Nerdeee :) ama migros var şükür ciknca bakayim bi tesekkür ederim :)Joker yok mu oralarda? Hipp migrosta da varmış baktım da şimdi.
Bende sutum var acele etmesem mi diyorum ama yemek istiyor belli o kadar kararsizim ki.Kızlar ek gıda olarak iyimi oluyor benim kizkardesimde kahvalti olanindan bide aptamil sütlü 5 meyveli almış ben daha hic yapmadım sebze çorbasına başladık bunlardanda verebilirmiyim arada emziriyorum bide çok bilgisizim ya
Dönem dönem değişiyorlar bnmki de 1 hafta çok iyi oluyor Hahh diyom yoluna giriyor 2. Hafta kök söktürüyor sanirim Bu bebişlerini doğaları böyleEpeydir bakamadım umarım herkes iyidir
Benim kızım beni çok yoruyor artık huyu suyu değişti çok mız mız oldu hiç yanından ayrilmama izin vermiyor
Uykudan uyandigini gibi ağlamaya başlıyor neden böyle oldu anlamıyorum
Çok gerginim artık hareketlerimde asabilesti eskisi gibi gülüp oynamiyoruz
Kızlar ek gıda olarak iyimi oluyor benim kizkardesimde kahvalti olanindan bide aptamil sütlü 5 meyveli almış ben daha hic yapmadım sebze çorbasına başladık bunlardanda verebilirmiyim arada emziriyorum bide çok bilgisizim ya
Sanırım sen yeterince acıklı soyleyememissinCan'ım yorumunu okudum eşime dedim destegıne ihtiyacım var diye başka ne yazmışlar diyorbenimki yemedi
Canım benimkide yemek istiyor 3 4 kaşık veriyorum vermeyince nasıl ağlıyorBende sutum var acele etmesem mi diyorum ama yemek istiyor belli o kadar kararsizim ki.
Yani balkabağı bugün birkaç kaşık verdim başka bişe vermeyimmi bugün meyve suyu falan bide iki gündür yerelmasi ve havuç püresi yapıp veriyordum yapmayım mi yani
Arkedeşlerrr :) Yedirmiyoruz tattırıyoruz. Sadece 1 çay kaşığı :) Herşeyin tadına baksın. Verin sonra damak tadı oluştuğu için hiçbirşey yemiyorlar veee yutamıyorlar :) Onlar zaten süte devam edecekler. Memeyi biz besin aracı, onlar ise kendi parçaları gibi görüyorlar. Siz kolunuzu bir yere bırakıp gidebiliyor musunuz? Doktorla konuştum, merak etmeyin gelişim yavaşlayacak dişlerden dolayı yeme ve emme isteği azalabilir dedi. Şimdi bizde yoğurt ve muhallebi cepte. Öyle olmasına rağmen bunları istemeyip, biberon istiyor. Muhallebi kaşığını çıkartıp biberon; biberonu çıkartıp muhallebi veriyorum. Patates havuç deniyoruz ki dün bunun yanında aynı anda hem su hemde biberon vardı :))Canım benimkide yemek istiyor 3 4 kaşık veriyorum vermeyince nasıl ağlıyor
Dis bugdayi yapan var mi?
Kızlar ek gıda olarak iyimi oluyor benim kizkardesimde kahvalti olanindan bide aptamil sütlü 5 meyveli almış ben daha hic yapmadım sebze çorbasına başladık bunlardanda verebilirmiyim arada emziriyorum bide çok bilgisizim ya[/QUO
Bizim doktor kaşık mamalarını önermedi içindeki tahıllardan dolayı. Tahıllar alerjendir dikkat edin. Kavanoz mamalarına olur dedi. Ben hippi sordum. Şu ana kadar aldığım bütün hipp mamalarının arkasına baktım. Meyveden gelen şeker fruktoz var o da normal. ( Ben pancar ve şeker kamışından gelene karşıyım bu glikozdur ve direk kanser hücrelerini beslediği bilimsel olarak ispat edildi. Yani kanserli hücre şekerle besleniyor, o yüzden kanser hastalrına şeker yasak.)
Yalnız, yakında beni marketten kovacaklar. Milupa ve hero baby de bazı ürünlerinde içinde şeker var. Alırken dikkat edin. Bulamazsanız e-bebekte yada babymall da bugün hipp te indirim var 50 tl altı 5 tl kargo, 50tl üstü 3 tl.
Doğru rota ishal ve karın ağrısı yapabiliyor. Bizde olmadı ama doktor olabilir dedi. Normalde diğer aşılar krıgınlık halsizlik ağrı yapıyor@tatlilavinya disiniz hayirli olsun:)darisi digerleeine.
carmen 4.aylik asilari ishal yapmaZ ama rota yaptirdiysan o yapar diye biliyorum
verme canım sonra alerjı olursa neyın alerjı yaptıgını bilemezsinYani balkabağı bugün birkaç kaşık verdim başka bişe vermeyimmi bugün meyve suyu falan bide iki gündür yerelmasi ve havuç püresi yapıp veriyordum yapmayım mi yani
ay yok hemen gülüyorumSanırım sen yeterince acıklı soyleyememissin
Kıl kurdunu bilmem ama gece terörü çocuk ayaklarında oluyor ve gece terörü sadece ağlamak değil uyurgezer gibi kalkıp dolaşıyor falan. Önceden de yazdım bence sizin bebeğiniz uykuya geçişi yapamıyor ondan uyanıyor
Aynı benim eşim de öyleydi. Dediğin gibi insan verimli de uyyamıyor o duymayacak diye. Ben çözümü beraber uyuyup kızın sesini duyunca kalk şuna bak demekte buldum
Benimki de kafasını rahat çeviriyor, kaldıriyor,kendini yan çevirebiliyor. Yüzüstünü denedim hiç sevmedi agladı hep.Can'ım hic yüzüstü yatırmayı denedin mi benim kızım da sırtüstü yatınca hemen uyaniyor yüzüstü yatınca baya Bi uyuyor gündüz degil gündüz az uyuyor ama geceleri yüzüstü iyi uyuyor ama tabi yuzustunun sakıncası var mı bilemem yanlış yönlendirmek istemem bnm kızım kafasini cok rahat çevirdiği icin sorun yasamıyoruz yüzüstü yatırırsan sürekli kontrol et ama
Hayırlı olsun. Darısı başımıza.Kizlar dun gece bebis elimi kemirirken disi ciktini farlettim)
On alttan pirtlamis, boyle seffaf gibi tirtikli gibi.. Allaaam cok tatliiii
Hic de belli etmedi, 5 gundur bi durup dururken dudak buzup aglamasi vardi o kadar.
Darisi basiniza. Ozellikle @Carmen_el
Durduğun hata.Ben gordum ama simdi birine goturup onlarin gormesini saglayip aldirsak mi diyoruz
Bizde altin aliniyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?