Cok sıcak yapmiyorim elimin dayanabilicegi kadar battaniyenin üstünden koyuyorum zaten arada kıyafetinin ustunden bakiyorum çok sicakmi karni diye cok sicak olmussa kaldiriyorum biraz snra tekrar koyuyorumS
Sıcaklığını nasıl ayarliyorsun
Annelik böyle bir şey herhalde....
Ben doğduğu günden beri mama veriyorum meme de emiyo ama yetmiyor sütüm çoğu zaman mama verdiğimde de vicdan azabı çekiyorum ben neden sütüm yetmiyor diye bunun sonu yok yani kendini suçlama...
Doktor bana bu çocuk doğduysa bi şekilde doyurcaz demişti
Bugun 2 defa 30 cc verdim. Yatmadan once de 60 cc hazırladım. Hepsini bitiremedi. Yavrucum daha mama bitmeden uykuya daldı. 6 saattir uyuyor. Simdi uyandırıp emziricem.. megerse açmış benim çocuğum. 6 ay sadece anne sütü diyerekten eziyet etmisim kuzuma. Çok vicdan azabı cekiyorum.
Allah sabır versin canımGunaydin kizlar, bugun 34.gun ve bebegim 2 gundur huysuzlanio, gazi mi var kaka yapmak mi zor anlayamadim.emzirmek iskence oldu, kivranio ikinio kipkirmizi oluyo memeyi birakio, almak istemio. Napcam bilemedim
Bir de emzirirken basinizda biri durunca rahat hisseder misiniz? Devamli ver gazini ben cikarayim falan demeler, kafayi yicem.
O ver gazını çıkarayım diyenlere, ben çıkarırım ne güne duruyorum dersen 1 kere, bi daha demezler canım.Gunaydin kizlar, bugun 34.gun ve bebegim 2 gundur huysuzlanio, gazi mi var kaka yapmak mi zor anlayamadim.emzirmek iskence oldu, kivranio ikinio kipkirmizi oluyo memeyi birakio, almak istemio. Napcam bilemedim
Bir de emzirirken basinizda biri durunca rahat hisseder misiniz? Devamli ver gazini ben cikarayim falan demeler, kafayi yicem.
Uyku uykunun mayası derler ya, doğruymuş gerçekten canım. Eğer kızım gündüz iyi uyursa, gece de iyi uyuyor .Dün sabahtan akşama kadar bir saat bile uyumayan oğlum gece de aynı düzen devam ettirdi bir saat bile uyumamışımdır başım çatlıyor Biri çıkıp şunları yap dese ben de yapsam bütün gelmiş geçmiş gaZını boşaltsa be güzel olurdu
Canim benimkide ayni ikiniyo mos mor oluyo ikinmakdan kuzum, kakada bi dert yapamiyor zorlaniyo icim gidiyo uzuluyorum dun sabah saat 12den beri kaka yapmadi cok kotu oluyorum dusundukce aci cekiyo sonucdaGunaydin kizlar, bugun 34.gun ve bebegim 2 gundur huysuzlanio, gazi mi var kaka yapmak mi zor anlayamadim.emzirmek iskence oldu, kivranio ikinio kipkirmizi oluyo memeyi birakio, almak istemio. Napcam bilemedim
Hastanedeyim şimdi bakalım ne diyecek drUyku uykunun mayası derler ya, doğruymuş gerçekten canım. Eğer kızım gündüz iyi uyursa, gece de iyi uyuyor .
Ne kadar surermis canm bu gazlar sorabilirmsnHastanedeyim şimdi bakalım ne diyecek dr
Canim uzulme cok sanslisinki annen bakiyor sütün kesilmez inşallah aksamlari bol bol emzir allah yardmcin olsn ben uyurken bile ozluyorum uyansada sarilsam bol bol diyorumselam kızlar ben pazartesi günü işe başladım. Bebeğime annem bakıyor. Gunduxları her beslenmeden önce 4 damla zinko 4 damla sabsimplex veriyoruz. Hiç gazı olmuyor. Her alt değiştirmede de ayağına acı elma yağı sürüyorum. O da rahatlatıyor. Tavsiye ederim. Ama akşamları saat 7-8 ile 11 aradı muhakkak ağlıyor. Sanırım kolik.
işe başlamadan önce sutlerimi sağıp buzluğa atmıştım.,iş yerin de de sağıyorum. Umarım böyle idare ederiz. Sutum kesilir diye çok korkuyorum.
bugun işe başlayalı 3 gün oldu hep bir vicdan azabıyla , üzüntüyle gidiyorum işe. Çok şükür ki annem bakıyor ele emanet etmedim. Ama insan yine de üzülüyor. Saat 13 te dersim başlıyor 17:30 gibi çıkıyorum. Ama bu bile bana çok uzun geliyor. Sağ olsun okulum her kolaylığı sağlıyor.
evde olup miniklerinize bakabildiğiniz için çok şanslısınız.
herşwyin en iyisi olsun isteyince mecbur çalışmam gerekiyor. Onun iyiliği için, hiç bir şeyi eksik olmasın diye çalışıyorum. Ama kendimi eksik bırakıyorum ondan.
çok karışık duygularım. Bir yanım çalışmamı destekliyor. Bir yanım,çalıştığım için kızıyor. Çalışan her anne bu çelişkiyi yaşıyor mu acaba?
O ver gazını çıkarayım diyenlere, ben çıkarırım ne güne duruyorum dersen 1 kere, bi daha demezler canım.
selam kızlar ben pazartesi günü işe başladım. Bebeğime annem bakıyor. Gunduxları her beslenmeden önce 4 damla zinko 4 damla sabsimplex veriyoruz. Hiç gazı olmuyor. Her alt değiştirmede de ayağına acı elma yağı sürüyorum. O da rahatlatıyor. Tavsiye ederim. Ama akşamları saat 7-8 ile 11 aradı muhakkak ağlıyor. Sanırım kolik.
işe başlamadan önce sutlerimi sağıp buzluğa atmıştım.,iş yerin de de sağıyorum. Umarım böyle idare ederiz. Sutum kesilir diye çok korkuyorum.
bugun işe başlayalı 3 gün oldu hep bir vicdan azabıyla , üzüntüyle gidiyorum işe. Çok şükür ki annem bakıyor ele emanet etmedim. Ama insan yine de üzülüyor. Saat 13 te dersim başlıyor 17:30 gibi çıkıyorum. Ama bu bile bana çok uzun geliyor. Sağ olsun okulum her kolaylığı sağlıyor.
herşwyin en iyisi olsun isteyince mecbur çalışmam gerekiyor. Onun iyiliği için, hiç bir şeyi eksik olmasın diye çalışıyorum. Ama kendimi eksik bırakıyorum ondan.
çok karışık duygularım. Bir yanım çalışmamı destekliyor. Bir yanım,çalıştığım için kızıyor. Çalışan her anne bu çelişkiyi yaşıyor mu acaba?
Merhaba ben de çalışan anneyim yazdıklarınızı okudum siz de benim gibi çelişkide kalmışsınız hep bi vicdan çekişmesi. Ben ilk oğlumda 7 aylıkken başlamak zorunda kaldım o Zaman'lar yeni evliyiz kredi borcu falan vardı mecburiyetten başladım ama o kadarcık bebeği bakıcıya bırakıp işe gitmek eziyetti sanki etimden et koparıyorlardı çok zordu aklıma gelince yine duygulandım şimdi sonra biz tayin dolayisiyla il değiştirdik Doğu'ya gittik ilk sene bakıcı yine ama ikinci sene artık arkamdan ağlamalar başlayınca dayanamadım 5 yıl memuriyet dolduranlar için bir sene ücretsiz izin hakkımı kullandım. İkinci bebeğim oldu doğum iznin bitsin yine ayrılıcam ücretsiz izne... Hani çok bi borcunuz falan yoksa çalışmak zorunda değilsen kesinlikle sen büyütmelisin bebeğini annen dahi olsa... İlerde vicdan azabı çekersin benim gibiselam kızlar ben pazartesi günü işe başladım. Bebeğime annem bakıyor. Gunduxları her beslenmeden önce 4 damla zinko 4 damla sabsimplex veriyoruz. Hiç gazı olmuyor. Her alt değiştirmede de ayağına acı elma yağı sürüyorum. O da rahatlatıyor. Tavsiye ederim. Ama akşamları saat 7-8 ile 11 aradı muhakkak ağlıyor. Sanırım kolik.
İlçeden il merkeze kalça usg için gitmiştik randevu olmadığı için öğleden sonraya sarkıttılar dönmek zorunda kaldık 1.30 da büyük oğlum kreşten dönüyordu çünkü öğlenden sonra aile hekiml. götürecem. Yeni tayin geldik özel yok burda hamgi dr iyi onu bile bişmiyorunN
Ne kadar surermis canm bu gazlar sorabilirmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?