2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kizlar ben bir sey sorcam evinde bebis icin ana kucagi alan var mi?? titresimli mi ? kendi mi sallaniyor? memnun musuniz ? hangi marka? bende bakıyorum e bebekten kararsiz kaldimm
Canım ben chicco nun I Feel diye bi anakucağını aldım.ama benim kız sallanmak istediği için onu pek kullanmadık.şimdi elektrikli beşik aldık. Senin bebişin nasıl bir şeye ihtiyacı var yani?

Uyutmak bir sert uyandirmak bir dert. Banyo yaptirdik, 10da emzirdim, 10:30da uyudu. Her yolu denedim uyanmiyor, uyursam kalkamayacagim, nobet bekliyorum uyansin diye. Offf
Yat uyu canım. Daha 3 saat olmuş. O uyanır nasılsa.banyo yaptırdığımda benim kız 4 saat falan uyuyor yani.

Günaydın kızlar. Bişey soracağım kızım da bir hırıltı var burnunu çektim akıntı geldi hasta ettik galiba. Huzursuz dün akşamdan beri. Böyle bişey yaşayan var mı. Doktora götüreyim mi hemen. Bu akıntı nasıl geçecek

Yat uyu canım. Daha 3 saat olmuş. O uyanır nasılsa.banyo yaptırdığımda benim kız 4 saat falan uyuyor yani.
Gunaydinvnm. benim yatak joie titreşimli i cok memnunm ama salonda mutfakta bir anAa kucağı yada besuk istiyorum yine titreşimli. coj gazi var bebisn ragatltsn diye..prefo uzay besik varmış o nasıl acaba???? baby plus 6 in de var kararszm bunlarıkullann varsa yorumlara gore alcm

Günaydın bizde de uzun süreden beri var daha az önce ötri bebeyle çektim. Eczaneden serum fizyolojik alıp aspiratörle açmaktan başla bi çaresi yok bizim dr muz ilaç vermedi daha küçük diyr normali de o zaten

Bizde de otri bebe var serumu sıkıp çektim şeffaf renk bi akıntı geldi. Çok huzursuz. Tıkanıo sanki uyuyamıo. 50 günlük olduk biz. Beklemekten başka çare yok mu yani geçmiş olsun size de. Allah bebişlerimize acil şifalar versin

gunaydin benimm kizda da hirilti oluyor horluyor resmen aspiratörle temizliyorz. akinti yok ama benm burnm akio faranjitim gribe cevirdi ins cocuk hastalanmaz

bnce kendısıne sorun neye ıhtıyacın var alamadıgın nevar dıye şahsen bana sorulsaydı daha çok mutlu olurdum gereksz ne varsa alınmış
sordum hiç bişi alma diyor..
bebek arabası var.. bebişte var.. ikinci bebiş.. olabilir mi acaba dedim.. beklemediyim.. doğumdan sonra ya bıraktım. doğumdada çeyrek takarım

Prego uzayı haftasonu elektrikliyi alırken, inceledik canım. Eşim onu beğendi.ama bana biraz güvensiz gibi geldi açıkçası.çocuk havada, biraz hareketlendiği zaman , tehlikeli gibi geldi bence.

Arkadaslar dogum sonrasi kanamaniz kac gun surdu? Benim 60 gun oldu hala devam ediyor kirmizi sekilde endiselenmeye basladim

Canım benim de durum söyle 40 çıktı yaklaşık 50 günlük ken ilişki oldu kırmızı kan geldi yaklaşık bir hafta kesildi tekrar ilişki oldu yine kırmızı kan henüz dr gidemedim uzak eşim olmadan gidemedim o da hep işte

Canım bi Gaia bizde eczane den aldik bi süre kullandık icerisini okuduk açıldıktan 20 gün sonra kullanılmaz gibi bir şey hatırlıyorum 40 lira verdik birde ilaca şimdi 20 gün geçti diye vermiyorum kızıma buzdolabı nda duruyor bize buzdolabında saklayın dediler

Fizyolojik su al eczane den ya ben gitti gidiyor dan siparis ettim.
Ben de hırıltı şikayet ı ile dr gittim akciğer vs temiz dedi fizyolojik su damlat dedi.
Bir de erken doğum olduğu için soluk borusu gelişmemiş hiriltiyor zamanla düzelir dedi.
Fizyolojik su damlatiliyor z sonra eczane den otribebe burun aspiratör u aldık onunla çekiyor z sumukleri akşamlar ı yapıyor z genelde rahat uyusun diye

Herkese merhaba. Ilk defa yaziyorum artik icimi dokmem gerektigine karar verdim cunku psikolojim bozuluyo. Oglum 24 eyluldedogacakken amnion suyu azalmasi nedeniyle sezaryenle geldi iyiki erken geldi. Daha ikinci haftasinda kolik mi degil mi anlayamadigim ağlama nobetleri basladi ve su an 36 gunluk olmamiza ragmen hala sariligi devam ediyo son bi kac gundur agi sulaniyo ve surekli midesi bulaniyo gibi sesler cikariyo kaka yapmak icin saatlerce ikiniyo. Ve en acisi dun aksamdan beri buyuk insan gibi oksuruyo. Simdi hangisine uzulecegimi sasirdim ve eli den bisey gelmiyo vilgisi olan yardim etsin lutfen cok acemiyim

Herkese merhaba. Ilk defa yaziyorum artik icimi dokmem gerektigine karar verdim cunku psikolojim bozuluyo. Oglum 24 eyluldedogacakken amnion suyu azalmasi nedeniyle sezaryenle geldi iyiki erken geldi. Daha ikinci haftasinda kolik mi degil mi anlayamadigim ağlama nobetleri basladi ve su an 36 gunluk olmamiza ragmen hala sariligi devam ediyo son bi kac gundur agi sulaniyo ve surekli midesi bulaniyo gibi sesler cikariyo kaka yapmak icin saatlerce ikiniyo. Ve en acisi dun aksamdan beri buyuk insan gibi oksuruyo. Simdi hangisine uzulecegimi sasirdim ve eli den bisey gelmiyo vilgisi olan yardim etsin lutfen cok acemiyim

sordum hiç bişi alma diyor..
bebek arabası var.. bebişte var.. ikinci bebiş.. olabilir mi acaba dedim.. beklemediyim.. doğumdan sonra ya bıraktım. doğumdada çeyrek takarım
O zaman ana dizini yoksa anadinizi oneririm sallananlardan besik dışında oturma odasnda otururken kullanmak icin cok lazim oluyor yada oyun halisi ustunde donence olanlar var bebekler onuda seviyor ateş olceri yoksa oda olabilir

Benimkide oksuruyor gibi dr a gittik kontrol etti heryerini bisey yok dedi kusar gibi ogruyor bazen mememi vermek istedgmde karni tok diye almıyor büyük ihtimal ağzının salyasi bizdede oluyor arada huysuz mu cok ağlıyor mu

Canim kalin giydir kalin battaniyeye sar sicak su torbasi kullan bel tarafdan karin tarafdan yakmayacak bebege uygun sicaklikda kullan karni sancilanmis olabilir benimkinde cok oluyo,kaka yapamadigi icin ikiniyo ikindigi icinde mideye baski olusuyo ikindigi zaman yedigini kusuyosa normaldir,ama normalde kusuyosa hep reflu olabilir oksurmede soguk almis olabilir benimkide hapsiriyo doktora goturcem,ikindigi zamandada normal zamandada karnina saat yonunde avucunun iciyle masaj yap belinede ayni,bacaklarini bisiklet hareketi yaptik ikindiginda karnina dogru ittir.hepimize kolay gelsin annelik cok guzel ama zor,bide illa sut icsin diye bisey yok baktin sutun yok mama ver mutlaka saatini gecirme bebisin insallah sariligida gecer 2saatde bir besle mutlaka

Cok tesekkurler guzel bilgiydi canim

. liİOGAİA'ııııı saklanması
BİOGAİAçocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

2-Xü(.”de buzdolabında saklayınız. Açıldıktan sonra 4 lıafta süresince oda sıcaklığında saklanabilir.
Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız.
Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra BİOGAİA'yı kullanmayınız.
Eğer şişenin içeriğinin görünümünde renk değişimi veya başka herhangi bir değişiklik fark ederseniz BİOGAİA'yı kullanmayınız

http://kt.ilacprospektusu.com/ilac/14315-biogaia-damla-kt

Canm 20 gun filan yazmiyor netten baktmda bende kullaniyorm biogaia yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…