İlçeden il merkeze kalça usg için gitmiştik randevu olmadığı için öğleden sonraya sarkıttılar dönmek zorunda kaldık 1.30 da büyük oğlum kreşten dönüyordu çünkü öğlenden sonra aile hekiml. götürecem. Yeni tayin geldik özel yok burda hamgi dr iyi onu bile bişmiyorun
Ben biraz uğraşıyorum snra agliyor birakiyorum yataga bikac dk snra ikinmaya baslayinca aliyorum kucagima o zaman hemen cikariyor memedeyken agliyorsa gazdandir canm biraz gaz cikarmaya calissan snra devam etsen iyi olur uyudumu rahat uyur en azindanSelam herkese kızım yarın 1 aylık olacak. Kızım genelde her emmede uyuduğu için gazını çıkarmak çoğu zaman sıkıntı oluyo siz bebeğiniz uyuduğunda gazını nasıl çıkartıyorsunuz? Bir de emerken bazen birden ağlamaya başlıyor yine gazdan sanırım
BilecikHangi ildesiniz?
Gecmis olsn canm sab simplex verdi galibaKızlar dr a gittim kakasını yapamaması gazdanmış Nasıl bi gaz varsa artık kakasını yapamıyor çatlak varmı diye baktı yok, birde eline jel sürüp poposundan zart diye soktu bende bakıcak zannettim Nasıl ağladı yavrum ya, ne Zamana kadar böyle devam edicek dedim sen baktın zorlanıyor yapamıyor ıkınıyor yardım etmeye devam edeceksin masajla dedi ne Zaman bardakları düzene girer kendisi yapmaya başlar o Zaman bırakacaksın dedi normalmiş yani ismini unuttum şimdi S ile başlayan burda da geçmişti ismi o gaz damlasını verdi
Evet aynen oydu...o hareketi bende yapıyorumGecmis olsn canm sab simplex verdi galiba
Bugun ben bişey farkettm kizlar oglum ikindigi zaman bacaklarını karnına ittim hemen cekmedim bir muddet öyle durup oğlumla konustum snradan pirtlar geldi sizde bir muddet bekleyin belki faydasi olur
Canım bi belirti var mıydı? Şimdi doktor ne önerdi? Bi de tam ne kadarlıkken çektirdiniz? İnş olumla sonuçlanır.Kizlar bmm oglumun iki kalcasi da cikikmis dun kalca usg si yaptirdik var mi bilgisi olan cok uzgunum
Gunaydin canim bizde 3ten beri gazimizla ugrasiyoruz gazimiz cikiyor bu sefer acikiyor tekrar emiyor tekrar gaz oluyor.gaz damlasini kullaniyorum gece 3ten sonra gaz damlasi ise yaramiyor 7de gazimiz geciyor cok enterasan ya saat hep 6-7arasu gazimiz gidiyor kendiliginden gulmeye basliyor oglum sakin sakin duruyor.3ile7arasi ogluma neler oluyor merak ediyorum.[/QUOTE]Gunaydinlarn="ranapinar, post: 43045565, member: 647785"]gunaydinn.anneelerrrbenimkini yataga koydum.oynamayan yeri yok uyuyir guya basinda bekliyorum kalkacak mi diye yoksa tam uykuya dalacakken kalkiyor bcoks agrisi oluyor nasil bir seydir bu gazlar anlamadim ki minicik bebeklerde yapio yapio bitmiyor kivraniyor cocuk.
üzülmemete çalış cnm ins duzelir bebis cok esnek henüzKizlar bmm oglumun iki kalcasi da cikikmis dun kalca usg si yaptirdik var mi bilgisi olan cok uzgunum
37 gunluktu oksuruk icin gotirdum iyi bi doktordu baktigi gibi sagda cikik var dedi ultrasonda ikisi de cikik cikti dua edin lutfen yarin iyi bi ortopediste goturcem insCanım bi belirti var mıydı? Şimdi doktor ne önerdi? Bi de tam ne kadarlıkken çektirdiniz? İnş olumla sonuçlanır.
Cok uzuldm canm ya kundak filan yaptınız mi hiç inşallah düzelir37 gunluktu oksuruk icin gotirdum iyi bi doktordu baktigi gibi sagda cikik var dedi ultrasonda ikisi de cikik cikti dua edin lutfen yarin iyi bi ortopediste goturcem ins
Kayinvalidem bi hafta yapti kundak bebek istemedi yaptirmadim artik. Karnimdayken amniyon sivisi azalmisti buyuk ihtimalle ondanmisCok uzuldm canm ya kundak filan yaptınız mi hiç inşallah düzelir
Kayinvalidem bi hafta yapti kundak bebek istemedi yaptirmadim artik. Karnimdayken amniyon sivisi azalmisti buyuk ihtimalle ondanmis
Sıvı azalması ile ne alakası varmış ki Can'ım?Kayinvalidem bi hafta yapti kundak bebek istemedi yaptirmadim artik. Karnimdayken amniyon sivisi azalmisti buyuk ihtimalle ondanmis
Sıvı azalması ile ne alakası varmış ki Can'ım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?