sevmiyoruz, üstüne de evin içi serin gibi olursa örgü yelek, evin içi iyiyse penye yelek. Hızımı alamazsam iki kat alt giydirdiğim de oluyor.
3 günde bir de yıkamaya karar verdim.Suyu sevecek sanki zıpır
Evt canim bizimki acikinca cildiriyorKızlar bu arada bebeginiz hic parmagini emiyormu benim oglan bikaç seferdir bas parmagini agzina goturup emiyorgecen gunde bas parmagini katlayip diğer parmaklarinida üstüne kapatmis aradı aradi bulamadi parmagini gulme krizine girdik eşimle
Ben okadar kalin giydirmiyorum ya alttan citcitli sifir kol ustten de uzunkol ve normal alt giydiriyorum ev sicak gerci petekleri actik kalın battaniyeye sarinca terliyor cok ortmuyorum o yuzden bide sicaga cok alistirmamak lazımmış cabuk hasta olur diyorlarKizlar bende istanbuldayim artik sogudu buralar ben altdan badi ustden tulum sapka ictende corap giydiriyorum ve kalin battaniyeye sariyorum kollari acik sekilde buarada takim veta tulum kadifeyse kisa kollu badi penyeyse uzun kollu badi giydiriyorum mutlaka sapka takiyorum
Canimbenimkinin karni hep sancilaniyor mecburum kalin giydirmeye kuzumuBen okadar kalin giydirmiyorum ya alttan citcitli sifir kol ustten de uzunkol ve normal alt giydiriyorum ev sicak gerci petekleri actik kalın battaniyeye sarinca terliyor cok ortmuyorum o yuzden bide sicaga cok alistirmamak lazımmış cabuk hasta olur diyorlar
Benimkide cok gaz sancisi çekiyor sicak su torbasi koyuyorum gobisineCanimbenimkinin karni hep sancilaniyor mecburum kalin giydirmeye kuzumu
Can'ım benimki bi bezinde olmazsa öteki bezinde genelde oluyor kakası. Günde ortalama 5 bez falan değiştiriyoruz.Kizlar dun sorcakdim unutdum biliyorsunuz kakayla basimiz dertdeyapamiyo oglum yeni dogduklarinda her bez dolu olurdu peki simdi nasil olmali bebekleriniz 24saatde kac defa kaka yapiyo ve yapmali normali nedir bilmiyorum((
Canm çok saol benim sütüm cok değil hatta göğsüm hep yumusak diye yetmiyor diye dusunuyordum sikinca bazen cok az akiyordu tartilinca yettigini anladk o yuzden mama vermddm hic hatta bi kere sagmistim 30 cc zor cikmisti sol gogsumden çok uzulmustum ogun arasi gelene kadar birikiyor demekki
Kızlar bu arada bebeginiz hic parmagini emiyormu benim oglan bikaç seferdir bas parmagini agzina goturup emiyorgecen gunde bas parmagini katlayip diğer parmaklarinida üstüne kapatmis aradı aradi bulamadi parmagini gulme krizine girdik eşimle
Biz 63 günlükken kestikCok tatli yaaaben hala eldiven giydiriyorum cunku tirnaklarini kesemedim. Benimki de o yuzden eldiveni emiyor. Sen kestin mi tirnaklarini?
biz de bundan dolayı antibiyotik kullanıyoruz canım ben de çok üzülüyorum. benimki ağzından burnundan kusuyor gece uykuda da kusacak diye her mızırdanmasında ayaktayım uyku uyuyamıyorum korkudan. gaviscon yetişkinler için olsnından mı verdi ağır gelmez miymiş o.Benim minnosumda idrar yolu enfeksiyonu olmus antibiyotik verdi doktor cok uzuluyorum simdiden antibiyotik icecek diye.kkusmasi icinde gaviscon verdi bayag rahatladi.sizin bebiklerin nasil kusmalari?kil alimida iyi masallah ayda 1 kilodan fazla aliyor.sadece anne sutu aliyor.
dIdrar yolu enfejsiyonu oldugunu nasil anladiniz bebekte nasil fark ettiniz bebektw bi huxursuzluk varmiydibiz de bundan dolbzd huxu antibiyotik kullanıyoruz canım ben de çok üzülüyorum. benimki ağzından burnundan kusuyor gece uykuda da kusacak diye her mızırdanmasında ayaktayım uyku uyuyamıyorum korkudan. gaviscon yetişkinler için olsnından mı verdi ağır gelmez miymiş o.
Cnm bu ayin 26sinda vurulacak yani 3.ayinda birde 5.ayinda yapacak toplam 2 doz ama iki şekilde vuruluyor 2 doz ve 3 doz seninki kac aylık cnm..Larimar canım merhaba sen rota aşısı yaptırdın mi bizim sağlık ocağı aile hekimi iki doz yaptırın dedi çocuk dr.3 doz dedi napsak bilemedim 3dozmu yaptırsam sonuçta çocuk Dr. Daha iyi bilir dimi
Ben kirki çıkmadan kestm sanirim bir aylik olmamisti henüz azcik kesiyorum devami çekince geliyor bide torpu yapiyorum mis gibi oluyor :))Cok tatli yaaaben hala eldiven giydiriyorum cunku tirnaklarini kesemedim. Benimki de o yuzden eldiveni emiyor. Sen kestin mi tirnaklarini?
bizimki de 2 gündür yapmıyordu ıkınmaktan ağlamaya döndü dayanamadım eczaneden kaka fitili aldık rahatladı yavrum 5 dkyı bulmadan yaptı kakasını. sen de böyle bişi yapabilirsin.Herkesin kaka dedi var bizimde kaka ve cis derdimiz var bebisim 7saatyir cisini yapamamiyor 20saattirde kakasini yapamiyor cok endiseliyim sabah olsun acile goturcem.poposuna kulak copu soktum yine yapmadi kakasini yapmıyorda cisini nie yapmiyor kac saattir deli olucam ya .Allah yardimcimiz olsun bebejlerimize bisey olmasin Allah korusun hepimizin evlatlarini
50 günlük canım 26 ekimde olacakmış verem aşısı ile birlikte aile hekimi 2 doz yapalım dedi çocuk Dr. 3diz diyor garantiye alalım dağa iyi dedi bilemedim vallaCnm bu ayin 26sinda vurulacak yani 3.ayinda birde 5.ayinda yapacak toplam 2 doz ama iki şekilde vuruluyor 2 doz ve 3 doz seninki kac aylık cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?