Yok :Nasıl olduğunu da bilmiyorum.
Hangi marketten aldin ben bulamadim bi yahu.
@tatlilavinya anammm sizde cikardiniz biz 3 gundur çok mizmiziz ya o pasta kremasindan ya dişten diyom hayırlıoolsun canım darisi bize inşallah
Kizlar dun gece bebis elimi kemirirken disi ciktini farlettim)
On alttan pirtlamis, boyle seffaf gibi tirtikli gibi.. Allaaam cok tatliiii
Hic de belli etmedi, 5 gundur bi durup dururken dudak buzup aglamasi vardi o kadar.
Darisi basiniza. Ozellikle @Carmen_el
İyi akşamlar kızlar
Bugün 5. Ay kontrolümüz vardı ve rota aşısının 2. Dozunu olduk
Bu ay kendi açımızdan rekor kırmışız ve 1100 kg almış Dr maşallah dedi:)
Hausmann Ferrum demir damlasına başlıcaz 4-5 kullanıp kakasında kan olmazsa ek gıdaya başlıcaz Dr meyve ile başlatıyor sonra yoğurt ve muhallebi dedi
Daha önce yazmıştım kızımın boynunda çenesinde kızarıklık vardı son günlerde çoğaldı vücudunda da var emdiği için benm yediklerim dokunmuş. Tahin pekmez helva cips paketlenmiş gıda yiyor musun dedi
Süt yapsın diye tahin pekmez ve helva çok canım çekince de cips yiyorum dedim artık yeme dedi coresatin krem verdi
Kızımın cildi çok kuru sık sık nemlendir dedi. Banyodan sonra ıslakken Bebe yağı kurulayınca da bioderma demlendirici kullan dedi
Yürüteci sordum varsa günde en falan 10 15 dk bindir dedi almadım dedi o zaman alma dedi
Artık destekli oturtabilirsin ayağını bastırabilirsin dedi
Geceleri 2-3 kez bazen daha fazla uyanıyor dedim gece 2 kez beslenmesi normal dedi.
Muayene içn soyduğumda Dr gördü nasıl ağladı beni yabancılamıştır artık yabancılamaya başlar dedi.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe yazrım:)
Offff cnm kısır çekti
Olabilir, pırasa sür :) beyaz yerini halka şeklinde kes sür. Ya da taze soğanla kaşı :)Tosbamin ateşi var 4 5 gündür boğazı kızarmış doktor öyle dedi.geçen ayki kontrolde sertleşme var gibi duruyor damağında dedi ve hep tükürük akiyo eline ne alsa hoop ağza geceleride uyumuyor mizmız emmeside azaldı sizce dişi mi çıkacak
Bi deniym bakalım eminim çok boşuna gidecek ☺Olabilir, pırasa sür :) beyaz yerini halka şeklinde kes sür. Ya da taze soğanla kaşı :)
PASTA KREMASI MI????
Bizimki bugünkü buharda haşlamamız. Altına akan sebze suyuyla açtım. Yarım havuç yarım patates içine de az z.yağı koydum. Öğürdü gene, su verdim. Sonra azıcık yoğurt koydum sebzenin tadı üstte kalacak şekilde. GötürdüEki Görüntüle 1778705
Tatlım damlaya dikkat et. Bende 4 damla başladım mahvetti. 2 damlayla başla gün aşırı sonra hergün 2 yap, sonra gün aşırı 4 sonra hergün 4 yap dedi doktor bana..
Bebe yağını da direk sürmeyiniz dedi. Banyo son suyuna yarım maşrapanın içine 10 damla bebe yağı koy dedi. O bayağı nemlendiriyor. Zeytinyağı yada badem yağıyla da direk yağlamayın. Kıl köklerini beslediği için kıllandırıyor. Kıllı kız istemez kimse :) Ağdacı lazım sonra maaşlı
Hangi gıdalar GDO açısından yüksek riskli
GDO açısından en yüksek riskli gıdalardır.
- Soya
- Pamuk
- Kanola
- Mısır
Aldığınız paketli bir üründe
- Mısır şurubu
- Yüksek fruktozlu mısır şurubu (nişasta bazlı sıvı şeker)
- Mısır yağı
- Mısır nişastası
- Maltodekstrin
- Soya unu
- Soya yağı
- Bitkisel yağ
- Pamuk yağı
- Soya lesitini
- Soya proteini
- Fruktoz
- Dekstroz
- Kanola yağı varsa o ürünün GDO’lu olma ihtimali yüksektir.
Bunlar bebek ürünlerinde de bulunabiliyor. Mesela Milupanın rezene ve papatya çaylarında dekstroz var.
İçime sinmiyor ama bebelac'ın nutrikonfor mamasını kullanıyorum çünkü kız isteyerek içiyor ve bu mama gaz ve sindirim problemlerine karşı iyi geliyor da içinde buğday ve mısır??? nişastası var. Şu anda kullanılan tüm endüstriyel ve yediğimiz mısırlar GDOlu maalesef. Çok sevsem de uzun zamandır mısır yemiyorum ben...
bende bizim kiz babasina cekti diyordum megersem annem yagli yordu ondanmisTatlım damlaya dikkat et. Bende 4 damla başladım mahvetti. 2 damlayla başla gün aşırı sonra hergün 2 yap, sonra gün aşırı 4 sonra hergün 4 yap dedi doktor bana..
Bebe yağını da direk sürmeyiniz dedi. Banyo son suyuna yarım maşrapanın içine 10 damla bebe yağı koy dedi. O bayağı nemlendiriyor. Zeytinyağı yada badem yağıyla da direk yağlamayın. Kıl köklerini beslediği için kıllandırıyor. Kıllı kız istemez kimse :) Ağdacı lazım sonra maaşlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?