2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

40 dan sonra dr.gittim ilişki serbest dedi
Bizde 51 günlük olduk 44gunlukken beraber olduk bayağa bir leke geldi adet oluyorum gibi kaç gün oldu ne zaman bitecek bu lekeler acaba

40 dan sonra dr.gittim ilişki serbest dedi
Bizde 51 günlük olduk 44gunlukken beraber olduk bayağa bir leke geldi adet oluyorum gibi kaç gün oldu ne zaman bitecek bu lekeler acaba

Peki ne zaman regl olacakmisiz doktor bir sey soyledi mi

Onlar var ben de çektim akşam hırıltıyı duyunca. Şeffaf burun akıntısı çıktı. Ilk defa böyle bişey çıktı. Acaba ilaç falan mı kullanmamız gerekio doktora götürmem gerekir mi. Çarşamba günü gitmiştik kan ve idrar tahlili verdik temiz çıktı. Akıntı bugün başladı ama Çarşamba günü karın gurultusu için gitmiştik

Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Biz 36 günlük olduk bugün bir aylıkken doktor çok kilo almış bir ay da dedi 1800 gr almış günde bir defa mama veriyordum onu 5 gündür kesmeye çalışıyoruz zaten iri dogmustuk doktor obez olur bu gidişle dedi benim sorum emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz ben 3 saatte bir tek gogusten veriyorum 2 saatte bir süt dolmuyor gibi sanki

O zaman oda sıcaklığında 4 hafta diyor ya o aklımda kalmış olabilir zaten biz dolapta saklıyoruz ben de eczane ye soracaktım 40 lira verdik bu kadar kısa sürede kullanımı bitiyor mu diye.
Teşekkürler

Bnm de oglum 2980 dogdu su an 4700. Doktor begendi ama hic olumsuz bisey demedi. Sadece anne sutu veriom sadece ilk iki gun sezaryende sut gec geldigi icin mama verdim. Mamayla mi alakali acaba obez tehdidi. Allah korusun ya

Iki gun once gunduz 1de basladi aglamaya gecenin 12sine kadar. Sonra 5 saat uyudu araliksiz. Hic bi düzen yok daha her gun ayri saatlerde aglama nobeti oluyo o yuzden kolik degil diyorum tabi bilmiom. Gazin bu kadar etkili oldugunu bilmiodum

Bnm de oglum 2980 dogdu su an 4700. Doktor begendi ama hic olumsuz bisey demedi. Sadece anne sutu veriom sadece ilk iki gun sezaryende sut gec geldigi icin mama verdim. Mamayla mi alakali acaba obez tehdidi. Allah korusun ya
Canım biz 4300 gr dogduk bir aylık iken 6100 gr geldi mama çok vermiyordum aslında ama 5 gündür onu da kesmeye çalışıyoruz hiç vermedim sürekli meme istiyor bu defa da

Canım biz 4300 gr dogduk bir aylık iken 6100 gr geldi mama çok vermiyordum aslında ama 5 gündür onu da kesmeye çalışıyoruz hiç vermedim sürekli meme istiyor bu defa da
Canim bn biyoloji ogretmeniyim anne sutu obezite yapmaz mamayi kesersen iyi olur bi de doktor yanimda bi anneye yalanci emzik tavsiye etmisti. Meme istediginde onu verirsen belki biraz oyalar. Bebisin vucut yuzeyi artikca enerjiye dolayisiyla yemege olan ihtiyaci artacak yedikce yiyecek. Bence sinirlamaya calis ac kalmasin fazlasini da yemesin. Allah korusun gunumuzde kilo bi cok sorunu tetikliyo. Masallah iri dogmus beben Allah bagislasin

Canım aynen bende dediğin gibi yapmaya çalışıyorum içim acıyor o ağlarken bir aydır alışmış hep dika basa karnı dolu olmaya şimdi 1 saat geçince ağrıyor ama ne yapayım kismaya çalışıyorum mecbur o yüzden mamayi kestim alışmaya başladık bakalım dün gece durmayınca yalancı emzik verdim tam tutamiyor onu da elimle tuttum 1 saat onu emdi sonra uyudu gece 2 de

Benim bebis doğduğundan bu yana kilo almamış. 4 haftada sadece 220 gr almış. Şimdi mama takviyesi yapıcam. Doktor anne sütüne devam dedi. Ama bebisim doymuyor. Sürekli emmek istiyor. Sürekli aranıyor. Pes ettim.. Bugün ilk kez 30 cc verdim. Ilk kez aranmadan bir saat geçirdik. Ilk kez yavrusumla ağlamadan göz teması kurabildim.

Şimdi kaç saat ara ile kaç cc mama vericem. Bu arada sütüm de var.

Can'ım şimdi 1 aylık mı oldu bebiş? Ne kadar doğdu? Şimdi kaç kilo? Bence aç olduğunu hissettiğinde 30 cc sen başla. Eğer yetmezse anlarsın zaten, o Zaman 40-50 cc diye devam edersin.

Kiyamam ya

C
canım yaaa demekki doymadığından hep memedeymis

Ayyy canım yaaa dr.dedi kısıtla diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…