Ya kızlar bn doğumun hemen ardından 66 kiloya düşmüştüm yanı hamile kaldığım kiloya bugün tartıldım 70 kilo olmuşum bunalıma girdim resmen ben be yapacağım ya iştahım acayip acık dayanamıyorum(((
Bebeğin bir yaşına gelsin ek gıdaya alışsın verirsin canm üzülmeHani emzirince kilo veriliyordu hepsi hurafe 3 yılda 14 kg aldım ya evlendiğimde 56 kg dım offfff offffff ağladım ağlayacağım şimdi
Valla ben o parkta gezerken dondurmaları çekirdekleri götürürüm Kendime inancım sıfır şu anda gidişat kötü dolmalık biber gibi hissediyorum kendimiYakında parklarda vercez kilolari
Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum aslında işe yarar mı acabaBebeğin bir yaşına gelsin ek gıdaya alışsın verirsin canm üzülme
Bolanayi mi buldun? Bizim alerji devam ederse arayacagim bende boluda uretimi zaten bi soracagim duzcede nerede satiliyormus.Bu
buldum canm keçiden sağıp getiriyorlarmış
Can'ım ben doğduğundan beri Bübchen kullanıyorum, şükür hiç Konak olmadı. Ben çok memnunum.Kızlar şampuan olarak dalin kullanıyorum ama sık sık kızıma konak oluyor şampuandan olduğunu düşünüyorum ve değiştirmek istiyorum geçen kontrolde Dr cildi çok hassas deyince de artık karar verdim.
Ne kullanabilirim? Sebamed mustela ya da başka önerileriniz var mı?
Pişik kremi bepanten ondan çok memnunum
Bebe yağıda Johnson baby
Bu ihtiyarlarında çocuğun pipisini gösterme aşkı beni benden alıyor çocuğun pipisini başkalarına gösterince neyi kanıtlıyorlar anlamış değilim
Can'ım keçi sütü mü BEN MİGROSTA Bolana markası değil de Baltalı nmarka keçi sütü duymuştum .Migrosta ve makro markette bulmustum ben. Bolana markasini arastir bi onun methini cok duydum. Bi kaysüt saibeli keci sutlerinde. Digerleri icin birsey duymadim. 3hafta onlarla idare edebilirsin olmadi. Inan cabuk buyusun istemiyorum ama kilosu asisi alerjisi uzuluyor insan
Hani emzirince kilo veriliyordu hepsi hurafe 3 yılda 14 kg aldım ya evlendiğimde 56 kg dım offfff offffff ağladım ağlayacağım şimdi
Canm diyetisyene gideceksen şimdi boşa paranı harcama derim Bebek bir yaşına gelsin ek gıda ya alışsın çünkü diyet ile sütün azalır diye düşünüyorumDiyetisyene gitmeyi düşünüyorum aslında işe yarar mı acaba
Canm marka degil yani kutu süt degil sağıp gelicek ben evde kaynatıcamBolanayi mi buldun? Bizim alerji devam ederse arayacagim bende boluda uretimi zaten bi soracagim duzcede nerede satiliyormus.
Benim kV de bana söylenir. Sağolsun eşim her gece olmasa bile çocuğa mama yapılacaksa ve kız da ağlıyorsa sakinleştirmeye çalışır bende mama yaparım bana yardımcı olmaya çalışır. Kv ye laf arasında söylemiştim ben sabahlara kadar yatakta ayağımda sallardım babanda hiç yardımcı olmazdı der
Bunu hiç anlamıyorum babası öyle diye oğluda mı öyle olacak. Evlendiğimizden beri bide ilk zamanlar çalışıyordum eşim ev işlerinde de yardım eder benden güzel yemek yapar yine kV buna bozulmuştu bekarken yapmazdı diye biraz kıskançlık sezmiştim aslında gurur duyması gerekiyor
Sende KV yanında aglayinca deki ben bebekken çok usluymusum aglamazmisim kesin babaya çekti huysuzlugubak nasil zoruna gider
Benim kV göre de kızımın her şeyi her hareketi huyu suyu falan ya babası ya amcalarıbana ya da anneme babama kız kardeşime benzeyemez
Azmin zaferi bu :)Ümraniye ve şerifalide nefis-e doğal organik market varmiş kızlar sipariş verdim Çarşamba günü keçi sütümüz geliyor inşallah
Can'ım keçi sütü mü BEN MİGROSTA Bolana markası değil de Baltalı nmarka keçi sütü duymuştum .
Inek yogurdu ile mayalansa inek yogurdu ozelligini tasir mi acaba tek sikinti o. Keci labnesi var onunla mayalanir mi acaba? Lor peynir ve tereyagi ile mayalaniyor mesela.Canm diyetisyene gideceksen şimdi boşa paranı harcama derim Bebek bir yaşına gelsin ek gıda ya alışsın çünkü diyet ile sütün azalır diye düşünüyorum
Canm marka degil yani kutu süt degil sağıp gelicek ben evde kaynatıcam
Sağılasın Can'ım:)Azmin zaferi bu :)
Can'ım bende senin gibi hızla kilo veriyorum tiroidim hızlı çalıştığı içinmiş bugünde tahlil verdim yine aynı çıkarsa dr ilaç vericekBiri de bana kilo vermemi önleyecek birşey önersin. 58 kilo ile hamile kaldım. 75 ile doğuma girdim. Dogumdan 2 ay sonra 58 kg a düşmüştüm. Şimdi 54 kg a düşmüşüm. Uykusuzluk yorgunluk her geçen gün eriyorum.
Hiç bilmiyorum Can'ım süt ü neyle mayalıcagımı araştırıyorum şimdiInek yogurdu ile mayalansa inek yogurdu ozelligini tasir mi acaba tek sikinti o. Keci labnesi var onunla mayalanir mi acaba? Lor peynir ve tereyagi ile mayalaniyor mesela.
phenyl bende ciddi okuyp anlamaya calisiyorum cok hossun.iyi taraflari kendi sulalesi.karaligida senmiymissin:) herkeste vaziyetler ayni anlasilan.kayinvalidem hala gozunun donmesini bekliyor maviye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?