Cogumuz öyleyiz sanırım canım hepimizi bi dis derdi sardı bizim gecelerde şaştı saat 2:30 da uyanıp oyun oynadık :)Ben vardım da foruma giremedim. Sanırım oğlum diş çikarıyor. Bu günlerde uyuyor yarım saat sonra aglayarak uyanıyor eli agzinda. Saatlerce uyumuyor.
Can'ım bi gün ya. Bismillah dieceksin kendine uygun bi uyku düzeni oluşturacaksın tabi bebeğinin huyu suyu da önemli. Uyku saati gelince uyutmaya zorlicaksın uyuduğu kadar uyuyacak. Uyku saati bitince kaldıracaksın ve onun uykusu gelse bile eğer saati değilse uyutmicaksın. 2gün bildiğin işkence oluyor o ve sen uykusuz kalıyorsun onun ağlamalarına dayanmak da canası ama en geç çok inatçı bi çocuğun yoksa en geç 3.gün düzene girer. Ama gerçekten zor oluyor bunu bil kendine güvendiğin bi Zaman'da başla
annemle konuştum sesini kaydetmistim damagini cek azcik su icir cok korkmus yazik dediuyuyor simdi ayakciklarimda sütünü icirio yatagina koycam ins takipteyim Allah hepimizin kuzularini korusun insan kafayi yicek gibi oluyor
bu kaynanalar da ogullarini hic sevmiyorlar bence oglunun huzurunu dusununen gelini sevmese bile iyi davranir icinden iyi davranmak gelmiyorsa en azindan mesafeli davranir anacim geneli herseye burnunu sokuyor.benimki cok şükür agzi var dili yok hatim indiriyor surekli
Aynısını benim eşim de derdi ki ara ara halen der. Ben de evet ağır geliyor diyorum ama yalan değil ağır geliyor. Bunu dedim diye ben şimdi kötü anne mi oldum ya da çocuğumu sevmediğimden mi diyorum. Yiğitliği şey sürdürmiim diye niye yalan söyliim. Evet ağır geliyor ve sen bunu duymana rağmen beni eleştirceksen yardım etmiceksen babayım diye ortada boş boş dolanmıcan o Zaman. Senin yaptığın daha büyük bi kötülük benceBir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.
Sen dediğim de eşim Can'ım aman üzerine alınmaBir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.
Aynen böyle şeyler hazır olmayınca olmuyor. Ben sözde çok hazırdım başladım bi güzel. 3. Gün gündüz uykusunda o kadar ağladı ki bi üç gün ağladı düşünün Nasıl dayandım hala kendime şaşıyorum aldım kucağıma en ÖSS'nda ben de bi yandan ağlıyorum tamam tamam sallıcam seni istersen okula gidene kadar sallarım diyorum yavrum da saf saf bakıyorSenin yazduklarini okudum anlıyorum ama uygulaması şimdi den korkutuyor beni aglatiyor gözü mun önüne geldikçe ufaklık eşim de dogru yapmamiz gereken bu diyor
Biraz daha zamana ihtiyacim var galiba anne olarak yapmam gereken lerin farkina varmaliyim.Bugun oglani uyutmak icin asagi parka indirdik temiz hava kangurunun sallantisiyla uyuyor yavrucak..çok şükür :)
Allahtan eşim de olanı biteni görüyo da en azından bana destek oluyo o anlam da. Taşınmalı buralardan...En iyi çözüm uzak olmak canım ama mümkün olmuyo iste yakınsa da mesafe koymak gerek de arada esler var nasıl mesafeli olacaksın. Benim esim biliyorum ki sırf bende onun annesine oyle davranmayım diye annemi alttan aliyo yumusak davranıyo tepkilerini cok fazla belli etmiyo
Eşin anlayışsız biraz cnm kusura bakma da yardımcı olmuyosa da sussa daha iyi bnce. Bnmki öyle psikolojik baskı uygulamıyo ama yardım yok pek. Oğlan uyuyo bulaşıkları topladım duşa gircektm adam o ara uyumuş. Kaldırsam tamam tamam der uyur yine duymaz. Bm yine duş alamıcm geceye kalır yine :/Doğru dürüst iş yapmıyorum zaten. Adamın haftada 1,bazen 2 kez arkadaşları ile çıkması batıyor artık. O çıkmazsa iyice bunalırmış da bu kadar da yardım edemezmiş de. Annem gelsinmış. Annem memleketten gelir 2-3 hafta kalır. 1 hafta gider babama eve bakar. Annemin bu memlekete gidisine bile laf eder.
[/QUOTE]Yaa ben ne güzel uyguluyordum geçen yürüyüşe çıktık asansörde üst kat komşummuş beni görünce çok ağlıyor demi dedi o hafta da uyku eğitimi veriyorum. Evet dedim bozuldum tabi. Hasta mı ya derdi hayır dedim bazı Bebek huysuzdur böyle ağlar dedi bana. Ama Nasıl bozuldum ki kızım öyle bi Bebek değildir aslında ben de çocuk bakıyorum da derdi hani siz bizim sesimizi duyuyor Muş'unuz hiç der gibi. Eve geldim bi güzel ağladım. Kadını ömrümde ilk kez gördüm ne hak buluyor kendinde beni eleştirmeyi. En çok bozulduğum kızıma laf atması benim bebeğim öyle huysuz değildir yani. Dedim kendim rahat edecek diye çocuğu rezil ettim. Kadının ya oğlu var biz de onun gürültüsünden duramıyoruz. Ergen mildir nedir bağırır hoplar zıplar anasına babasına bağırır. Ben ona laf ettim mi? Gerçi o kadın olduğunu bilemedim o an dumur oldum tabi. Anlasam derdim vala biz de senin oğlunun gürültüsünden duramıyoruz diye. Bunu benim evime gelen misafir bile diyor yani. Olayı eşime de anlattım akşam gelince bi posta da ona ağladım
pofuduk ayna cnm sen de bnm gibi teorik var uygulama yok :))
benimki de gelecekmiş yaa dün telefonda öyle dedi bi de habersiz gelcem diyo türlü türlü heyecanlar yaratıyolar kendilerine :) ama benimki ağzına tıkıştırmıyor bi keresinde kızmıştım işe yaramış anlaşılan. her şeyi soruyor versem yer mi falan diye :)Dün Dr muz
Büyükler niye böyle kievlendğimden beri yılda 2-3 kere gelen kV çocuktan sonra nerdeyse her hafta gelmeye başladı 1 ayda bu 3. Gelişi yarın da gelecekmiş gelsin sözüm yok ama zıttıma hareket etmesin kızın ağzına bişey tıkıştırmaya kalkmasınnn
[/QUOTE]Yaa ben ne güzel uyguluyordum geçen yürüyüşe çıktık asansörde üst kat komşummuş beni görünce çok ağlıyor demi dedi o hafta da uyku eğitimi veriyorum. Evet dedim bozuldum tabi. Hasta mı ya derdi hayır dedim bazı Bebek huysuzdur böyle ağlar dedi bana. Ama Nasıl bozuldum ki kızım öyle bi Bebek değildir aslında ben de çocuk bakıyorum da derdi hani siz bizim sesimizi duyuyor Muş'unuz hiç der gibi. Eve geldim bi güzel ağladım. Kadını ömrümde ilk kez gördüm ne hak buluyor kendinde beni eleştirmeyi. En çok bozulduğum kızıma laf atması benim bebeğim öyle huysuz değildir yani. Dedim kendim rahat edecek diye çocuğu rezil ettim. Kadının ya oğlu var biz de onun gürültüsünden duramıyoruz. Ergen mildir nedir bağırır hoplar zıplar anasına babasına bağırır. Ben ona laf ettim mi? Gerçi o kadın olduğunu bilemedim o an dumur oldum tabi. Anlasam derdim vala biz de senin oğlunun gürültüsünden duramıyoruz diye. Bunu benim evime gelen misafir bile diyor yani. Olayı eşime de anlattım akşam gelince bi posta da ona ağladım
pofuduk ayna cnm sen de bnm gibi teorik var uygulama yok :))
benimki de gelecekmiş yaa dün telefonda öyle dedi bi de habersiz gelcem diyo türlü türlü heyecanlar yaratıyolar kendilerine :) ama benimki ağzına tıkıştırmıyor bi keresinde kızmıştım işe yaramış anlaşılan. her şeyi soruyor versem yer mi falan diye :)
Valla benim annem de dediklerimi yapıyor görunüyor. Ama birşey icin uyarsam öyle yapma böyle yap desem hemen bozuluyor bir sürü sayıyor bana. Biz hiç ćocuk büýütmedik mi ne kadar pimpiriklisin herşeyi takıyorsun... daha uzarsa da bak çocuğuna istediğin gibi beni gönder memlekete diyor. Eşim de eğer o bize destek olmaz da giderse bizi ve çocuğu memlekete götürmem göremezler diyor. Bana ne yap et iyi geçin diyor eşim. Zor yani insanın kendi annesi bile olsa ćoçuk yetiştirmede anlaşamayabiliyor.valla ben anlamıyorum bu büyükleri bide zorlarına gidiyo dedikleri yapılmayinca bırakın iste bu bizim cocuğumuz istediğimiz gibi büyütelim. 12 saatlik yoldan yoğurt getirmiş oğluma yaptım organik organik yesin diyo
ranapinar canım gecmis olsun sabah bizimki de dişini kasirken parmağını gözüne soktu bi kac dk acamadi ağladı uyudu o sekilde uyanınca baktım bisey yoktu artık daha dikkatli olmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?