- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
bizimki çok ıkınıyordu kızarıp bozarıyordu huzursuzdu gaz var diye gittik doktor bir de idrar tahlili ve kültürüne bakılsın dedi idrar kültüründe çıktı. 10 gün antibiyotik kullanıcaz sonra yine tahlil yapacak inşallah iyileşir kuzum. sizin de antibiyotik kullanınca kusuyor mu bizimki antibiyotikten sonra daha cok kusmaya başladı ve ağzı sulanıp duruyor.I
dIdrar yolu enfejsiyonu oldugunu nasil anladiniz bebekte nasil fark ettiniz bebektw bi huxursuzluk varmiydi
Canim biz kullanmiyoruz.bizdede gaz problemi varda acaba ondan mi diye sordum.ins bebisin iyi olur co k gecmisv olsunbizimki çok ıkınıyordu kızarıp bozarıyordu çok gecursuzdu gaz var diye gittik doktor bir de idrar tahlili ve kültürüne bakılsın dedi idrar kültüründe çıktı. 10 gün antibiyotik kullanıcaz sonra yine tahlil yapacak inşallah iyileşir kuzum. sizin de antibiyotik kullanınca kusuyor mu bizimki antibiyotikten sonra daha cok kusmaya başladı ve ağzı sulanıp duruyor.
Benimki suan yirtiniyo resmen kurban olurum yapamiyo dun masajla fln yaptirdim simdi yine yapmak istiyor yapamiyoŞükür oglum kakasini yapti hemde nasil yapti beline kadar cikmis yavrum nasil dayandiysa bu kadar ins kakasi duzene girerde bu kadar beklemez.bende diyorum bu bebek niye uyumuyor nornalde uyanir emer altini alirim tekrar uyur simdi salliyom uyumuyor gozler acik duruyor ıkınmiyorda sessiz sessuz duruyordu megerse kakasunu yapiyirmus yavrum kiyamam hic sesste cikarmadan yapmis beline kadar cikarmis.
Günaydın anneler sizin bebeklerinizden de benimki gibi 24 saat açık saç kurutma makinasıyla uyuyan var mı?
Yok Canım ben hiç denemedim bile. Zor olmuyor muGünaydın anneler sizin bebeklerinizden de benimki gibi 24 saat açık saç kurutma makinasıyla uyuyan var mı?
Bnmki de uyumuyor sürekli dönüşümlü nöbetteyiz bi saat babam bi saat annem 1 saat ben 1 saat eşim sürekli kucakta geziyoruz yatırıyoruz yatağına 10 dk geçmeden ağlamaya başlıyor uyku düzenini Nasıl oluşturacağım hiç bi fikrim yokGünaydın anneler sizin bebeklerinizden de benimki gibi 24 saat açık saç kurutma makinasıyla uyuyan var mı?
Ben de tele yükledim ondan açıyorum bazen ama anlıyor mudur nedir orjinali olunca susuyor bi gün güzel uyuyor ertesi gün berbat dün gece akşam 8 den 12 ye kadar uyumadı ağladı mızmızlandıBi program var tablete yukledik.
Surekli olmasada elektrik supurgesi sesi dinletiyoruz sakinlesmesi icin. O programda bu tur sesler var.
Bebeğin kendisinden bence ya abisi var 3,5 yaşında onu da ben doğurdum ama hiç bilmem bir kez uykusuz kaldığımı çocuktan çocuğa çok farkediyor bizzat onaylamış oldumBnmki de uyumuyor sürekli dönüşümlü nöbetteyiz bi saat babam bi saat annem 1 saat ben 1 saat eşim sürekli kucakta geziyoruz yatırıyoruz yatağına 10 dk geçmeden ağlamaya başlıyor uyku düzenini Nasıl oluşturacağım hiç bi fikrim yok
Makinayı açıp şifonyerin üstüne koyuyoum napım uyumuyor yaniYok Canım ben hiç denemedim bile. Zor olmuyor mu
Bollllca Bebek bezi ve uni baby ıslak mendilkızlar merhaba.. ablam doğum yapacakta.. bende ikinci olacak yeğenime birşeyler almak istiyorum. kıyafetten ziyade ihtiyacını giderecek birşey.. yastık yorgan beşik vs vs ne alabilirim.. neye ihtiyaç duyuyorsunuz
Makinayı açıp şifonyerin üstüne koyuyoum napım uyumuyor yani
Denedim daha önce onları işe yaramadı sürekli kontrol de ediyorum zatenben hic denemedim aliskanlik yapmasin diye.bir de tehlikeli buluyorum.
Klasik muzik falan aciyorum bebekler icin olan bir album indirmis esim.
Ben de tele yükledim ondan açıyorum bazen ama anlıyor mudur nedir orjinali olunca susuyor bi gün güzel uyuyor ertesi gün berbat dün gece akşam 8 den 12 ye kadar uyumadı ağladı mızmızlandı
Ne zaman düzelir acaba yorgunluktan hasta oldum valla bi de psikolojik olarak da yıpranıyor insanBebeğin kendisinden bence ya abisi var 3,5 yaşında onu da ben doğurdum ama hiç bilmem bir kez uykusuz kaldığımı çocuktan çocuğa çok farkediyor bizzat onaylamış oldum
Ben de aynen öyleyim sezeryan bölgemde çok ağrıyor uyku yok dinlenme yok üstüne evin işleri abisinin kaprisleri gaz sancıları maxımum 4 aylık olana kadar devam ettiğini biliyorum. Geçici olduğunu düşünerek teselli ediyorum kendimiNe zaman düzelir acaba yorgunluktan hasta oldum valla bi de psikolojik olarak da yıpranıyor insan
Âmin âmin hepimizinki inşallahTlfnu ucak moduna al bence. Bizde tlfda ve tablette yuklu. Tabletin sarji bitince tlfnu ucak moduna alip aciyoruz. Tek zamanda allahi. saglikli buyumeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?