Aynı bnm oğlum cnm biz de sallamayı bıraktık uyanıkken emziği tutmuyo bn de vermiyorum zaten öyle alıştı uyku zamanı veriyorm dediğim gibi düşünce ağlıyo ya da ilgi çekmek için atıyo ağlıyo geri istiyo. Ama emzik olmasa da uyumaz. Zatn eğitim verdim ama öyle yanından çıkamıyorm başında bekliyorm nasıl becercem onu bilemedim böyle de ben uyku arkadaşı gibi oldum ama sallamaktan iyidir. Çoğu zaman derin uykuya geçemiyo gündüz. Emzikle geçirmeye çalışıyorm. Aynı şekilde uyku arkadaşını da kavrayamadı daha ne olduğunu. Yataktan çıkarmıyorm hiç ama yatarken oynuyo kızıyo uykusu açılıyo. Bn de biraz uzağına koyuyorm oynamasın ama gözü alışsın diye. Bazen uyku arkadaşını pışpışlıyorm :)Ya benım kız da çok emziğe düşkün değildi sallamayı bırakınca onun yerine emziği koydu herhalde düşse ağlar oldu bu sefer. Uykuya ilk geçite yapmıyor da gecenin bi vakti yapıyor asıl benim uyuyacağım vakit o Zaman insanın zoruna gidiyor. Ben zaten sadece uykuya geçişte veriyorum normalde gün içinde ağzında emzik olmaz. Hem böylece emziğe bağımlı olmuyor hem de emziği görünce uyku saati olduğunu anlıyor. Ben de bıraktırmak istiyorum ama dediğin gibi hem uğraşacak gücüm yok hem de bu sefer emzik yerine bişi koymamız gerek uykuya geçişte. Uyku arkadaşını da daha sahiplenemedi. Çok uykusu vasa aramıyor da düştükçe ağlıyor sinir oluyorum
Cnm kendi kendine oyalanıyosa çok da zorlama bence :)Benim kızım da gündüz uykuları düzenliyken artık daha az uyumaya başladı kendi kendine oyalanıyor uyutmaya çalışınca ağlıyor
Ya kızlar bn doğumun hemen ardından 66 kiloya düşmüştüm yanı hamile kaldığım kiloya bugün tartıldım 70 kilo olmuşum bunalıma girdim resmen ben be yapacağım ya iştahım acayip acık dayanamıyorum(((
Sanki kilo basiyor mubarek minicik bise. Gorseler nolur?
Selam kızlar nasılsınız çoook uzun zaman oldu yazmayalı. Bebişler nasıl. Biz 5.5 aylık olduk. Alerjimiz var. 6. Ayda test yaptırcaz. Onum dısında çok şükür iyiyiz
Ya benım kız da çok emziğe düşkün değildi sallamayı bırakınca onun yerine emziği koydu herhalde düşse ağlar oldu bu sefer. Uykuya ilk geçite yapmıyor da gecenin bi vakti yapıyor asıl benim uyuyacağım vakit o Zaman insanın zoruna gidiyor. Ben zaten sadece uykuya geçişte veriyorum normalde gün içinde ağzında emzik olmaz. Hem böylece emziğe bağımlı olmuyor hem de emziği görünce uyku saati olduğunu anlıyor. Ben de bıraktırmak istiyorum ama dediğin gibi hem uğraşacak gücüm yok hem de bu sefer emzik yerine bişi koymamız gerek uykuya geçişte. Uyku arkadaşını da daha sahiplenemedi. Çok uykusu vasa aramıyor da düştükçe ağlıyor sinir oluyorum
Benim kızım da gündüz uykuları düzenliyken artık daha az uyumaya başladı kendi kendine oyalanıyor uyutmaya çalışınca ağlıyor
Bugün 5 aylık kontrolümüz vardı 64 cm 7200 gr olmuşuz yavaştan ek gıdalara da başlayacağım artık umarim zorlanmam Bu ay 700 gr almış doktor ek gıdayı yavaş yavaş ver dedi sütün azalmasın yine ana besin kaynağı süt olsun verdiklerin şimdilik tadımlık olsun alıştırma maiyetinde dedi umarım ek gıda da sıkıntı yaşatmaz bebişim bana
Ben de istiyorum Can'ım ama arkadaşıma Bebek bir yaşına gelmeden gelme demiş diyetisyen çam yarması gibiyim ben de bide boy uzun olunca uf ya Nasıl giderli bu kilolarDiyetisyene gitmeyi düşünüyorum aslında işe yarar mı acaba
Demir ilacını geçen ay sağlık ocağında verdiler de pek düzenli kullanmadımMaşallah bebişine :)
Bizde ek gıdaya başlıcaz bakalım
Demir ilacı verdi mi Dr?
Ayyy bnm boyum da kısa sinir oluyorum eşim gelip gelip göbeğime hop hop yapıyor Bi de diyor bak zıpladı pislik şey ama bn kilo veremiyorum ya yapışıp kalacak kesin bu kilolarBen de istiyorum Can'ım ama arkadaşıma Bebek bir yaşına gelmeden gelme demiş diyetisyen çam yarması gibiyim ben de bide boy uzun olunca uf ya Nasıl giderli bu kilolar
Ayy hayır ya yapışıp kalmasın ne olur bu kilolar ne yapsak ki acaba gitmesi için iştahım kesilse keşke Can'ım hiç istemese ne olur kiAyyy bnm boyum da kısa sinir oluyorum eşim gelip gelip göbeğime hop hop yapıyor Bi de diyor bak zıpladı pislik şey ama bn kilo veremiyorum ya yapışıp kalacak kesin bu kilolar
Bnm beş emmiyo bn de gitmek istiyorm diyetisyene de kendine mama hazırlamama fırsat vermiyoki sıpam nasıl uygularım diyet listesini :/
Bir an önce kucaktan inmesi lazım ama nasıl?? Bi de hoplamaya başladı kilosunun 2 katı baskı oluyo öyyle
Bir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.
Bende bende çok kg aldım süt olsun diye habire yedim şimdide nasıl verecem bilmiyorum ya goji berry üzümü diye bişe varmış emziren anneler kullanabilirmi acaba yaYa kızlar bn doğumun hemen ardından 66 kiloya düşmüştüm yanı hamile kaldığım kiloya bugün tartıldım 70 kilo olmuşum bunalıma girdim resmen ben be yapacağım ya iştahım acayip acık dayanamıyorum(((
Canım evlendigimde 60kg 2 sene sonra çocuk istedik bende boşverdim hiç dikkat etmedim 70kg ile hamile kaldım doğum yaptığımda 80kg dum doğum yaptım 74 düştüm şimdi 6 ayda 80 oldum 9 aylık hamilelik kilomdayim...kim demişse yalan söylemiş emziren anneler kg verir diyeHani emzirince kilo veriliyordu hepsi hurafe 3 yılda 14 kg aldım ya evlendiğimde 56 kg dım offfff offffff ağladım ağlayacağım şimdi
Âlemler yaaaAyy hepsi ayni galiba.. Yok onun kocasi hic yardim etmezmis de hatta odayi bile ayirirmis da onun oglu bana cok yardim ediyomus da.. tamam ediyo ama cocuk olmadan once de yardim ederdi zaten.. Ne bu kiskanclik yani
Yok canim benimkinin kafasi farkli calisiyo.. Benim bebegimin huysuzlugu neymis ki babasi nasil huysuzmus sabahlara kadar bebek arabasinda gezdirirmis.. Bn abartiyomusum. En zorunu o buyutmus yaniherkesin bebegi kendine zor dedim bigun.. Herkes kendi yasadigini bilir dimi ama..
Benimkinin de yuzu babasina, saclari amcasina, cenesi babannesine, ellerinin buyuklugu boyu falan esimin dayisina, kirpikleri diger amcasina benziyo..
Ha pardon karaligi bana cekmis.. Onlar beyaz tenliymis.. Ki hic alakasi yok. Onlar da gayet bugday tenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?