Diş çıkarken elinizi sürttüğünüzde ağlar yada çığlık atar diye bir yerde okumuştum. Büyük ihtimalle yerler oluşmaya devam ediyor. Bizim salyalar :) yerlere kadar uzuyor. Kız pasaklı ağzının suyunu topla deyince gülüyor :) Bizde de ayağa kalkıp basma sevdası var. Sanki Macellan dünyanın yuvarlak olduğunu keşfediyor arkadaş ağzı kulaklardaSaglik ocagi ya el mahkum :-/ disiniz hayirli olsun bu arada :) bizimki memm memm agliyor bu ara disten mi anlamadim bi.
Bizde baba oynuyor gülüşüyorlar, sonra tamam yeter deyip kalkınca yanından ağlamaya başlıyor. Daha yapacakmış.Kızlaroğlumun elinde küçük karton vardı ağzına sokuyor diye aldım Nasıl ağladı geri verdim oynamaya devam etti tepkide veriyor sıpa artık
Gece denk geldi. 2ye kadar oturunca, burda mevzu kalmayınca.... geziyor insan. Ay ben gerçek hayatta komşuya bile gitmem. Laf sohbet boldur da öyle "gün" yoktur bende. Burda ohoo... İyi oluyor. Bütün dünyam burası oldu kızdan sonra alışveriş burda muhabbet burda dedikodu desen ay anam o da var daha ne isteyeyimAnacım ben tek linke yetişemiyorum siz konu konu dolaşıp msj okuyup yazıp milletle tartışmaya nasıl enerji buluyosunuz ayol
Kızlaroğlumun elinde küçük karton vardı ağzına sokuyor diye aldım Nasıl ağladı geri verdim oynamaya devam etti tepkide veriyor sıpa artık
Canım yaptım ama oğlum hiç begenmedi ve çok sinirlendi yemek istiyor ama tadını beğenmiyor puskurtuyor sıpa armut suyu verdim şimdi biraz canım ben kabağı çok yapmışım doksemmi yoksa birkaç saat sonra birkaç kaşık daha versem olurmukiKaynar su ekliyorum çok açmıyorum ama Can'ım iki üç kaşık yeter ilk sefer için
Verme Can'ım bugünlük yeter bak bizimki birbuçık hafta snra alıştı dök bence taze yaparsın hergün zorlama tadımlık tadımlık alışacak başka birşey verme ama meyve filan üçgün sadece balkabagıCanım yaptım ama oğlum hiç begenmedi ve çok sinirlendi yemek istiyor ama tadını beğenmiyor puskurtuyor sıpa armut suyu verdim şimdi biraz canım ben kabağı çok yapmışım doksemmi yoksa birkaç saat sonra birkaç kaşık daha versem olurmuki
Baktim daha kimse yok :-/Olabilir bence :)
Hangi marketten aldin ben bulamadim bi yahu.hipp organik 7 tahıllı aldım oğlum çok sevdi. Günde yarım öğün olarak veriyorum şimdilik. Hero baby 8 tahıllı peynirli pekmezli vardı bi de markette, emin olamadım başında organik yazmıyo diyealsam mı ki
Elimi surttugumde dislerini susuyor ama bilemedim simdi. Acaba daha neler ogrenecegiz. Hersey saskinlik sebebi zaten hele aynaya bakinca. AbartisizDiş çıkarken elinizi sürttüğünüzde ağlar yada çığlık atar diye bir yerde okumuştum. Büyük ihtimalle yerler oluşmaya devam ediyor. Bizim salyalar :) yerlere kadar uzuyor. Kız pasaklı ağzının suyunu topla deyince gülüyor :) Bizde de ayağa kalkıp basma sevdası var. Sanki Macellan dünyanın yuvarlak olduğunu keşfediyor arkadaş ağzı kulaklarda
Yani balkabağı bugün birkaç kaşık verdim başka bişe vermeyimmi bugün meyve suyu falan bide iki gündür yerelmasi ve havuç püresi yapıp veriyordum yapmayım mi yaniVerme Can'ım bugünlük yeter bak bizimki birbuçık hafta snra alıştı dök bence taze yaparsın hergün zorlama tadımlık tadımlık alışacak başka birşey verme ama meyve filan üçgün sadece balkabagı
Hangi marketten aldin ben bulamadim bi yahu.
Hero baby var heryerde de hipp yok. Ebebek boluda neyse gidince artik :-/Hipp i jokerden almıştım hero baby migrostaydı
Hero baby var heryerde de hipp yok. Ebebek boluda neyse gidince artik :-/
Kızlar ek gıda olarak iyimi oluyor benim kizkardesimde kahvalti olanindan bide aptamil sütlü 5 meyveli almış ben daha hic yapmadım sebze çorbasına başladık bunlardanda verebilirmiyim arada emziriyorum bide çok bilgisizim yaHero baby var heryerde de hipp yok. Ebebek boluda neyse gidince artik :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?