Günaydın kizlar.
dirim keci sütünden yapicaz deniycez o zaman ya alerji var mi yok mu hala belirs iz
Angiedare canm gozun annenin üstünde olsun
bu arada kizim kose takımından asagi düştü ayağının birini tuttum ama yakalayamadkm kafasi degdi biraz bes dk agladi yazik yavrum yaa bakıyordum gözüm ustundeydi normalde emekleme hareketi yapio ama yavas yavas birden dizlerinin cekti iyice resmen uctu cocuk durur durur kosesine gelince emekler sipa öldüm öldüm dirildim yaa icini nasil cekti iki dk minik kuş simdi iyi cok şükür.gülmedi pek ama sese tepki verio gözleriyle takip ediyor konuşuyor kendince motor hareketleri normal kusmadi da ayy dikkat edin yaa gidemez demeyin napcak lari belli olmuyor
Can'ım bi gün ya. Bismillah dieceksin kendine uygun bi uyku düzeni oluşturacaksın tabi bebeğinin huyu suyu da önemli. Uyku saati gelince uyutmaya zorlicaksın uyuduğu kadar uyuyacak. Uyku saati bitince kaldıracaksın ve onun uykusu gelse bile eğer saati değilse uyutmicaksın. 2gün bildiğin işkence oluyor o ve sen uykusuz kalıyorsun onun ağlamalarına dayanmak da canası ama en geç çok inatçı bi çocuğun yoksa en geç 3.gün düzene girer. Ama gerçekten zor oluyor bunu bil kendine güvendiğin bi Zaman'da başlaUyku ile ilgili yazdiklarini ukudum haklisin dun gunduz uykulari hep kacti zamaninda uyutamadim ondan gece te uyku basina vurdu bir turlu toparlayamadi yavrum gece ilk defa cok zor gecti bugunde misafir geldi ve uykular kaydi gene nasil duzene sokacagim bilemiyorum.
Can'ım gözünüz aydın bebeğin ne güzel sana ve kendine çok sıkıntı çıkarmadan diş sahibi olmuş böyle diş çıkarmak hepimizin başına inş. Bizim de altlat biraz kabarmış gibiKizlar dun gece bebis elimi kemirirken disi ciktini farlettim)
On alttan pirtlamis, boyle seffaf gibi tirtikli gibi.. Allaaam cok tatliiii
Hic de belli etmedi, 5 gundur bi durup dururken dudak buzup aglamasi vardi o kadar.
Darisi basiniza. OzellikleAngiedare
Büyük ihtimal diş geliyor.Tosbamin ateşi var 4 5 gündür boğazı kızarmış doktor öyle dedi.geçen ayki kontrolde sertleşme var gibi duruyor damağında dedi ve hep tükürük akiyo eline ne alsa hoop ağza geceleride uyumuyor mizmız emmeside azaldı sizce dişi mi çıkacak
Oğlumun bi sıkıntusı varsa içli ağlarken o da öyle ağlıyo cnm ya canı acımıştır ya da korkmuşturSağoln kizlar bende serdim battaniye ama ev isinnmamisti oda.yalniz hani icli icli aglarkrn nefes alış sekli degisir ya ya cok heycanli bir sey anlatırken hih hih hıh gibi bebegimde böyle yapmaya başladı acaba donemsel mi yoksa düşmeden mi sizinkilerde var mj böyle bisiy
Bunlara kökten bi çözüm lazım cnm yoksa içime ata ata kendimi yicem
En iyi çözüm uzak olmak canım ama mümkün olmuyo iste yakınsa da mesafe koymak gerek de arada esler var nasıl mesafeli olacaksın. Benim esim biliyorum ki sırf bende onun annesine oyle davranmayım diye annemi alttan aliyo yumusak davranıyo tepkilerini cok fazla belli etmiyoOğlumun bi sıkıntusı varsa içli ağlarken o da öyle ağlıyo cnm ya canı acımıştır ya da korkmuştur
Bunlara kökten bi çözüm lazım cnm yoksa içime ata ata kendimi yicem
Bir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.Bizdeki sorumlu ama yaptığı herşeyi başa kakan,diğer erkekler gibi olup hiç yapmamakla tehdit eden, agzı bolca laf yapan koca tipi.
Emziğin başına önce bi kesik atın 3gün sonra çarpı işareti olacak şekilde bi kesik daha. 3gün arayla üste ve alta bi kesik. Daha sonra ortada kalan parçaları da kesince emziğin ortası boş kalacak böyle bıraktırabilirsiniz diyor. Kitapta yerini bulamadım yoksa fotosunu koyacaktım bulursam koyarım gene. Ben de denemedim benim kızım da geceleri emzik düştükçe uyanıyor çığlık çığlığa. Kendimi hazır hissedebilirsin o Zaman başlıcam inşbi de emzigi nasil biraktirabilecegimizi soylesen:))
Âmin inşallah CanimBir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.
Doğru dürüst iş yapmıyorum zaten. Adamın haftada 1,bazen 2 kez arkadaşları ile çıkması batıyor artık. O çıkmazsa iyice bunalırmış da bu kadar da yardım edemezmiş de. Annem gelsinmış. Annem memleketten gelir 2-3 hafta kalır. 1 hafta gider babama eve bakar. Annemin bu memlekete gidisine bile laf eder.Cnm Allah yardımcın olsun. Bnmki dışarda takılmaz evde akşamlar ama ztn geç geliyo hep yorgun :/ sen de sıkma canını biraz durumu kabullen ama iş yapma. Durmadı yetişmedi de geç
annelik degil de anne dusuncesizce konuşup kafa utuleyen yardim edecegine surekli tavsiye edenler cok onlarla ugrasmak hatta gormek bile agir gekio de bence anlarsaBir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.
Üzülme canım bisey olmamıştır Allah'ın izniyle. Korkmuştur kuzum tabi ilk defa geliyo basına biraz büyüseler düşüp kalkmalara da alışacaklarannemle konuştum sesini kaydetmistim damagini cek azcik su icir cok korkmus yazik dediuyuyor simdi ayakciklarimda sütünü icirio yatagina koycam ins takipteyim Allah hepimizin kuzularini korusun insan kafayi yicek gibi oluyor
bu kaynanalar da ogullarini hic sevmiyorlar bence oglunun huzurunu dusununen gelini sevmese bile iyi davranir icinden iyi davranmak gelmiyorsa en azindan mesafeli davranir anacim geneli herseye burnunu sokuyor.benimki cok şükür agzi var dili yok hatim indiriyor surekli
Ben vardım da foruma giremedim. Sanırım oğlum diş çikarıyor. Bu günlerde uyuyor yarım saat sonra aglayarak uyanıyor eli agzinda. Saatlerce uyumuyor.Uyumayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?