- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
Harika
Atarsan çok sevinirm cnm ya
Evet ya bu kadar sey bile mutlu ediyor şükür :) hem utandim yav.Gerçek anlamda terapi gibi burası bir iki mesajla dejarj olabiliyoruz aslında ne kadarda küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz bizi mutu etmekte ne var kicanım sende iyi ki varsın tek başına çoğumuzun yüzünü güldürebiliyosun :)
Oyle yaptim ama bu sefer cok dolmuslardi. Arada az oluyor süt arada zor bitiriyorCan'ım önsüt fazlalığı bir göğsünü iyice bitirsin ondan snra diğerini ver
Güneş var bu sabah yasasin :)E haydi o zaman gelsin moraller yerine :)
@Yvzbt canım senmiydin unuttum gece okudumda benim kvde herkesin içinde açıp pipisini gösteriyordu bakın nasıl büyük diye
Güneş var bu sabah yasasin :)
Benim kp de sünnet mevzusu vardı misafirlerin yanında bana dediki ne Zaman değiştirdin altını dedim ne yapıcan oda gösterecem manasına getirdi yokya dedim başka bir isteyin varmı herkes güldü snraSenin kv hakkaten manyak
Mustela aldık canm biz Konak'ları da zeytin yağı ile temizledik çok şükür bittiKızlar şampuan olarak dalin kullanıyorum ama sık sık kızıma konak oluyor şampuandan olduğunu düşünüyorum ve değiştirmek istiyorum geçen kontrolde Dr cildi çok hassas deyince de artık karar verdim.
Ne kullanabilirim? Sebamed mustela ya da başka önerileriniz var mı?
Pişik kremi bepanten ondan çok memnunum
Bebe yağıda Johnson baby
mustelanin konak onleyici kopuk sampuani var canim. onu tavsiye ederim.Kızlar şampuan olarak dalin kullanıyorum ama sık sık kızıma konak oluyor şampuandan olduğunu düşünüyorum ve değiştirmek istiyorum geçen kontrolde Dr cildi çok hassas deyince de artık karar verdim.
Bebe yağıda Johnson baby
O olmamis bak be :-/Güneşi görünce içim açılıyor benimde:)
Bugün kV nin gelecek olması bile kasmıyor:))
Migrosta ve makro markette bulmustum ben. Bolana markasini arastir bi onun methini cok duydum. Bi kaysüt saibeli keci sutlerinde. Digerleri icin birsey duymadim. 3hafta onlarla idare edebilirsin olmadi. Inan cabuk buyusun istemiyorum ama kilosu asisi alerjisi uzuluyor insan6.ay açısından geldik bizde eşek sıpası kilo almamak için inat ediyor resmen iki aydır 8 kiloyu göremedik 7700 68 cm olmuş 7500 dü zaten geçen ay ek gıdayı artırmamız lazım yaacil süt bulup yoğurduysa eklemem lazım menüye
Oğluma doğduğundan beri bübchen şampuan ve duş jeli kullandım. Hić konak olmadı.Kızlar şampuan olarak dalin kullanıyorum ama sık sık kızıma konak oluyor şampuandan olduğunu düşünüyorum ve değiştirmek istiyorum geçen kontrolde Dr cildi çok hassas deyince de artık karar verdim.
Bebe yağıda Johnson baby
buldum canm keçiden sağıp getiriyorlarmışMigrosta ve makro markette bulmustum ben. Bolana markasini arastir bi onun methini cok duydum. Bi kaysüt saibeli keci sutlerinde. Digerleri icin birsey duymadim. 3hafta onlarla idare edebilirsin olmadi. Inan cabuk buyusun istemiyorum ama kilosu asisi alerjisi uzuluyor insan
İnşallah canım sağlıklı olsunlarda kilosu çok mühim degil bizde şey diye düşündük eşimde bende zayıfız genetik olabilir dedik hemşire ayına göre kilosu gayet iyi sadece az almış dedi ne bilim ya ben zaten kilolu bebek sevmiyorum benim için gayet normal bebişayhkdry canım maşallah inşallah sağlıklı kilo alır ogluşun hepimizin ki hatta sağlıklı kilo alsın geçen amcamla konustumda doğduğunda ki ve şimdiki persentil deki yeri değişmediyse ömrü boyunca öyle devam edermiş çok yedirmeyi cçalışma dedi bazı bebekler biyolojik olarak kilo almazlar kilo alınca belki ciddi bi hastalığı çıkacak vücut önlemini alıyorbu arada amcam doktor
Bu ihtiyarlarında çocuğun pipisini gösterme aşkı beni benden alıyor çocuğun pipisini başkalarına gösterince neyi kanıtlıyorlar anlamış değilimBenim kp de sünnet mevzusu vardı misafirlerin yanında bana dediki ne Zaman değiştirdin altını dedim ne yapıcan oda gösterecem manasına getirdi yokya dedim başka bir isteyin varmı herkes güldü snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?