2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Evet canim buyuklerin kullandigi 1cay kasigi veriyorum.bende tereddut ettim vermekte aile hekiminede danistim oda kullanabilirsin dedi.

Günaydın anneler sizin bebeklerinizden de benimki gibi 24 saat açık saç kurutma makinasıyla uyuyan var mı?
Bizimki de öyle uyuyor ama tlf program var onu indirdik ordan açıyoruz değişik başka seslerde var yağmur sesi süpürge tren gibi 9 çeşit ses var

kızlar merhaba.. ablam doğum yapacakta.. bende ikinci olacak yeğenime birşeyler almak istiyorum. kıyafetten ziyade ihtiyacını giderecek birşey.. yastık yorgan beşik vs vs ne alabilirim.. neye ihtiyaç duyuyorsunuz
bnce kendısıne sorun neye ıhtıyacın var alamadıgın nevar dıye şahsen bana sorulsaydı daha çok mutlu olurdum gereksz ne varsa alınmış

bizimki bob marleyde uyudu şimdide hotel californiayı dınlıyor uyurken bakalım ne zaman uyanıcak

Merhaba kizlar bebeginize nasil masaj yapiyorsunuz benimki hoc hoslanmiyor hemen agliyor

B
Bizde almıştık ama yavaş sallıyor bizimkini kesmiyor

Markasını hatırlamıyorum annemlerdeydim kız kardeşim almıştı elektrikle sallanan besikten

Kizlar dun sorcakdim unutdum biliyorsunuz kakayla basimiz dertde yapamiyo oglum yeni dogduklarinda her bez dolu olurdu peki simdi nasil olmali bebekleriniz 24saatde kac defa kaka yapiyo ve yapmali normali nedir bilmiyorum((
canım benimki 44 günlük bugun. Günde 2 defa yapıyor dolu dolu maşallah. Yaptığı saatler bile belli eğer o saatlerde yapamazsa başlıyor huysuzlanmaya. Bacaklarıyla spor yaptırıyorum hemen pırtlar geliyor. Doktora sordum. 3 gün yapmazsa poposuna kulak çubuğuyla zeytin yağı surun dedi. Birde bize maflor ve debridat verdi. Bağısak bakterilerinin oluşumunu kolaylaştırıp sindirim sistemini geliştiriyormuş.

Kizlar maydonoz copuyle popo uyarmadan sonra baska tavsiyeler de vereym kaka yapmak icin. Rezene cayi verdim ogluma ilik amak sevmedi bir cimdik seker attim icti 15 ml kadar ilik olmasi onemli. 2gundur kaka yapmiyordu masajda yaptim karnina sevmiyor ama elbisesinin ustunden zorla yaptim yakladik 3saat sonra doldurdu tam 2bez.

Ben rezene kimyon anoson karıştırıp veriyorum o biraz rahatlatıyor

benimki de 4 saattir kivranip durdu rezene kimyon vermemize ragmen.ememedi de sancidan kuzum benim.bende hemen yatayim ki sut olsun diyorum vallahi cok zor yaa . biraz buyuse belki daha rahat cikarir gazlari. rezene kimyonu cok abartmamak gerekiyormus karaciğerin.i yormamasi icin. ama gaz ilaçlarınnda daha saglikli sonucta onlardan daha dogal.

kizlar ben bir sey sorcam evinde bebis icin ana kucagi alan var mi?? titresimli mi ? kendi mi sallaniyor? memnun musuniz ? hangi marka? bende bakıyorum e bebekten kararsiz kaldimm

Canım maflor u biz é dr isal olunca vermişti ağızdan damlatiliyor du

Uyutmak bir sert uyandirmak bir dert. Banyo yaptirdik, 10da emzirdim, 10:30da uyudu. Her yolu denedim uyanmiyor, uyursam kalkamayacagim, nobet bekliyorum uyansin diye. Offf

Uyutmak bir sert uyandirmak bir dert. Banyo yaptirdik, 10da emzirdim, 10:30da uyudu. Her yolu denedim uyanmiyor, uyursam kalkamayacagim, nobet bekliyorum uyansin diye. Offf
Bnde sekiz de banyo yaptrdm canm ama uyandirmadam emzirdim iki kere uyandirmadan emziremiyormsn memeeni agzini acip gezdir dudaklarında ama oyle yumusak değil emme harekeri gibi yap ben öyle yapınca ilkten tutmuyor snra uyanir gibi olup memeyi aliyor agzina

Kızlar size bir haberim var bnm kızım kolikkkk ((malesef ama şükür onca şeyden sonra damlalar bitki ça yları ,kuzum a kimyon iyi geldi ,kaç zamandır işk defa dün 5saat uyudu kesintisiz ,şoklardayım :)
Yarım kaşık kimyonu 1yada yarım kaşık suda kaynatıp ılıkken veriyosunuz 3çay kaşığı falan ..gerisini siz için
İnanın ilk buna cevap verdi ,bütün gaz damlalarını kullandık

Denedim yapamadim canim, almadi ki ucunu geveledi emer gibi, nasil bir uyku anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…