2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynı bnm oğlum cnm biz de sallamayı bıraktık uyanıkken emziği tutmuyo bn de vermiyorum zaten öyle alıştı uyku zamanı veriyorm dediğim gibi düşünce ağlıyo ya da ilgi çekmek için atıyo ağlıyo geri istiyo. Ama emzik olmasa da uyumaz. Zatn eğitim verdim ama öyle yanından çıkamıyorm başında bekliyorm nasıl becercem onu bilemedim böyle de ben uyku arkadaşı gibi oldum ama sallamaktan iyidir. Çoğu zaman derin uykuya geçemiyo gündüz. Emzikle geçirmeye çalışıyorm. Aynı şekilde uyku arkadaşını da kavrayamadı daha ne olduğunu. Yataktan çıkarmıyorm hiç ama yatarken oynuyo kızıyo uykusu açılıyo. Bn de biraz uzağına koyuyorm oynamasın ama gözü alışsın diye. Bazen uyku arkadaşını pışpışlıyorm :)

Benim kızım da gündüz uykuları düzenliyken artık daha az uyumaya başladı kendi kendine oyalanıyor uyutmaya çalışınca ağlıyor
Cnm kendi kendine oyalanıyosa çok da zorlama bence :)

phenyl bebişin çok tatlı maşallah :))

Bu arada kızlar diş için taze soğan gerçekten çok işe yaradı bizde tavsiye ediyorm

Bugün 5 aylık kontrolümüz vardı 64 cm 7200 gr olmuşuz yavaştan ek gıdalara da başlayacağım artık umarim zorlanmam Bu ay 700 gr almış doktor ek gıdayı yavaş yavaş ver dedi sütün azalmasın yine ana besin kaynağı süt olsun verdiklerin şimdilik tadımlık olsun alıştırma maiyetinde dedi umarım ek gıda da sıkıntı yaşatmaz bebişim bana

Bende dogumdan sonra eski kulomdaydim 76 kg simdi 80 i gectim dogum kikomda 85 falandi offff yedikce yiyorum sut azalmasin diye..

Sanki kilo basiyor mubarek minicik bise. Gorseler nolur?

:)

Selam kızlar nasılsınız çoook uzun zaman oldu yazmayalı. Bebişler nasıl. Biz 5.5 aylık olduk. Alerjimiz var. 6. Ayda test yaptırcaz. Onum dısında çok şükür iyiyiz

Gecmis olsun canim alerji nasil anlasilir bizimkinin ensesinde kizariklik cikti bide burnunu ovalayip duruyor carsamba dr a gidicez.

Aynen uyku rituelimiz ayni biz bide salliyoruz emzigi verince anliyor uyku zamani basiyor yaygarayi..

Benim kızım da gündüz uykuları düzenliyken artık daha az uyumaya başladı kendi kendine oyalanıyor uyutmaya çalışınca ağlıyor

Maşallah bebişine :)

Bizde ek gıdaya başlıcaz bakalım
Demir ilacı verdi mi Dr?

carnat canım bebeğini emziriyor musun?

Eğer emzirıyorsan senden de almış olabilir

Benim kızın da boynunda çenesinde vücudunun çeşitli yerlerinde kızarıklık var. Dr helva tahin cips paketlenmiş gıda yiyor musun diye sordu. Ben de süt yapıyor diye tahin ve helva yiyorum dedim. Yemememi söyledi kızıma dokunmuş

Bnm beş emmiyo bn de gitmek istiyorm diyetisyene de kendine mama hazırlamama fırsat vermiyoki sıpam nasıl uygularım diyet listesini :/

Bir an önce kucaktan inmesi lazım ama nasıl?? Bi de hoplamaya başladı kilosunun 2 katı baskı oluyo öyyle

Ben de istiyorum Can'ım ama arkadaşıma Bebek bir yaşına gelmeden gelme demiş diyetisyen çam yarması gibiyim ben de bide boy uzun olunca uf ya Nasıl giderli bu kilolar
Ayyy bnm boyum da kısa sinir oluyorum eşim gelip gelip göbeğime hop hop yapıyor Bi de diyor bak zıpladı pislik şey ama bn kilo veremiyorum ya yapışıp kalacak kesin bu kilolar

Ayyy bnm boyum da kısa sinir oluyorum eşim gelip gelip göbeğime hop hop yapıyor Bi de diyor bak zıpladı pislik şey ama bn kilo veremiyorum ya yapışıp kalacak kesin bu kilolar
Ayy hayır ya yapışıp kalmasın ne olur bu kilolar ne yapsak ki acaba gitmesi için iştahım kesilse keşke Can'ım hiç istemese ne olur ki

Su kapiya takilan hoppalalardan alsan sever mi acaba

loveatsecondsight . Ben. De emzik biraktimayi denedim ama tek yolu omzumda uyutmak bu da beni yordu. Bazen de ise yaramadi.zaten bizimki emzikle dislerini kasiyor kenarlariyla.
Ben vermesem kv veriyor istiyor ki hep emzik emsin elini emmemesi icin.sen disleri soyledin simdi daha cok kafama takilcak.damakli mi kullanmak lazim acaba.ben soothie kullaniyorum

Yvzbt canim senin kv sapik midir nedir .en nefret ettigm sey.bence esin fln uyarsin.bende ilk baslarda herkesin. Yanindaa altactigima pismanim .herkes dedigim akrabalar ama yine de hoslanmiyorum.kuzenim banyo videosu cekmisti .cok rahatsiz oldum.esim abartiyorsun o bebek diyor ama ne bilim sonucta buyuyecek.

Bir de annelik zor mu geliyor,sorumluluk ağır mı geliyor diyerek arada psikolojik baskı uyguluyor. Allahım bana mücadele gücü ve sabır versin.

Benim esim de iyidir yardimci olur bebek bakimina cok ama arada o da soyluyor noldu hani cok seviyordun diyor bir de.sanki ona verince tutmasi icin sevgim azalcak gibi.ctesi gece 3 saat uyudum.uyaninca ona verdim uyumaya devam ediim diye ysrim saat sonra kaldirdi zicti gel yikayalimm diye ayni sey ogleden sonra. Da oldu 10 dk yatabildim.

Bende bende çok kg aldım süt olsun diye habire yedim şimdide nasıl verecem bilmiyorum ya goji berry üzümü diye bişe varmış emziren anneler kullanabilirmi acaba ya

Cani
Hani emzirince kilo veriliyordu hepsi hurafe 3 yılda 14 kg aldım ya evlendiğimde 56 kg dım offfff offffff ağladım ağlayacağım şimdi
Canım evlendigimde 60kg 2 sene sonra çocuk istedik bende boşverdim hiç dikkat etmedim 70kg ile hamile kaldım doğum yaptığımda 80kg dum doğum yaptım 74 düştüm şimdi 6 ayda 80 oldum 9 aylık hamilelik kilomdayim...kim demişse yalan söylemiş emziren anneler kg verir diye

Âlemler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…