2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben vardım da foruma giremedim. Sanırım oğlum diş çikarıyor. Bu günlerde uyuyor yarım saat sonra aglayarak uyanıyor eli agzinda. Saatlerce uyumuyor.
Cogumuz öyleyiz sanırım canım hepimizi bi dis derdi sardı bizim gecelerde şaştı saat 2:30 da uyanıp oyun oynadık :)

Senin yazduklarini okudum anlıyorum ama uygulaması şimdi den korkutuyor beni aglatiyor gözü mun önüne geldikçe ufaklık eşim de dogru yapmamiz gereken bu diyor
Biraz daha zamana ihtiyacim var galiba anne olarak yapmam gereken lerin farkina varmaliyim.Bugun oglani uyutmak icin asagi parka indirdik temiz hava kangurunun sallantisiyla uyuyor yavrucak..çok şükür :)

Maşallah aman öyle devam etsin

Bir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.
Aynısını benim eşim de derdi ki ara ara halen der. Ben de evet ağır geliyor diyorum ama yalan değil ağır geliyor. Bunu dedim diye ben şimdi kötü anne mi oldum ya da çocuğumu sevmediğimden mi diyorum. Yiğitliği şey sürdürmiim diye niye yalan söyliim. Evet ağır geliyor ve sen bunu duymana rağmen beni eleştirceksen yardım etmiceksen babayım diye ortada boş boş dolanmıcan o Zaman. Senin yaptığın daha büyük bi kötülük bence

Aynen böyle şeyler hazır olmayınca olmuyor. Ben sözde çok hazırdım başladım bi güzel. 3. Gün gündüz uykusunda o kadar ağladı ki bi üç gün ağladı düşünün Nasıl dayandım hala kendime şaşıyorum aldım kucağıma en ÖSS'nda ben de bi yandan ağlıyorum tamam tamam sallıcam seni istersen okula gidene kadar sallarım diyorum yavrum da saf saf bakıyor

Allahtan eşim de olanı biteni görüyo da en azından bana destek oluyo o anlam da. Taşınmalı buralardan...

Eşin anlayışsız biraz cnm kusura bakma da yardımcı olmuyosa da sussa daha iyi bnce. Bnmki öyle psikolojik baskı uygulamıyo ama yardım yok pek. Oğlan uyuyo bulaşıkları topladım duşa gircektm adam o ara uyumuş. Kaldırsam tamam tamam der uyur yine duymaz. Bm yine duş alamıcm geceye kalır yine :/

pofuduk ayna cnm sen de bnm gibi teorik var uygulama yok :))

Yaa ben ne güzel uyguluyordum geçen yürüyüşe çıktık asansörde üst kat komşummuş beni görünce çok ağlıyor demi dedi o hafta da uyku eğitimi veriyorum. Evet dedim bozuldum tabi. Hasta mı ya derdi hayır dedim bazı Bebek huysuzdur böyle ağlar dedi bana. Ama Nasıl bozuldum ki kızım öyle bi Bebek değildir aslında ben de çocuk bakıyorum da derdi hani siz bizim sesimizi duyuyor Muş'unuz hiç der gibi. Eve geldim bi güzel ağladım. Kadını ömrümde ilk kez gördüm ne hak buluyor kendinde beni eleştirmeyi. En çok bozulduğum kızıma laf atması benim bebeğim öyle huysuz değildir yani. Dedim kendim rahat edecek diye çocuğu rezil ettim. Kadının ya oğlu var biz de onun gürültüsünden duramıyoruz. Ergen mildir nedir bağırır hoplar zıplar anasına babasına bağırır. Ben ona laf ettim mi? Gerçi o kadın olduğunu bilemedim o an dumur oldum tabi. Anlasam derdim vala biz de senin oğlunun gürültüsünden duramıyoruz diye. Bunu benim evime gelen misafir bile diyor yani. Olayı eşime de anlattım akşam gelince bi posta da ona ağladım
pofuduk ayna cnm sen de bnm gibi teorik var uygulama yok :))[/QUOTE]

[/QUOTE]
Cnm bnm oğlum huysuz. Seninki de olabilirdi ama öyle söyleme hakkı yok dengesiz... Sen rahat ol bebek bu ağlar da eder de yani kimseyi ilgilendirmez. Bnm komşum kv. O da oğluş ağlayınca ne oldu diye geliyo. Sankş bebekler hiç ağlamaz da ağlayınca şok geçiriyo. Halbuki oğlum genelde ağlar..

Bu arada bugün hava serin rüzgar var dışarı çıkmama kararı aldk. Oğlan da koca da uyuyo tam bi işe başlıcm oğlum uyanır :/

kızlar doğal diş kaşıyıcı pırasa veriyorum ben kızıma :) annem akıl verdi sana da veirrdim ben diye :) bayılıyor ona, ağız beş karış kemiriyor konuşuyor onunla sanki 'daha önce nerdeydin' der gibi :) biraz kokuyor ama dayanıyoruz tavsiye ederim koparamıyor merak etmeyin biraz uzun verin ama.

benimki de gelecekmiş yaa dün telefonda öyle dedi bi de habersiz gelcem diyo türlü türlü heyecanlar yaratıyolar kendilerine :) ama benimki ağzına tıkıştırmıyor bi keresinde kızmıştım işe yaramış anlaşılan. her şeyi soruyor versem yer mi falan diye :)

Takma su dünya MALLaRİNİ benim kvde çocuk aglamasada gelirdi ay agladimi guzuumm yok diyom yok ağladı ben duydum ver bana emziriyodum sonra emer ver aglattin. Yok dovdun ... Üvey annesiyim ya hayır dediği gibi sevseydi çocuğuna derdi dimi pis ayaklarına girme yatağına yada öpme yüzünü dudağını elini...
[/QUOTE]

Valla bende kızıyorum ama benimki anlamayan cinsten:) beni dinlemeyip vermeye devam ederse bende bıkmadan kızmaya devam ederim:))

Böyle laf söyleyincede küsüp aramıyor 1 hafta sonra da gelcem diyo:))) ben zaten hiç aramam

Valla benim annem de dediklerimi yapıyor görunüyor. Ama birşey icin uyarsam öyle yapma böyle yap desem hemen bozuluyor bir sürü sayıyor bana. Biz hiç ćocuk büýütmedik mi ne kadar pimpiriklisin herşeyi takıyorsun... daha uzarsa da bak çocuğuna istediğin gibi beni gönder memlekete diyor. Eşim de eğer o bize destek olmaz da giderse bizi ve çocuğu memlekete götürmem göremezler diyor. Bana ne yap et iyi geçin diyor eşim. Zor yani insanın kendi annesi bile olsa ćoçuk yetiştirmede anlaşamayabiliyor.

Kızlar dün Dr yürüteç almadıysanız gerek yok dedi.

Annem sende bindin al bence ayakları kuvvetlenir diyor

Hemşire bir arkadaşım da kızı 2 ay büyük o da bindiriyor ve bana tavsiye etti

Ne yapsam bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…