40 dan sonra dr.gittim ilişki serbest dediCanım benim de durum söyle 40 çıktı yaklaşık 50 günlük ken ilişki oldu kırmızı kan geldi yaklaşık bir hafta kesildi tekrar ilişki oldu yine kırmızı kan henüz dr gidemedim uzak eşim olmadan gidemedim o da hep işte
40 dan sonra dr.gittim ilişki serbest dedi
Bizde 51 günlük olduk 44gunlukken beraber olduk bayağa bir leke geldi adet oluyorum gibi kaç gün oldu ne zaman bitecek bu lekeler acaba
Onlar var ben de çektim akşam hırıltıyı duyunca. Şeffaf burun akıntısı çıktı. Ilk defa böyle bişey çıktı. Acaba ilaç falan mı kullanmamız gerekio doktora götürmem gerekir mi. Çarşamba günü gitmiştik kan ve idrar tahlili verdik temiz çıktı. Akıntı bugün başladı ama Çarşamba günü karın gurultusu için gitmiştikFizyolojik su al eczane den ya ben gitti gidiyor dan siparis ettim.
Ben de hırıltı şikayet ı ile dr gittim akciğer vs temiz dedi fizyolojik su damlat dedi.
Bir de erken doğum olduğu için soluk borusu gelişmemiş hiriltiyor zamanla düzelir dedi.
Fizyolojik su damlatiliyor z sonra eczane den otribebe burun aspiratör u aldık onunla çekiyor z sumukleri akşamlar ı yapıyor z genelde rahat uyusun diye
. liİOGAİA'ııııı saklanması
BİOGAİAçocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.
2-Xü(.”de buzdolabında saklayınız. Açıldıktan sonra 4 lıafta süresince oda sıcaklığında saklanabilir.
Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız.
Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra BİOGAİA'yı kullanmayınız.
Eğer şişenin içeriğinin görünümünde renk değişimi veya başka herhangi bir değişiklik fark ederseniz BİOGAİA'yı kullanmayınız
http://kt.ilacprospektusu.com/ilac/14315-biogaia-damla-kt
Canm 20 gun filan yazmiyor netten baktmda bende kullaniyorm biogaia yi
Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Biz 36 günlük olduk bugün bir aylıkken doktor çok kilo almış bir ay da dedi 1800 gr almış günde bir defa mama veriyordum onu 5 gündür kesmeye çalışıyoruz zaten iri dogmustuk doktor obez olur bu gidişle dedi benim sorum emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz ben 3 saatte bir tek gogusten veriyorum 2 saatte bir süt dolmuyor gibi sanki
Canım biz 4300 gr dogduk bir aylık iken 6100 gr geldi mama çok vermiyordum aslında ama 5 gündür onu da kesmeye çalışıyoruz hiç vermedim sürekli meme istiyor bu defa daBnm de oglum 2980 dogdu su an 4700. Doktor begendi ama hic olumsuz bisey demedi. Sadece anne sutu veriom sadece ilk iki gun sezaryende sut gec geldigi icin mama verdim. Mamayla mi alakali acaba obez tehdidi. Allah korusun ya
Baby sleep soundsProgram ne ismi falan ben de indireyim
Hayir hicbirsey demediPeki ne zaman regl olacakmisiz doktor bir sey soyledi mi
Canim bn biyoloji ogretmeniyim anne sutu obezite yapmaz mamayi kesersen iyi olur bi de doktor yanimda bi anneye yalanci emzik tavsiye etmisti. Meme istediginde onu verirsen belki biraz oyalar. Bebisin vucut yuzeyi artikca enerjiye dolayisiyla yemege olan ihtiyaci artacak yedikce yiyecek. Bence sinirlamaya calis ac kalmasin fazlasini da yemesin. Allah korusun gunumuzde kilo bi cok sorunu tetikliyo. Masallah iri dogmus beben Allah bagislasinCanım biz 4300 gr dogduk bir aylık iken 6100 gr geldi mama çok vermiyordum aslında ama 5 gündür onu da kesmeye çalışıyoruz hiç vermedim sürekli meme istiyor bu defa da
Canım ben 45 günlükken kontrole gittiğimde doktor , hemen de adet olabilirsin bir yılda da olabilirsin.Peki ne zaman regl olacakmisiz doktor bir sey soyledi mi
Canım aynen bende dediğin gibi yapmaya çalışıyorum içim acıyor o ağlarken bir aydır alışmış hep dika basa karnı dolu olmaya şimdi 1 saat geçince ağrıyor ama ne yapayım kismaya çalışıyorum mecbur o yüzden mamayi kestim alışmaya başladık bakalım dün gece durmayınca yalancı emzik verdim tam tutamiyor onu da elimle tuttum 1 saat onu emdi sonra uyudu gece 2 deCanim bn biyoloji ogretmeniyim anne sutu obezite yapmaz mamayi kesersen iyi olur bi de doktor yanimda bi anneye yalanci emzik tavsiye etmisti. Meme istediginde onu verirsen belki biraz oyalar. Bebisin vucut yuzeyi artikca enerjiye dolayisiyla yemege olan ihtiyaci artacak yedikce yiyecek. Bence sinirlamaya calis ac kalmasin fazlasini da yemesin. Allah korusun gunumuzde kilo bi cok sorunu tetikliyo. Masallah iri dogmus beben Allah bagislasin
Can'ım şimdi 1 aylık mı oldu bebiş? Ne kadar doğdu? Şimdi kaç kilo? Bence aç olduğunu hissettiğinde 30 cc sen başla. Eğer yetmezse anlarsın zaten, o Zaman 40-50 cc diye devam edersin.Benim bebis doğduğundan bu yana kilo almamış. 4 haftada sadece 220 gr almış. Şimdi mama takviyesi yapıcam. Doktor anne sütüne devam dedi. Ama bebisim doymuyor. Sürekli emmek istiyor. Sürekli aranıyor. Pes ettim.. Bugün ilk kez 30 cc verdim. Ilk kez aranmadan bir saat geçirdik. Ilk kez yavrusumla ağlamadan göz teması kurabildim.
Şimdi kaç saat ara ile kaç cc mama vericem. Bu arada sütüm de var.
Kiyamam yaCanım aynen bende dediğin gibi yapmaya çalışıyorum içim acıyor o ağlarken bir aydır alışmış hep dika basa karnı dolu olmaya şimdi 1 saat geçince ağrıyor ama ne yapayım kismaya çalışıyorum mecbur o yüzden mamayi kestim alışmaya başladık bakalım dün gece durmayınca yalancı emzik verdim tam tutamiyor onu da elimle tuttum 1 saat onu emdi sonra uyudu gece 2 de
İnş süt falan korumazda adet oluruz ya acaba benimki adetmi olmustum şuanda yine leke şeklindeCanım ben 45 günlükken kontrole gittiğimde doktor , hemen de adet olabilirsin bir yılda da olabilirsin.
canım yaaa demekki doymadığından hep memedeymisBenim bebis doğduğundan bu yana kilo almamış. 4 haftada sadece 220 gr almış. Şimdi mama takviyesi yapıcam. Doktor anne sütüne devam dedi. Ama bebisim doymuyor. Sürekli emmek istiyor. Sürekli aranıyor. Pes ettim.. Bugün ilk kez 30 cc verdim. Ilk kez aranmadan bir saat geçirdik. Ilk kez yavrusumla ağlamadan göz teması kurabildim.
Şimdi kaç saat ara ile kaç cc mama vericem. Bu arada sütüm de var.
Ayyy canım yaaa dr.dedi kısıtla diyeCanım aynen bende dediğin gibi yapmaya çalışıyorum içim acıyor o ağlarken bir aydır alışmış hep dika basa karnı dolu olmaya şimdi 1 saat geçince ağrıyor ama ne yapayım kismaya çalışıyorum mecbur o yüzden mamayi kestim alışmaya başladık bakalım dün gece durmayınca yalancı emzik verdim tam tutamiyor onu da elimle tuttum 1 saat onu emdi sonra uyudu gece 2 de
Canım ben 45 günlükken kontrole gittiğimde doktor , hemen de adet olabilirsin bir yılda da olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?