2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Saglik ocagi ya el mahkum :-/ disiniz hayirli olsun bu arada :) bizimki memm memm agliyor bu ara disten mi anlamadim bi.
Diş çıkarken elinizi sürttüğünüzde ağlar yada çığlık atar diye bir yerde okumuştum. Büyük ihtimalle yerler oluşmaya devam ediyor. Bizim salyalar :) yerlere kadar uzuyor. Kız pasaklı ağzının suyunu topla deyince gülüyor :) Bizde de ayağa kalkıp basma sevdası var. Sanki Macellan dünyanın yuvarlak olduğunu keşfediyor arkadaş ağzı kulaklarda

Anacım ben tek linke yetişemiyorum siz konu konu dolaşıp msj okuyup yazıp milletle tartışmaya nasıl enerji buluyosunuz ayol
Gece denk geldi. 2ye kadar oturunca, burda mevzu kalmayınca.... geziyor insan. Ay ben gerçek hayatta komşuya bile gitmem. Laf sohbet boldur da öyle "gün" yoktur bende. Burda ohoo... İyi oluyor. Bütün dünyam burası oldu kızdan sonra alışveriş burda muhabbet burda dedikodu desen ay anam o da var daha ne isteyeyim

Kızlar oğlumun elinde küçük karton vardı ağzına sokuyor diye aldım Nasıl ağladı geri verdim oynamaya devam etti tepkide veriyor sıpa artık

Benim kızın da sevdiği fil oyuncağı var ben de onu almıştım elinden sonra çığlığı bastı tekrar verince yüzünde gülücükler açtı

Ya kafayı yiyeceğim tam kızı uyuttum oturacağım yukarıdaki gerizekalı komşular bisey çakıyorlar tak tak Uyandi cocuk sürekli ya matkap ya civi valla gidip kavga edecek cok fena sinir oldum Bn bu çocuğu uyutabilmek icin Bi saat uğraşıyorum ya

Kaynar su ekliyorum çok açmıyorum ama Can'ım iki üç kaşık yeter ilk sefer için
Canım yaptım ama oğlum hiç begenmedi ve çok sinirlendi yemek istiyor ama tadını beğenmiyor puskurtuyor sıpa armut suyu verdim şimdi biraz canım ben kabağı çok yapmışım doksemmi yoksa birkaç saat sonra birkaç kaşık daha versem olurmuki

Verme Can'ım bugünlük yeter bak bizimki birbuçık hafta snra alıştı dök bence taze yaparsın hergün zorlama tadımlık tadımlık alışacak başka birşey verme ama meyve filan üçgün sadece balkabagı

hipp organik 7 tahıllı aldım oğlum çok sevdi. Günde yarım öğün olarak veriyorum şimdilik. Hero baby 8 tahıllı peynirli pekmezli vardı bi de markette, emin olamadım başında organik yazmıyo diye alsam mı ki

Hangi marketten aldin ben bulamadim bi yahu.

Elimi surttugumde dislerini susuyor ama bilemedim simdi. Acaba daha neler ogrenecegiz. Hersey saskinlik sebebi zaten hele aynaya bakinca. Abartisiz boyle bakiyor sonra yalamaya calisiyor.

Yani balkabağı bugün birkaç kaşık verdim başka bişe vermeyimmi bugün meyve suyu falan bide iki gündür yerelmasi ve havuç püresi yapıp veriyordum yapmayım mi yani

Epeydir bakamadım umarım herkes iyidir
Benim kızım beni çok yoruyor artık huyu suyu değişti çok mız mız oldu hiç yanından ayrilmama izin vermiyor
Uykudan uyandigini gibi ağlamaya başlıyor neden böyle oldu anlamıyorum
Çok gerginim artık hareketlerimde asabilesti eskisi gibi gülüp oynamiyoruz

Hero baby var heryerde de hipp yok. Ebebek boluda neyse gidince artik :-/
Kızlar ek gıda olarak iyimi oluyor benim kizkardesimde kahvalti olanindan bide aptamil sütlü 5 meyveli almış ben daha hic yapmadım sebze çorbasına başladık bunlardanda verebilirmiyim arada emziriyorum bide çok bilgisizim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…