2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Esime bulasmisti gecen sene. Koskoca adam yaa

mukut31 sagol canim guzel paylasimlar icin. Ben son dk.ciyim hep ya. Ek gidaya gecmeden bir gun once okicam heralde hepsini, napcam bilmiyorum. Zaten hic bir sebzeye de guvenmiyorum. Nerden alcaz? Ipek hanimin ciftliginden soyliyim diyorum. Onlar da bozdu mu acaba? Sen nerden biluyorsun organik yumi yumi nam-i diger mukut31 ?

Insallah uyuyabilmissindir. Zor uyudum onda da sikintili uyudum cok iyandim. Simdi de oglum uyandi. Gozlerim yaniyor ya.
Uyudum cnm çok şükür 3-4 kere uyandı ama 7-8 den iyidir. İnşllh sen de bugün uyursun :)

Gözünüz aydın cnm :)

Bu kdr sorumluluk çok fazla cnm işin zor

Bizim yanda kv ler var faydaları yok zararları var. Tam oğlanın yattığı odanın bitişiğinde oturuyolar bir sandalye çekişleri var zannedersin ki deprem oluyo. Duvara çivi çakıyolar. Gelmiyolardı ne güzel küslük vardı ama şimdi geliyolar yüz buldular hergün.. Bu akşam oğlan uyudu 8 gibi ev de kalabalık kp bağıra bağıra konuşuyo bn de kv ye uyuyo biraz sessiz olalım dedim. Kp, kv ye "kızım sana söylüyorm gelinim sen anla" yaptı. Böyle çocuk yetiştirilmezmiş onun için sesini mi kısacakmış uyanırsa uyanırmış bi daha uyurmuş daha neler neler. Küfür etmemek için çıktım odadan... Bn zaten tv açık aydınlıkta uyutuyorm gündüz sese uyanmasın diye. Ama evde ordu halinde yaşamıyoruz bn tek başıma ne kadar ses çıkarabilirim ki. Oğlum bi ara misafirlerin sesine alışmıştı millet gidince uyumuyodu. Aptal herif giderken gidiyorm bile demedi bn de mutfaktaydım yüzüne bile bakmadım. Keşke laf söyleseydim de küsüp gelmeselerdi bi daha..

Cnm sanırım bu aralar herkesin öyle. Hoş benmki zaten uyumuyodu uykuyu düzelttik kucak başladı şimdi bi de tekrar uyku sorunu. Bizimki dişten. Allah yardım etsin hepimize.

Şurup olayı aynı cnm yaa. Peditusu hiç sevmedi diğerini içiyodu kaşıkları ayırt ediyodu :)

Maşallah kuzuya :)

Cnm bn de çorbaya hep yoğurt koyuyorum. İştahlı bebeğim dr yoğurt oğluna öğün olmaz artk dedi o yüzden çorbaya koy dedi.

Cnm Allah yardımcın olsun. Bnmki dışarda takılmaz evde akşamlar ama ztn geç geliyo hep yorgun :/ sen de sıkma canını biraz durumu kabullen ama iş yapma. Durmadı yetişmedi de geç

Cnm Allah kolaylık versin. Kucakta çocuk çok zor seni çok iyi anlıyorm biz de yapışık ikiz gibiyiz. Eşim yanımda ama dediğin gibi pek bi fayda yok, yorgunn... En azından annenlerdesin öyle düşün 5-10 dk ne tutsalar kar biz de o da yok. Annem çalışıyo haftasonu gelebilirse geliyo 1 gece kalıyo. Bn gitmiyorm. Annmden başka ailelemde kimseyle görüşmüyorm. Neyse bu mevzu uzar gider... Anlayacağın bn de o da yok eve tıkılıp kaldım

Bu arada 2 gündür habersiz misafir geliyo oğlum zaten dişten sıkıntılı bi de kalabalıkta düzeni kaçtı kucaktan kucağa ağlıyo hep..o yüzden anca fırsat bulup toplu cvp yazabiliyorm tabiki hepsine yazamadım :)))
Diş için bugün taze soğan sürdü eşim oğluş hem çok rahatladı hem de ağzından çekince geri istedii zaten değişik bi çocuk. Milletinki limon yiyince surat ekşitir bizmki deli gibi emiyo :))))
Neyse kızlar çok uzunnnnnn oldu. Kusura bakmayın ama özlemişim 1 günde sizlerle paylaşmayı. Hepinize booool uykulu güzel geceler olsun

Yvzbt yesil sogani koparip tikancak diye cok korkuyorum.yesil mi beyaz mi yerini feriyorsun?

doktorumuz simdilik kereviz ve kividen Uzak durun demisti.keeeviz cok alerjik kizlar.balkabagi ilacaiz dokunmuyorsa corbalarina kat dedi.bilgim yok balkabagi ilaclanmiyor gibi birsey dedi.biz zaten koyden alip donduruya atmistik.
ranapinar canim suclu kefir tabiki.
sut urunu.doktor bize 1 yastan sonra denetecwk.once yok.
bu arada yumurta alerjisi olanlar dikkat etsin.9.ay asilarinda menenjit asisinda yumurta var.hastanese yaptirin.birde 1 yas asinda var.
bizim doktor yer elmasi icin cokta lazim degil gibi bir ifade kullandi.
birde biz demir damlasini 9.ayda kan tahlili yapacak.ona gore kullanacagiz.

Kızlar hepinizi çok özledim uzun zamandır yazamıyorum siz de maşallah döktürmüşsünüz okuyana kadar günler geçti ama hepsini okudum sünnet olanlara dişi çıkanlara hayırlı uğurlu olsun inş. Huysuz bebiş annelerine Allah kolaylık versin. Bu arada ben işe başladım 16 saat dersim var annemingetirdik bebeğe bakması için şimdilik bir sıkıntı yaşamadım dört gün gidiyorum çok uzun ayrı kalmıyorum. Ama geçen gün çok bozuldum benim kucağımdayken annem gel dedi atladı kızım ben onun kucağında gel dedim arkasını döndü kahroldum ya.
Benim kıza akşamları bir haller oluyo gün içinde Mutlu neşeli sıkıntısız olan çocuk akşam olunca huysuz mızmız kucakçı bişey oluyo gece uykuya dalarken de çok ağlıyo kucağımda uyutuyorum sakinleşene kadar ölüyorum resmen sakinleşince uyuyo sıkıntı yok ama bu ağlama nöbetlerini alışkanlık haline getirdi uyku eğitimi vermek istiyorum ama başlangıçtaki ağlamalarına ne eşim dayanabilir ne annem ne yapacağım bilmiyorum onları ikna etmem gerek yoksa gelip çocuğu kaldırırlar kesin benim eğitim de hayal olur

Doktor tahılların alerjen olabileceğini söyledi. Şimdilik kavanoz verin de kaşık mama vermeyin. Bir de GDO meselesi var ya
Su an vermiyorum zaten sadece tattirma olarak devam ediyoruz. Yarin bir gün lazim olur diye bakindim bulamadim hic o yuzden sordum cikmisken alayim elimin altinda bulunsun diye yaz gelse annemden alirim organik organik de az sabretcez.

Gunaydin kızlar. Sabah annemler geldi memleketten ve ayağının tozuyla sabah kahvaltıda rafadan yumurtanın sarısını sokmuş bebisin ağzına kaşla goz arasında O kadar da anlattım daha once 6 aydan once su bile verilmeyecek diye. Allahtan oglum tükürdü hemen sildim ağzını. Yumurta yasak diyorum o zaman corba yaparım oğluma diyo

Dün Dr muz

Büyükler niye böyle ki evlendğimden beri yılda 2-3 kere gelen kV çocuktan sonra nerdeyse her hafta gelmeye başladı 1 ayda bu 3. Gelişi yarın da gelecekmiş gelsin sözüm yok ama zıttıma hareket etmesin kızın ağzına bişey tıkıştırmaya kalkmasınnn

Günaydın kizlar.
dirim keci sütünden yapicaz deniycez o zaman ya alerji var mi yok mu hala belirs iz
Angiedare canm gozun annenin üstünde olsun
bu arada kizim kose takımından asagi düştü ayağının birini tuttum ama yakalayamadkm kafasi degdi biraz bes dk agladi yazik yavrum yaa bakıyordum gözüm ustundeydi normalde emekleme hareketi yapio ama yavas yavas birden dizlerinin cekti iyice resmen uctu cocuk durur durur kosesine gelince emekler sipa öldüm öldüm dirildim yaa icini nasil cekti iki dk minik kuş simdi iyi cok şükür.gülmedi pek ama sese tepki verio gözleriyle takip ediyor konuşuyor kendince motor hareketleri normal kusmadi da ayy dikkat edin yaa gidemez demeyin napcak lari belli olmuyor

Geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın. Biz artık bırak koltuğu oyun halısında bile durduramıyoruz. Yere battaniye serdim onun üstüne de temizlemesi kolay olur diye çarşaf. Bi ucundan bırakıp lavabodan dönene kadar öbür ucundan çıkıyo velet. Dün koltuğun altına girmiş bağırıyodu

Günaydınlar herkeseee :))

Cnm bn de korkudan 2 hafta erteledim dedim kafamız kaldırmaz falan ama 2 uykusunda çok ağladı başta kucağımda sakinleştirip yatırdım sonra daha kolay oldu zaten sallarken de ağlıyodu son zaman. Sonra alıştı ama istikrarlı olmak lazım gece de gündüz de aynı şekilde

Kolay gelsin sana cnm insanın kendi annesi yapınca daha zor olsa gerek

Cnm çok geçmiş olsun Allah korumuş. Bn de yere yorgan attım 2 katlı 3 gündür kucağımdan indirmeye çalışıyorm oraya koyuyorm çünkü çok hareketli :/

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…