2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım bende onu farkettim 3 saatte daha çok sut oluyor ama be zaman uyanirsa acikinca veriyorum ben gecede 3 saatten fazla olmuş uyanmamissa ben kaldırıp emziriyorum 42 günlükken dr.gittiğimde 2.200gr almıştı maşallah dr.herhangi bişe demedi ama benimki küçük doğmuştu demekki sütün yetiyormus canım...daha çok küçük ya obezite olacaginida sanmıyorum şimdiden

Bi
Canım biz 4300 gr dogduk bir aylık iken 6100 gr geldi mama çok vermiyordum aslında ama 5 gündür onu da kesmeye çalışıyoruz hiç vermedim sürekli meme istiyor bu defa da
E canım bebişler gaz sancısı cekincede emmek istiyorlar acliklarindan değil aslında memeyi cekistiriyor kivraniyor ben o zaman ağzından çıkartıp pışpış liyorum tada emzik veriyorum sen ona dikkat et

Bi

E canım bebişler gaz sancısı cekincede emmek istiyorlar acliklarindan değil aslında memeyi cekistiriyor kivraniyor ben o zaman ağzından çıkartıp pışpış liyorum tada emzik veriyorum sen ona dikkat et
Canım benim kızım çok gazlı değil şükür sütüm az değil baştan bu yana alışmış iyice doymaya o yüzden kestim aç olsa uyanır gece 2 saat ve 4 saat uyuyor düzenli olarak 2 defa kalkıyor kızım biraz uykucu benim. Peki canım tek meme mi yoksa ikisini de mi veriyorsun

Canım g
Canım tek meme veriyorum genelde zaten uyuya kalıyor doyunca ama çok gazi var benim oğluşumun şuanda kaka yaptırdım emzırdım yine kivraniyor napacam bilmiyorum

Canım g

Canım tek meme veriyorum genelde zaten uyuya kalıyor doyunca ama çok gazi var benim oğluşumun şuanda kaka yaptırdım emzırdım yine kivraniyor napacam bilmiyorum
Ben de bakıyorum bezine çok az bişey bulaşmış oluyor kakası zaten ondan önce ağlayıp sızlandığında da anlıyorum yapamadığını sürekli masajla yaptırıyorum daha önce böyle bişey yoktu ne zamana kadar böyle devam edecek onu çok merak ediyorum yarın dr a gidicem bakalım ne diyecek

Ca
Canım gaz yapınca çok az çıkıyor kakası benim oğlum bugün çok kivrandi oda hep yüz üstü yatırıyorum çok rahat ediyor gaz cikartiyor ama tam anlamıyla kaka yapamiyor bende bugün kulak çöpü ile yaptırdım canım doldurdu maşallah ama yine tam rahatlayamadi arkasından emzirince yine gaz dr.bir birbuçuk ay daha sabredeceksin dedi

incelemk lazim o zamn hatu0
benim kızda hep sancılı bugun 38.gun iki gundr iyice huysuzlandi uykusu bozuldu.cok zorlaniyorum grip de oldum. annm olmasa kafayi yerim.esim gidiyo bir buçuk ay gelmeyeck

Yani kaka yapamaması yoğun gazdanmıymış

Aynen çocuk kaka yapiyor

Hala rahatliyamiyor nasıl bir gaz bu ya sürekli yüz üstü yatırıyorum
Aynen benimde sabahtan beri iki saat uyumamıştır çıldırmak üzereyim emziriyorum yarım saat masajla gazını çıkarıyorum yine acıkıyor yine emziriyorm ve yine gaz işkenceye döndü ya

Aynen benimde sabahtan beri iki saat uyumamıştır çıldırmak üzereyim emziriyorum yarım saat masajla gazını çıkarıyorum yine acıkıyor yine emziriyorm ve yine gaz işkenceye döndü ya
Canım yarım saatte acikmaz ama gazı olduğu için emmek istiyordur emzik ver ağzına bence

benim kız da aynı şu an ıh ıh diyip duruyor kıvranmaktan uyku uyuyaamıyor. uyuttum on dk sonra yine ıkınmaya başladı gecem gündüzüm birbirine girdi. annem olmasa ben de çıldırırdım heralde.

Can'ım şimdi 1 aylık mı oldu bebiş? Ne kadar doğdu? Şimdi kaç kilo? Bence aç olduğunu hissettiğinde 30 cc sen başla. Eğer yetmezse anlarsın zaten, o Zaman 40-50 cc diye devam edersin.

Bugun 2 defa 30 cc verdim. Yatmadan once de 60 cc hazırladım. Hepsini bitiremedi. Yavrucum daha mama bitmeden uykuya daldı. 6 saattir uyuyor. Simdi uyandırıp emziricem.. megerse açmış benim çocuğum. 6 ay sadece anne sütü diyerekten eziyet etmisim kuzuma. Çok vicdan azabı cekiyorum.

Annelik böyle bir şey herhalde....
Ben doğduğu günden beri mama veriyorum meme de emiyo ama yetmiyor sütüm çoğu zaman mama verdiğimde de vicdan azabı çekiyorum ben neden sütüm yetmiyor diye bunun sonu yok yani kendini suçlama...
Doktor bana bu çocuk doğduysa bi şekilde doyurcaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…