2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yattim uyudum uyandim oglumu emzirdim uyudu :) sütüm coktu bir iki gundur ondan supheleniyorum aslinda. Önsüt fazlaligi da yapabilirmis. Yani sütün olur bi dert olmaz bi dert.
Pipi meselesine gelince de sonuna kadar haklisin. Erkek diye yuceltmenin bi anlami yok. Kiz veya erkek saglikli bi birey yetistirmeye calisiyorum bende. Ben ana okulu cagindaki bebislere sevgili yakistirmalarindan da hoslanmiyorum mesela. Bi reklam bardi bir iki ay once iki bebek arabasi karsilikli geliyor kiz olan seninle iliskimiz bitti falan diyor hani. Ne bu simdi sevimli mi yani dedim. Bebeklerin oyun cagi cocuklarin sevgili muhabbetini normallestir sonra cocuk gelinlere agla. Neyse kizdim konu sapti. Biraz buyusun temennim bebegimin o tarafa cok gitmek istememesi. Bizim de sikintimiz kiz olsaydi daha hayirliydi meselesi te cinsiyetimiz belli oldugundan beri hemde. Sonra torunumu ozledim diye mirmirlaniyor.

Cok da yazmamisim az daha yazabilirmisim de gecti artik

Az yazmak da iyi geldi yahu ozlemisim uzerimdeki yukun 3de 1i kalkti sanki iyi ki varsiniz
Gerçek anlamda terapi gibi burası bir iki mesajla dejarj olabiliyoruz aslında ne kadarda küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz bizi mutu etmekte ne var ki canım sende iyi ki varsın tek başına çoğumuzun yüzünü güldürebiliyosun :)

Can'ım önsüt fazlalığı bir göğsünü iyice bitirsin ondan snra diğerini ver

Benim kV de tam tersi ne çok bez değiştiriyorsun der kız çocuğu hasta mı olsun derim.. 1 kere hastanedeyken değiştirmeye çalıştı beceremedi hiç kullanmamİş çünkü

Kızım 2 günde bir kaka yapar bunu kV ye söylemiştim iyi işte bezden tasarruf yapıyorsun demişti bunu da gayet ciddi söyledi

Bende açmamaya çalışırım... erkek bebekler için hep vardır bu şakalar ve hiç hoşlanmam..

BenCe hiç abartmıyorsun canım bende kızımın her şeyini ben yapmak istiyorum büyükler sadece sevsin. gerekirse yardım alıyorum zaten

Canım bence daha erken biraz daha beklemek lazım sen bilirsin ama yinede

Ya emzik kendi kendine uyumasinda etkili oluyo sanirim.. Benimki emzik almadi o yuzden cok zor uyuyo.. Kucakta sersemletmenin de ayari kacti bende.. Bikac gun sil bastan denicem bakalim.

Günaydın kizlar bebislerimiz le güzel bir hafta geciririz inş ben oglusumla beraber yatıyorum eşim şehir dışında çalıştığı için 6 30 anam kalktı ses çıkarıp uyandırmaya çalışıyor yüzüme dokunuyor çok hoşuma gitti valla biraz daha yatsa iyi olurdu ama yatmadi geri

Günaydın canım

Benimki de 6.50 de uyandı :) 8 de mama yedi 45 dk uyudu şimdi yine uyuyacak:)

E haydi o zaman gelsin moraller yerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…