2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

37 gunluktu oksuruk icin gotirdum iyi bi doktordu baktigi gibi sagda cikik var dedi ultrasonda ikisi de cikik cikti dua edin lutfen yarin iyi bi ortopediste goturcem ins
Üzülme çift kat bez ve medikal destekli ürünlerle hallolur hiç merak etme Allah'ın izniyle... Geçmiş olsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Yaa cok geçmiş olsn bir aylikken kalca usgsi cektirmeye gitmednmi peki
Doktor soylemedi ki bisey bnm de hic aklima gelmedi hem sezaryen hem erkek ihtimal dusuk ya. Hareket kisitlaninca oluyomus kalca cikigi su azligindan e bi de tersti aman ne bileyim

Üzülme çift kat bez ve medikal destekli ürünlerle hallolur hiç merak etme Allah'ın izniyle... Geçmiş olsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Amin. Dunden beri bitkisel hayattayim bakamiyom ogluma aglayasim var surekli cok buyuk bi sorun degil belki sukretmek gerek de iste hem lohusalik hem ufacik bebek. Alciya falan gerek olmaz insallah yarin gidicem doktora bu korkuyla nasil gidilecekse

Amin. Dunden beri bitkisel hayattayim bakamiyom ogluma aglayasim var surekli cok buyuk bi sorun degil belki sukretmek gerek de iste hem lohusalik hem ufacik bebek. Alciya falan gerek olmaz insallah yarin gidicem doktora bu korkuyla nasil gidilecekse
canm bizde olsa emin ol bizde aglar dururduk pamukcuk oluyor diye ilk baslarda agliyorduk. sabirli ol sen güçlü ol bebisin sana ihtiyaci var . allah dermansiz dert vermesin ins kisa surede atlatirsinjz dualardasiniz

Kizlar pazartesi sap simplex basladik dunden beri oglumun karnindan gurul gurul sesler geliyo hic de huzuru yok yarim saat uyuyp uyaniyor bugun vermedim damlayi var mi boyle sorun yasayan

O bebeğin durumuna göre değişiyor diye biliyorum hepsinde kullanılmıyor....ne olursa olsun insanın bebeği olunca durum değişiyor rabbim beterinden saklasın

reklm gibi olck ama bizde biraz ise yario milupa gece cayi var icibde rezene anason kimyon melisa papatya var ben ictm bebisede 10cc icirdim iki gun once rahat yatti. bben içiyorum daha ziyade ona hafata bir vercm alismasin .ilac daa kullanmıyorum bağırsaklari ilerde tembellesmesin die ama cok zor oluyo[/QUOTE]

Canım ilk kızımda bende kullanıyordum kaç aylıkken tam hatırlamıyorum ama 6. Aydan önceydi geçen bende baktım o çaylara üzerinde 6. Aydan önce kullanılmamalıdır yazıyor eskidende yazıyordu da ben mi kullandım anlayamadım

Kalca ultrasonunu doktorum onerisiyle 2.ayda cektircez, herkes 1de cektiriyor sanirim

Canım ilk kızımda bende kullanıyordum kaç aylıkken tam hatırlamıyorum ama 6. Aydan önceydi geçen bende baktım o çaylara üzerinde 6. Aydan önce kullanılmamalıdır yazıyor eskidende yazıyordu da ben mi kullandım anlayamadım[/QUOTE]

6.aydan once bir sey vermeyin diyorlardi bende hep öyle diyordum ilk cocugum olmasina ragmen insan bazen mecbur kaliyor veriyor.

kizlarrr bir kere yuz usti yatirdim simdi hep öyle yatmak istiyor bebegim. beline bir sey olur mu acaba ?,

canm bizde olsa emin ol bizde aglar dururduk pamukcuk oluyor diye ilk baslarda agliyorduk. sabirli ol sen güçlü ol bebisin sana ihtiyaci var . allah dermansiz dert vermesin ins kisa surede atlatirsinjz dualardasiniz
Canim pamukcuk icin neyaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…