2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Allah var yardım eder de diliyle arı gibi sokar. Benim yaptıklarım gözükmez onunkiler kıymetli olur.

Cnm bnm oğlum huysuz. Seninki de olabilirdi ama öyle söyleme hakkı yok dengesiz... Sen rahat ol bebek bu ağlar da eder de yani kimseyi ilgilendirmez. Bnm komşum kv. O da oğluş ağlayınca ne oldu diye geliyo. Sankş bebekler hiç ağlamaz da ağlayınca şok geçiriyo. Halbuki oğlum genelde ağlar..[/QUOTE]
Yok. O zaten çok ağlıyor diyerek bana laf çarptı aklınca sen ağlatıyor demek istedi. O bakış o ses tonu aynen böyle diyodu yani

Ohh mis gibi temizlik yaptımm :) evin içi güneş dolu Ohh yaz geliyooor

Bi sebebi yok ama içim kıpır kıpır sanırım havadan
Ay şu an senin yerinde olmak için neler vermezdim yaa. Mis gibi evim demeyeli kaç ay oldu belki de yıl inş ben de bigün kendimde o gücü bulursam yapsam inş temizliği çok seviyorum ama böyle dip köşe olması lazım artık ev evlikten çıktı

Yeğenimden biliyorum yürüteçe binen çocuk tam basmayı geç öğreniyor yürümesi de gecikiyor sonuçta parmak ucuyla itse gidiveriyor

İnşallah canımm o günler gelecek inanıyorum

Bzm dr oğlanlara kesinlikle yasak dedi. Testislerde bi rahatsızlık yapıyomuş sonu ameliyat oluyo genelde dedi biz bunu istemiyoruz dedi aldıysan bile kullanma dedi cnm tabi kızlar için sormadım görüşünü. Bana bu yetti :)

Kızlar yaa bebişler gündüz kaç saatte bir yatıyo genelde. Bi de 40 dk uyuyunca da, 2 saat uyuyunca da aynı süre mi uyanık kalıyo. Bnm oğlum çok uyuduysa ilk uykusunu 2. uykusu da çabuk geliyo açılamıyo mu ne anlamadım?? Bi de uyku uykunun mayasıdır derler??

Hanımlar bana kızım ičin kahvaltıda yedirebileceğim bir mama önerebilirmisiniz kızım 6aylık oldu artık

Bir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.

[/QUOTE]

En çok koyan banada bu elestiriler yeni anneyim ben 10 tane dogurnadimki bileyim on tane doguran da sanki dogruyu bilirmis gibi

Bebek telsİzi kullanan ya da almayı düşünen var mı acaba?? Öneri bekliyorm kızlar

Yok. O zaten çok ağlıyor diyerek bana laf çarptı aklınca sen ağlatıyor demek istedi. O bakış o ses tonu aynen böyle diyodu yani[/QUOTE]

Benim kendi annem sokuyor o lafi arada sen aglatiyorsun bunu diye sadistim ya :)

Bende ona inaniyorum o yuzden yurutec almiycam.

Uyku uykuyu getirir derler inanirim bi uykuyu kacirinca bizim gibi tum gun iskence oluyor.

Bebek telsİzi kullanan ya da almayı düşünen var mı acaba?? Öneri bekliyorm kızlar

Canım ben almadım kızım ıh dese duyuyorum:)

Arkadaşımın yaşadığı bir olayı anlatayım;
Arkadaşım telsiz kullanmış. alt kat yan komşusu da kullanıyormuş bir gün evde bebeğiyle tek başınayken birden evin içinde bi adam sesi duymaya başlamış. Dikkatli dinleyince de sesin telsizden geldiğini anlamış. O komşusuyla arkadaşımın telsiz frekansları karışmış. O evde o an ne konuşulduysa arkadaşım duymuş sonrada zaten kullanmamaya başlamış

Evet cnm bn de duydum öyle şeyler o yüzden tavsiye istedim sanırım karıştırmayan falan varmış özellikleri hakkında bilgim yok. Evimiz küçük gerek kalmaz diye düşünmüştüm hamileyken bi tek onu araştırmadım ama mutfaktayken falan devamlı çeşme kapatıp ses dinliyorm paranoyak oldum :)) bi de yaza doğru oda ayırmayı düşünüyoruz duymayabilirim :/

Can'ım gündüzleri çok uyumasına izin verme o Zaman geceleri tamamlar daha uzun uyur

O tehdit bizde de var, ben bişi yapmasam hemen ben de senin memlekete gitmem der. Sanki böyle bişi demeye Hakkı varmış gibi. Yeri geldi mi benim anam babam der sanki ben yoldan bulundum. Seninki ana baba da benimki taştan mı

Allah var yardım eder de diliyle arı gibi sokar. Benim yaptıklarım gözükmez onunkiler kıymetli olur.
Bizimki de eder canı isterse benim durumumun önemi olmaz. Yapamıyorum deyince de hani senden yardım bekliyorum demeye getiriyorum cevap hazır tek çocuk büyüten sen değilsin benim böyle bi iddiam yok zaten

Benim kızım bugün 6ayını doldurdu artık 3saat ayakta kalabilirler ben de ona göre uyutmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…