2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bebe yağı ben hiç kullanmıyorum uni baby vücut losyonunu kullanıyorum

bebeem keci yogurdunada dikkat edin bence.alerjik annelerin yazdiklarindan okudugum inek dokunuyotsa buyuk bir ihtimal kecide dokunuyormus.bizim doktorda israrla yumurtayi kendin dene bir diyor.tek yovurt,yumurta olsun tahil olursa cok kotu
Daha alip denemedim iste bende simdilik sute devam. Dun kaka yesildi kan vardi canim sıkıldı. Ama muzdan şüpheliyim ben. Az tattirdim yanaginda kirmizi benek oldu. Sonra da kakada kan oldu. Vermeyecegim bi daha

Bak haber ver aklimda bulunsun.

Telsiz cvplarına tşkkrler kızlar.

Anca okuyabildim yazdıklarınızı. Cvp vereyim dedim de oğlan uyanır şimdi yemek yicem. Terapi olayına katılıyorm burda okudukça bile çok mutlu oluyorm :)) keyfim yerine geliyo. Yoksa kv yi anlatamıyorm millete burada rahatlıyorm. Seviyorm hepinizi :)

Can'ım ben doğduğundan beri Bübchen kullanıyorum, şükür hiç Konak olmadı. Ben çok memnunum.
Mustela aldık canm biz Konak'ları da zeytin yağı ile temizledik çok şükür bitti

mustelanin konak onleyici kopuk sampuani var canim. onu tavsiye ederim.

Oğluma doğduğundan beri bübchen şampuan ve duş jeli kullandım. Hić konak olmadı.

Can'ım ben doğduğundan beri Bübchen kullanıyorum, şükür hiç Konak olmadı. Ben çok memnunum.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Bu ik markada birini alıp kullanım artık saolun kızlar

Son düzenleme:
Hani emzirince kilo veriliyordu hepsi hurafe 3 yılda 14 kg aldım ya evlendiğimde 56 kg dım offfff offffff ağladım ağlayacağım şimdi

Ay walla kocam burayi bi okusa bana ettigin dirdir yetmiyo kizlara da mi anlatiyosun der buranin adi da 'kizlar'

Canim bu arada bn de ayni telsizi kullaniyorum, memnunum

Bizimkini ben sakinlestiremiyorum o bagirdikca ben sinirleniyorum o yuzden babasi aldi kucagina ilk basta onda da susmadi salonda biraz takilip yatak odasina donduler gece lambasini kapatip karanlikta salladi esim 20 dk ya uyudu bu durumlar yeni ne oluyor anlamiyorum bugun gunduz 9 30/10 00 - 11 30/12 20 şimdi 15 00/15 40 uyudu bakalım gece nasil gececek.

Millette akıl çok şöyle yap böyle yap. Bunu dicene ben bi iki saat geleyim işini gör diyen yok ama
Doğru söze ne denir. Misal görümcem var. Çocuğu yok ama tüm arkadaşlarının ćocukları var. Bebek ćocuk konusunda bebim bilmediklerimi bile biliyor. 3 haftada bir zor gelir 1-2 saat sever gider. Hafta içi yogun ama hafta sonu gelse 2-3 saat ben tutayım bebegı de siz bir rahat kahvaltı edin ya da işınize bakın dese ne olur. Nerdee...[/QUOTE]
Benim ki de gerçekten çok iyidir çok severim ama o da bana işin oldukça çağır der bi iki kez çağırdım sağolun işini bırakıp geldi ama bu sefer ben huzursuz oldum. O arada geleyim dese daha rahat söylerim ben de. Artık rahatsız etmemek için mi demez bilmiyorum. Bide ne. Zaman'a kadar çağırsam ki eninde sonunda bu ev benim yani ben baksam dedim bi şekilde yapamay çalışıyorum.

Ya benım kız da çok emziğe düşkün değildi sallamayı bırakınca onun yerine emziği koydu herhalde düşse ağlar oldu bu sefer. Uykuya ilk geçite yapmıyor da gecenin bi vakti yapıyor asıl benim uyuyacağım vakit o Zaman insanın zoruna gidiyor. Ben zaten sadece uykuya geçişte veriyorum normalde gün içinde ağzında emzik olmaz. Hem böylece emziğe bağımlı olmuyor hem de emziği görünce uyku saati olduğunu anlıyor. Ben de bıraktırmak istiyorum ama dediğin gibi hem uğraşacak gücüm yok hem de bu sefer emzik yerine bişi koymamız gerek uykuya geçişte. Uyku arkadaşını da daha sahiplenemedi. Çok uykusu vasa aramıyor da düştükçe ağlıyor sinir oluyorum

Ne

Neden emziği biraktirmak istiyorsunuz şuan yarı kurtaricim benim uyuyacagi zaman veriyorum çok miymiz oluyor dalinca kendi atıyor zaten
Can'ım benim de öyleydi ama sallamayı bırakınca yerine emziği koydu. Eskiden sallamayı bırakınca ağlardı kıpırdanırdı şimdi aynı şeyi emzik düşünce yapıyor bu sefer buna bağımlı oldu

bizimki bugun toplasan 1 saat uyumadi ya. sasirdim kaldim

sallama kismi haric ayni bizi anlatmışsın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…