Gaz için verdi bize ağızdan günde 5damlaCanım maflor u biz é dr isal olunca vermişti ağızdan damlatiliyor du
Canım ben chicco nun I Feel diye bi anakucağını aldım.ama benim kız sallanmak istediği için onu pek kullanmadık.şimdi elektrikli beşik aldık. Senin bebişin nasıl bir şeye ihtiyacı var yani?kizlar ben bir sey sorcam evinde bebis icin ana kucagi alan var mi?? titresimli mi ? kendi mi sallaniyor? memnun musuniz ? hangi marka? bende bakıyorum e bebekten kararsiz kaldimm
Yat uyu canım. Daha 3 saat olmuş. O uyanır nasılsa.banyo yaptırdığımda benim kız 4 saat falan uyuyor yani.Uyutmak bir sert uyandirmak bir dert. Banyo yaptirdik, 10da emzirdim, 10:30da uyudu. Her yolu denedim uyanmiyor, uyursam kalkamayacagim, nobet bekliyorum uyansin diye. Offf
Gunaydinvnm. benim yatak joie titreşimli i cok memnunm ama salonda mutfakta bir anAa kucağı yada besuk istiyorum yine titreşimli. coj gazi var bebisn ragatltsn diye..prefo uzay besik varmış o nasıl acaba???? baby plus 6 in de var kararszm bunlarıkullann varsa yorumlara gore alcmYat uyu canım. Daha 3 saat olmuş. O uyanır nasılsa.banyo yaptırdığımda benim kız 4 saat falan uyuyor yani.
Günaydın bizde de uzun süreden beri var daha az önce ötri bebeyle çektim. Eczaneden serum fizyolojik alıp aspiratörle açmaktan başla bi çaresi yok bizim dr muz ilaç vermedi daha küçük diyr normali de o zatenGünaydın kızlar. Bişey soracağım kızım da bir hırıltı var burnunu çektim akıntı geldihasta ettik galiba. Huzursuz dün akşamdan beri. Böyle bişey yaşayan var mı. Doktora götüreyim mi hemen. Bu akıntı nasıl geçecek
Bizde de otri bebe var serumu sıkıp çektim şeffaf renk bi akıntı geldi. Çok huzursuz. Tıkanıo sanki uyuyamıo. 50 günlük olduk biz. Beklemekten başka çare yok mu yaniGünaydın bizde de uzun süreden beri var daha az önce ötri bebeyle çektim. Eczaneden serum fizyolojik alıp aspiratörle açmaktan başla bi çaresi yok bizim dr muz ilaç vermedi daha küçük diyr normali de o zaten
gunaydin benimm kizda da hirilti oluyor horluyor resmen aspiratörle temizliyorz. akinti yok ama benm burnm akio faranjitim gribe cevirdi ins cocuk hastalanmazGünaydın bizde de uzun süreden beri var daha az önce ötri bebeyle çektim. Eczaneden serum fizyolojik alıp aspiratörle açmaktan başla bi çaresi yok bizim dr muz ilaç vermedi daha küçük diyr normali de o zaten
sordum hiç bişi alma diyor..bnce kendısıne sorun neye ıhtıyacın var alamadıgın nevar dıye şahsen bana sorulsaydı daha çok mutlu olurdum gereksz ne varsa alınmış
Prego uzayı haftasonu elektrikliyi alırken, inceledik canım. Eşim onu beğendi.ama bana biraz güvensiz gibi geldi açıkçası.çocuk havada, biraz hareketlendiği zaman , tehlikeli gibi geldi bence.Gunaydinvnm. benim yatak joie titreşimli i cok memnunm ama salonda mutfakta bir anAa kucağı yada besuk istiyorum yine titreşimli. coj gazi var bebisn ragatltsn diye..prefo uzay besik varmış o nasıl acaba???? baby plus 6 in de var kararszm bunlarıkullann varsa yorumlara gore alcm
Arkadaslar dogum sonrasi kanamaniz kac gun surdu? Benim 60 gun oldu hala devam ediyor kirmizi sekilde endiselenmeye basladim
Gaz ilaci kullanan anneler benim bebegim gaz ilaci kullanmaya basladigindan ber kaka yapamiyo bizim durumda olan var mi cozum buldunuzmu bu soruna bugun sabah saat 7de tam 24saat oldu kakasini yapmayali fitil mi koysam ne yapsam akil verin kizlar lutfen bu arada kizlar nursey harvey ve biogaia kullaniyoruz YARDIMMMM LUTFENN KIZLARR
Günaydın kızlar. Bişey soracağım kızım da bir hırıltı var burnunu çektim akıntı geldihasta ettik galiba. Huzursuz dün akşamdan beri. Böyle bişey yaşayan var mı. Doktora götüreyim mi hemen. Bu akıntı nasıl geçecek
O zaman ana dizini yoksa anadinizi oneririm sallananlardan besik dışında oturma odasnda otururken kullanmak icin cok lazim oluyor yada oyun halisi ustunde donence olanlar var bebekler onuda seviyor ateş olceri yoksa oda olabilirsordum hiç bişi alma diyor..
bebek arabası var.. bebişte var.. ikinci bebiş.. olabilir mi acaba dedim.. beklemediyim.. doğumdan sonra ya bıraktım. doğumdada çeyrek takarım
Herkese merhaba. Ilk defa yaziyorum artik icimi dokmem gerektigine karar verdim cunku psikolojim bozuluyo. Oglum 24 eyluldedogacakken amnion suyu azalmasi nedeniyle sezaryenle geldi iyiki erken geldi. Daha ikinci haftasinda kolik mi degil mi anlayamadigim ağlama nobetleri basladi ve su an 36 gunluk olmamiza ragmen hala sariligi devam ediyo son bi kac gundur agi sulaniyo ve surekli midesi bulaniyo gibi sesler cikariyo kaka yapmak icin saatlerce ikiniyo. Ve en acisi dun aksamdan beri buyuk insan gibi oksuruyo. Simdi hangisine uzulecegimi sasirdim ve eli den bisey gelmiyo vilgisi olan yardim etsin lutfen cok acemiyim
Canim kalin giydir kalin battaniyeye sar sicak su torbasi kullan bel tarafdan karin tarafdan yakmayacak bebege uygun sicaklikda kullan karni sancilanmis olabilir benimkinde cok oluyo,kaka yapamadigi icin ikiniyo ikindigi icinde mideye baski olusuyo ikindigi zaman yedigini kusuyosa normaldir,ama normalde kusuyosa hep reflu olabilir oksurmede soguk almis olabilir benimkide hapsiriyo doktora goturcem,ikindigi zamandada normal zamandada karnina saat yonunde avucunun iciyle masaj yap belinede ayni,bacaklarini bisiklet hareketi yaptik ikindiginda karnina dogru ittir.hepimize kolay gelsin annelik cok guzel ama zor,bide illa sut icsin diye bisey yok baktin sutun yok mama ver mutlaka saatini gecirme bebisin insallah sariligida gecer 2saatde bir besle mutlakaHerkese merhaba. Ilk defa yaziyorum artik icimi dokmem gerektigine karar verdim cunku psikolojim bozuluyo. Oglum 24 eyluldedogacakken amnion suyu azalmasi nedeniyle sezaryenle geldi iyiki erken geldi. Daha ikinci haftasinda kolik mi degil mi anlayamadigim ağlama nobetleri basladi ve su an 36 gunluk olmamiza ragmen hala sariligi devam ediyo son bi kac gundur agi sulaniyo ve surekli midesi bulaniyo gibi sesler cikariyo kaka yapmak icin saatlerce ikiniyo. Ve en acisi dun aksamdan beri buyuk insan gibi oksuruyo. Simdi hangisine uzulecegimi sasirdim ve eli den bisey gelmiyo vilgisi olan yardim etsin lutfen cok acemiyim
Cok tesekkurler guzel bilgiydi canimCanım bi Gaia bizde eczane den aldik bi süre kullandık icerisini okuduk açıldıktan 20 gün sonra kullanılmaz gibi bir şey hatırlıyorum 40 lira verdik birde ilaca şimdi 20 gün geçti diye vermiyorum kızıma buzdolabı nda duruyor bize buzdolabında saklayın dediler
. liİOGAİA'ııııı saklanmasıCanım bi Gaia bizde eczane den aldik bi süre kullandık icerisini okuduk açıldıktan 20 gün sonra kullanılmaz gibi bir şey hatırlıyorum 40 lira verdik birde ilaca şimdi 20 gün geçti diye vermiyorum kızıma buzdolabı nda duruyor bize buzdolabında saklayın dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?