Canım ilk başlarda bazı arkadaşlar emziğe alıştırmak için ne çektiler ilk başlarda gaz sancıları şimdi de diş ağrısı ve dahada miymiz oldular bence daha erken canım biraktirma işi ben ne için birakmasini istiyorum biliyormusun hijyen açısından geçenlerde kv emziği düştü baktım ağzına alıp verecekti gördüm cildirdim napiyorsun dedim aldım elinden yıkadım getirdim emmek istemiyor demek dedim suçlandı cevap veremedi bir kaç gün öncede gorumcem Aynısını yaptı onada kızdım daha bu bebek dedim bizim ağzımizda ne kadar bakteri var dedim elinden aldım oda bozuldu umrumda bile değil inan şimdi ne zaman gitsek gözüm üstlerinde hiç yalnız bırakmiyorum güvenmiyorum çünkübenim onyargim yuzunden aslinda . ben cok emmisim kucukken ve dislerim hic duzgun olmadi. ortodonti tedavisine ragmen geri donus oldu. ben hep ona bagladim. aslinda bizimki de cok emmiyor. sadece uyku zamani ve dalinca atiyor sizin kuzucuk gibi ama onceden daha cabuk daliyordu simdi hem uzun suruyor dalmasi hem de bazen atmiyor. zamanla enzikle gecirdigi sure uzuyor gibi geliyor ve tedirgin oluyorum. hic istemesin istiyorum. benim inadima da her yerde bebelerin agzinda emzik, reklamlar diziler komsular.. ama ben yediremiyorum bu kadar nefret ettiğim bir seye muhtac olmayi. bazen cok buyuttugumu fark ediyorum. haline sukret diyorum sagligi onemli diyorum ama arada yine basa donuyorrum. sanirim benim gecmis tecrubemden dolayi benim icin ekstra bir durum. anlatmasi zor
canim cok haklisin. kimisi de bebisi emsin istiyor bebe reddediyor. bizde de tersi. seninki de cok hakli bir neden. nasil yapmali birakmali biraz beklemeli mi, iyice alismadan kesmeli mi pofuduk aynanin soyledigi yontemle. ben bi de simdi emzigi cekersem parmagina alisir mi diye de düşünüyorum. sonucta bisii emmek isteyebilirCanım ilk başlarda bazı arkadaşlar emziğe alıştırmak için ne çektiler ilk başlarda gaz sancıları şimdi de diş ağrısı ve dahada miymiz oldular bence daha erken canım biraktirma işi ben ne için birakmasini istiyorum biliyormusun hijyen açısından geçenlerde kv emziği düştü baktım ağzına alıp verecekti gördüm cildirdim napiyorsun dedim aldım elinden yıkadım getirdim emmek istemiyor demek dedim suçlandı cevap veremedi bir kaç gün öncede gorumcem Aynısını yaptı onada kızdım daha bu bebek dedim bizim ağzımizda ne kadar bakteri var dedim elinden aldım oda bozuldu umrumda bile değil inan şimdi ne zaman gitsek gözüm üstlerinde hiç yalnız bırakmiyorum güvenmiyorum çünkü
Canım onlar daha iyi bilirler yeni doğduğunda gelirlerdi uyuyan cocugu kucağına alirlardi yüzüne dokunurlardi cildirirdim eşime söyledim bak sen söyle ellemesinler daha bebek dedim artık eşim dedi mikrop kapar diye bu çocuk niye hep uyuyor her geldiğimizde uyuyor oluyor diyorlardı bende adı üstünde o bebek emecek uyuyacak derdim bebekken kucaklarindan indirmezlerdi şimdi büyüdü kg aldı maşallah 5 10 dk alıyorlar kucağa kolları agriyormus hepsinin kucağa alistirmışsınız diyorlar bende napsaydim aglayinca mecbur alıyorum diyorum sinir oluyorum kucağa alistirmışsınız dediklerinde oraya gittigimizde eşimde alın çocuğu da biraz dinlensin fulya diyor çok yoruluyor hiç durmuyor diyo gorumcelere kızıyor özledik diyorsunuz kucaginiza almiyorsunuz dediginde kollarimiz agridi kucaga alistirmışsiniz diyolar...kv oğlum sen 2 yaşına kadar ağladın ben ne çektim diyor bide çalışmıyorum diye işinin adı ne diyor sakayla karisik kendi çocuklarına hiç kiyamiyor canım banada böyle deyince çok canım sıkılıyor aman anlat anlat bitmez canım allaha haval ettim ben
Kızlar koyu yeşil sünen kaka ne anlama geliyoduuu?
Sanirsam kalk git lan o zaman gibi bi cevap alir o zaman...Aynennnnn bilmem kim yastığı alır gidermiş de hatta bilmem kim anasının evine uyumaya gidermiş de ben evde yatıyorum daha ne istiyon
Sanirsam kalk git lan o zaman gibi bi cevap alir o zaman...
Atarsan çok sevinirm cnm yacanim weewell kullaaniyorum ben memnunum istersen modelini link atayim:)
Yapmadim degilHarika
Atarsan çok sevinirm cnm ya
Biz de olmadı öyle bi konuşma ama bn de derdim.. Hatta arada diyorm ki duymuyosun zaten bakmıyosun bn de hem bebişi uyutmaya çalışıyorm bi de sen uyanma diye düşünüyorm strese sokuyosun beni git salona :))Yapmadim degil
Sapik mi yahu :-/Bu kvlerin hepsi aynı. Okudukça kendimnkine sinir oldum iyice. Çünkü tüm söylenenleri yaşadım bn de... Bi de yüz bulup her akşam geliyolar bu aralar fitil oluyorm her akşam bebek sevecekler. Oturtuyolar kucaklarında çocuk kucakçı durmuyo aç mı bu aç mı bu, uyku ağlaması bu vs. O zaman defol git uyutayım. Zaten bütün gün yalnızım oğlumla kalabalık olunca düzeni kaçıyo uykusu değişiyo sıçrıyo falan bi de uyutma şekline kadar karışmaya çalışıyolar nefret ediyorm. Eşime dedim bu akşam "fazla samimiyet tez ayrılık getirir" diye. En zor günlerimde kimsenin faydası olmadı şimdi de köstek olacaklar. Yok öyle bi dünya. Terslememek için kendimi zor tutuyorm. Kadın kendi oğluymuş gibi davranıyo. Devamlı gözü çocuğun pipisinde. Nefret ederm böyle şeylerden. Altını açıyorm elini tutuyo çocuğun (nedense?) gözü pipi incelemesinde. Uzun zmndır açmıyodum yanında bu akşam kaka yapmış oğlum dedimki değiştircm birazdan belki gider hemen diye. Mutfağa gittim ama gözüm kulağım salonda bi baktım çocuğun altını açacak sessiz sessiz!! Bn dr hemen seslendim bn değiştircm birazdan üstünü de diye tamam dedi. Anlayamıyorm bu ne merak. Çocuk yeni doğmuştu hiç bi faydası yoktu kadının dedi ki" bn hiç değiştirmedim ben yapayım" ben mi yanlış düşünüyorm acaba abartıyo mutum sizce bu neden böyle söylenir ki?? Değiştirmek zorunda mısın?? Neyse bıraktım değiştirsin diye. Unutmuş nasıl değiştirildiğini beceremedi yani
Bizde de olmadi sukur ama olsa derdim hic esirgemem lafimi yani :) bir iki git dedim bende gitmedi gitse bozulurdum zaten :) guldugume bakma berbat bi gundü burnumdan soluyorum. Arkadas geldi aksam kalmaya ki iki saat oncesinde haberim oldu temizlik hazirlik geldiler heveslendim yorgunluga ragmen iki insan goruruz diye coluk cocuk ye ic yattik sabah kalktik kahvalti yaptik biz babama gececegiz buradan ne zaman donersiniz donmeyizBiz de olmadı öyle bi konuşma ama bn de derdim.. Hatta arada diyorm ki duymuyosun zaten bakmıyosun bn de hem bebişi uyutmaya çalışıyorm bi de sen uyanma diye düşünüyorm strese sokuyosun beni git salona :))
Bugün benimki de çığlık atarak uyandı. Çok korktum. Bazen böyle uyanıyor oģlum.Allahtan beşiğin yakınında yatakta oturuyordum. Hemen koştum kucakladım. Yavrum nasıl korkmuş sokuldu hemen göğsüme, içli içli ağladı tekrar kucağımda uyudu.atardi bizimki de 3 gecedir ne oluyor buna bilmiyorum ciglikla uyaniyor salonda turluyor babasiyla şimdi hadi sonra nasil uyutcaz bakalım ooffff oooffff
Tam bebeem neredesin yazacaktım ki mesajıni gördüm. Forumun neşesi yoksun bir vakıttır merak ettim.Bizde de olmadi sukur ama olsa derdim hic esirgemem lafimi yani :) bir iki git dedim bende gitmedi gitse bozulurdum zaten :) guldugume bakma berbat bi gundü burnumdan soluyorum. Arkadas geldi aksam kalmaya ki iki saat oncesinde haberim oldu temizlik hazirlik geldiler heveslendim yorgunluga ragmen iki insan goruruz diye coluk cocuk ye ic yattik sabah kalktik kahvalti yaptik biz babama gececegiz buradan ne zaman donersiniz donmeyiziyi dedim ama bozuldum uzuldum. Esimin dayisina gectik burada es dost akrabamiz yok dayi genc ama bi nevi kaynana. Bari hava alalim dedik gittik 1 sene olmdi evleneli gelin demesin mi gecen senin dedikodunu ypiyorlardi. Dedim Allah askina ne istiyorlar benden. Evden disari ciktigim yok ayda bir komsu ile gecip torun sevdiriyorum onca laf yedim yuttum hala mi yani? Bide bir aydor diyet yapiyorum ta taa kakda yine kan var bugun ve onceki gun. Cildiracam. Sutum coktu ondan mi bilmiyorum yesildi bi de kaka. Berbat basladi berbat bitti bu hafta sonu da.
Süper de bende böyle bir cevap verebilecek yürek yok...Sanirsam kalk git lan o zaman gibi bi cevap alir o zaman...
Bu daha da süper. Laftta değil yani icraat da var diyorsun. :)Yapmadim degil
SanırımTam bebeem neredesin yazacaktım ki mesajıni gördüm. Forumun neşesi yoksun bir vakıttır merak ettim.
Yeni hafta yeni umutlar. Güzel olur inşallah.
Alışkanlık yaptı. Nasılsa uyanacağım diye dalamıyorum. Deminki çığlıktan sonra zor olacak ama uyusam ıyi olacak. Sana ve bebişine de iyi uykular.Sanırımbebeem in internet paketi bitiyodu cnm karıştırmıyosam :)) uyu hafi sen de bebiş uyuyosa ne de olsa sık uyanıyo bebişin. İnşllh bu gece seni şaşırtır da uzuuun bi uyku çekersiniz ikiniz de
O bizde de var arada. Dun gece uyudu yarim saat falan gecti uyurken büktü dudaklari iclendi aglamaya basladi. Buradayim amnecim dedim oksadim basinj tekrar uyuyana kadar. Arada oluyor ama uzuluyor insan hala birden karsilasinca.Bugün benimki de çığlık atarak uyandı. Çok korktum. Bazen böyle uyanıyor oģlum.Allahtan beşiğin yakınında yatakta oturuyordum. Hemen koştum kucakladım. Yavrum nasıl korkmuş sokuldu hemen göğsüme, içli içli ağladı tekrar kucağımda uyudu.
Enem ben miyim oTam bebeem neredesin yazacaktım ki mesajıni gördüm. Forumun neşesi yoksun bir vakıttır merak ettim.
Yeni hafta yeni umutlar. Güzel olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?