Üzülme çift kat bez ve medikal destekli ürünlerle hallolur hiç merak etme Allah'ın izniyle... Geçmiş olsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın37 gunluktu oksuruk icin gotirdum iyi bi doktordu baktigi gibi sagda cikik var dedi ultrasonda ikisi de cikik cikti dua edin lutfen yarin iyi bi ortopediste goturcem ins
Benimki bir iki gun oluyor suan 55 günlük canımKızlar bebisleriniz nezaman gülmeye başladı ???
Doktor soylemedi ki bisey bnm de hic aklima gelmedi hem sezaryen hem erkek ihtimal dusuk ya. Hareket kisitlaninca oluyomus kalca cikigi su azligindan e bi de tersti aman ne bileyimYaa cok geçmiş olsn bir aylikken kalca usgsi cektirmeye gitmednmi peki
Amin. Dunden beri bitkisel hayattayim bakamiyom ogluma aglayasim var surekli cok buyuk bi sorun degil belki sukretmek gerek de iste hem lohusalik hem ufacik bebek. Alciya falan gerek olmaz insallah yarin gidicem doktora bu korkuyla nasil gidilecekseÜzülme çift kat bez ve medikal destekli ürünlerle hallolur hiç merak etme Allah'ın izniyle... Geçmiş olsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın
canm bizde olsa emin ol bizde aglar dururduk pamukcuk oluyor diye ilk baslarda agliyorduk. sabirli ol sen güçlü ol bebisin sana ihtiyaci var . allah dermansiz dert vermesin ins kisa surede atlatirsinjz dualardasinizAmin. Dunden beri bitkisel hayattayim bakamiyom ogluma aglayasim var surekli cok buyuk bi sorun degil belki sukretmek gerek de iste hem lohusalik hem ufacik bebek. Alciya falan gerek olmaz insallah yarin gidicem doktora bu korkuyla nasil gidilecekse
Kaç aylık maşallah bende dört gözle bekliyorumOğlum bugun bana güldü kizlar
55 günlük canim dün birkaç kere güldü bugün gulmedi henüz :))Kaç aylık maşallah bende dört gözle bekliyorum
O bebeğin durumuna göre değişiyor diye biliyorum hepsinde kullanılmıyor....ne olursa olsun insanın bebeği olunca durum değişiyor rabbim beterinden saklasınAmin. Dunden beri bitkisel hayattayim bakamiyom ogluma aglayasim var surekli cok buyuk bi sorun degil belki sukretmek gerek de iste hem lohusalik hem ufacik bebek. Alciya falan gerek olmaz insallah yarin gidicem doktora bu korkuyla nasil gidilecekse
bizde kabizlik yapmisti olkngun biraktimKizlar pazartesi sap simplex basladik dunden beri oglumun karnindan gurul gurul sesler geliyo hic de huzuru yok yarim saat uyuyp uyaniyor bugun vermedim damlayi var mi boyle sorun yasayan
reklm gibi olck ama bizde biraz ise yario milupa gece cayi var icibde rezene anason kimyon melisa papatya var ben ictm bebisede 10cc icirdim iki gun once rahat yatti. bben içiyorum daha ziyade ona hafata bir vercm alismasin .ilac daa kullanmıyorum bağırsaklari ilerde tembellesmesin die ama cok zor oluyo[/QUOTE]Gunaydin canim bizde 3ten beri gazimizla ugrasiyoruz gazimiz cikiyor bu sefer acikiyor tekrar emiyor tekrar gaz oluyor.gaz damlasini kullaniyorum gece 3ten sonra gaz damlasi ise yaramiyor 7de gazimiz geciyor cok enterasan ya saat hep 6-7arasu gazimiz gidiyor kendiliginden gulmeye basliyor oglum sakin sakin duruyor.3ile7arasi ogluma neler oluyor merak ediyorum.
Kizlar bmm oglumun iki kalcasi da cikikmis dun kalca usg si yaptirdik var mi bilgisi olan cok uzgunum
Biz birde cektirdik ikide kontrol verdi tekrar ÇekicekKalca ultrasonunu doktorum onerisiyle 2.ayda cektircez, herkes 1de cektiriyor sanirim
Beline hiç birşey olmaz korkma en rahat yattiklari pozisyon çok güzel gaz çıkarıyorlarkizlarrr bir kere yuz usti yatirdim simdi hep öyle yatmak istiyor bebegim. beline bir sey olur mu acaba ?,
cok sagol canim annemdr benn sizi boyke buyuttum diyor :) yüzüstü yatma yastigi alayım diyorumBe
Beline hiç birşey olmaz korkma en rahat yattiklari pozisyon çok güzel gaz çıkarıyorlar
Canim pamukcuk icin neyaptincanm bizde olsa emin ol bizde aglar dururduk pamukcuk oluyor diye ilk baslarda agliyorduk. sabirli ol sen güçlü ol bebisin sana ihtiyaci var . allah dermansiz dert vermesin ins kisa surede atlatirsinjz dualardasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?