2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hangi ildesiniz?

Ben biraz uğraşıyorum snra agliyor birakiyorum yataga bikac dk snra ikinmaya baslayinca aliyorum kucagima o zaman hemen cikariyor memedeyken agliyorsa gazdandir canm biraz gaz cikarmaya calissan snra devam etsen iyi olur uyudumu rahat uyur en azindan

Kızlar dr a gittim kakasını yapamaması gazdanmış Nasıl bi gaz varsa artık kakasını yapamıyor çatlak varmı diye baktı yok, birde eline jel sürüp poposundan zart diye soktu bende bakıcak zannettim Nasıl ağladı yavrum ya, ne Zamana kadar böyle devam edicek dedim sen baktın zorlanıyor yapamıyor ıkınıyor yardım etmeye devam edeceksin masajla dedi ne Zaman bardakları düzene girer kendisi yapmaya başlar o Zaman bırakacaksın dedi normalmiş yani ismini unuttum şimdi S ile başlayan burda da geçmişti ismi o gaz damlasını verdi

Gecmis olsn canm sab simplex verdi galiba
Bugun ben bişey farkettm kizlar oglum ikindigi zaman bacaklarını karnına ittim hemen cekmedim bir muddet öyle durup oğlumla konustum snradan pirtlar geldi sizde bir muddet bekleyin belki faydasi olur

Evet aynen oydu...o hareketi bende yapıyorum

Ah kizlar hepimiz ayni dertten muzdaribiz. 24 gunluguz bugun sabah gaz sancilarimiz basladi. Oncesinde zaten kaka sorunumuz vardi ben kulak copuyle desteklemeden yapamiyor ben onu ittirince foş diye cikiyor niye ucunda kaliyor daha onu cozemeden gaz sorunumuz basladi. Biogaia dedi saglik ocagi aldim oglen verdim guzel uyudu ama bisey cikaramadi yine. Aksam yine sancisi basladi. Zincoda aldirdim 3 damlada onu verdim bakalim yine bisey cikmadi ama ins cikar nolcaksa boyle

gunaydinn.anneelerrr benimkini yataga koydum.oynamayan yeri yok uyuyir guya basinda bekliyorum kalkacak mi diye yoksa tam uykuya dalacakken kalkiyor bas agrisi oluyor nasil bir seydir bu gazlar anlamadim ki minicik bebeklerde yapio yapio bitmiyor kivraniyor cocuk.

Gunaydinlarn="ranapinar, post: 43045565, member: 647785"]gunaydinn.anneelerrr benimkini yataga koydum.oynamayan yeri yok uyuyir guya basinda bekliyorum kalkacak mi diye yoksa tam uykuya dalacakken kalkiyor bcoks agrisi oluyor nasil bir seydir bu gazlar anlamadim ki minicik bebeklerde yapio yapio bitmiyor kivraniyor cocuk.[/QUOTE]
Gunaydin canim bizde 3ten beri gazimizla ugrasiyoruz gazimiz cikiyor bu sefer acikiyor tekrar emiyor tekrar gaz oluyor.gaz damlasini kullaniyorum gece 3ten sonra gaz damlasi ise yaramiyor 7de gazimiz geciyor cok enterasan ya saat hep 6-7arasu gazimiz gidiyor kendiliginden gulmeye basliyor oglum sakin sakin duruyor.3ile7arasi ogluma neler oluyor merak ediyorum.

Kizlar bmm oglumun iki kalcasi da cikikmis dun kalca usg si yaptirdik var mi bilgisi olan cok uzgunum

Kizlar bmm oglumun iki kalcasi da cikikmis dun kalca usg si yaptirdik var mi bilgisi olan cok uzgunum
Canım bi belirti var mıydı? Şimdi doktor ne önerdi? Bi de tam ne kadarlıkken çektirdiniz? İnş olumla sonuçlanır.

Gunaydin canim bizde 3ten beri gazimizla ugrasiyoruz gazimiz cikiyor bu sefer acikiyor tekrar emiyor tekrar gaz oluyor.gaz damlasini kullaniyorum gece 3ten sonra gaz damlasi ise yaramiyor 7de gazimiz geciyor cok enterasan ya saat hep 6-7arasu gazimiz gidiyor kendiliginden gulmeye basliyor oglum sakin sakin duruyor.3ile7arasi ogluma neler oluyor merak ediyorum.[/QUOTE]
reklm gibi olck ama bizde biraz ise yario milupa gece cayi var icibde rezene anason kimyon melisa papatya var ben ictm bebisede 10cc icirdim iki gun once rahat yatti. bben içiyorum daha ziyade ona hafata bir vercm alismasin .ilac daa kullanmıyorum bağırsaklari ilerde tembellesmesin die ama cok zor oluyo

Canım bi belirti var mıydı? Şimdi doktor ne önerdi? Bi de tam ne kadarlıkken çektirdiniz? İnş olumla sonuçlanır.
37 gunluktu oksuruk icin gotirdum iyi bi doktordu baktigi gibi sagda cikik var dedi ultrasonda ikisi de cikik cikti dua edin lutfen yarin iyi bi ortopediste goturcem ins

37 gunluktu oksuruk icin gotirdum iyi bi doktordu baktigi gibi sagda cikik var dedi ultrasonda ikisi de cikik cikti dua edin lutfen yarin iyi bi ortopediste goturcem ins
Cok uzuldm canm ya kundak filan yaptınız mi hiç inşallah düzelir

Yaa cok geçmiş olsn bir aylikken kalca usgsi cektirmeye gitmednmi peki
Kayinvalidem bi hafta yapti kundak bebek istemedi yaptirmadim artik. Karnimdayken amniyon sivisi azalmisti buyuk ihtimalle ondanmis

Netten baktim sivi azalmasina bagli kalca cigi ile ilgili hicbir bilgi yok genelde anne karninda pozisyona bagli cikik olusuyormus cikigin en onemli nedeni kundakmis 1-2 gun bile cikigin olusmasina neden oluyormuş
Sıvı azalması ile ne alakası varmış ki Can'ım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…