Canım bende onu farkettim 3 saatte daha çok sut oluyor ama be zaman uyanirsa acikinca veriyorum ben gecede 3 saatten fazla olmuş uyanmamissa ben kaldırıp emziriyorum 42 günlükken dr.gittiğimde 2.200gr almıştı maşallah dr.herhangi bişe demedi ama benimki küçük doğmuştu demekki sütün yetiyormus canım...daha çok küçük ya obezite olacaginida sanmıyorum şimdidenKızlar bana yardımcı olur musunuz? Biz 36 günlük olduk bugün bir aylıkken doktor çok kilo almış bir ay da dedi 1800 gr almış günde bir defa mama veriyordum onu 5 gündür kesmeye çalışıyoruz zaten iri dogmustuk doktor obez olur bu gidişle dedi benim sorum emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz ben 3 saatte bir tek gogusten veriyorum 2 saatte bir süt dolmuyor gibi sanki
E canım bebişler gaz sancısı cekincede emmek istiyorlar acliklarindan değil aslında memeyi cekistiriyor kivraniyor ben o zaman ağzından çıkartıp pışpış liyorum tada emzik veriyorum sen ona dikkat etCanım biz 4300 gr dogduk bir aylık iken 6100 gr geldi mama çok vermiyordum aslında ama 5 gündür onu da kesmeye çalışıyoruz hiç vermedim sürekli meme istiyor bu defa da
Canım benim kızım çok gazlı değil şükür sütüm az değil baştan bu yana alışmış iyice doymaya o yüzden kestim aç olsa uyanır gece 2 saat ve 4 saat uyuyor düzenli olarak 2 defa kalkıyor kızım biraz uykucu benim. Peki canım tek meme mi yoksa ikisini de mi veriyorsunBi
E canım bebişler gaz sancısı cekincede emmek istiyorlar acliklarindan değil aslında memeyi cekistiriyor kivraniyor ben o zaman ağzından çıkartıp pışpış liyorum tada emzik veriyorum sen ona dikkat et
Canım tek meme veriyorum genelde zaten uyuya kalıyor doyunca ama çok gazi var benim oğluşumun şuanda kaka yaptırdım emzırdım yine kivraniyor napacam bilmiyorumCanım benim kızım çok gazlı değil şükür sütüm az değil baştan bu yana alışmış iyice doymaya o yüzden kestim aç olsa uyanır gece 2 saat ve 4 saat uyuyor düzenli olarak 2 defa kalkıyor kızım biraz uykucu benim. Peki canım tek meme mi yoksa ikisini de mi veriyorsun
Ben de bakıyorum bezine çok az bişey bulaşmış oluyor kakası zaten ondan önce ağlayıp sızlandığında da anlıyorum yapamadığını sürekli masajla yaptırıyorum daha önce böyle bişey yoktu ne zamana kadar böyle devam edecek onu çok merak ediyorum yarın dr a gidicem bakalım ne diyecekCanım g
Canım tek meme veriyorum genelde zaten uyuya kalıyor doyunca ama çok gazi var benim oğluşumun şuanda kaka yaptırdım emzırdım yine kivraniyor napacam bilmiyorum
Canım gaz yapınca çok az çıkıyor kakası benim oğlum bugün çok kivrandi oda hep yüz üstü yatırıyorum çok rahat ediyor gaz cikartiyor ama tam anlamıyla kaka yapamiyor bende bugün kulak çöpü ile yaptırdım canım doldurdu maşallah ama yine tam rahatlayamadi arkasından emzirince yine gaz dr.bir birbuçuk ay daha sabredeceksin dediBen de bakıyorum bezine çok az bişey bulaşmış oluyor kakası zaten ondan önce ağlayıp sızlandığında da anlıyorum yapamadığını sürekli masajla yaptırıyorum daha önce böyle bişey yoktu ne zamana kadar böyle devam edecek onu çok merak ediyorum yarın dr a gidicem bakalım ne diyecek
Henüz olmadım canım, ama ben pco luyum zaten geç ve düzensiz olurdum hep, bakalım doğumdan sonra nasıl olacak.Sen oldun mu canim?
benim kızda hep sancılı bugun 38.gun iki gundr iyice huysuzlandi uykusu bozuldu.cok zorlaniyorum grip de oldum. annm olmasa kafayi yerim.esim gidiyo bir buçuk ay gelmeyeckCa
Canım gaz yapınca çok az çıkıyor kakası benim oğlum bugün çok kivrandi oda hep yüz üstü yatırıyorum çok rahat ediyor gaz cikartiyor ama tam anlamıyla kaka yapamiyor bende bugün kulak çöpü ile yaptırdım canım doldurdu maşallah ama yine tam rahatlayamadi arkasından emzirince yine gaz dr.bir birbuçuk ay daha sabredeceksin dedi
Yani kaka yapamaması yoğun gazdanmıymışCa
Canım gaz yapınca çok az çıkıyor kakası benim oğlum bugün çok kivrandi oda hep yüz üstü yatırıyorum çok rahat ediyor gaz cikartiyor ama tam anlamıyla kaka yapamiyor bende bugün kulak çöpü ile yaptırdım canım doldurdu maşallah ama yine tam rahatlayamadi arkasından emzirince yine gaz dr.bir birbuçuk ay daha sabredeceksin dedi
Hala rahatliyamiyor nasıl bir gaz bu ya sürekli yüz üstü yatırıyorumYani kaka yapamaması yoğun gazdanmıymış
Aynen benimde sabahtan beri iki saat uyumamıştır çıldırmak üzereyim emziriyorum yarım saat masajla gazını çıkarıyorum yine acıkıyor yine emziriyorm ve yine gaz işkenceye döndü yaAynen çocuk kaka yapiyor
Hala rahatliyamiyor nasıl bir gaz bu ya sürekli yüz üstü yatırıyorum
Canım yarım saatte acikmaz ama gazı olduğu için emmek istiyordur emzik ver ağzına benceAynen benimde sabahtan beri iki saat uyumamıştır çıldırmak üzereyim emziriyorum yarım saat masajla gazını çıkarıyorum yine acıkıyor yine emziriyorm ve yine gaz işkenceye döndü ya
Yok masaj yarım saat demek istedim kafayı yiyecem uyumuyor bu çocuk saat kaç oldu bi dalamadı çok fena gazı varCanım yarım saatte acikmaz ama gazı olduğu için emmek istiyordur emzik ver ağzına bence
Su torbasi varsa karnjna koymanj tavsiye ederim sancisini aliyor benm oglan rahat uyuyor gazi oldugu zaman koyuyorum uyanincada geriniyor pirtlatiyor hemenEsniyor sürekli ama uyuyamıyor
Canım yuzustu yatir benim oğlum çok rahat yatiyor patır patır gaz yapıyor ama bitmiyor tabiYok masaj yarım saat demek istedim kafayı yiyecem uyumuyor bu çocuk saat kaç oldu bi dalamadı çok fena gazı var
Sıcaklığını nasıl ayarliyorsunSu torbasi varsa karnjna koymanj tavsiye ederim sancisini aliyor benm oglan rahat uyuyor gazi oldugu zaman koyuyorum uyanincada geriniyor pirtlatiyor hemen
Can'ım şimdi 1 aylık mı oldu bebiş? Ne kadar doğdu? Şimdi kaç kilo? Bence aç olduğunu hissettiğinde 30 cc sen başla. Eğer yetmezse anlarsın zaten, o Zaman 40-50 cc diye devam edersin.
Annelik böyle bir şey herhalde....Bugun 2 defa 30 cc verdim. Yatmadan once de 60 cc hazırladım. Hepsini bitiremedi. Yavrucum daha mama bitmeden uykuya daldı. 6 saattir uyuyor. Simdi uyandırıp emziricem.. megerse açmış benim çocuğum. 6 ay sadece anne sütü diyerekten eziyet etmisim kuzuma. Çok vicdan azabı cekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?