2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım ben doğduğundan beri Bübchen kullanıyorum, şükür hiç Konak olmadı. Ben çok memnunum.

Can'ım keçi sütü mü BEN MİGROSTA Bolana markası değil de Baltalı nmarka keçi sütü duymuştum .

Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum aslında işe yarar mı acaba
Canm diyetisyene gideceksen şimdi boşa paranı harcama derim Bebek bir yaşına gelsin ek gıda ya alışsın çünkü diyet ile sütün azalır diye düşünüyorum

Bolanayi mi buldun? Bizim alerji devam ederse arayacagim bende boluda uretimi zaten bi soracagim duzcede nerede satiliyormus.
Canm marka degil yani kutu süt degil sağıp gelicek ben evde kaynatıcam

Ayy hepsi ayni galiba.. Yok onun kocasi hic yardim etmezmis de hatta odayi bile ayirirmis da onun oglu bana cok yardim ediyomus da.. tamam ediyo ama cocuk olmadan once de yardim ederdi zaten.. Ne bu kiskanclik yani
Sende KV yanında aglayinca deki ben bebekken çok usluymusum aglamazmisim kesin babaya çekti huysuzlugu bak nasil zoruna gider

Yok canim benimkinin kafasi farkli calisiyo.. Benim bebegimin huysuzlugu neymis ki babasi nasil huysuzmus sabahlara kadar bebek arabasinda gezdirirmis.. Bn abartiyomusum. En zorunu o buyutmus yani herkesin bebegi kendine zor dedim bigun.. Herkes kendi yasadigini bilir dimi ama..

Benim kV göre de kızımın her şeyi her hareketi huyu suyu falan ya babası ya amcaları bana ya da anneme babama kız kardeşime benzeyemez

Benimkinin de yuzu babasina, saclari amcasina, cenesi babannesine, ellerinin buyuklugu boyu falan esimin dayisina, kirpikleri diger amcasina benziyo..

Ha pardon karaligi bana cekmis.. Onlar beyaz tenliymis.. Ki hic alakasi yok. Onlar da gayet bugday tenli

Inek yogurdu ile mayalansa inek yogurdu ozelligini tasir mi acaba tek sikinti o. Keci labnesi var onunla mayalanir mi acaba? Lor peynir ve tereyagi ile mayalaniyor mesela.

Azmin zaferi bu :)
Sağılasın Can'ım:)

Can'ım bende senin gibi hızla kilo veriyorum tiroidim hızlı çalıştığı içinmiş bugünde tahlil verdim yine aynı çıkarsa dr ilaç vericek
Inek yogurdu ile mayalansa inek yogurdu ozelligini tasir mi acaba tek sikinti o. Keci labnesi var onunla mayalanir mi acaba? Lor peynir ve tereyagi ile mayalaniyor mesela.
Hiç bilmiyorum Can'ım süt ü neyle mayalıcagımı araştırıyorum şimdi

phenyl bende ciddi okuyp anlamaya calisiyorum cok hossun.iyi taraflari kendi sulalesi.karaligida senmiymissin:) herkeste vaziyetler ayni anlasilan.kayinvalidem hala gozunun donmesini bekliyor maviye:)

Aynen oyle bizimki de acik renk olcak diye bekliyo hala bebemin gozleri zeytin gibi 6 ayda belli olur diyo israrla.. Dun telefonda 15 gunun kaldi bakalim gorcez dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…