2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

valla ben anlamıyorum bu büyükleri bide zorlarına gidiyo dedikleri yapılmayinca bırakın iste bu bizim cocuğumuz istediğimiz gibi büyütelim. 12 saatlik yoldan yoğurt getirmiş oğluma yaptım organik organik yesin diyo

ranapinar canım gecmis olsun sabah bizimki de dişini kasirken parmağını gözüne soktu bi kac dk acamadi ağladı uyudu o sekilde uyanınca baktım bisey yoktu artık daha dikkatli olmak gerek

Sağoln kizlar bende serdim battaniye ama ev isinnmamisti oda.yalniz hani icli icli aglarkrn nefes alış sekli degisir ya ya cok heycanli bir sey anlatırken hih hih hıh gibi bebegimde böyle yapmaya başladı acaba donemsel mi yoksa düşmeden mi sizinkilerde var mj böyle bisiy

Ayağını tuttum dedinya orası aciyor olmasın bi elle tepkisine bak

Can'ım bi gün ya. Bismillah dieceksin kendine uygun bi uyku düzeni oluşturacaksın tabi bebeğinin huyu suyu da önemli. Uyku saati gelince uyutmaya zorlicaksın uyuduğu kadar uyuyacak. Uyku saati bitince kaldıracaksın ve onun uykusu gelse bile eğer saati değilse uyutmicaksın. 2gün bildiğin işkence oluyor o ve sen uykusuz kalıyorsun onun ağlamalarına dayanmak da canası ama en geç çok inatçı bi çocuğun yoksa en geç 3.gün düzene girer. Ama gerçekten zor oluyor bunu bil kendine güvendiğin bi Zaman'da başla

Can'ım gözünüz aydın bebeğin ne güzel sana ve kendine çok sıkıntı çıkarmadan diş sahibi olmuş böyle diş çıkarmak hepimizin başına inş. Bizim de altlat biraz kabarmış gibi

Oğlumun bi sıkıntusı varsa içli ağlarken o da öyle ağlıyo cnm ya canı acımıştır ya da korkmuştur

ranapinar agecmis olsun canım
filiz_ank maşallah bebisine
Angiedare kaynanayi aratmaz galiba annen
Yvzbt Canim yaa nedir bu kv kp lerden cektigimiz
Bunlara kökten bi çözüm lazım cnm yoksa içime ata ata kendimi yicem

Oğlumun bi sıkıntusı varsa içli ağlarken o da öyle ağlıyo cnm ya canı acımıştır ya da korkmuştur

Bunlara kökten bi çözüm lazım cnm yoksa içime ata ata kendimi yicem
En iyi çözüm uzak olmak canım ama mümkün olmuyo iste yakınsa da mesafe koymak gerek de arada esler var nasıl mesafeli olacaksın. Benim esim biliyorum ki sırf bende onun annesine oyle davranmayım diye annemi alttan aliyo yumusak davranıyo tepkilerini cok fazla belli etmiyo

Bizdeki sorumlu ama yaptığı herşeyi başa kakan,diğer erkekler gibi olup hiç yapmamakla tehdit eden, agzı bolca laf yapan koca tipi.
Bir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.

bi de emzigi nasil biraktirabilecegimizi soylesen:))
Emziğin başına önce bi kesik atın 3gün sonra çarpı işareti olacak şekilde bi kesik daha. 3gün arayla üste ve alta bi kesik. Daha sonra ortada kalan parçaları da kesince emziğin ortası boş kalacak böyle bıraktırabilirsiniz diyor. Kitapta yerini bulamadım yoksa fotosunu koyacaktım bulursam koyarım gene. Ben de denemedim benim kızım da geceleri emzik düştükçe uyanıyor çığlık çığlığa. Kendimi hazır hissedebilirsin o Zaman başlıcam inş

annemle konuştum sesini kaydetmistim damagini cek azcik su icir cok korkmus yazik dedi uyuyor simdi ayakciklarimda sütünü icirio yatagina koycam ins takipteyim Allah hepimizin kuzularini korusun insan kafayi yicek gibi oluyor

bu kaynanalar da ogullarini hic sevmiyorlar bence oglunun huzurunu dusununen gelini sevmese bile iyi davranir icinden iyi davranmak gelmiyorsa en azindan mesafeli davranir anacim geneli herseye burnunu sokuyor.benimki cok şükür agzi var dili yok hatim indiriyor surekli

Cnm Allah yardımcın olsun. Bnmki dışarda takılmaz evde akşamlar ama ztn geç geliyo hep yorgun :/ sen de sıkma canını biraz durumu kabullen ama iş yapma. Durmadı yetişmedi de geç
Doğru dürüst iş yapmıyorum zaten. Adamın haftada 1,bazen 2 kez arkadaşları ile çıkması batıyor artık. O çıkmazsa iyice bunalırmış da bu kadar da yardım edemezmiş de. Annem gelsinmış. Annem memleketten gelir 2-3 hafta kalır. 1 hafta gider babama eve bakar. Annemin bu memlekete gidisine bile laf eder.

Bir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.
annelik degil de anne dusuncesizce konuşup kafa utuleyen yardim edecegine surekli tavsiye edenler cok onlarla ugrasmak hatta gormek bile agir gekio de bence anlarsa

Üzülme canım bisey olmamıştır Allah'ın izniyle. Korkmuştur kuzum tabi ilk defa geliyo basına biraz büyüseler düşüp kalkmalara da alışacaklar

Kızlar havuç patatesi suda pişirip ezip yedirirdim bugün yoğurt koydum pişerken patates pismedi sizde bu hataya dusmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…